Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.305.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

molim vas pomoć:
Odnesem konzolu u Gameland dućan u Rijeci čekam je tjedan dana dolazi sa spikom da će konzola crknut da je plafon da će radit 6 mjeseci...stavim igricu u konzolu Pro Evolution Soccer 2013 od njega sam kupio 50 kuna sam platio ne radi kada instaliram na Hard u igrici kada pokrenem dolazi game error....stare igrice tipa NBA 2k12 znam da se ne može igrat jer je XGD3 i prženo je starom metodom samo XDG2 mogu igrat jel tako ? lik izgleda ne zna pržit,ali ovo mi nije jasno kako on zna da će konzola još malo radit hahhaa

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 3:23 (marko99121).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Zin8 kaže...

Koliko je isplativo kupiti xbox 360 slim sad kad se zna da bi uskoro trebao doci novi na trzist?

Mislim ne samo da ce bit novi nego ce mu i cijena biti poveća pa mi se to cini kao plus za 360 slim,al opet ovo je hardware star nekoliko godina...:/

Slobosno uzmi x360, jer se nezna kada će novi izać, ni koliko će koštat. Dosada je izašlo mnogo kvalitetnih igara, a izlazit će dok god bude potražnje za x360, tako da se možeš dobro zabavit dok nova konzola ne dođe

marko99121 kaže...

molim vas pomoć:
Odnesem konzolu u Gameland dućan u Rijeci čekam je tjedan dana dolazi sa spikom da će konzola crknut da je plafon da će radit 6 mjeseci...stavim igricu u konzolu Pro Evolution Soccer 2013 od njega sam kupio 50 kuna sam platio ne radi kada instaliram na Hard u igrici kada pokrenem dolazi game error....stare igrice tipa NBA 2k12 znam da se ne može igrat jer je XGD3 i prženo je starom metodom samo XDG2 mogu igrat jel tako ? lik izgleda ne zna pržit,ali ovo mi nije jasno kako on zna da će konzola još malo radit hahhaa

Taj lik nemože znati koliko dugo će konzola raditi. Za starije konzole(xenon, zephyr, opus, falcon) zna se da će se to nekada dogodit, ali nitko nemože znati hoće li to biti sutra, za tjedan/mjesec/godinu... dana.

To što nemožeš instalirat igru na hdd znači da je spržena truncate metodom, uglavnom takve igre treba izbjegavat. Na kojem mediju je pržena igra? Najbolje bi bilo da nađeš nekoga tko zna pržit kako treba ili jednostavno kupiš igru, sve će ti radit bez problema.

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 13:47 (Ivan_hacker).
14 godina
odjavljen
Ivan_hacker kaže...
Zin8 kaže...

Slobosno uzmi x360, jer se nezna kada će novi izać, ni koliko će koštat. Dosada je izašlo mnogo kvalitetnih igara, a izlazit će dok god bude potražnje za x360, tako da se možeš dobro zabavit dok nova konzola ne dođe

A di je najjeftinije uzet i xbox,igre i gold za online igranje?

Od igrica bi uzeo Fifu13,bf3 i eventualno novi GTA

12 godina
neaktivan
Na verbatimu ma on je krivo spržio došlo mu je garant do 97% onom starom metodom je pržio,a pravi se pametan kao da se ne mogu igrice instalirat na hard disk sa LT.3.0 modifikacijom....najgori su takvi ljudi....još nešto ja imam Traxdatu doma čitao sam da kada pržim XDG2 da će na Traxdati + radit,ali na kada pržim XDG3 igru neće radit na Traxdati samo na Verbatimu...spržio bi ovaj novi NHL on je XDG2 i hvala na odgovoru
12 godina

znam da je pitanje blesavo, ali moze li mi netko reci kako spojit drugi gamepad na xbox konzolu, jer mi ne zeli ocitat drugi gamepad. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
greathander kaže...

znam da je pitanje blesavo, ali moze li mi netko reci kako spojit drugi gamepad na xbox konzolu, jer mi ne zeli ocitat drugi gamepad. Hvala

Moraš ga sinkronizirat s konzolom, prvo pritisneš malo dugme na konzoli označeno sa "sync", zatim u roku od 30 sekundi pritisneš sync dugme na kontroleru, negdje na sredini. Imaš slike u privitku

12 godina

mislim si ugradit jtag modifikaciju, pa me zanima gdje bi bilo najbolje to poslat, u kojem ducanu da mi to naprave? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

pozzz, frend si je kupio Xbox 360.. slim i dobio je jedan gamepad sa jednom baterijom... ali ne onom punjivom nego mora kupovati baterije  i stavljati... al nema punjac ... pa me zanima dali ima samo taj kabel da se kupi neki da se moze puniti ili nesta ? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Obican punjac za baterije je dovoljan imas sad u lidlu na akciji!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen

samo nemojte punit nepunjive baterije

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imas i jojsticka sa kablom, dosta je dobar, i kabal ima 1,5 m 350 kn , prije 2 god sam ga kupio
15 godina
Za tu love uzmes wireless koji puno prakticniji baterije dugo traju ja igram 10ak sati jednim punjenjem ove iz lidla kojih 8 sati ovisi o vibraciji i igri koja se igra!
12 godina

postavio sam bio pitanje u vezi jtag modifikacije gdje ju je najbolje napravit, u kojem ducanu, ali mi nitko nije odgovorio, sta nitko nema nikakvu preporuku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
greathander kaže...

postavio sam bio pitanje u vezi jtag modifikacije gdje ju je najbolje napravit, u kojem ducanu, ali mi nitko nije odgovorio, sta nitko nema nikakvu preporuku?

na ovo pitanje neznam odgovorit, ali provjeri u sophoslabu i ostalim većim tvrtkama. Druga opcije je da provjeriš po oglasnicima i nađeš nekoga u blizini i dogovoriš se sa njim

14 godina
odjavljen
Zin8 kaže...

A di je najjeftinije uzet i xbox,igre i gold za online igranje?

Od igrica bi uzeo Fifu13,bf3 i eventualno novi GTA

Da Ponovim pošto prvi puta nisam dobio odgovor :)

14 godina
neaktivan

od stranih ti je najjeftiniji Zavvi,a od naših Svijet medija.

15 godina
Zavvi, game.co.uk ima polovne igre pa zna biti dobar deal ili ebay.co.uk isto jeftino zna polovna uletiti!
13 godina
neaktivan

ako netko treba, imam jedan Microsoft Xbox Live Gold Subscription Card - od 12 mjeseci viska za prodaju, molim pm zainteresirani

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Cuo sam da je xbox 360 jedva pokrece halo 4, jeli to istina?

planirao sam kupiti xbox 360 250gb slim preko infomarka za 1800kn, i s njim narucit preko game.co.uk halo 3 i 4 i na amazonu reach i to bi me negdje kostalo oko 400kn...

Nov sam u ovome pa me zanima sta mislite? :)

0 1 hvala 0
16 godina
xboxfan kaže...

Cuo sam da je xbox 360 jedva pokrece halo 4, jeli to istina?

planirao sam kupiti xbox 360 250gb slim preko infomarka za 1800kn, i s njim narucit preko game.co.uk halo 3 i 4 i na amazonu reach i to bi me negdje kostalo oko 400kn...

Nov sam u ovome pa me zanima sta mislite? :)

Gluposti. Ja igram Halo 4 bez problema.

13 godina
neaktivan
Otkud ti ta informacija? Imam Halo 4 i nemam apsolutno nikakvih problema s njim, bar ne u vezi toga.
The world is your playground.
12 godina
neaktivan

nebi vjerovao kakvo olaksanje xD

to sam citao negdje (ne sjecam se sad tocno) kako zbog slabih performanci xbox-a (ja se nadam da su mislili na 360 stariju verziju) su imali problema sa halo 4...

0 0 hvala 0
13 godina

ni ja neam problema sa igrom... btw igra je shit.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xboxfan kaže...

(ja se nadam da su mislili na 360 stariju verziju) 

Kakve veze ima koja je verzija konzole. 

Gaming performanse moraju bit iste. 

To što je jedna slim, a druga nije, ili što jedna ima veći disk od druge i sl., ne znači da je drugačiji hardver unutra.

17 godina
A i malo bi bedasto bilo da X360 ekskluziva ne radi kako treba na platformi za koju je iskljucivo i radjena :-) Nemas brige kolega, radit ce bez problema. :-)
Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 22:15 (Tanelorn).

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ok hvala Vam :)

13 godina
neaktivan

Ma tako je,imam Halo 3 i 4 i sve radi normalno.Tamo gdje si to procitao lažu.A sta ces,ima i takvih ljudi,prevare tecna svakom koraku :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 12:28 (funky boy).

1 1 hvala 0
13 godina

zzz... ovako frend je uzeo sebi xbox 360... i sada ga planira modificirati.. pa je mislo kod mene prziti igre... pa me sada zanima kako da to izvedemo jer ja vec imam igre na dvd-eovima...  pa sada da neskidam ponovo sa neta pa da przim... dali je moguce nekako da prebacim sa dvd-a na PC igru od xbox-a ? i da ju sprzim ? ili da jednostavno sa jedne przilice sprzim na drugu to jest kopiram ( jedna przilica nije fleshana ) ... Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pls link na neke dobre upute za totalne početnike kako igrati igre na konzoli sa jtag v3.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 17:52 (tintin).

0 0 hvala 0
14 godina
tintin kaže...

Pls link na neke dobre upute za totalne početnike kako igrati igre na konzoli sa jtag v3.

Imaš PM

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice