Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.303.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Xbox 360 - pitanja i odgovori
meni je splinter cell conviction, koliko sam gledo, jamislim da se igra offline... u kojoj trgovini si to nabavio?
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
17 godina
neaktivan

splitscreen trazim

Nabavio sam u HMV-u  u Oxfordu.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Halo 3

Army Of 2

Vages 2

UT 3

Fifa 08

kayne and lynch: dead men

guitar hero

burnout paradise

grid

Perfect Dark Zero

Ghost Recon: Advanced Warfighter

The Outfit

sve sportske igre

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
protjeran
tonchy kaže...

da znači treba imat neki program na kompu i određen hardware??? dali to ide preko hdmi priključka? plss ako sam negdje u pitanju kiksao, nemojte se smijat :D :D

edit: kako spojiti tipkovnicu i miš na xbox 360??? vjerojatno preko usb-a ali što?

hoces igrat pomocu tipkovnice i misa.nemoguce moguce je,danny je napisa

imas dodatke kao ovo 

http://www.crash.hr/hr/artikli/985 ovo je verzija za ps3,imas takvo isto i za xbox ,samo nemogu nac

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 20:34 (Toni93).
17 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
tonchy kaže...

da znači treba imat neki program na kompu i određen hardware??? dali to ide preko hdmi priključka? plss ako sam negdje u pitanju kiksao, nemojte se smijat :D :D

edit: kako spojiti tipkovnicu i miš na xbox 360??? vjerojatno preko usb-a ali što?

hoces igrat pomocu tipkovnice i misa.nemoguce

imas dodatke kao ovo 

http://www.crash.hr/hr/artikli/985 ovo je verzija za ps3,imas takvo isto i za xbox ,samo nemogu nac

http://www.xcm.cc/xcm_xfps_360.htm

Ovo je potrebno za igranje sa mišem i tipkovnicom.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Toni93 kaže...
tonchy kaže...

imas dodatke kao ovo 

bravo kad si stavia link sitia sam se da i to postoji

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Toni93 kaže...
tonchy kaže...

imas dodatke kao ovo 

Meni je baš nekako gušt igrat sa kontrolerom, kad mogu leć ili se naslonit lijepo. Čak i FPS-ove bez problema igram.

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 22:45 (kingmedo).
15 godina
neaktivan

stari mi koristi prijenosni hdd na poslu od jedno 100gb. Bi li ja njega mogo ustekat u xbox360 ikako pa da mi to hdd bude ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bas to to je i jedan od razloga zas mi je konzola draza lezim i igram

17 godina
2dollaB kaže...

stari mi koristi prijenosni hdd na poslu od jedno 100gb. Bi li ja njega mogo ustekat u xbox360 ikako pa da mi to hdd bude ? 

samo 32gb bi od toga mogo koristi mozda ni tolko ako ga nemozes spojiti preko dva usba jel imas mogucnost 16gb po usb ulazu

17 godina
neaktivan

Mogu li gledat flimove na xboxu preko prijenosnog harda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
u hvala, na dodacima.. :D ali je dosta skupo.. sta ne ? gledao sam i onaj scorch game pad i miš... skuuupooo... maa potrudit ću se igrat lijepo s kontrolerom :D
15 godina
neaktivan
.... kao razor229 :D... sorry na duplom postu...
a koliko se plaća xbox live?
17 godina
Ige kaže...

teoretski da u pravilu ne,jel xbox 360 podrzava samo WMV i AVI(s time da za avi moras update napravit i opet ne cita sve)znaci ako ti film zadovoljava uvijete da je WMV formata i ima manje od 4gb(samo fat32 podrzava)mozes s time da mozes zaboraviti titlove e sad ako imas volje mozes stremat sa pc-a s time da bi trebo imat donekle jak cpu jer tada mu radi live encoding inace program se zove ps3 media server(i radi puno bolje ne ps3 nego na xboxu(ko bi reko a?:D)ali je meni sasvim ok radil i na xboxu i dalo se gledat al je kao sto sam reko razlika izmedu ps3 i xboxa kaj se multimedije tice je nebo i zemlja

a kaj se tvog golda tice ispada ti 30eura godisnje kolko se sijecam i to naravno ak kupujes od ms-a di je najjeftinije drugdje ti znaju uvalit i po 400kn onaj godisnji bon

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Ige kaže...

teoretski da u pravilu ne,jel xbox 360 podrzava samo WMV i AVI(s time da za avi moras update napravit i opet ne cita sve)znaci ako ti film zadovoljava uvijete da je WMV formata i ima manje od 4gb(samo fat32 podrzava)mozes s time da mozes zaboraviti titlove e sad ako imas volje mozes stremat sa pc-a s time da bi trebo imat donekle jak cpu jer tada mu radi live encoding inace program se zove ps3 media server(i radi puno bolje ne ps3 nego na xboxu(ko bi reko a?:D)ali je meni sasvim ok radil i na xboxu i dalo se gledat al je kao sto sam reko razlika izmedu ps3 i xboxa kaj se multimedije tice je nebo i zemlja

a kaj se tvog golda tice ispada ti 30eura godisnje kolko se sijecam i to naravno ak kupujes od ms-a di je najjeftinije drugdje ti znaju uvalit i po 400kn onaj godisnji bon

je to bilo namjenjeno meni??? nisam reko ali dobit ću silver membership... koliko se plaća za taj mjesec (ako se ne varam)?

17 godina

da tebi a ovo ostalo te nis nisam skuzio tak da pojasni malo

15 godina
neaktivan
mislis "kao razor229" ??? to je bio nastavak posljednjeg posta... malo sam spamao... ti si reko da igras super samo s kontrolerom :D :D pa sam i ja reko da ću se potrudit...nvm... koliko kosta silver membership???
15 godina
neaktivan

Pitanje..jel se smije ovdje pisati ako nađem neki proizvod, a jeftiniji je od sophoslaba? Jer vidim da svi tamo upućuju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
valjda može treba čekat da autor ili netko kaže... :D ja sam našao nekog tipa iz pule... tominić elektro jtd..

@razor229
ipak ne silver nego gold, sad gledam po internetu, gold je 1-mjesečno besplatno članstvo, a tek nakon toga slijedi silver, koje se plaća... nvm :D :D
17 godina
tonchy kaže...
mislis "kao razor229" ??? to je bio nastavak posljednjeg posta... malo sam spamao... ti si reko da igras super samo s kontrolerom :D :D pa sam i ja reko da ću se potrudit...nvm... koliko kosta silver membership???

Silver membership se ne plaća,njega imaš dok nemaš gold.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan
tonchy kaže...
valjda može treba čekat da autor ili netko kaže... :D ja sam našao nekog tipa iz pule... tominić elektro jtd..

@razor229
ipak ne silver nego gold, sad gledam po internetu, gold je 1-mjesečno besplatno članstvo, a tek nakon toga slijedi silver, koje se plaća... nvm :D :D

gledaj citaj malo temu bolje vec smo razglabali o tomeViče kad kupis konzolu NOVU i napravis xbox live account mozes igrat multiplayer igre 1 mjesec besplatno,kad ti istekne tih 30 dana account ti postaje silver u kojem nemozes igrat multiplayer igre nego samo skidat demoe itd

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
da da ispričavam se na lijenosti :D :D... pronašao sam kasnije, pročitajte u postu... :)
15 godina
neaktivan

Opet ja. Moram pitati da ne pogriješim Smijeh

Kaj se tiče povezivanja xbox 360 sa tv. Netko mi odgovorio da xbox ima scart priključak, no ja pogledao tv nema Plač 

Nije mi jasno pošto nije toliklo star..nekih 5 god (inače je Philips 72 cm, ravan ekran). Ima neki s ulaz (ako nekome to nešto znači) i one razne ulaze u boji (crvveni, bijeli i žuti).

E sad...kak se zove taj kabel koji bi morao naručiti da je na xbox scart, a na tv ti neki u boji konektori. Ako netko ima slikicu, bio bih zahvalan.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
VUKY kaže...

Opet ja. Moram pitati da ne pogriješim Smijeh

Kaj se tiče povezivanja xbox 360 sa tv. Netko mi odgovorio da xbox ima scart priključak, no ja pogledao tv nema Plač 

Nije mi jasno pošto nije toliklo star..nekih 5 god (inače je Philips 72 cm, ravan ekran). Ima neki s ulaz (ako nekome to nešto znači) i one razne ulaze u boji (crvveni, bijeli i žuti).

E sad...kak se zove taj kabel koji bi morao naručiti da je na xbox scart, a na tv ti neki u boji konektori. Ako netko ima slikicu, bio bih zahvalan.

Hvala

Pa ako spajaš preko scarta moraš spojit te žice u boji u scart da bi scart onda spojio na tv, znači scart ti ne treba samo spojiš te žice s bojom u tv.

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan

@VUKY ako ti je tv lcd vjerojatno ima hdmi utor pogledaj malo,pa ako ima spoji ga hdmi kablom zbog bolje slike i zvuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

@VUKY ako ti je tv lcd vjerojatno ima hdmi utor pogledaj malo,pa ako ima spoji ga hdmi kablom zbog bolje slike i zvuka

Napisao je da je tv 72cm  star 5 godina.

15 godina
neaktivan

da,tako je..nije lcd....kod kuće će biti lako spojiti (Sony lcd)...ali eto..gdje sam sad nemam lcd, nego navedeni tv...

17 godina
neaktivan

Mogu li se ja spojiti na xbox live sa silver memebershipom s konzole bez rizika od bana?

Ako ne, mogu li preko kompa skidat besplatne dlcove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AFK kaže...
Jebasu123 kaže...

Napisao je da je tv 72cm  star 5 godina.

ok ispricavam se valjda mi je promaklo u tekstuSramim se

17 godina
Ige kaže...

Mogu li se ja spojiti na xbox live sa silver memebershipom s konzole bez rizika od bana?

Ako ne, mogu li preko kompa skidat besplatne dlcove?

da kakav rizik od bana?ako ti konzola nije modana nemas se cega bojat,a preko kompa mozes samo ako imas jtaged konzolu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice