Jel moguće vratit onaj stari UI? Ovo novo je sranje. Umjesto da igre koje imam instalirane budu u fokusu ja ih moram tražiti skrolajući dolje. Čak ni moje liste nisu blizu vrha.

Jel moguće vratit onaj stari UI? Ovo novo je sranje. Umjesto da igre koje imam instalirane budu u fokusu ja ih moram tražiti skrolajući dolje. Čak ni moje liste nisu blizu vrha.
Nebi bio problem da su u prvom redu samo igre. Ovako razne app se ubace, sve to tako glupo izgleda. Trebaju kopirati PS i da su igre koje imaš instalirane u prvom planu.
Meni je isto užasan jer smo za malo veću pozadinu izgubili tonu opcija i modifikacija da čovjek sam namjesti kako mu odgovara. Sada vise ništa skoro ne možeš namjestiti ali glavno da je masu njih kukalo da želi veći wallpaper. Mislim tko uopće bulji u to , igrajte igrice jebale vas pozadine.
Meni je isto užasan jer smo za malo veću pozadinu izgubili tonu opcija i modifikacija da čovjek sam namjesti kako mu odgovara. Sada vise ništa skoro ne možeš namjestiti ali glavno da je masu njih kukalo da želi veći wallpaper. Mislim tko uopće bulji u to , igrajte igrice jebale vas pozadine.
Ja ni sada nemam tu pozadinu. Moja animirana je još uvijek tu.
Baš to. Pin bi bio najbolje riješenje.
Microsoft izdaje oficijelne wrapove za XSX:
https://news.xbox.com/en-us/2023/08/21/xbox-series-x-console-wraps-starfield-camo/
Izgleda dobro i jednostavno se stavlja.
Vijesti glede MSFT--ABK spajanja. Microsoftov prijedlog prema CMA je objavljen danas, da bi otklonili potencijalni monopol u Cloud gaming, dali su prijedlog da sljedećih 15 godina Ubisoft dobije ekskluzivna distribucijska prava za cijeli Activision-Blizzard portfolio.
Novi rok za odluku je 18.10.2023. Znači, agonija se nastavlja.
https://www.gov.uk/cma-cases/microsoft-slash-activision-blizzard-ex-cloud-streaming-rights-merger-inquiry
EDIT: ovo se odnosi na cijeli svijet osim EEA. Znači u EU i ostalim članicama EEA, Microsoft direktno distribuira na XCloud-u katalog ABK igara.
Imaš ovdje, ja sam kod njih kupio nedavno: https://www.tonerpartner.hr/xbox-wireless-headset-bezicne-slusalice-61985hr/
BG3 na Xboxu ove godine. Microsoft odustao od pariteta sa Series S tako da je Larian dobio dopustenje da ne moraju lansirati igru sa split screen coop na obje konzole (imat ce ga samo Series X na launch date).
https://x.com/laratlarian/status/1694736685894946925?s=46
Nadam se da je ovo pocetak toga da Microsoft prestane forsirati paritet jer je nemoguce da 4 i 12 TFLOPS konzole imaju iste mogucnosti. Vec je dovoljno igara stradalo zbog toga.
EDIT: izgleda da Series S uopće neće dobiti split screen coop. Doduše, ne znam tko će uopće koristiti taj feature u CRPG-u.
Jel moguce upgradati normalno console gamepass u ultimate? Uzeo sam taj i onda skuzio da nemam EA igre prek tog, pa bi upgrado ak je moguce.
Neka mi netko objasni što je tako grafički impresivno kod BG3 da ne može raditi na Series S
Nista. Split screen je zahtjevan sam po sebi. Pitaj 343 zasto halo nema splitscreen.
act 3 je zahtjevan kada dodes u grat jer ima previse likova, koji su vecina named, i krecu se nesto rade
brijem da je to isto bilo kao i problem kada je Cyberpunk izasao, jer je radio dobro na jacim mashinama, a na ps4 koma
act 3 je zahtjevan kada dodes u grat jer ima previse likova, koji su vecina named, i krecu se nesto rade
brijem da je to isto bilo kao i problem kada je Cyberpunk izasao, jer je radio dobro na jacim mashinama, a na ps4 koma
Nije to isti slucaj. BG3 ce radit normalno na series S
Problem je splitscreen koji zahtjeva gotovo duple resurse.
Evo ja se sjecam jos iz doba PS2 GT4 je bio 60fps
Ili tu negdje klasican singleplay, a splitscreen kojeg sam puno igrao sa prijateljem je bio 30fps-a
Tj. 50/25 fps-a zbog PAL standarda.
Do sada po gameplay mogucnostima Series S i X su morale bit iste. Samo je mogla bit razlika u grafici i fps-u.
Prica se da bas zbog tog pravila Halo infinite nema splitscreen coop jer ga nisu uspjeli slozit da radi dobro na series S
Sad je pitanje dal ce i drugi to koristit ili je ovo jedinstven slucaj.
Za koji mjesec će mi isteći gamepass ultimate ono što sam uzeo kad sam dobio konzolu. Jel i dalje radi ista fora. Naštancam golda, uzmem ultimate neko razdoblje i sav gold mi se pretvori u ultimate?
Za koji mjesec će mi isteći gamepass ultimate ono što sam uzeo kad sam dobio konzolu. Jel i dalje radi ista fora. Naštancam golda, uzmem ultimate neko razdoblje i sav gold mi se pretvori u ultimate?
Nije više 1:1 pretvorba već 3:2... link na opcije
Da, nešto je čudno u ovoj temi. Na Samsung browseru također ne učitava zadnju stranu kad se ide preko mobilne verzije foruma. Desktop verzija radi, upravo pišem preko nje.
Da, nešto je čudno u ovoj temi. Na Samsung browseru također ne učitava zadnju stranu kad se ide preko mobilne verzije foruma. Desktop verzija radi, upravo pišem preko nje.
ista stvar i za iphone
ljudi, zanimam se za series s verziju xboxa ali iskljucivo radi starfielda. dali je bolje malo pocekat ili uopce ne uzimat?
ljudi, zanimam se za series s verziju xboxa ali iskljucivo radi starfielda. dali je bolje malo pocekat ili uopce ne uzimat?
Čemu kupovati već sad dok niti znaš u kakvom će stanju igra izaći, a još manje kako će se vrtjeti na Series S koji je last gen konzola.
Ja sam uvijek bio protivnik kupovanja konzole radi jedne jedine igre ili franšize - osim ako pare nisu bitan faktor i možeš si to priuštiti naravno.
Što se tiče Starfielda, ja bi pričekao da se vidi na što igra liči na Series S jer je konzola 3x slabija od Series X. Svi review-eri su, koliko sam shvatio, dobili kod za Series X verziju i oni koji su se usudili komentirati (unatoč potpisanom NDA), pjevaju hvalospjeve o igri.
Ja sam imao Series S prošle godine neko vrijeme i mogu ti ukratko dati svoje dojmove o toj konzoli kojom sam se služio skoro 2 mjeseca prije nego sam je vratio Amazonu i kupio Series X:
Pozitivno:
- vrlo mala i tiha konzola
- idealna za indie i igre nižeg budžeta
Negativno:
- vidi se nedostatak snage konzole - AAA igre se vrte u vrlo niskim internim rezolucijama, vide se grafički rezovi na sve strane, a i tada se već vidjelo da će sve veći broj igara ići na 30 FPS-a na toj konzoli.
- ljudi pričaju gluposti kad kažu da je to "1080p" ili "1440p" konzola jer moje konzole (series X i PS5) su spojene na 1080p monitore i na series S je, na tom istom monitoru na kojem je sada Series X, bila očajna slika u većini igara. Ovo je bio moj primarni razlog za vraćanje konzole - imao sam dojam da često igram igru kvalitete Youtube videa niskog bitrate-a. Sve je to jasno vidljivo i na 1080p monitoru - primjeri; Fortnite u 120 FPS-a, Halo Infinite (60 FPS-a).
Ako nisi tip koji pati na oštrinu slike kao i grafiku onda će ti SS biti OK. Ako si imalo osjetljiv na to (a planiraš igrati AAA igru koja će biti vjerojatno jedan od najboljih i najljepših RPG-ova svih vremena), ja bi razmislio o kupnji SX (opet ako si možeš priuštiti). Uostalom, nije tu samo Starfield, nego i sve ostalo na Gamepass-u kao i sve veći broj budućih ekskluzivnih igara koje nećeš moći igrati na PS5 (budući Doom, Wolfenstein, Elder Scrolls, Fallout, Quake, itd. itd. - nastavci koji su svi navodno ili potvrđeno u izradi). Tu je naravno i skorašnja kupnja ABK od strane Microsofta pa ćeš dobiti na Gamepass-u COD, Diablo, i sve ostalo iz ABK kataloga.
Uglavnom, ja bi se strpio da vidim što ljudi kažu kako se igra vrti i izgleda na SS i tek onda kupio.
Zanimljivo je vidjeti na Amazonu da je prodaja Series X skočila preko 1050% u zadnjih par tjedana - izgleda da su svi navalili na konzolu zbog Starfielda.