Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.305.138
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Hrvatska nije na Balkanu? A nego di je? Ne znam u koju ideš školu ali Balkanci smo i po geografskom položaju i po mentalitetu. To što nas žele profurati pod nekakvu srednju Europu je druga stvar...

He who is brave is free.

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
danijel0000 kaže...
a rodaci se doselili u Kanadu s balkana...

Haha dobar :)

15 godina
neaktivan

Pozdrav. Ja bi sa božić uzeo ovaj 3 months Gold Membership LIVE http://www.sophoslab.hr/live-bonovi/105/x360-live-gold-3-month-membership-card/551/ pa jel mi može neko pojasnit kak se to ukuca u Xbox ili šta već treba s tom karticom da mogu za praznike igrat multy plzz pomozite!

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AsAsiN kaže...

Pozdrav. Ja bi sa božić uzeo ovaj 3 months Gold Membership LIVE http://www.sophoslab.hr/live-bonovi/105/x360-live-gold-3-month-membership-card/551/ pa jel mi može neko pojasnit kak se to ukuca u Xbox ili šta već treba s tom karticom da mogu za praznike igrat multy plzz pomozite!

Ako imas mogucnost kupovanja online, kupi preko http://www.cheapxboxlivecodes.com/xbox-live-gold-subscription-codes/3-month-gold-xbox-subscription-codes/ i ustedi 40-50kn.

15 godina
neaktivan

ok mogu kupit online al daj mi sad objasni još kak to unijet u Xbox jel to moraš ukucat neki kod kaj piše na tom papiru ili šta? 

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 8:24 (AsAsiN).
17 godina
AsAsiN kaže...

ok mogu kupit online al daj mi sad objasni još kak to unijet u Xbox jel to moraš ukucat neki kod kaj piše na tom papiru ili šta? 

Mozes i preko web stranice: http://www.xbox.com/en-US/.

Logiraj se, otidji na My Account -> Redeem code -> i tu upisi digitalni kod koji kupis.

Digitalni kod ces dobit mailom vjerojatno u roku od par minuti nakon kupovine.

15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Hrvatska nije na Balkanu? A nego di je? Ne znam u koju ideš školu ali Balkanci smo i po geografskom položaju i po mentalitetu. To što nas žele profurati pod nekakvu srednju Europu je druga stvar...

po mentalitetu jesmo balkanci al hrvatska geografski je samo značajan dio balkana ne spada skroz samo Dalmacija i Lika su balkanski teritori no nije to ni vazno uvijek smo  se nazivali pravim balkancima pa ocito da to i jesmo...No dobro necemo o tome na ovoj temi, zna li neko da li je stigao patch za mw3 mp ono da se moze i na americke servere?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 12:25 (hitmanr).
15 godina
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

6.12.2011 godine doalzi novi xbox dashboard pa si oni koji oce cipirat malo pricekajte a mi ostali cekat da vidimo sta ce bit novega :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
atiHD kaže...

6.12.2011 godine doalzi novi xbox dashboard pa si oni koji oce cipirat malo pricekajte a mi ostali cekat da vidimo sta ce bit novega :) 

Dojadija mi je ovi stari dashboard, ocu nesta zivlje i lipse! {#}

15 godina
neaktivan

mislim da taj stalak ima samo tu, možda na njuškalu

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 9:26 (AsAsiN).
13 godina
neaktivan
Ovaj dashboard je spor ko kura* od pustih animacija jedva ucitava sadrzaj.Trebali bi ubrzat ono kad pritisnes xbox button dok si u igri
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Šta si u preview programu? Šta se buniš, vjerojatno nemaš finalnu verziju...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Ne govorim o buducem nego o sadasnjem dashboardu...
Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
xR4Z3R kaže...
Dwyane Wade kaže...

Ne govorim o buducem nego o sadasnjem dashboardu...

??? Ja nemam prigovora na ovo sad... {#} A ovaj novi dash će biti brutalan, namjerno se nisam htio prijaviti za testiranje da još nebi upao u neku pi*dariju ali sad mi je žao kad vidim di je 6.12 {#}

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan

Ljudi pozdrav! Prvi put sam na forumu i imam jedan problem vezan za Xbox 360. Naime živim u studentskom domu i kupio sam Xbox 360 neki dan i odma sam uzeo i gold membership za online igranje za 12 mjeseci. No problem je u tome sta Xbox ne mogu spojit nikako na internet, oni koji zive u domu znaju da se na domski internet spaju pomocu secureW2 znaci da postoji autentikacija koja se dobije od Carneta i kad priključim Xbox kabelom inernet ne radi. Probao sam još napravit ad hoc wireless mrežu na koju mi se Xbox ne može spojit a drugi laptop u sobi može. Stoga me zanima postoji li koja solucija da spojin laptop na domski internet? 

0 0 hvala 0
15 godina

pozdrav, koji biste mi fps preporucili kao covjeku koji nikad nije fps-a vidio (samo dobar, stari cs i poneki na iphone-u) i da je lako naciljat covjeka (ona pomoc u ciljanju).... i da nije skup :)

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
16 godina
ali s takvim ciljanjem ti nebi bilo fora igrat. malo se potrudi,vjezbaj,pucaj...
15 godina
danijel0000 kaže...
ali s takvim ciljanjem ti nebi bilo fora igrat. malo se potrudi,vjezbaj,pucaj...

bilo bi jos bolje da se to ciljanje moze iskljucit.... prvo igram sa ukljucenim pa poslje bez {#}

16 godina
mislis na ovako nesto:
ebay.com/itm/NO-SCOPE-TOOL-SCREEN-TARGET-THEKILLDOT-MOD-360-PS3-PC-/150623074426
15 godina
danijel0000 kaže...
mislis na ovako nesto:
ebay.com/itm/NO-SCOPE-TOOL-SCREEN-TARGET-THEKILLDOT-MOD-360-PS3-PC-/150623074426

to je fora :D

ne mislim na, npr kad igram na iphoneu fps onda kad je protivnik ispred mene taj ciljnik u igri odma "pobjegne na protivnika" sad sam se sjetio to se zove: aim asist... e sad to se na iphoneu moglo iskljucit i ukljucit, ima li to koji fps za xbox u sebi? kao npr COD

16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

ne mislim na, npr kad igram na iphoneu fps onda kad je protivnik ispred mene taj ciljnik u igri odma "pobjegne na protivnika" sad sam se sjetio to se zove: aim asist... e sad to se na iphoneu moglo iskljucit i ukljucit, ima li to koji fps za xbox u sebi? kao npr COD

Poprilično sam siguran da Deus Ex : HR ima tu opciju.

15 godina
Bas gledam deus ex košta oko 90 kn i cini mi se jako dobra igra jer ima puno načina da ju prejdes.... Vjerojatno cu uzet deus ex i dirt 3 za dobra stara vremena ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Didier kaže...

Ljudi pozdrav! Prvi put sam na forumu i imam jedan problem vezan za Xbox 360. Naime živim u studentskom domu i kupio sam Xbox 360 neki dan i odma sam uzeo i gold membership za online igranje za 12 mjeseci. No problem je u tome sta Xbox ne mogu spojit nikako na internet, oni koji zive u domu znaju da se na domski internet spaju pomocu secureW2 znaci da postoji autentikacija koja se dobije od Carneta i kad priključim Xbox kabelom inernet ne radi. Probao sam još napravit ad hoc wireless mrežu na koju mi se Xbox ne može spojit a drugi laptop u sobi može. Stoga me zanima postoji li koja solucija da spojin laptop na domski internet? 

Hehe, imaš isti problem kao i ja. Srećom, riješio sam ga. Pretpostavljam da ti svaki puta kada ideš testirati pod Console Settings piše da je NAT type Moderate (ili nešto slično)? Skini si program Connectify (besplatan je). U njemu možeš napraviti virtualni AP ako imaš iole noviji laptop/komp sa bežičnom karticom koja nije baš no-name. Znači, Connectify će ti preuzeti Internet konekciju sa mrežne kartice i proslijediti ju putem bežične kartice. Ne znam zašto ad-hoc ne radi, ali ovo radi. Pretpostavljam da Connectify to malo bolje napravi. Inače, ja sam cijelo vrijeme mislio da se radi o nekoj blokadi, a sistem administrator iz doma me uvjeravao da nije ništa blokirano prema van, već je samo ta malo žešća metoda autentikacije (EAP-PAP-TTLS).

Connectify je zasad najbolje što možemo dobiti u domu, mislim. U američkim studentskim domovima su to riješili na drugačiji način. Svaki student ima pravo dodati nekoliko uređaja i spajati se s njima na Internet. A Xbox, kao i svaki uređaj sa mrežnom karticom, ima svoju MAC adresu i ona se jednostavno doda u taj pool adresa koje se mogu spajati na Internet. Zašto i kod nas to tako nije riješeno, ne znam.

P.S. Postoji i preko ad-hoca način da se spojiš ako ti ne radi Connectify, ali, recimo da je nestabilnije dosta i ima dosta koraka (javi mi na PM ako ti ne radi Connectify. I ako uspiješ skužiti nešto što bolje radi, javi mi. :)

Ispričavam se ostalima na eventualnom offtopičarenju.

15 godina
neaktivan

spoji mrežnim kabelom xbox i laptop,na laptopu samo staviš dijeljenje internet konekcije i radit će,tako sam i ja napravio,osim ako ti je laptop spojen mrežnim kabelom na net,tada nabavi još jednu mrežnu......

15 godina
neaktivan

Ej ekipo,

imam xbox 360 original microsoft (nije neki oem) USB kontroler za PC koje odlično radi.

I sada bih si želio ove sluške kupiti, dali će mi to raditi preko tog kontrolera (vidim da ima utore i da je windows instaliro ko drivere pod nazivom xbox audio bla bla.)

nadam se da će mi u igrama kao što je GTA i TDU2 raditi voice.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

planiram kupiti xbox žični kontroler za igranje na PCu pa me zanima koliko se isplati dati novaca za rabljeni jer vidio sam nove na ebayu za 10-15$....

0 0 hvala 0
17 godina
thejura kaže...

spoji mrežnim kabelom xbox i laptop,na laptopu samo staviš dijeljenje internet konekcije i radit će,tako sam i ja napravio,osim ako ti je laptop spojen mrežnim kabelom na net,tada nabavi još jednu mrežnu......

I nemaš nikakvih problema sa Liveom? U studentskom domu si isto? Meni je prilikom spajanja na Live uvijek pisalo "Your NAT is Moderate blabla"... Znam kako to riješiti, ali budući da sam u domu, nemam pristup ruteru. Jedini način na koji mi je radilo je putem Connectify-a. Onda je onaj test za Xbox Live prošao savršeno, bez ikakve greške.

Imam još jedno pitanje. Svaki puta kada želim igrati GTA IV u multiju izbaci mi grešku - kad odaberem u mobitelu Multiplayer, trebam li nešto posebno onda dalje? Bilo koju opciju da odaberem (ranked, unranked), neko vrijeme se spaja i onda izbaci grešku "Disconnected from game session. Returning to single player". Događa li se to još nekome?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 16:37 (Marko).
17 godina

Igra netko MW3 na xboxu? Došao mi je danas, dodajte me da odigramo koju {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice