Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozdrav... pozor ide jedno glupo pitanje {#}... dali ima jos igraca koji igraju online Medal of Honor na xboxu.... dal ima tko tu igru?

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Genoxxx kaže...

pozdrav... pozor ide jedno glupo pitanje {#}... dali ima jos igraca koji igraju online Medal of Honor na xboxu.... dal ima tko tu igru?

naravno da ima :) ima jos igraca koji igraju cod2 na xboxu :DDD

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

Ne bih bas rekao, no evo tu su ti statsi, ti procjeni.

http://mohstats.com/

13 godina

pozdrav, imam pitanje. nabavio sam wasabi i to su mi ugradili u sophosu ugradili i rekli da moram iso igara koje želim igrati provlačiti kroz neku aplikaciju. wtf?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
guls kaže...

pozdrav, imam pitanje. nabavio sam wasabi i to su mi ugradili u sophosu ugradili i rekli da moram iso igara koje želim igrati provlačiti kroz neku aplikaciju. wtf?

A,da se prvo raspitate o svemu prije neg nesto kupite????Strasno..

@Strbi

Ebay je majka.Imas i starije naslove koje vrijedi odigrat,nemoj samo trcat za novim igrama ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 12:13 (kign).
13 godina
kign kaže...

A,da se prvo raspitate o svemu prije neg nesto kupite????Strasno..

Ok, svojim odgovorom si mi pomogao točno kako? Raspitao sam se i nabavio, no nitko nije govorio "E taj ISO moraš provući kroz ovo i ovo da bi to onda bilo čitljivo."

Hoću samo odgovor jel to abgx ili nije, simple as that. 

Fuck me I'm famous.
15 godina
neaktivan

da to ti je taj agbx, samo provuci igru kroz to, on sve sam napravi :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima li ovdje igraca koji igraju jos black ops?

isplati li se uzeti ovaj preowned black ops sa game.co.uk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa sigurno igra. nije loša cijena ja sam isto mislio uzet Black Ops al ipak nisam jer mi je već dosta CODova sve sam ih odigro na PCu i multiplayer tak da...

limboLIVE98
14 godina
neaktivan

al u COD-u me zivcira sto svake godine daju "istu" igru...od cod4 nema bas nekih promjena...a vec su najavili novi COD, koji bi se trebao zvati Call of duty:black ops 2...zato bi radije isao na BF3, ali na konzoli ima malo igraca, a i cijena nije ovakva :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

al u COD-u me zivcira sto svake godine daju "istu" igru...od cod4 nema bas nekih promjena...a vec su najavili novi COD, koji bi se trebao zvati Call of duty:black ops 2...zato bi radije isao na BF3, ali na konzoli ima malo igraca, a i cijena nije ovakva :)

Samo da bude map pack iz Black Opsa i mapa Firing Range - ja zadovoljan hahahah

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
strbi kaže...

Samo da bude map pack iz Black Opsa i mapa Firing Range - ja zadovoljan hahahah

jel igras ti black ops?

17 godina

Prodao odavno al fali mi mapa :D i Summit...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa na BF3u ima do 24 igraca a na Black opsu kolko sam vidio u opisu jedne trgovine podržava do 18 igraca, ja sam uzo BF3 i zadovoljan sam :D

edit: procito sam negdje da će navodno novi COD imat znacajne promjene, al nisam bas siguran da će se to i ostvarit s obzirom da bi novi COD trebo izac jos ove godine 

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 14:04 (AsAsiN).
14 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

pa na BF3u ima do 24 igraca a na Black opsu kolko sam vidio u opisu jedne trgovine podržava do 18 igraca, ja sam uzo BF3 i zadovoljan sam :D

edit: procito sam negdje da će navodno novi COD imat znacajne promjene, al nisam bas siguran da će se to i ostvarit s obzirom da bi novi COD trebo izac jos ove godine 

ma kakve promjene...to govore svaki puta, ni ime se nece znacajno promjeniti osim sto ce dobit 2...a mozda i ja uzmem BF3, al kosta 240kn mislim...jos moram i live uzet..a vjerojatno cu uzeti bf3 jer je noviji i ne izlazi svake godine...

17 godina
AsAsiN kaže...

Ma koga briga bitno da bude Bowmana i glas od Ice Cubea :D A koje bi vi promjene jbt to je FPS nemaš tu šta novo izmislit - ideš i rokaš sve pred sobom i usput im se smiješ i provociraš na chatu. Kaj možeš stavit novi engine za grafiku wow fkt promjena velika ono ne dira me to tolko. Kad dođe novi xbox bit će i promjena možda a do tad... {#}

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan

pa dobro jednim djelom se slažem s tobom FPS je da sam rokaš i ubijaš al jbg engine koji pokreće MW3 je engine koji je pokretao COD2, malo da ubace nova oružja, možda pokoje vozilo... nadam se da će bar nešto novo ubacit 

a ovo s Ice Cubeom je stvarno cool  {#}

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 16:48 (AsAsiN).
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

Svakako da ima igraca koji jos uvijek igraju black ops(na mojoj friend listi njih 5 skoro svakodnevno ga pici).No,ako vec planiras uzet taj black ops(izvan zaliha ti je trenutno,tko zna oce ga imat ponovo) budi spreman dati jos minimalno 80kn za one dlc-ove,nez koliko ih tocno ima neigram cod.

14 godina
neaktivan
kign kaže...
strbi kaže...

Svakako da ima igraca koji jos uvijek igraju black ops(na mojoj friend listi njih 5 skoro svakodnevno ga pici).No,ako vec planiras uzet taj black ops(izvan zaliha ti je trenutno,tko zna oce ga imat ponovo) budi spreman dati jos minimalno 80kn za one dlc-ove,nez koliko ih tocno ima neigram cod.

ujutro su imali :(

14 godina
neaktivan

svi vi koji igrate BF3 na xboxu, prikljuciti cu vam se uskoro...vjerojatno danas il najkasnije sutra narucujem i onda cekam da stigne :)) dajte mi u PM napisite gamertagove svoje i gamertagove nekih vasih frendova na xboxu koji igraju BF3, al da su iz hrvatske...nego posto mogu samo 24 igraca igrati na mapi jel se dugo "trazite"...to jest jel ima puno lutanja na mapi...dok sam igrao betu zivcira me na mom joysticku sto ima desna gljivica malo "lufta"...pa dok nanisanim i pusim gljivicu nekad zna lagano ici u desno il u ljevo pa moram lagano nariktati, jer tako i vama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mape uopće nisu prevelike, nema nikakvog traženja pomapi il neš slično, a ovo s gljivicama meni je sve normalno, normalno ciljam...

limboLIVE98
14 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

mape uopće nisu prevelike, nema nikakvog traženja pomapi il neš slično, a ovo s gljivicama meni je sve normalno, normalno ciljam...

mislim i ja normalno ciljam, ali ima malo lufta...to ja mislim da je tako na svakom joysticku

15 godina
neaktivan

Taj luft ti se zove ja mislim još deadzone, to ti je kod svakog joysticka 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze li mi netko pojasniti kako radi ovaj wasabi 360s ultra, sto kosta 795kn u shoposlabu? jel to onda trajna modifikacija bez obzira updetam li dashboard i mogu li igrati preko xbox live-a? i kako se ucitavaju igre?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 11:33 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam pitanje u vezi 4gb modela. Planiram uzeti MW3 i Red Death Redemption, jel će bit neakvih problema zbog malog kapaciteta diska?

U vezi pokretanja igre s dvd-om ( ciljam na mw3) , jel ce mi onda igra ici sporije i učitavat se sporije ili........

Jel može doći do kvara s laserom isto kao i na ps2, jer se igre čitaju s dvd-a.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa ja mislim da nema nikakve razlike u brzini učitavanja igre odnosno brzini same igre, al naravno kad imaš 4GB nemreš instalirat igru na HDD, pa si tako kada non-stop učitavaš igre pomalo kvariš laser(tak sam ja shvatio, a i pri kupovini Xbox-a), ja sam odlučio kupit ovaj sa 250GB jer možeš instaliravat igre i ne kvariš si laser

edit: mala ispravka nije Red Death Redemption nego Red Dead Redemption, i moja prva igra na Xboxu je bila RDR i stvarno je super igra 10/10 sad  sam prešo SIngleplayer 100% po treći put i sad igram multi :D

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 15:01 (AsAsiN).
15 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

pa ja mislim da nema nikakve razlike u brzini učitavanja igre odnosno brzini same igre, al naravno kad imaš 4GB nemreš instalirat igru na HDD, pa si tako kada non-stop učitavaš igre pomalo kvariš laser(tak sam ja shvatio, a i pri kupovini Xbox-a), ja sam odlučio kupit ovaj sa 250GB jer možeš instaliravat igre i ne kvariš si laser

edit: mala ispravka nije Red Death Redemption nego Red Dead Redemption, i moja prva igra na Xboxu je bila RDR i stvarno je super igra 10/10 sad  sam prešo SIngleplayer 100% po treći put i sad igram multi :D

A u vezi tog lasera, ak se istroši koliko dodje popravak? Mislim, koliko treba da se pokvari, mislim igrat 3-5 h na dan...

Jel se isplati onda dati 1500 kn, ili da uzmem ipak 250gb za 1900?

14 godina
neaktivan

Igre ti se brže loadaju ako su instalirane na HDD, a o trošenju lasera. Imam doma psx star preko 10g koji još radi normalno tolko o tome...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma trajat će ti laser barem 5 godine(i to da igram 7-10h dnevno), naravno sve ovisi, možda ti crkne odma drugi dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa neznam kak tebi odgovara, al ja sam uzo i ovaj od 250GB prvo zbog tog lasera jer pročito sam negdje da je popravak skup, a i ćini mi se da se CD manje grebe zato što on zavrti CD sam da vidi da je original a poslje vuće igru s HDDa tak da se CD ne vrti, a kad nemaš igru na HDDu onda se CD non-stop vrti ( pa onda ak mi se neka igra više ne igra mogu je prodat i dobit više love jer je CD ušćuvan nije izgreban...) {#}

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 16:33 (AsAsiN).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice