Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.668.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xbox Series X

Evo samo da potvrdim da su cijene Game Pass-a za Tursku isto tako išle gore od 8. mjeseca :) sa 44.99TRY na 120.99TRY. Još je to sića naspram naših cijena doduše (ispod 5 eura mjesečno). Na 2 accounta mi se recurring skida uredno u TRY preko Revoluta (VISA).

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Re: Xbox Series X
greysaint0 kaže...
Zanimljivo je vidjeti na Amazonu da je prodaja Series X skočila preko 1050% u zadnjih par tjedana - izgleda da su svi navalili na konzolu zbog Starfielda.

Ima istine. I ja sam bogme kupio nakon onog njihovog šoukejsa gdje su pokazali Starfield i par nadolazećih RPGa. Imao sam u planu, ali nakon toga sam dobio definitvnu potvrdu.

Znači što bi na kraju? Igra izlazi 03.09. za one koji su preordali a na game passu je 06.09., je li tako?

E da...

Ja: ''Ok, kupio sam Series S, aktivirao game pass, sad ne trebam kupovati igre do kraja godine.''

Opet ja: kupim 3 igre za Switch (iz Azije) i naručim još 2 nakon toga.

17 godina
mrsmith kaže...

Evo samo da potvrdim da su cijene Game Pass-a za Tursku isto tako išle gore od 8. mjeseca :) sa 44.99TRY na 120.99TRY. Još je to sića naspram naših cijena doduše (ispod 5 eura mjesečno). Na 2 accounta mi se recurring skida uredno u TRY preko Revoluta (VISA).

Kak si slozio revoult, meni ga nece dodati. Probo sam i jednokratnu i ovu normalnu.

8 godina
neaktivan
greysaint0 kaže...
Zec04 kaže...

ljudi, zanimam se za series s verziju xboxa ali iskljucivo radi starfielda. dali je bolje malo pocekat ili uopce ne uzimat?

Ja sam uvijek bio protivnik kupovanja konzole radi jedne jedine igre ili franšize - osim ako pare nisu bitan faktor i možeš si to priuštiti naravno.

Što se tiče Starfielda, ja bi pričekao da se vidi na što igra liči na Series S jer je konzola 3x slabija od Series X. Svi review-eri su, koliko sam shvatio, dobili kod za Series X verziju i oni koji su se usudili komentirati (unatoč potpisanom NDA), pjevaju hvalospjeve o igri.

Ja sam imao Series S prošle godine neko vrijeme i mogu ti ukratko dati svoje dojmove o toj konzoli kojom sam se služio skoro 2 mjeseca prije nego sam je vratio Amazonu i kupio Series X:

Pozitivno:

- vrlo mala i tiha konzola

- idealna za indie i igre nižeg budžeta

Negativno:

- vidi se nedostatak snage konzole - AAA igre se vrte u vrlo niskim internim rezolucijama, vide se grafički rezovi na sve strane, a i tada se već vidjelo da će sve veći broj igara ići na 30 FPS-a na toj konzoli.

- ljudi pričaju gluposti kad kažu da je to "1080p" ili "1440p" konzola jer moje konzole (series X i PS5) su spojene na 1080p monitore i na series S je, na tom istom monitoru na kojem je sada Series X, bila očajna slika u većini igara. Ovo je bio moj primarni razlog za vraćanje konzole - imao sam dojam da često igram igru kvalitete Youtube videa niskog bitrate-a. Sve je to jasno vidljivo i na 1080p monitoru - primjeri; Fortnite u 120 FPS-a, Halo Infinite (60 FPS-a).

Ako nisi tip koji pati na oštrinu slike kao i grafiku onda će ti SS biti OK. Ako si imalo osjetljiv na to (a planiraš igrati AAA igru koja će biti vjerojatno jedan od najboljih i najljepših RPG-ova svih vremena), ja bi razmislio o kupnji SX (opet ako si možeš priuštiti). Uostalom, nije tu samo Starfield, nego i sve ostalo na Gamepass-u kao i sve veći broj budućih ekskluzivnih igara koje nećeš moći igrati na PS5 (budući Doom, Wolfenstein, Elder Scrolls, Fallout, Quake, itd. itd. - nastavci koji su svi navodno ili potvrđeno u izradi). Tu je naravno i skorašnja kupnja ABK od strane Microsofta pa ćeš dobiti na Gamepass-u COD, Diablo, i sve ostalo iz ABK kataloga.

Uglavnom, ja bi se strpio da vidim što ljudi kažu kako se igra vrti i izgleda na SS i tek onda kupio.

jer imam ps5 ali starfiled mi bas djeluje zanimljiva igrica za igrat, ali da, nema bas previse smisla radi jednog naslova uzimat a nekako ne bi volio prodat ps5

16 godina
R4zOR229 kaže...
mrsmith kaže...

Kak si slozio revoult, meni ga nece dodati. Probo sam i jednokratnu i ovu normalnu.

Najprije moraš aktivirati TR kod koji kupiš za npr na G2Play. Kod aktivacije koda te pita da omogućiš recurring pretplatu i kad taj kod istekne (mjesec, dva, tri, koliko god si uzeo) automatski se počne naplaćivati mjesečno po cijeni regije koda putem kartice. Kartica koju imaš na accountu je nebitna, ne mora biti revolut. Dakle kartica ti neće raditi ako je dodaš direktno kao vrstu naplate za tursku regiju, no automatski nakon isteka TR koda - hoće. Isprobao sam na 2 accounta i oba se skidaju dalje po turskim cijenama.

13 godina
Zec04 kaže...
greysaint0 kaže...
Zec04 kaže...

ljudi, zanimam se za series s verziju xboxa ali iskljucivo radi starfielda. dali je bolje malo pocekat ili uopce ne uzimat?

Ja sam uvijek bio protivnik kupovanja konzole radi jedne jedine igre ili franšize - osim ako pare nisu bitan faktor i možeš si to priuštiti naravno.

Što se tiče Starfielda, ja bi pričekao da se vidi na što igra liči na Series S jer je konzola 3x slabija od Series X. Svi review-eri su, koliko sam shvatio, dobili kod za Series X verziju i oni koji su se usudili komentirati (unatoč potpisanom NDA), pjevaju hvalospjeve o igri.

Ja sam imao Series S prošle godine neko vrijeme i mogu ti ukratko dati svoje dojmove o toj konzoli kojom sam se služio skoro 2 mjeseca prije nego sam je vratio Amazonu i kupio Series X:

Pozitivno:

- vrlo mala i tiha konzola

- idealna za indie i igre nižeg budžeta

Negativno:

- vidi se nedostatak snage konzole - AAA igre se vrte u vrlo niskim internim rezolucijama, vide se grafički rezovi na sve strane, a i tada se već vidjelo da će sve veći broj igara ići na 30 FPS-a na toj konzoli.

- ljudi pričaju gluposti kad kažu da je to "1080p" ili "1440p" konzola jer moje konzole (series X i PS5) su spojene na 1080p monitore i na series S je, na tom istom monitoru na kojem je sada Series X, bila očajna slika u većini igara. Ovo je bio moj primarni razlog za vraćanje konzole - imao sam dojam da često igram igru kvalitete Youtube videa niskog bitrate-a. Sve je to jasno vidljivo i na 1080p monitoru - primjeri; Fortnite u 120 FPS-a, Halo Infinite (60 FPS-a).

Ako nisi tip koji pati na oštrinu slike kao i grafiku onda će ti SS biti OK. Ako si imalo osjetljiv na to (a planiraš igrati AAA igru koja će biti vjerojatno jedan od najboljih i najljepših RPG-ova svih vremena), ja bi razmislio o kupnji SX (opet ako si možeš priuštiti). Uostalom, nije tu samo Starfield, nego i sve ostalo na Gamepass-u kao i sve veći broj budućih ekskluzivnih igara koje nećeš moći igrati na PS5 (budući Doom, Wolfenstein, Elder Scrolls, Fallout, Quake, itd. itd. - nastavci koji su svi navodno ili potvrđeno u izradi). Tu je naravno i skorašnja kupnja ABK od strane Microsofta pa ćeš dobiti na Gamepass-u COD, Diablo, i sve ostalo iz ABK kataloga.

Uglavnom, ja bi se strpio da vidim što ljudi kažu kako se igra vrti i izgleda na SS i tek onda kupio.

jer imam ps5 ali starfiled mi bas djeluje zanimljiva igrica za igrat, ali da, nema bas previse smisla radi jednog naslova uzimat a nekako ne bi volio prodat ps5

Koliko vidim ovo su ti opcije:

1. Stisni zube i preskoči Starfield.

2. Igraj ga na GeForce Now servisu gdje je od prije neki dan dostupan PC Gamepass. Za ovo trebaš pretplatu na GFN i PC GP. Ne preporučam igrati na "free" tieru GFN, predugačko je čekanje nekad a i postat će duže nakon što izađe Starfield. Naravno za Cloud gaming trebaš vrlo pristojan Internet po mogućnosti preko žice (wifi iskustvo ne bi baš preporučio osim ako nemaš kakav jako dobar WiFi 6(e) router/mesh).

3. Kupi XSS kako si originalno planirao ali pričekaj recenzije ili barem Digital Foundry analizu XSS verzije da vidiš da li to ima smisla.

Odluka je na tebi.

10 godina
mrsmith kaže...
R4zOR229 kaže...
mrsmith kaže...

Najprije moraš aktivirati TR kod koji kupiš za npr na G2Play. Kod aktivacije koda te pita da omogućiš recurring pretplatu i kad taj kod istekne (mjesec, dva, tri, koliko god si uzeo) automatski se počne naplaćivati mjesečno po cijeni regije koda putem kartice. Kartica koju imaš na accountu je nebitna, ne mora biti revolut. Dakle kartica ti neće raditi ako je dodaš direktno kao vrstu naplate za tursku regiju, no automatski nakon isteka TR koda - hoće. Isprobao sam na 2 accounta i oba se skidaju dalje po turskim cijenama.

jel mora biti turski account? ili možda može na domaćem? :)

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
16 godina
guzda22 kaže...
mrsmith kaže...
R4zOR229 kaže...
mrsmith kaže...

Regija Turska i VPN Turski dok aktiviras kod.

13 godina
Xbox Series X

Starfield DF analiza:

Jako dobre performanse i općenita grafika na Series X i S. Ovo je pogotovo za kolegu koji se nećka oko kupnje Series S radi Starfielda.

EDIT:

Evo direktan gameplay sa Series S (mislim da nema nikakvih spoilera):

https://twitter.com/tomwarren/status/1697299223933325692

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 21:23 (greysaint0).

5 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

Jel igra neko Starfield? Ja sam onak podijeljenog mišljenja. Očekivao sam drugačije malo, više kontrole. Ovako one cut scene mi smetaju dosta. Grafički je onak, ne izgleda kao Next gen. Ali za čudo nema veliki bugova igra radi fluidno na XsX. Danas će se igrati na pc pa da vidimo kako je tamo.

XBOX: RENZOR GT 01
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xbox Series X

vjerojatno cu uzet taj preorder premiuma do 6.9., jer po viđenom do sada na yt mi izgleda sasvim solidno, nije baš goty, ali jedna od boljih igara ove godine, a i baš sam željan svemirskih igara, me trilogiju sam preorao jedno 3 puta...

Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

0 0 hvala 0
13 godina
x18x05x kaže...

Jel igra neko Starfield? Ja sam onak podijeljenog mišljenja. Očekivao sam drugačije malo, više kontrole. Ovako one cut scene mi smetaju dosta. Grafički je onak, ne izgleda kao Next gen. Ali za čudo nema veliki bugova igra radi fluidno na XsX. Danas će se igrati na pc pa da vidimo kako je tamo.

Ja čekam 6.9. Ne plaća mi se €30 za early access. DLC je upitno da li će me zanimati (obično nikada ne igram DLC). Meni igra djeluje OK, tipično Bethesda-sto. Očekivao sam 8-9/10 igru, to sam i dobio. Čitao sam recenzije, neke su OK, a u nekima ekipa sere kvake, kao u npr. IGN recenziji.

Gamepass me totalno razmazio, uopće mi se više ne odvaljuje €80 za igre. Eventualno napravim iznimku za BG3 ali nisam niti za to siguran.

Što se tiče komentara za next gen look, mislim da ova generacija pati od gadnog problema "diminishing returns-a" gdje nismo doživjeli relevantan skok. Nažalost developeri su se počeli masno oslanjati na FSR i DLSS (u PC svijetu) za jeftine dobitke u performansmama. Nadalje, forsiranje nepotrebnog ray-tracinga, razočaranje nazvano Unreal Engine 5 koji se pokazao kao problematičan engine koji i dalje pati od starih problema kao što su shader compilation stutter i općenito se pokazuje kao problematičan za optimizaciju (a postaje sve popularniji), čine ovu generaciju poprilično problematičnom. Naravno, svemu je kumovala i korona koja je izazvala manjak next (current) gen konzola što je izazvalo to da su PS4 i XOne ostali na sceni predugo.

Najpozitivnija stvar u ovoj generaciji je veći fokus na 60 FPS-a, međutim vidjet ćemo koliko će se taj trend održati kroz sljedećih ~4 godine koliko očekujem da će još trajati ova generacija. Taj framerate mi znači više od bilo kakvih ray tracinga i sličnih gluposti koje forsiraju developeri.

Iskreno, mislim da se ljudi moraju početi navikavati na to da je vrijeme velikih skokova gotovo i da će u godinama koje dolazi, grafički pomaci biti mic po mic.

All that being said, mislim da Starfield, s obzirom na to koliko je velika i ambiciozna igra, izgleda jako jako dobro, puno bolje od nekih igara koje su po scope-u daleko manje i zatvorenije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2023 10:29 (greysaint0).
8 godina
neaktivan
greysaint0 kaže...

Starfield DF analiza:

Jako dobre performanse i općenita grafika na Series X i S. Ovo je pogotovo za kolegu koji se nećka oko kupnje Series S radi Starfielda.

EDIT:

Evo direktan gameplay sa Series S (mislim da nema nikakvih spoilera):

https://twitter.com/tomwarren/status/1697299223933325692

hvala kolega. dosta pratim kako bi na s bilo igrat i po meni nema greske. neka prode jos neko vrijeme ali mislim da bi uzeo

8 godina
neaktivan
Xbox Series X

dosta gledam usporedbe izmedu x i s. uopce lose ne izgleda na s

3 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

Imam 5 pozivnica za Gamepass PC. Pa ako neko želi neka citira ovaj post, prvih 5 će dobiti. 14 dana je trial, samo novi članovi.

Edit: Još 4 pozivnice.

XBOX: RENZOR GT 01
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2023 17:46 (x18x05x).
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
mrsmith kaže...
guzda22 kaže...
mrsmith kaže...
R4zOR229 kaže...
mrsmith kaže...

Regija Turska i VPN Turski dok aktiviras kod.

koji VPN koristiš? meni sa surfshark nikak da prepozna..prebacili su na virtaul servere i sad je to loše

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
8 godina
neaktivan
Xbox Series X

iiii lagano mislim da odustajem :D cutscene i manjak space flighta mi je dovoljno da nekako pocnem lagano odustajat

0 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

koja je uopće poanta igre. koji je plot?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
maxy0 kaže...

koja je uopće poanta igre. koji je plot?

Plot je isti koji Bethesda radi od 1986 , RPG igrica koji nudi tonu opcija , mogućnosti ,questova i ogroman replayability. Ja ne znam kakvu su ljudi revoluciju očekivali ili da će se Bethesda odreći svojih principa kada su im sve RPG igre slične jer ljudi očito to vole što potvrđuje broj prodanih primjeraka. Neka opaske i zamjerke na temi od Starfielda graniče s ludilom , valjda su to neke mlađe generacije koje žele neku realnu simulaciju u svemiru i top grafiku koju nitko normalan nije očekivao čim se znalo da igra izlazi na njihovom engineu. Još bi razumio da platiš 70-80 eura pa ti žao , ovo doslovno možeš igrati za 10 eura (1 mjesec gamepass PC-a ) ili neki trial account za par eura. Pa i ako ne valja ili nije tvoj stil sigurno ćeš naći neku igru na game pass koja će opravdati uloženo.  Nitko još na temi od Starfielda nije spomenuo radnju , side questove , borbu i druge top adute svih ranijih Bethesda RPG-a naslova ... ali kako i mogu kada treba makar 10-15 sati uložiti u igru za neki mjerodavan sud.

13 godina
neaktivan
Xbox Series X

Pratio sam upute od izzy007 za prebacivanje XBOX Live Gold (TR) u Game Pass Ultimate, međutim cim sam iskoristio 12 mj. turskog Xbox Live Gold, sam "Subscription" mi se vezao na TR. Nakon mnogo pokušaja sa i vez VPN-a (regija UK) nisam nikako uspio konvertirati Xbox Live Gold u Game Pass Ultimate. MS support me savjetovao da prebacim sam račun u Tursku, nakon toga je prošao 1 mj. Game Pass Ultimate kod koji je istovremeno konvertirao Xbox Live Gold...

Zanima me, jel itko imao sličnih problema? Po redditu i ostalim kanalima nisam naišao na slicni problem (mozda sam corav)...

Slijedeci put cu definitivno rađe uzimati Live Gold is EU/WW regije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Možda je do VPN-a. To je često hit or miss
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Xbox Series X

Probao Starfield i evo dojmova:

Kratka verzija - 8/10 igra. Tipičan Bethesda RPG, ako ste voljeli prošle (Skyrim, Fallout), voljet ćete i ovo. Ako niste, nećete niti Starfield. 30 FPS-a me baca u očaj za jedan FPS RPG ali da se igrati (sa gorčinom u očima). Da je 60 FPS-a ili barem 40 FPS-a za 120 Hz displaye, dao bi igri 9/10.

Vizualno dosta dobro, neke stvari izgledaju next gen, neke baš i ne.

Sve skupa, dosta dobro, odigrati će se. Za onoga tko ima Gamepass ovo je no-brainer, za onoga tko nema, ako voli Bethesda RPG-ove, puna cijena igre će se vjerojatno opravdati.

EDIT: igra ima problema sa rušenjem. Čitam i na r/starfield. Čekam patch prije nego nastavim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 12:03 (greysaint0).

2 0 hvala 0
15 godina
greysaint0 kaže...

Meni je to najmanji problem. Igram na LG OLEDu i HDR u igri je jednosravno smeće i ne funkcionira. A kad ga isključim i dalje je slika isprana. Meni igra po teksturama i grafici općenito izgleda ok, ali neznam kako bi opisao, boje i kontrast su jednostavno pokvareni. Igra izgleda isprano što god napravio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
antimadridista kaže...
greysaint0 kaže...

Meni je to najmanji problem. Igram na LG OLEDu i HDR u igri je jednosravno smeće i ne funkcionira. A kad ga isključim i dalje je slika isprana. Meni igra po teksturama i grafici općenito izgleda ok, ali neznam kako bi opisao, boje i kontrast su jednostavno pokvareni. Igra izgleda isprano što god napravio.

Igra ima raised blacks,od tuda ispran izgled.Dosta je gamera to istaknulo pa ce valjda fixat.

13 godina
antimadridista kaže...
greysaint0 kaže...

Navodno je to namjerna odluka - ista je stvar na HDR i SDR displayu. Tko zna, ako se dovoljno ljudi žali, možda i poprave black level. Ja igram na SDR monitoru i ista je stvar kod mene.

Inače, nastavio sam igrati igru i više se ne ruši. Mislio sam da će se češće to događati, ali izgleda da je bilo samo jednom.

Inače, moram dignuti ocjenu igri na 9/10 sad kad sam mu malo više igrao. Jedina ozbiljna zamjera koju imam je 30 FPS-a. Da je barem 40 FPS-a, dao bi 9.5/10.

Ovi review-eri koji su davali 7/10 su stvarno seronje - ja koji nisam super-duper obožavatelj modernih Fallout-a i Skyrim-a, stvarno uživam u igri. A kad čitam komentare o tome "zašto Bethesda stalno radi istu igru" - sere mi se. GoW Ragnarok je copy/paste GoW-a, novi Spiderman je gotovo identičan kao stari, svaki COD je isti kao i prošli, a da ne pričam o AC serijalu koji ne mogu vidjeti na screenshotu a kamoli igrati koliko je copy/paste-an. Ako je tome tako, očekujem da će licemjeri svim tim igrama dati 7/10 (hint: neće).

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 11:57 (greysaint0).
14 godina
greysaint0 kaže...

Navodno je to namjerna odluka - ista je stvar na HDR i SDR displayu. Tko zna, ako se dovoljno ljudi žali, možda i poprave black level. Ja igram na SDR monitoru i ista je stvar kod mene.

Inače, nastavio sam igrati igru i više se ne ruši. Mislio sam da će se češće to događati, ali izgleda da je bilo samo jednom.

Inače, moram dignuti ocjenu igri na 9/10 sad kad sam mu malo više igrao. Jedina ozbiljna zamjera koju imam je 30 FPS-a. Da je barem 40 FPS-a, dao bi 9.5/10.

Ovi review-eri koji su davali 7/10 su stvarno seronje - ja koji nisam super-duper obožavatelj modernih Fallout-a i Skyrim-a, stvarno uživam u igri. A kad čitam komentare o tome "zašto Bethesda stalno radi istu igru" - sere mi se. GoW Ragnarok je copy/paste GoW-a, novi Spiderman je gotovo identičan kao stari, svaki COD je isti kao i prošli, a da ne pričam o AC serijalu koji ne mogu vidjeti na screenshotu a kamoli igrati koliko je copy/paste-an. Ako je tome tako, očekujem da će licemjeri svim tim igrama dati 7/10 (hint: neće).

Usporedba ti nema smisla jer su sve Bethesda igre dosad izašle 7/10. Kak bi onda ova imala više, ako non stop rade jednu te istu igru?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže... 

Usporedba ti nema smisla jer su sve Bethesda igre dosad izašle 7/10. Kak bi onda ova imala više, ako non stop rade jednu te istu igru?

Fallout 3 - 93%

Fallout NW - 84%

Fallout 4 - 88%

Skyrim - 94%

Oblivion - 94%

O čemu ti pričaš, sinko? Moja poanta je bila da neki recenzenti zamjeraju Starfieldu ono što masivno toleriraju u drugim franšizama. To se zove licemjerje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 13:44 (greysaint0).
14 godina
Čim vidim da ti na toj listi NV ima najmanju ocjenu, možeš je slobodno baciti u smeće. Dokaz da svi gledaju quantity over quality.

Evo da imaš za ubuduće

NV 9.5/10
Sve od Bethesde 7/10
15 godina
Na kraju mjeseca mi ističe Ultimate. Sad, znam da su se neke stvari promijenile u zadnje vrijeme. Jel proces i dalje isti? Dakle kad istekne, kupim 3 godine turskog Golda i nakon toga napravim konverziju na Ultimate? Samo koliko čitam sad je konverzija 3/2 što znači da ću dobiti 2 godine Ultimatea za 3 godine Golda? Jel se još nešto osim toga promijenilo ili stvar i dalje funkcionira?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Trebalo bi koliko sam shvatio. Ali mislim da neki čak imaju da im se mjesečno produljuje po toj turskoj cijeni. Možda je to čak i jeftinije kad su išli na to.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice