Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 631.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xbox One
veseli007 kaže...

Pozdrav! 

Imam XB1 elite, valjda ce sve stimati.Zivi bili pa vidijeli.

Ako ne bude kako ocekujem onda na Amazon! Tnx!

Si ti siguran da Elite ima Bluetooth support? Ne vidim da se igdje spominje da ima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Xbox One

HA HA fuck PC,N,XBOX,PS 

Nije ga bilo od Jaguar-a 93-ce 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Hexfire kaže...
veseli007 kaže...

Pozdrav! 

Imam XB1 elite, valjda ce sve stimati.Zivi bili pa vidijeli.

Ako ne bude kako ocekujem onda na Amazon! Tnx! 

Si ti siguran da Elite ima Bluetooth support? Ne vidim da se igdje spominje da ima.

Da ja isto mislim da ga nema, zaletio sam se! Ali dobro, koristit ce mi Bluethooth 4.0 posto ga nemam! Kada su noge brze od pameti!  

Život je jednostavan ne treba komplicirati! ;))
17 godina
Xbox One

Ako netko koristi US regiju/store neka baci oko na akciju $50->$42.99

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

svaki dan dosad mi na home ekranu skace ponuda za 1 funtu live gold za 1 mjesec, probno.

i danas kazem ajde da to aktiviram pa da vidim sta se nudi, kad danas vise toga nema, baca me na market di mi nudi 4 funti za mjesec najmanje...

se moze kak vratiti ta ponuda natrag?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

imam pretplatu,ali kad god hocu skinut xbox 360 (gold) pise da je moram kupit a nema opcija za free skinut,kako sta bi trebao napravit da mogu snimit i igrat ?

btw nov sam u svemu ovom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox One

FIFA 17 digitalno izdanje € 8.59 ->  LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox One

Meni piše € 11,49.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Eyekool kaže...

Meni piše € 11,49.

Skocila malo cijena, nekidan je bilo oko € 7.

16 godina
Xbox One

Poz narode,

moram ponoviti pitanje,jer jos nisam skuzio kako da skinem Xbox 360 sa live gold-a i pokrenem na xbox one. Pa ako netko moze pomoc oko toga, jer mi stalno daje opciju da kupim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xbox One

Gdje kupujete gold pretplatu, kupio rabljeni xbox i sad mi kroz par dana ističe, ima li kakva akcija trenutno?

Account je UK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sosta kaže...

Gdje kupujete gold pretplatu, kupio rabljeni xbox i sad mi kroz par dana ističe, ima li kakva akcija trenutno?

Account je UK.

Godinama ovdje kupujem bonove i pretplate: http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships

13 godina
neaktivan
Lol ovdje je bolje/jeftinije https://www.press-start.com/en/games/xbox/
Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
17 godina
funky boy kaže...
Lol ovdje je bolje/jeftinije https://www.press-start.com/en/games/xbox/

Ne znam čemu taj LOL.

Po ćemu je tu bolje?

Za cdkey znam da su siguran i nadasve brz webshop (slanje cd key-eva).

Ne kažem da je cdkey najjeftniji, ali su siguran i pouzdan shop.

Cijene variraju, često su i akcije.

13 godina
neaktivan
Kupujem tamo vec mjesecima i Gold i igre.Kod dode u roku od minute,ima samo pozitivne review-e tako da je jeftiniji i pouzdan shop.
17 godina
funky boy kaže...
Kupujem tamo vec mjesecima i Gold i igre.Kod dode u roku od minute,ima samo pozitivne review-e tako da je jeftiniji i pouzdan shop.

Super, neka dobrih web shopova.

Ja kupujem godinama i sve ide momentalno.

Više-manje su im razlike u pola do 1 eura, skoro iste.

Uvijek kupujem 12 mjeseci pretplatu i na cdkeys je cijena 38.99 dok na press-start 39.49€.

Razlika je minimalna, a ti piši šta oćeš..... :)

13 godina
neaktivan
14 godina
Xbox One

Gluplju raspravu/svađu već odavno nisam vidio na ovom forumu. A to jako puno govori.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Cijena ti je u dolarima,a joj 

Da prebaciš u eure?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2017 19:34 (Virty).
14 godina
Xbox One

Pozdrav, dali netko moze objasniti kako se kupuje sa tih stranica igre? Dali je to iskljucivo kupnja preko kartice ili? Koji je postupak onda kada se igra kupi (novi sam u xbox svijetu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U pravu si,koji z*jeb. My apologies
17 godina
Tommy_GTI kaže...

Pozdrav, dali netko moze objasniti kako se kupuje sa tih stranica igre? Dali je to iskljucivo kupnja preko kartice ili? Koji je postupak onda kada se igra kupi (novi sam u xbox svijetu)

Ovisi koje su vrste placanja podrzane.

Vise-manje sve primaju kartice i paypal.

Kad kupis digitalnu igru, bon ili nesto trece (cd-key), taj isti cd-key utipkas preko svog xbox accounta putem konzole ili weba.

Igra se odma pojavi u tvojoj listi igara i mozes je skinit.

14 godina
Virty kaže...
Tommy_GTI kaže...

Kad kupis digitalnu igru, bon ili nesto trece (cd-key), taj isti cd-key utipkas preko svog xbox accounta putem konzole ili weba.

Taj cd key mi dode na mail ili mi se odmah tamo pojavi? I dali se isplati uzeti onaj godisnji account?

Dali se mogu igrati xbox 360 igre na xbox one s?

13 godina
neaktivan
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games_compatible_with_Xbox_One
Kod ti dode na mail gotovo odmah..
Steta sta nije veliki izbor igara za 360 sta se tice digital downloada
17 godina
Tommy_GTI kaže...
Virty kaže...
Tommy_GTI kaže...

Taj cd key mi dode na mail ili mi se odmah tamo pojavi? I dali se isplati uzeti onaj godisnji account?

Kolega je post prije odgovorio, a da nadodam...samo podrzane (backwards compatibility) X360 igre mozes igrat na Xbox One.

Svako malo se lista nadopunjava, tako da broj istih raste.

14 godina
Virty kaže...
Tommy_GTI kaže...
Virty kaže...
Tommy_GTI kaže...

Kolega je post prije odgovorio, a da nadodam...samo podrzane (backwards compatibility) X360 igre mozes igrat na Xbox One.

Svako malo se lista nadopunjava, tako da broj istih raste.

Dali postoji gdje lista tih podrzanih? I jel to znaci da se te podrzane mogu samo u digitalnom obliku skinuti ili pak se mogu i preko fizickog medija igrati (da se ubaci cd od igre)?

13 godina
neaktivan
Ja sam kupio Just cause 2 za x360 na G2A stranici.Iako je pisalo 'global' nisam mogao skinut zbog regije.Dal postoji neko rjesenje da se to rjesi il sam spusio 50 kn :/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
funky boy kaže...
Ja sam kupio Just cause 2 za x360 na G2A stranici.Iako je pisalo 'global' nisam mogao skinut zbog regije.Dal postoji neko rjesenje da se to rjesi il sam spusio 50 kn :/

nemoj me uzeti za rijec, ali pretpostavljam da moras na pcu uz vpn unjeti kod pa da onda radi.. worldwide se odnosi na sve regije dostupne xboxu (a hr nije :/ )

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
17 godina
Xbox One

Sve X360 igre koje kupim/dobijem uz gold pretplatu kupim uz aktivno prosirenje za Chrome koje se zove anonymoX.

Vjerojatno anonymoX ima i za ostale poznatije preglednike.

Također rade i VPN programi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Znaci stim prosirenjem bi mogao skinut igru ? Probat cu..Ja pola gold igara nisam dobio jer nije bila regija podrzana :(
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice