Xbox live

poruka: 12
|
čitano: 4.431
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xbox live

ovak imam jedno pitanje u vezi xbox live-a imam xbox 360 elite modificiran,imam puno igra koje se mogu igrat online a sad mi je veliki problem to kaj neznam dali ako cu se pretplatit na xbox live hocu li moci igrati te igre online?Hoce li mi se s****t čip?{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Xbox live
assassin 002 kaže...

ovak imam jedno pitanje u vezi xbox live-a imam xbox 360 elite modificiran,imam puno igra koje se mogu igrat online a sad mi je veliki problem to kaj neznam dali ako cu se pretplatit na xbox live hocu li moci igrati te igre online?Hoce li mi se s****t čip?{#}

jel ti konzola modificirana ili ima jtag mode?

ako ima jtag onda nemas sanse za prezivit na liveu.

ako imas najnoviju modifikaciju i sprzene igre za modificiranu konzolu onda postoji sansa za opsanak na liveu.na tebi je da procjenis hoces li dati 300 kn pa da te microsoft bana za koji sat/dan/mjesec ili ces ostat na offline.

moja preporuka je da kupujes originale i novu konzolu.dvjestotinjak kuna mjesecno moze svatko dati za igru.

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
14 godina
Xbox live

A jebote onda xbox 360 onda cu ga prodat i kupit ps3 i hackat si ga i igrat "besplatno" online i sam si skinem neke stvari i igram na psn-u na 3.55 verziji xD

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
assassin 002 kaže...

A jebote onda xbox 360 onda cu ga prodat i kupit ps3 i hackat si ga i igrat "besplatno" online i sam si skinem neke stvari i igram na psn-u na 3.55 verziji xD

i onda te tamo baniraju....samo tako naprijed {#}

14 godina
protjeran
Xbox live

moze bit na netu prek ps3 kad je jailbreakovan al nemoze u PSN, ak odes u PSN onda ti se lose pise

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox live

Em nove igre tipa Homefront ili Killzone 3 zahtijevaju novi Firmware em što čitam na forumima da ljudi koji su instalirali iste su automatski upgradeani na viši firmware di ne rade pirati makar nikada nisu vidjeli LAN kabel. Znači novije naslove nečeš ni igrati piratizirane , više.

Kupi lijepo original koji ti se igra, pogledaj oglasnike igara original zapakiranih ima od 29 kuna već i kod nas, a rabljena ponuda je iznimno velika i pristupačna cijenom.

EDIT: sry to je za PS 3 tek sam sada skužio da je xbox topic, sozzz

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 9:48 (Crotiger).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

Em nove igre tipa Homefront ili Killzone 3 zahtijevaju novi Firmware em što čitam na forumima da ljudi koji su instalirali iste su automatski upgradeani na viši firmware di ne rade pirati makar nikada nisu vidjeli LAN kabel. Znači novije naslove nečeš ni igrati piratizirane , više.

Kupi lijepo original koji ti se igra, pogledaj oglasnike igara original zapakiranih ima od 29 kuna već i kod nas, a rabljena ponuda je iznimno velika i pristupačna cijenom.

EDIT: sry to je za PS 3 tek sam sada skužio da je xbox topic, sozzz

Zahtijevaju novi firmware ali to ne znači da ih nemožeš igrat na starom. Ja imam 3.60 spoof i uredno mi radi Killzone 3 (nije backup nego original sa bluraya jer mi se neda stavljat 42gb)

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

jel ti konzola modificirana ili ima jtag mode?

ako ima jtag onda nemas sanse za prezivit na liveu.

ako imas najnoviju modifikaciju i sprzene igre za modificiranu konzolu onda postoji sansa za opsanak na liveu.na tebi je da procjenis hoces li dati 300 kn pa da te microsoft bana za koji sat/dan/mjesec ili ces ostat na offline.

moja preporuka je da kupujes originale i novu konzolu.dvjestotinjak kuna mjesecno moze svatko dati za igru.

pošto namjeravam kupiti ps3 ili xbox 360, molio bi da mi malo pojasniš to modeficiranje... to je za igranje piratskih igri backupova, jel tako? :P

Je li za igranje takvih igri potreban čip, modeficirani firmware ili nešto treće?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
protjeran
Xbox live
Modificira se firmware. Nema cipa vec je sve softverski. Za ostala pitanja pitaj u predvidenoj temi http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/xbox-360-pitanja-odgovori/49811.aspx?page=47
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Xbox live

kaj vi brijete pa sam si skines fuck psn i par datoteka i igra uostalom prodo sam xbox i sad imam ps3 i igram na psn-u ima tutorial na youtubu ;)

Tak da mi nemorate pametovat ak neznate xD

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox live

Ako me izbace s Xbox live-a hoću li moći igrati igrice na singleplayer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox live

da mogo budes igrat singlplayer

0 0 hvala 0