Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Dwyane Wade kaže...

Igra netko MW3 na xboxu? Došao mi je danas, dodajte me da odigramo koju {#}

znas li jeli stigao onaj patch za rjesavanje problema sa stranim serverima?

17 godina

mislim da nije igram cijelo vrijeme sa hrv ekipom

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

mislim da nije igram cijelo vrijeme sa hrv ekipom

a reci mi jel ih ima koliko, koliko uopce ima hrv servera?

17 godina

A kak da ja znam kolko ima ekipe. Inače ti bi trebao znat, kako imaš xbox, da nema servera nego jedan igrač hosta...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nedavno sam uzeo xbox nerazumjem se jos u sve....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Igra netko MW3 na xboxu? Došao mi je danas, dodajte me da odigramo koju {#}

Kak se zoves na XBL?
Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina

Lethal OG Killa

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dal je bolji Halo Reach ili Anniversary ja bi kupio jedan od to dvoje al neznam koji je bolji, jel igro ko pa da mi malo pomogne oko odabira plzz?

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
imam obje, ali ih bas nebi usporedivao. mislis igrat samo single player ili multi?
14 godina
neaktivan

pa prvo bi prešo single a on da bi igro multy 

FrankY
14 godina
neaktivan

i još sam jedno pitanje u vezi igrica, isplati li se dat 400kn za BF3 (naravno za xbox, igro bi više multy) ili je možda bolje kupit Gears of war 3 za 300kn

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li xbox live ima funkciju tv u hrvatskoj i ako ima koji su programi.

Brat koji studira u americi mi je rekao da oni imaju i da ima sve sportske događaje preko espn-a pa me zanima dali cu to imati i ja.

0 0 hvala 0
16 godina
ako si u HR, nista od toga:(
15 godina
neaktivan

steta

Sto sve dobijem sa xbox liveom u hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupio bih xbox 360 controller za windowse i sad sam vidio na youtubeu da ljudi downloadiraju razne stvari da bi to proradilo.

Mene zanima kada ga ja otpakiram dali trebam skidati razne program da proradi ili  ga samo ustekam preko usb porta i igram?

na win 7 sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

Kupio bih xbox 360 controller za windowse i sad sam vidio na youtubeu da ljudi downloadiraju razne stvari da bi to proradilo.

Mene zanima kada ga ja otpakiram dali trebam skidati razne program da proradi ili  ga samo ustekam preko usb porta i igram?

na win 7 sam

Ovisi o igrama :S

U postavkama od igre namjestis kontrole za joystick i to je to :S

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 21:34 (zerocool12).
15 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

na win 7 sam

tuirš u komp i to je to...99% igara ima podrsku za xbox360 kontroler...jedina igra koja meni nije imala podrsku za kontroler je bio Bioshock i to je sve...sve novije ce ti radit bez beda...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
14 godina
neaktivan

Što se isplati više kupovati? PlayStation 3 ili XBox 360 i za koju konzolu  su jeftinije igre? Ps3 je malo skuplji od xbox-a 360 a čuo sam da se xbox brzo kvari (red ring of death) pa sad neznam što kupiti

hvala unaprijed!

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

Što se isplati više kupovati? PlayStation 3 ili XBox 360 i za koju konzolu  su jeftinije igre? Ps3 je malo skuplji od xbox-a 360 a čuo sam da se xbox brzo kvari (red ring of death) pa sad neznam što kupiti

hvala unaprijed!

Red ring of death ne postoji na novim konzolama.Posto ti je nickname MW3 sigurno njega zelis igrat na novoj konzoli,ako je tako,definitivno uzmi xbox jer je kontroler puno prilagođeniji fpsovima.A igre mozes kupovati preko ebay-a ako si u mogucnosti,ako ne onda na njuskalu nađes po povoljnim cijenama
16 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
CodMW3 kaže...

hvala unaprijed!

Red ring of death ne postoji na novim konzolama.Posto ti je nickname MW3 sigurno njega zelis igrat na novoj konzoli,ako je tako,definitivno uzmi xbox jer je kontroler puno prilagođeniji fpsovima.A igre mozes kupovati preko ebay-a ako si u mogucnosti,ako ne onda na njuskalu nađes po povoljnim cijenama

meni recimo nije bolji xbox-ov dzojstik sve je stvar navike!

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina

Bolji joystick od onoga na X360 nisam probao. Kako imam velike ruke savršeno mi leži a ima kakvu takvu težinu (da je malo teži nebi smetalo) dok onaj od PS3 ima težinu paketa žvakaća a i skoro sam prste na tome polomio, premalen je, ko stvoreno za djecu od 6-13god...{#} Inače sutra dolazi novi dashboard za X360 kojeg čekam cijeli prokleti kvartal, imam velika očekivanja bolje im je da me ne razočaraju {#}

He who is brave is free.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...

Sad nema rrod nego red dot of death xD

XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH
17 godina
Archy kaže...

Nemoj me nasmijavati... {#} Ako ga uspiješ tako pregrijati da se sam od sebe mora izgasiti svaka čast. Dok se meni to ne desi, ne vjerujem.

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Archy kaže...

Nemoj me nasmijavati... {#} Ako ga uspiješ tako pregrijati da se sam od sebe mora izgasiti svaka čast. Dok se meni to ne desi, ne vjerujem.

gluposti prica...igram po ohoho sati bez prestanka ponekad i nista mu nije...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
sva tehnika se kvari, tako i xbox. ali od Jaspera nema govora o masovnim kvarovima
15 godina
neaktivan

Bila je zajebancija, znam da je tesko dobiti na novom slimu, nista lose nisam mislio decki :D

XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neki govore da je stvar navike, al vidis ja sam dugo godina koristio ps kontroler i sad kad sam u ruke uzeo ovaj od x360 odma sam zakljucio da je bolji od  onog ps3-ovog...prije bi rekao da je stvar ukusa a ne navike

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 11:28 (hitmanr).

0 0 hvala 0
17 godina
Dwyane Wade kaže...

Bolji joystick od onoga na X360 nisam probao. Kako imam velike ruke savršeno mi leži a ima kakvu takvu težinu (da je malo teži nebi smetalo) dok onaj od PS3 ima težinu paketa žvakaća a i skoro sam prste na tome polomio, premalen je, ko stvoreno za djecu od 6-13god...{#} Inače sutra dolazi novi dashboard za X360 kojeg čekam cijeli prokleti kvartal, imam velika očekivanja bolje im je da me ne razočaraju {#}

Slazem se, ovdje 100kg, 193cm visine te povece ruke :)

I da, jedva cekam novi dashboard {#}

14 godina
neaktivan

a za koju su konzolu igre jeftinije?

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

a za koju su konzolu igre jeftinije?

Mislim da su za xbox jeftinije jer ps3 koristi blu ray diskove koji su skuplji a xbox dual layer obicni dvd
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice