Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.665.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Xbox Series X
zvone07 kaže...
Jedno pitanje, ako sada kupim samo 12 mjeseci golda i konvertiram u ultimate, hocu li moci recimo kasnije uzeti jos 24 mjeseca i napraviti konverziju?

Ukratko, moze li se konverzija napraviti vise puta (do max 36 mjeseci) ili samo jednom?

Hvala!

Do sada se to moglo, pitanje je jedino hoće li se to moć napraviti za godinu dana.

Imam istu nedoumicu, uzet sad godinu ili odmah u komadu tri godine.

5 godina
Xbox Series X

Kupujem Forza horizon 5, gdje je mogu najjeftinije kupiti ako nejdem na varijantu gold pass, vpn-a i ostalog?

0 0 hvala 0
15 godina
Zeppelin Graf kaže...

Kupujem Forza horizon 5, gdje je mogu najjeftinije kupiti ako nejdem na varijantu gold pass, vpn-a i ostalog?

Bolje nemoj, igra nije vrijedna tih para. Radije napravi novi acc i uzmi gamepass za 1 eur 3 mjeseca pa tako igraj.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
5 godina

Neznam stvarno kaj da radim, uglavnom bi igrao aute jer sam sada miienjao i volan da bi bio kompatibilan sa xbox-om. Čini mi se pune muke raditi taj gamepass. Rasprave radi kad bih htio kupiti igru bez tih vpn-a i konverzija, gdje bi je kupio najpovoljnije.?

15 godina
Zeppelin Graf kaže...

Neznam stvarno kaj da radim, uglavnom bi igrao aute jer sam sada miienjao i volan da bi bio kompatibilan sa xbox-om. Čini mi se pune muke raditi taj gamepass. Rasprave radi kad bih htio kupiti igru bez tih vpn-a i konverzija, gdje bi je kupio najpovoljnije.?

eneba.com za 36 eur.

5 godina

Hvala ti na info. Jel ti legalno ili je neka eiva zona, da nebi imao nekih situacija?

15 godina
Zeppelin Graf kaže...

Hvala ti na info. Jel ti legalno ili je neka eiva zona, da nebi imao nekih situacija?

Sve je to siva zona.

12 godina
Xbox Series X

Posto se na Steamu moze izgubit racun ako se koristi VPN da bi se jeftinije kupila igra sa drugog stora onda ovdje nema govora o sivoj zoni nego cistoj ilegali.

Barem sa zakonske strane,svatko si moze postavit u glavi sto je njemu prihvatljivo.

Naprimjer Njemcima koje ja znam je nezamislivo da kradu softver,filmove,muziku sa torenta dok je to u Hr dio "kulture" i mislim da sam cak i ovdje na forumu vidio teme gdje se to otvoreno preporucuje i daju savjeti kako lakse ukrast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Posto se na Steamu moze izgubit racun ako se koristi VPN da bi se jeftinije kupila igra sa drugog stora onda ovdje nema govora o sivoj zoni nego cistoj ilegali.

Barem sa zakonske strane,svatko si moze postavit u glavi sto je njemu prihvatljivo.

Naprimjer Njemcima koje ja znam je nezamislivo da kradu softver,filmove,muziku sa torenta dok je to u Hr dio "kulture" i mislim da sam cak i ovdje na forumu vidio teme gdje se to otvoreno preporucuje i daju savjeti kako lakse ukrast.

U Njemackoj i diljem svijeta je puno stvari sto nasi politicari,poslodavci i svi ostali rade ilegalno pa je kod nas to pod "normalno"...

3 godine
neaktivan
Xbox Series X

Pozdrav svima, evo da podijelim svoje iskustvo sa Live goldom i Gamepassom prije mjesec dana. Dakle, napravio sam račun, stavio UK regiju, kupio 12 mjeseci brazilskog Live golda i upalio ExpressVPN (koji je po mom iskustvu najbolji) i aktivirao bez problema.  Dakle imao sam račun na UK regiji i 12 mjeseci golda iz Brazila. Krenem dodat paypal kad ono neće.... Kaže da je problem u regiji. Znam da se može uzeti gold od bilo kud i da nema veze koje je regije acc, bitno da se "nalazimo" u državi u kojoj je gold kupljen i nakon kontaktiranja supporta (koji je stvarno dobar) saznao sam da mi je Live gold US regija (što mi nitko u supportu nije mogao objasniti kako sam uspio američki live gold aktivirati u Brazilu) i da moram imati američki način plaćanja i moram migrirati acc u US.

Nakon zajebavanja sa amerikčkim supportom saznao sam da je jedino riješenje da uzmem gift card mjesec dana Gamepassa i onda se još ovih 12 aktivira i ne traži ikakav drugi način plaćanja (a vjerujte mi američki je zajeban na veliko).

Tako da eto kupio sam key sa Gamivo stranice i sa njom imam vrlo dobra iskustva, mislim da problem nije bio do resellera jer US key sumnjam da bi mogao aktivirati u Brazilu i da bi ga prodavao po niskoj cijeni. Vjerojatno sam pogodio nekakav bug u Microsoftu.

0 0 hvala 0
3 godine
protjeran
MEGATAMA kaže...

Mi imamo cijene iste kao Njemci a plaće 5 puta manje. Zašto nam ne daju niže cijene kao Argenticima, Turcima? Ne samo nama nego ajmo reć cijelom Balkanu.

17 godina

Zato sto smo EU primarno, da dobimo tak nesto i ljudi iz ostalih clanica bi mogli kupovati tu(legalno). Drugo ovo je jako malo trziste tak da je neisplativo se uopce zamarat s tim da srbija il bosna dobe tak nesto.

12 godina

to jednostavno više nije moguće otkad smo u EU.

S obzirom da se gleda ko jedno tržište, nemoguće je da nama smanjuju a svim ostalim ne.

12 godina
Xbox Series X

Sve sto je napisano je istina,standard u Hr je manji nego u drugim drzavama EU ali dali je to opravdanje za krasti?....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zeppelin Graf kaže...

Kupujem skoro pa isključivo takog godinama i ne brinem se ni najmanje. 0 problema. Štoviše kada sam se žalio zbog ključa na CDKeys odgovorili su mi riješili problem u roku dva sata!! Kada sam se žalio ubiosoftu zbok plaćene i neisporučene igre, trajalo je 45 dana 

17 godina
neaktivan
O kakvim zakonima tu govorimo točno?
11 godina
neaktivan
Xbox Series X

O porezu na budale

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2021 16:16 (Dr.Feel).

0 0 hvala 0
6 godina
Xbox Series X

plati.ru tamo kupi fh5... 4 eura i vozi, ja evo godina dana fh4 i sad uzeo fh 5. imaš sve objašnjenje kako

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Xbox Series X

Kako to ide preko plati.ru sa kupovinom accounta? Kužim da dobijem te neke podatke za login ali što onda kada se ulogiram sa tim accountom gdje je igra? Kako igram preko svog glavnog accounta? Čak neš piše da se ni ne smije igrati igra preko tog kupljenog accounta pa mi to nije baš jasno. Ako može netko detaljno objasniti bio bih mu zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

Imaju i gamepass 14 mjeseci za 20 Eura ako je pouzdano to sto pise je odlicno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Ne postoji Gamepass od 14 mjeseci bon.
15 godina
CroVandal kaže...

Imaju i gamepass 14 mjeseci za 20 Eura ako je pouzdano to sto pise je odlicno

Moraš dati svoj email i lozinku. Hvala al ne hvala.

6 godina

ne dobiješ podatke za logiranje. nego app kojim se logiraš u microsoft store (da ne možeš mjenjat podatke).

a napraviš svoj xbox račun i igraš sa njim... tako da ako i jednog dana krepa sve i dalje imaš svoje...

4 godine
neaktivan
E tek tu će te banat.I to ne račun nego serijski broj konzole tako da više nećeš imat pristup XBL tj.Online.
Slično kao što su banali X360 konzole nekad kad su ih modificirali.
No tko voli nek izvoli.
14 godina
EXIMO kaže...
MEGATAMA kaže...

Mi imamo cijene iste kao Njemci a plaće 5 puta manje. Zašto nam ne daju niže cijene kao Argenticima, Turcima? Ne samo nama nego ajmo reć cijelom Balkanu.

U HR place nisu nikako 5 puta manje nego u njemackoj...krenuvsi od minimalne place pa na gore...

a zasto nam ne daju popust? Pa ne daju nam ni mogucnost accounta.... vjeroajtno zato sto smo mali i nevazni za njih... ili zato sto to nitko ni trazi od njih jer svi imaju eng/nj racune :)

MSu je trenutno najvaznije da sto vise prosiri bazu korisnika pa vjerojatno zato i toleriraju ove gold upgradee....

preporucujem svakome da uzme maksimalnih 36mj jer nitko ne zna do kada ce to trajati....

5 godina
MarioArt kaže...
EXIMO kaže...
MEGATAMA kaže...

U HR place nisu nikako 5 puta manje nego u njemackoj...krenuvsi od minimalne place pa na gore...

a zasto nam ne daju popust? Pa ne daju nam ni mogucnost accounta.... vjeroajtno zato sto smo mali i nevazni za njih... ili zato sto to nitko ni trazi od njih jer svi imaju eng/nj racune :)

MSu je trenutno najvaznije da sto vise prosiri bazu korisnika pa vjerojatno zato i toleriraju ove gold upgradee....

preporucujem svakome da uzme maksimalnih 36mj jer nitko ne zna do kada ce to trajati....

Pa dobro kako uopće kupiti igru za xbox, kada odem stranicu xbox igara prebaci me na US, odaberem npr. Assetto Corsa koji je na akciji i kad je želim kupiti piše cijena u dolarima i regija US. Kaj to znači da ja to nemogu kupiti u RH?

14 godina

ispravak netocnog navoda. :)  

posipam se pepelom zbog neinformiranosti

ocito je doslo do neke promjene, ali mi nije bas poptuno jasno kakav je to shop za hrvatsko trziste jer su cijene u eurima, ali nema iste ponude kao u njemackom shopu....

npr.

Kupite Myst – Microsoft Store hr-HR

Corsa nije dostupna u hr... ali je npr. na njemackom shopu i to je na akciji ... tako da "nas" shop nije nuzno isti kao svaki u EU

ima li neko neku sluzbenu info?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2021 12:05 (MarioArt).
5 godina
MarioArt kaže...

ocito je doslo do neke promjene, ali mi nije bas poptuno jasno kakav je to shop za hrvatsko trziste jer su cijene u eurima, ali nema iste ponude kao u njemackom shopu....

npr.

Corsa nije dostupna u hr... ali je npr. na njemackom shopu i to je na akciji ... tako da "nas" shop nije nuzno isti kao svaki u EU

E pa to i ja vidim sad, ajd zamisli nikad nisam imao nikakvu konzolu, uvijek pc i sad neznam kupiti igru na xbox-u. Ne kužim ništa, shvatio sam da mi kao regija ne postojimo uopće, al što mi ke činiti ako želim kupiti igru ajmo reći na legalan način ( dok ne poludim)? Vidim da na US je tipa Assetto Corsa 7 dolara, kako da ja to kupim?

13 godina
protjeran
Zeppelin Graf kaže...
MarioArt kaže...

npr.

E pa to i ja vidim sad, ajd zamisli nikad nisam imao nikakvu konzolu, uvijek pc i sad neznam kupiti igru na xbox-u. Ne kužim ništa, shvatio sam da mi kao regija ne postojimo uopće, al što mi ke činiti ako želim kupiti igru ajmo reći na legalan način ( dok ne poludim)? Vidim da na US je tipa Assetto Corsa 7 dolara, kako da ja to kupim?

Kupio ovo ako hoces za Xbox , odi na redeem Microsoft stranice i problem rijesen . Vidim da nikoga vise nije volja objasnjavanje oko regija , gamepass, gold, ultimate , zasto nema Hrvatske , jer su pitanja uvijek ista . 

https://www.eneba.com/xbox-assetto-corsa-ultimate-edition-xbox-one-xbox-live-key-europe-1

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2021 12:40 (azzie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice