Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

zanima me da li netko iz Osijeka radi RGH za xbox360 slim 250gb dashboard 2.0.15574.0?

lp

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 13:22 (Mariela834).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

Pogledaj na njuskalu 

15 godina
neaktivan

Jesam i uglavnom je to Zagreb i okolica

14 godina
Mariela834 kaže...

Pozdrav,

zanima me da li netko iz Osijeka radi RGH za xbox360 slim 250gb dashboard 2.0.15574.0?

lp

Ako imaš nekoga iz zagreba, pošalji po njemu da odnese na modifikaciju.

Druga opcija je da pošalješ nekome tko ima pozitivna iskustva(nažalost na njuškalu toga nema, na pik.ba kupac mora ocijeniti prodavača i obratno)

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina

Probaj pitati u Zeldi u OS 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razermario kaže...

Probaj pitati u Zeldi u OS 

Jesam,nazalost on to vise ne radi

12 godina
neaktivan
dakle imam ugrađen čip (za kopirke) koji pokrece npr call of duty dlack ops, i dali sada a moram ugraditi najnoviji čip ili od nekog sam cuo da mogu nekakav cd ubaciti prije nego stavim one novije igrece koje moj cip ne podrzava?
dsfskdkl
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jos se ne moze raditi RGH na 2.0155xxx samo do 2.0147xxx, mada se vec moze naruciti ali je dosta cjenom visa. Toliko da sto bih prosli platio+ugradnju sada samo platis cip :)......Do sad sam odradio 15-tak kom.

16 godina
neaktivan

Da ako koristite Samsung, Hitachi, Toshiba DVD drive koji ne prolaze na LT 3.0.

16 godina
odjavljen

pokusavam kupit witchera 2 na xbl marketu ili kako se već zove i kad opi7dim purchase (paypall) kaže da ne može autorizirati. a ako odem na pc pa na xbox maket tamo ga ni nema. jel to jer witcher nije dostupan na taj način za naše krajeve ili ? sve druge transakcije mi normalbo prolaze (ne na xboxu)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma kupi box na zavviu, profitirat češ. A i dostava ima je brza. Još nabavi i kupon i na konju si.
Evo uvjeri se sam! 

Bilo je i obične, jeftinije verzije do nedavno.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
16 godina
odjavljen
Bernard Huky Hux kaže...

Ma kupi box na zavviu, profitirat češ. A i dostava ima je brza. Još nabavi i kupon i na konju si.
Evo uvjeri se sam! 

Bilo je i obične, jeftinije verzije do nedavno.

jeftinije mi je na xboxu:/ uostalom, zanima me i razlog

edit; uspio ali preko pointsa. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 17:27 (skank666).
17 godina

Slican problem i mene interesira. Pred 2 dana sam si dodao PayPal račun kao sredstvo plaćanja na XBL i uredno si uplatio godinu dana gold pretplate. Danas sam htio istim tim paypalom kupit MS pointse i nikako ne prolazi. Ne razumijem u čemu je problem, jedno je uredno prošlo bez ikakvih problema a drugo nikako. Na kraju sam odvojeno kupio MS pointse reedemanjem koda.

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tek sam dobio xbox..pa imam par pitanja
1. Koja je razlika izmedu obicne modifikacije i RGH-a
2.Ako sam dobio kod za skidanje igrice skyrim kako to iskoristit
3.Kolko je sigurno modificiranje
4.Jel modificiranje ikako utjece na XBL ili bilo sta vezano uz xbox (osim naravno da se mogu igrat piratske igre) 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...

4.Jel modificiranje ikako utjece na XBL ili bilo sta vezano uz xbox (osim naravno da se mogu igrat piratske igre) 

Odgovoriti ću ono što znam, a to je 4. - ako planiraš modificirati Xbox, pozdravi se s XBL i spajanjem online općenito, jer ti prijeti ban ako te uhvate s modificiranom konzolom.

13 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...

Neke odgovore znam a neke ne,pomoci ce tidrugi clanovi.

2.Moras imat XBL da ga skines.

3.100% je sigurno samosto gubis jamstvo na konzolu i ne mozes uici online jedino ako imaszadnju modifikaciju.

4.Pa mozes dobiti ban i da ti Microsoft zablokira hard disk.

16 godina
Lockerzboy kaže...

Uglavnom su ti točno rekli sve. Ako modificiraš drive možeš ti i dalje ići na XBL. U teoriji bi zadnji firmware (LT3.0) trebao biti siguran za odlazak na XBL ali nikad ne znaš tako da postoji rizik da dobiješ ban sa livea. I ovo za hdd je točno kad dobiješ ban zablokiraju ti hdd. Ali blokada hdd nije problem, spojiš ga na PC i odblokiraš.

Što se tiče razlike između modifikacije drivea i RGH/JTAG modifikacije razlika je u tome da kod modifikacije drivea modificiraš firmware na dvd driveu od xboxa i s time možeš pokretati kopije. RGH je malo kompliciranija metoda za napraviti ali ipak bolja jer sa RGH npr. više ne moraš kupovati i pržiti dvde nego samo skineš igru provučeš kroz 1 program i pošalješ direktno na hdd od xboxa preko kabla, s RGH uopće ne moraš imat ddvd u driveu, dalje možeš s time pokretati i XBL Arcade igre, i koristiti DLC koji sada su redovna pojava, možeđ koristiti emulatore za sve živo, možeš modificirati fileove samih igara i dodavati kojekakve mogućnosti, možeš koristiti HDD koji god hočeš bilo koje veličine nisi više ograničen na službene (čitaj skupe) original hddove, ima još tih mogučnosti ni sam ne znam sad... Ali ako napraviš RGH s time ni slučajno na XBL jer je to sigurni ban dok ako modificiraš drive možda i ne dobiješ ban, bar ne odmah. Dok kod modifikacije dvd drivea samo možeš pokretati kopije a ovo sve što sam nabrojao kod RGH ne moš.

I na kraju što se tiće tog bana, ja sam ban dobio s XBL davnih dana i mogu ti reći da mi ne fali nimalo. Napravio sam RGH na svom xboxu i sve što sam gore nabrojao koristim i ne fali mi XBL nimalo.

15 godina
neaktivan

naci XBL zapravo samo dobar za multiplayer....
ja sam uz konzolu dobio 2 i pol mjeseca besplatnog XBL...sad neznam dali da to koristim ako ima puno dobrih stvari ili da jednostano prodam i modificiram xbox...nisam jos siguran sta mogu s gold acc

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerzboy kaže...

naci XBL zapravo samo dobar za multiplayer....
ja sam uz konzolu dobio 2 i pol mjeseca besplatnog XBL...sad neznam dali da to koristim ako ima puno dobrih stvari ili da jednostano prodam i modificiram xbox...nisam jos siguran sta mogu s gold acc

U biti da, gold je da možeš igrati multiplayer a sve ostalo moš dobit i sa modificiranom konzolom (pri tom mislim na RGH).

14 godina
neaktivan

Pozdrav! Mislio sam uskoro prodat xbox pa me zanima kolko bi mogao dobit za njega i igre:

Xbox 250Gb Slim Glossy ( nikad nije bio na popravku star 16mj, uz xbox kontroler sa messenger kitom, VGA HD AV kabel, HDMI), Battlefield 3, Far Cry 3, Assassins Creed 3, GTA 4 + Episodes From Liberty City, Alan Wake, Street Fighter 4, LA Noire, Red Dead Redemption, Assassins Creed: Revelations, Gears Of War 3(sve igre su original predene jedanput) pa kolko bi mogao dobit za sve to cisto informativno??

limboLIVE98
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala lijepo na javljanju ! Učitao sam kolekciju filmova u media centar ali iz nekog razloga pojavili su se samo prazni folder i tako je ostalo, a glazba se učitala bez problema. Pokušao sam izbrisati iz library-a i ponovo postaviti i u drugi folder video umjesto u movies i ništa stalno su prazni folderi prikazani i mrzim kada se xbox poveže s PC-em nakon toga kada prekinem tj ugasim xbox izgubim internet na PC-u i poludim na to svaki puta moram sve na PC-u ispočetka popravljati.... ništa to ne radi kako treba. Totalno sam razočaran i sa Gold live-om to je obično njesra čista navlakuša i prijevara makar za nas ovdje a i vani nije bolje jer prodaju maglu sve kaj valja ionako se još mora posebno plaćati i filmovi i mjuza i tv i sve jedino online igranje i internet explorer su free a ne igram online ionako a surfanje imam  na PC-u puno bolje riješeno. Jedino što je dobro što sam skinuo već 71 demo i super je to jer su mnogi toliko dobri da mi i ne treba cijela igra dovoljno mi je za zabaviti se i ovako iako sam nabavio 2 original igre. Preporučam vam britanski site Sendit.com imaju super povoljno i besplatnu dostavu pa sam kupio već prije neke bluray diskove a sada sam našao i vrlo povoljne igrice. Na www.donnystore.com sam naručio igricu za 60 kuna koja je kod nas 200kn i došla mi je za 5 dana :) Preporučam vam i njega.

U kojem su ti folderu učitani filmovi u media centru pod movies ili pod videos i da li su HD ili SD ? Čita li xbox MKV full HD 1080p naslove ??

Hvala

14 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Pozdrav! Mislio sam uskoro prodat xbox pa me zanima kolko bi mogao dobit za njega i igre:

Xbox 250Gb Slim Glossy ( nikad nije bio na popravku star 16mj, uz xbox kontroler sa messenger kitom, VGA HD AV kabel, HDMI), Battlefield 3, Far Cry 3, Assassins Creed 3, GTA 4 + Episodes From Liberty City, Alan Wake, Street Fighter 4, LA Noire, Red Dead Redemption, Assassins Creed: Revelations, Gears Of War 3(sve igre su original predene jedanput) pa kolko bi mogao dobit za sve to cisto informativno??

S obzirom da je star 16 mj., mogao bi dobiti nekih 1500-2000 kn, ali igre su original tako da možeš tražit do 2500 kn slobodno, bar po meni.

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan

Ok, hvala.

limboLIVE98
16 godina
odjavljen

ja sam za svog dao 2200kn. novog. :/

12 godina
neaktivan

Mislim da je najlogičnije igre prodati zasebno ako su original a konzolu posebno tako ćeš zasigurno više dobiti jer ovako u kompletu će ti svatko htjeti skinuti cijenu kompleta a samo igrice ako prodaš možeš dobiti  možda i 2000kn

13 godina

Dali netko zna dali ima di u OS da se moze modificirati xbox ?  PM... Hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

još malo glasina o novom boxiću... malo detaljnjije možda ali i zvuči predobro...

http://www.wpcentral.com/specs-next-generation-xbox-supposedly-leaked

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako netko treba, imam jedan Microsoft Xbox Live Gold Subscription Card - od 12 mjeseci viska za prodaju, molim pm zainteresirani

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav evo imam pitanje u vezi xboxa.

Covjek mi nudi zamjenu za xbox stari 2.5 god i rekao je da je xbox modificiran i sad ako bih ja zamjenio mene zanima hoce li mi na tome xboxu radit Bf3 preko interneta i jeli mi onda treba onaj live membreship jos ili mogu bez toga Bf3 multyplayer?Hvala! :*

An3lka555
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
An3lka555 kaže...

Pozdrav evo imam pitanje u vezi xboxa.

Covjek mi nudi zamjenu za xbox stari 2.5 god i rekao je da je xbox modificiran i sad ako bih ja zamjenio mene zanima hoce li mi na tome xboxu radit Bf3 preko interneta i jeli mi onda treba onaj live membreship jos ili mogu bez toga Bf3 multyplayer?Hvala! :*

s modificiranim xboxom nemozes ici na xbox live sto znaci da nemres igrat online

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice