Pitanje, isplati li se kupovati xbox360 u ovo vrijeme, kada je on već dosta star, hoće li se novije igrice raditi za spomenuti xbox,tj. je li se rade...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
isplati kako da ne
rade se igre za njega naprimjer novi syndicate jos kolko sam cuo primarno se i naprave za xbox 360 pa tek onda pc
Pitanje, isplati li se kupovati xbox360 u ovo vrijeme, kada je on već dosta star, hoće li se novije igrice raditi za spomenuti xbox,tj. je li se rade...?
Ima jos 2-3 godine do novog Xbox-a tj. next gen konzola. Uzmi xbox 360 slim 4gb za samo 1500 kn, stvarno nije puno, kao malo jača grafička za komp.... Kasnije nadogradi ako baš želiš hard disk od 250 gb koji dodje oko 500 kn.
A modifikacija xboxa, je li ona pretjerano komplicirana ili ju može napraviti osoba(uz dobar tutorial) koja baš nema mnoga iskustva s konzolama?
Hvala na prijašnjim odgovorima.
A modifikacija xboxa, je li ona pretjerano komplicirana ili ju može napraviti osoba(uz dobar tutorial) koja baš nema mnoga iskustva s konzolama?
Hvala na prijašnjim odgovorima.
nije komplicirana pogledas par videa na jubitubiju i to ti je to :D
moze,varas se.....
jos uvijek prodajem gears of war 3 u savrsenom stanju 10/10...cijena 100kn, stvarno jako hitno.
Momci s problemom oko assasins-a:
http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf
S tim da morate imat one nove przilice ;)
I djevojke molim... Uglavnom ovo ne radi... (pržilica mi je nova, kupljena prije 5 mjeseci... :)- Daj ozbiljno... El ima tko kakvo pametno rješenjeee???
moze,varas se.....
jos uvijek prodajem gears of war 3 u savrsenom stanju 10/10...cijena 100kn, stvarno jako hitno.
E vidiš nisam to znao, zadnji put kad sam pitao u sophos labu rekli su da se ne može, a to je bilo prije nešto manje od mjesec dana.
moze,varas se.....
E vidiš nisam to znao, zadnji put kad sam pitao u sophos labu rekli su da se ne može, a to je bilo prije nešto manje od mjesec dana.
mogu se novi slim modeli modificirati sa vallhala plocom, ali samo ako je model napravljen prije 7 mjeseca 2011 godine...znaci moj bi se mogo, a isto je vallhala...ovi kasnije napravljeni, znaci kasnije od 7 mjeseca 2011 se nemogu..ali tih je jako jako malo
I djevojke molim... Uglavnom ovo ne radi... (pržilica mi je nova, kupljena prije 5 mjeseci... :)- Daj ozbiljno... El ima tko kakvo pametno rješenjeee???
Šta? Čovjek ti je sve rekao, trebaju ti "one" pržilice. Briem da su u dućanu 150-200kn. Imaš 4-5modela (većinom Asusovih ak se dobro sjećam) koji će radit samo im moraš flashat firmware prvo. A koji su to modeli nezz napamet prolistaj 10ak stranica teme unazad objasnio sam to već nekome davno...
Šta? Čovjek ti je sve rekao, trebaju ti "one" pržilice. Briem da su u dućanu 150-200kn. Imaš 4-5modela (većinom Asusovih ak se dobro sjećam) koji će radit samo im moraš flashat firmware prvo. A koji su to modeli nezz napamet prolistaj 10ak stranica teme unazad objasnio sam to već nekome davno...
Ma imam i pržilicu i firmware i ispržila sam dvd po uputama, ali dvd i dalje ne radi...
moze,varas se.....
mogu se novi slim modeli modificirati sa vallhala plocom, ali samo ako je model napravljen prije 7 mjeseca 2011 godine...znaci moj bi se mogo, a isto je vallhala...ovi kasnije napravljeni, znaci kasnije od 7 mjeseca 2011 se nemogu..ali tih je jako jako malo
Čekaj, jel sad malo onih konzola koje se mogu modificirati ili je malo konzola koje se nemogu modificirati..?
ok ljudi imam par pitanja (btw. nisam čitao ostale postove)
1. dali je pametno čipirati xbox 360 slim 250 gb (dali se može slim čipirati i ako da kojom metodom) ?
2. čitao sam da ako si offline i imaš mod microsoft te može skužit i banati ti konzolu ???? - pa jeli to istina ?
3. dali to utječe na rad ili valjanost konzole (hoće li se s čipom brže pokvariti ili ne te hoće li igre biti usporenije) ?
4. dali moram stalno updejtati čip ili mogu igrati npr. nadolazeći assassins creed 3 ?
pošto se ne mogu sjetiti svih pitanja ovo je za sad dosta pa ću vas pitati kad se sjetim i molim vas nemojte pisati da neću moći igrati xbox live jer me ozbiljno boli briga za taj live (ne želim se nervirati ako je neko bolji od mene i stalno me ubija , a i 400kn je previše za 1god. online igranja)
1. dali je pametno čipirati xbox 360 slim 250 gb (dali se može slim čipirati i ako da kojom metodom) ?
2. čitao sam da ako si offline i imaš mod microsoft te može skužit i banati ti konzolu ???? - pa jeli to istina ?
3. dali to utječe na rad ili valjanost konzole (hoće li se s čipom brže pokvariti ili ne te hoće li igre biti usporenije) ?
4. dali moram stalno updejtati čip ili mogu igrati npr. nadolazeći assassins creed 3 ?
pošto se ne mogu sjetiti svih pitanja ovo je za sad dosta pa ću vas pitati kad se sjetim i molim vas nemojte pisati da neću moći igrati xbox live jer me ozbiljno boli briga za taj live (ne želim se nervirati ako je neko bolji od mene i stalno me ubija , a i 400kn je previše za 1god. online igranja)
1. Ja sam svoj hakirala - modala sa firewareom preko njuškala u Zgb za 400 kn. Razlog - Ukoliko staviš chip, garancija NE VRIJEDI...
2. Da itekako, ne smiješ uopće iči na xbox live...
3. Ja s modom nemam nikakvih problema.. Sve normalno radi...
4. To i mene zanima, jer ne mogu igrati Revantion. Našla sam neke turijale na netu, ali se bojim SAMA to raditi...
Čekaj, jel sad malo onih konzola koje se mogu modificirati ili je malo konzola koje se nemogu modificirati..?
malo je onih koje se nemogu modificirati
Ima jos 2-3 godine do novog Xbox-a tj. next gen konzola. Uzmi xbox 360 slim 4gb za samo 1500 kn, stvarno nije puno, kao malo jača grafička za komp.... Kasnije nadogradi ako baš želiš hard disk od 250 gb koji dodje oko 500 kn.
http://www.sophoslab.hr/konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-4gb-konzola/1402/ 1500kn što si u pravu ali mislim da se vise isplati kupiti http://www.sophoslab.hr/konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-250gb-konzola/1391/ koja je nešto ispod 1900kn, jer sa 4gb nemozes nista ili se varam? Sam također razmišljam o kupnji xbox360 konzole pa pregledavam cijene.
bok,imam pitanje.
znači ovako:kupio sam mw3 prije mjesec dana,puno sam igrao multiplayer i jučer mi je odjednom stao i pisalo da je disk ogreban ili neuredan neznam i piše da ga očistim.to sam napravio stavio ga i opet i opet mi je stao i tako svaki put6
(da napomenem da mi je izašo pa da uvijek moram ispočetka)
i sad neznam što mu je,jel zna tko???
1. Ja sam svoj hakirala - modala sa firewareom preko njuškala u Zgb za 400 kn. Razlog - Ukoliko staviš chip, garancija NE VRIJEDI...
2. Da itekako, ne smiješ uopće iči na xbox live...
3. Ja s modom nemam nikakvih problema.. Sve normalno radi...
4. To i mene zanima, jer ne mogu igrati Revantion. Našla sam neke turijale na netu, ali se bojim SAMA to raditi...
Nema tu nikakvih chipova, sve je preko firmwarea ili nove stvari poput wasabi itd za emuliranje dvd drajva i pokretanje iso-a sa harda. O cemu ti garancija ne vrijedi, pa ako si otvarala x360 ne vrijedi ti uopce. Mislim koja garancija, kakva garancija? Microsoft nema službenu podršku za xbox u Hrvatskoj, jedino ako dobiješ garanciju od nekog shopa kod nas koji ti i sam modificira konzolu.
Svejedno mu išao na live ili ne, ako je moddan xbox, ako ode na live, kad tad ce ga banati, i šta, u cemu je problem? I dalje može igre igrati offline, ionako nema koristi od live-a uz zezanciju oko kopija i sigurnosti.
Ako ne znaš otvarati konzolu i slijediti tutorial is ve, to, niej to više tako jednostavno, ipak mora covjek biti malo spretan, onda opet moraš nositi nekome i platiti da ti to radi. Shvati Microsoft itekako želi zaštiti svoju konzolu i konstantno je i dalje štiti, od novih diskova do novih ap25 zaštita. Znaci to što ti sad neka igra radi, sa sljedećim updejtom, a česti su, ne znaći da će radit, pa opet moraš nekome platiti da ti stavi novi frimware plus u vecini slucajeva igru ponovno moraš spržiti da bi radila na novom fw-u. Tako da otkako je Microsoft krenu sa novim zaštitama i novim diskovima sa više prostora, sad je i rizicnje pržiti, i veće šanse errora oko readanja disca. Uglavnom nema više jednsotavno za nekoga tko nema pojma nimalo o svoj toj proceduri, treba stalno pratiti i stavljati novi frimware kad izađe. I opet možeš prolupat od ponovnog prepržavanja nekih igara da bi igrao. Najviše zarađuju oni koji moddaju zahvaljujuci konstantnim zaštitama.
bok,imam pitanje.
znači ovako:kupio sam mw3 prije mjesec dana,puno sam igrao multiplayer i jučer mi je odjednom stao i pisalo da je disk ogreban ili neuredan neznam i piše da ga očistim.to sam napravio stavio ga i opet i opet mi je stao i tako svaki put6
(da napomenem da mi je izašo pa da uvijek moram ispočetka)
i sad neznam što mu je,jel zna tko???
Igrao si original, ili si igrao kopiju?
Ako Microsoft izda novi update i nove zaštite do assassina 3 nećeš moći igrati. Znaći ili sam uraditi updejt ili nositi nekome. A pod sam ne mislim na to da samo staviš neki updejt na usb stick pokreneš i to je to, ovisi od konzole do konzole, ovisi od dvd drajva.
imam jedno hitno pitanje
hard disk me zeza imam arcade xbox 360
danas dobio nov hard iz engleske 20gb
kada ga stavim na konzolu konzola se ne pokrece jer kao da nije ni stavljen pa nema sta ucitat
no kada ga skinem konzola radi odlicno
molim vas pomozite
original
Jel se isplati uzet polovan Xbox 360 slim 4gb za 1200 kn ( sa MW3 i Black ops). Star je oko pola godine, što mislite, jer se laser oštetio ili?
Zar ne dođe novi otprilike toliko?
ustvari novi dođe oko 1500kn http://webshop.sophoslab.hr/konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-4gb-konzola/1402/, al ovdje za 1200kn dobiš i MW3 i Black Ops, neznam ja bi rađe kupil novu pa šta je sigurno sigurno je jel ko zna kakva je konzola, laser...
ustvari novi dođe oko 1500kn http://webshop.sophoslab.hr/konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-4gb-konzola/1402/, al ovdje za 1200kn dobiš i MW3 i Black Ops, neznam ja bi rađe kupil novu pa šta je sigurno sigurno je jel ko zna kakva je konzola, laser...
Da znam :S, bojim se banna, a i tog lasera... Razmislit cu... Taman skupio 1200 kn, a nova dodje 1500
pa neznam razmisli jel ako sad imaš 1200kn i ak nekak uspiješ skupit 300kn možeš kupit novi al onda opet nemaš za neku igricu, pa ko zna kolko će ti opet trebat da skupiš 200-400kn za neku noviju igricu
pa neznam razmisli jel ako sad imaš 1200kn i ak nekak uspiješ skupit 300kn možeš kupit novi al onda opet nemaš za neku igricu, pa ko zna kolko će ti opet trebat da skupiš 200-400kn za neku noviju igricu
Sad imam 1200 kn, a krizma mi je u 5 mjesecu. Teško mi je sad skupljati novac i čekat onda 5 mjesec za igre, a bojim se zaletit.....