Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Znaci CD sluzi samo za pokretanje igre, a sa HDD-a se ucitava igrica?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 0:53 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

tako je

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Pozzz ljudi
Danas mi se prvi put upalio RROD na Falconu. Jel zna ko neki najbolji tutorial na youtube kako srediti to da malo duze radi(pastiranje) ili da ga prodam u staro zeljezo ;)
12 godina
neaktivan

Evo na balkonu je +34 celzijusa ali moj Slim radi ko violina - novo je novo ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Šteff kaže...

Evo na balkonu je +34 celzijusa ali moj Slim radi ko violina - novo je novo ;)

{#}

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
15 godina

Slim nemoze dobiti RROD jednostavno jel nema crvene ledice ugradene :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

trebam pomoc  zelim xbox 360  dal da mijenjam ps3 za xbox 360 jasper molim za odgovor!!!!!!!!!!!

denyy
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
deny21324 kaže...

trebam pomoc  zelim xbox 360  dal da mijenjam ps3 za xbox 360 jasper molim za odgovor!!!!!!!!!!!

Uf ja sam te krivo razumio,bas sa kreten,zanemarite ovo {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 10:26 (funky boy).
13 godina
neaktivan
deny21324 kaže...

Moraš samo reci koji model ps3 imas?Ako imas ove noviji sa 500 gb Hdd-a,ne se isplatii.Ako imaš onaj Fat,ja bi ga mjenjo,moraš reci malo detaljnije,koju dodatnu opremu ti dobiješ i on itd itd.

Ja bi svakako mjenjo bilo koji Ps3 je mrzim sony-a! Hhahaha

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 10:32 (funky boy).
14 godina
neaktivan

ja ga nebi nikad mjenjo jel sam pozalio kad sam zamjenio ps3 za xbox.BTW nakon instalacije igre na hdd jel vazno u kakvom je stanju disc ja sam instaliro skyrim i teksture su lose podovi,namjestaj neka oruzja,cijeli lik i armor...cito sam da je to zbog instalacije al i preko diska mi je tak a imam novi patch.jel moguce da je lose snimljena igra na dl dvd igra je kopija.i jel ima to veze ako je instalirana ,ai laser mi je oslabio jel on ima veze ako je instalirana igra na hdd

CONSOLES FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 12:45 (PEXer).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znači ovako prodajem Xbox 360 250 gb Slim verzija sa svom ostalom opremom (Kontroler i kablovi) kupljen je pred 1,5 u infomarku još ima garanciju 10 mjeseci, dosadilo mi pa bih ga htio  prodat uz njega se dobivaju igrice (Forza 4, Skyrim, Saints Row 3, Battlefield 1943...itd.) Cijena po dogovoru :D Kupac nek mi odgovri na temi ili mi pošalje privatnu poruku  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije ti to oglasnik! Ne može to tako. Za to postoji Bugov oglasnik. Sad bi mogo pomirisati kartona bezveze...

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
17 godina
PEXer kaže...

ja ga nebi nikad mjenjo jel sam pozalio kad sam zamjenio ps3 za xbox.BTW nakon instalacije igre na hdd jel vazno u kakvom je stanju disc ja sam instaliro skyrim i teksture su lose podovi,namjestaj neka oruzja,cijeli lik i armor...cito sam da je to zbog instalacije al i preko diska mi je tak a imam novi patch.jel moguce da je lose snimljena igra na dl dvd igra je kopija.i jel ima to veze ako je instalirana ,ai laser mi je oslabio jel on ima veze ako je instalirana igra na hdd

To je digitalni zapis, a ne VHS kazeta pa da to očita sa smetnjama. Ili će pročitati ili neće, ako je instalirao bez prijavljene greške onda je uspio očitati i to je to.

15 godina
neaktivan
Pozzz ljudi
Dobio sam RROD na falconu...i kupio bih X clamp sa ebaya i pastirao ga. Da mi se ne bi ponovio RROD( bar se nadam) uzeo bih si dodatni fan. E sad jel bolje ugraditi neki malo veci sa strane ili one neke iza staviti kojih ima na ebayu...one sa tri venta...jel ima itko iskustva u tome...jel pomazu sta ti ventovi
Hvala
14 godina
neaktivan

Pitanje gdje najjeftinije uzet modificiranu konzolu (XBOX)......do nekih 2100 kn....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gdje god oces za te pare
14 godina
neaktivan

za 1900 novi kupis i za 300kn ga modificirac u infomarku imas

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

bolje kupit starog mjesec-dva, jeftinije je dosta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
goran___1992 kaže...
Pozzz ljudi
Dobio sam RROD na falconu...i kupio bih X clamp sa ebaya i pastirao ga. Da mi se ne bi ponovio RROD( bar se nadam) uzeo bih si dodatni fan. E sad jel bolje ugraditi neki malo veci sa strane ili one neke iza staviti kojih ima na ebayu...one sa tri venta...jel ima itko iskustva u tome...jel pomazu sta ti ventovi
Hvala

Moj savjet ti je da to baciš u smeće i kupiš Jaspera ili Slima. RROD će ti sigurno opet doći, i ti ti ni X-clamp ni reballing ni dodatni ventilator ne može pomoći. Uštedi sebi vrijeme i novac i kupi sigurnu konzolu

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
14 godina
neaktivan

da i to sta kazes moze nekog par mjeseci starog kupit al ak ima tolko para za ulozit nek bolje novi kupi

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz ljudi..evo ovako imam problem sa xboxom 360 arcade,naime imam oko 10-a igrica..i neke mi rade,neke rade 2-3 min nekad malo duze ovisi koji je dan u mjesecu,a neke uopce ne ucitava,mislio sam mozda je problem s modifikacijom,pa sam stavio najnoviji čip i modifikaciju ali opet imam isti problem. Mislim vjerojatno je laser,ali mi moze onda netko obajsnit prije nego ga zamjenim,zasto neke igre mogu igrat od 0-24,u neke uđem igram ih 5 min i pojavi mi se this disk is unreadable,aa u neke uopce ne ude i pojavi mi se disk is not supported.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozda je problem sa diskovima ako su uvijek iste igre u pitanju 

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Samo jedno pitanje, da li se moze npr. skinem igricu GTA 4, i prebacim na usb i stavim u xbox. Oce li radit ili mora iskljucivo CD bit? {#}

0 2 hvala 0
16 godina
Stillee kaže...

Samo jedno pitanje, da li se moze npr. skinem igricu GTA 4, i prebacim na usb i stavim u xbox. Oce li radit ili mora iskljucivo CD bit? {#}

nisi nam dao nikakve informacije, kakav odgovor ocekujes?

13 godina

Dali se nekako moze viditi stanje lasera u xboxu,kako prepoznati kada je laser pri kraju ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ak crkne laser ne cita igre neke i sve losije radi.moze se cudan zvuk cut dok ocitava igru i dobijes poruku da je ostecen disc

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kupio sam xbox 360 slim sa rgh.

sada želim stavit igre na usb,formatirao sam usb

u kompu sam ušao u usb nema ničega i piše da je slobodno samo 4 mb

POOOOOOOOMOĆ

0 0 hvala 0
14 godina
mrba kaže...

kupio sam xbox 360 slim sa rgh.

sada želim stavit igre na usb,formatirao sam usb

u kompu sam ušao u usb nema ničega i piše da je slobodno samo 4 mb

POOOOOOOOMOĆ

Jesi li uopće vidio moj odgovor na tvoj prvi post? Nema šanse da pogriješiš, samo prati upute redom i pitaj ako ti nešto nije jasno

15 godina
neaktivan

Je li uopče moguće imati 60FPS-a na x360?
Ili je to samo mit.

Navodno black ops 2 ima, i budući ghosts.

Ja sam mislio da je konzola zaključana na 30 fpsa. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Je li uopče moguće imati 60FPS-a na x360?
Ili je to samo mit.

Navodno black ops 2 ima, i budući ghosts.

Ja sam mislio da je konzola zaključana na 30 fpsa.

Mislim da velika većina radi na 30 FPS-ova, jer ipak xbox ima star hardver u usporedbi sa modernim gamerskim računalima. Neke igre rade u 60 FPS-ova, ali neznam nijednu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice