Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.303.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Xbox 360 - pitanja i odgovori
nemoj pisat to ok samo stisni covijeku hvala, ovako samo spamas
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina

Isplati li se kupiti Xbox 360 Arcade tip mi ga daje za 1200 kn (jasper ploča) jedino nije modificiran.. Ako ga modificiram hoću li moći igrati PIRATSKE IGRE . Ima li kakvih problema kod igranja , blokiraju li?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
XFX kaže...

Isplati li se kupiti Xbox 360 Arcade tip mi ga daje za 1200 kn (jasper ploča) jedino nije modificiran.. Ako ga modificiram hoću li moći igrati PIRATSKE IGRE . Ima li kakvih problema kod igranja , blokiraju li?

Isplati ti se ako ti ne treba hard, a on ti samo stišava buku dok igraš, svejedno ti treba DVD. Moći ćeš igrati kopije, igre rade u redu.

Ako ga modificiraš-nema online igranja!

Je li taj Arcade novi?

Ja nemam potpis!?
16 godina

Kupljen u 2 mjesecu

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
XFX kaže...

Kupljen u 2 mjesecu

Evo koliko ti novi nemodificiran košta:

http://sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-arcade-konzola/1117

Dakle, ne isplati ti  se kupiti ono.

Ja nemam potpis!?
16 godina

Zanima me da li je sadržaj pakiranja svake xbox 360 arcade konzole isti.. i koji je sadržaj ove ako možete vidjeti po kutiji ...

http://www.ronis.hr/?xbox-360/307/igraca-konzola-microsoft-xbox-360-arcade/XBOX360CORE

itko?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 23:16 (XFX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
XFX kaže...

Kupljen u 2 mjesecu

Ja sam svoj tu platio 1495 kn.

16 godina
odjavljen
AFK kaže...
kingmedo kaže...
XFX kaže...

Kupljen u 2 mjesecu

Ja sam svoj tu platio 1495 kn.

I bio je 1495, ali par sati nakon što sam stavio link su poskupili konzolu.

Ja nemam potpis!?
16 godina
kingmedo kaže...

Isplati ti se ako ti ne treba hard, a on ti samo stišava buku dok igraš, svejedno ti treba DVD. Moći ćeš igrati kopije, igre rade u redu.

Je li taj Arcade novi?

zašto svi kažu nema online igranja ako modificiraš konzolu? naravno da možeš igrat online al uz ogromnu dozu opreza i ako "pametno" igraš te kopije nećeš dobit ban...

16 godina
odjavljen
slimyyy kaže...
kingmedo kaže...

Je li taj Arcade novi?

zašto svi kažu nema online igranja ako modificiraš konzolu? naravno da možeš igrat online al uz ogromnu dozu opreza i ako "pametno" igraš te kopije nećeš dobit ban...

Dobronamjeran savjet. Početnik sigurno neće znati igrati "pametno" kopije.

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
kingmedo kaže...

Je li taj Arcade novi?

Ja igram online  4 mjeseca s modanom konzolom i još me nisu banali a sigurno i neče.

17 godina

banhamer

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
AFK kaže...
slimyyy kaže...
kingmedo kaže...

Je li taj Arcade novi?

Ja igram online  4 mjeseca s modanom konzolom i još me nisu banali a sigurno i neče.

Hoće,prošle godine je banhammer (odnosno val banova) bio u 11. mjesecu.Ove godine neznam kad će bit,al kad tad će te banat.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
Xbox360 Modder kaže...
AFK kaže...
slimyyy kaže...
kingmedo kaže...

Je li taj Arcade novi?

Hoće,prošle godine je banhammer (odnosno val banova) bio u 11. mjesecu.Ove godine neznam kad će bit,al kad tad će te banat.

Hm, znam lika koji vec 1 godinu ima xbox i modanu konzolu i jos dana danas ga nisu banali tak da jbga neznam bas da je to tak..

17 godina
toxic kaže...
Xbox360 Modder kaže...
AFK kaže...
slimyyy kaže...
kingmedo kaže...

Je li taj Arcade novi?

Hm, znam lika koji vec 1 godinu ima xbox i modanu konzolu i jos dana danas ga nisu banali tak da jbga neznam bas da je to tak..

Ako igra pirate online banat će ga.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
Xbox360 Modder kaže...
toxic kaže...
Xbox360 Modder kaže...
AFK kaže...
slimyyy kaže...
kingmedo kaže...

Je li taj Arcade novi?

Igra i pirate i original igre i nije banan i sumjnjam da ce biti ako 1 godinu nije..

Sta se nije pricalo bez obzira jel igras original ako ti je konzola modana dobivas ban, sad se vec polako prica okrece kolko vidim.

17 godina
toxic kaže...
Xbox360 Modder kaže...
toxic kaže...
Xbox360 Modder kaže...
AFK kaže...
slimyyy kaže...

Igra i pirate i original igre i nije banan i sumjnjam da ce biti ako 1 godinu nije..

Sta se nije pricalo bez obzira jel igras original ako ti je konzola modana dobivas ban, sad se vec polako prica okrece kolko vidim.

Prouči ovo,to je jedini siguran način koji znam.I modan je samo drive odnosno firmware drivea.

17 godina
Xbox360 Modder kaže...
toxic kaže...
Xbox360 Modder kaže...
toxic kaže...
Xbox360 Modder kaže...
AFK kaže...
slimyyy kaže...

Prouči ovo,to je jedini siguran način koji znam.I modan je samo drive odnosno firmware drivea.

Ma mene to niti ne zanima pa nisam kupio xbox 360 da igram online za to imam pc, xbox 360 sam kupio 4fun i radi ekskluziva.

Evo sad sam bas zavrsio Dantes Inferno prije toga RDR, sad idem na Alan Wake tak da me boli kifla i za ban i za sve kad ne igram online.

15 godina
neaktivan

Pozz svima.

Eto mene kao novog člana tak da se ne čudite ako mi pitanja neće baš biti "na mjestu". Naime, godinama sam vezan uz PC i sad napokon odlučio kupiti neku konzolu, prvenstveno za igranje i to xbox 360.

Pošto mi je sve novo, zamolio bih nekog da mi malo pojasni i odgovori na pitanja.

1.) Gdje u Hrv. kupiti xbox360 i kolika mu je cijena (okvirno)?

2.) Vezano uz prvo pitanje, koliko sam pročitao, postoji više modela no boljka mu je pregrijavanje (rrod) no da je to smanjeno na minimum kod xbox 360 slim, tako da kolika je cijena tog modela?

3.) Koliki je potreban disk tako da samo mogu pohraniti neke igre dok igram?

4.) Pretpostavljam da ulaz za dva gamepada i jel ima opcija da se spoji žicom? Da ne kupujem svaki čas baterije za bežične.

5.) Jel se može spojiti na tv običnim scart kabelom?

6.) Ako netko ima nekaj za nadodati,a ja nisam pitao, pošto ponavljam da sam novi kaj se tiče igraćih konzola.

Puno hvala unaprijed iskusnim gamerima Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VUKY kaže...

http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-elite-igraca-120gb-konzola/1086

http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-arcade-konzola/1117

http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-elite-slim-250gb-konzola/1391

VUKY kaže...

Dovoljan ti je i 60GB za nekoliko igara. Ali evo, sa elite dobiješ 120 GB. Više nego dovoljno.

VUKY kaže...

4.) Pretpostavljam da ulaz za dva gamepada i jel ima opcija da se spoji žicom? Da ne kupujem svaki čas baterije za bežične.

Naravno, možeš imati žičani ili bežični. S tim da ti je dobro, ako imaš bežični, kupiti punjive baterije. Praktičnije je.

VUKY kaže...

Xbox ima svoj kabel, ali da, možeš ga spojiti u SCART priključak ako imaš ovo.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
VUKY kaže...

Pozz svima.

Eto mene kao novog člana tak da se ne čudite ako mi pitanja neće baš biti "na mjestu". Naime, godinama sam vezan uz PC i sad napokon odlučio kupiti neku konzolu, prvenstveno za igranje i to xbox 360.

Pošto mi je sve novo, zamolio bih nekog da mi malo pojasni i odgovori na pitanja.

2.) Vezano uz prvo pitanje, koliko sam pročitao, postoji više modela no boljka mu je pregrijavanje (rrod) no da je to smanjeno na minimum kod xbox 360 slim, tako da kolika je cijena tog modela?

6.) Ako netko ima nekaj za nadodati,a ja nisam pitao, pošto ponavljam da sam novi kaj se tiče igraćih konzola.

Puno hvala unaprijed iskusnim gamerima Namigiva

1.imas za kupit novih sophoslab i jos par trgovina probaj preko nabava.net potrazit, preporucam di da kupis polovni.

2.Ja nemam slim , ima stariju bijelu verziju sa jasper plocom i igram ga jako puno i nema pregrijavanja nikakvih. tako da eto

3.Ja opet imam 120gb ali cisto dovoljno ti je i 20-40gb, jer sumnjam da ces prolazit vise igri odjednom pa ti je to sasvim dovoljni iako ti i netreba hard disk mozes preko diska igrat igre.

4.Imam 2 bezicna i duracelke unutra vec mi drze vise od mjesec dana a igram svakodnevno.

5.Moze se spojit obicnim skart kabelom.

6.Kupi neces pozalit :D

15 godina
neaktivan

Puno hvala na odgovoru!!

Nisam se nadao da ovdje ima tak ljubaznih ljudi...svaka čast!!! Cool

(ja mislio da će me netko poslati u pm zbog toliko pitanja)

I evo onda za sad neću biti baš dosadan dok ne kupim konzolu, pa evo još jednog pitanja.

Kak se kreću cijene igara? Original..recimo obožavam nogomet pa tipa kao fifa 2010? I gdje je najveći izbor za kupovinu?

Hvala

17 godina
VUKY kaže...

Puno hvala na odgovoru!!

Nisam se nadao da ovdje ima tak ljubaznih ljudi...svaka čast!!! Cool

(ja mislio da će me netko poslati u pm zbog toliko pitanja)

I evo onda za sad neću biti baš dosadan dok ne kupim konzolu, pa evo još jednog pitanja.

Kak se kreću cijene igara? Original..recimo obožavam nogomet pa tipa kao fifa 2010? I gdje je najveći izbor za kupovinu?

Hvala

U Algoritmu imas, a vjerujem da se moze i preko interneta nabavit po nesto nizoj cijeni ali ja osobno sve sta kupim, kupim u Algoritmu jer mi je najblize  i najjednostavnije..

Sve zavisi cijene se krecu od 300kn pa nadalje

17 godina
neaktivan
Vuky, cijene se kod nas krecu uglavnom od 300 kn za starije igre pa do 500 za nove naslove.

Svakako kada budes kupovao gledaj kupiti vani. Dobar, pouzdan i jeftin gameshop ti je Game.co.uk. Tamo ces cak i za najnovije naslove platiti oko 350 kn, sa dostavom. Tako da ti je usteda ogromna. Isto tako, oni ti nude i rabljene igre jos povoljnije, a cak i najnovije igre mozes naci medu rabljenima vec tjedan-dva nakon izlaska.

Definitivno ako si u mogucnosti gledaj tamo, zaboravi na Algoritam i slicne pljackase kod nas.
15 godina
neaktivan

ock...hvala na savjetu...pogledat ću....

koliko sam sad pročitao sve postova već me oči bole no vidim da bi bilo pametno uzeti play and charge kit za nekih 200kn..tak da me ne brine kad će riknuti baterije na joysticku :-)

15 godina
neaktivan
dali se na xbox 360-ki može snimat screenshotovi??? pa da spremim na usb ili slično?
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
17 godina
neaktivan
tonchy kaže...
dali se na xbox 360-ki može snimat screenshotovi??? pa da spremim na usb ili slično?

Ne po defaultu.

15 godina
neaktivan

da znači treba imat neki program na kompu i određen hardware??? dali to ide preko hdmi priključka? plss ako sam negdje u pitanju kiksao, nemojte se smijat :D :D

edit: kako spojiti tipkovnicu i miš na xbox 360??? vjerojatno preko usb-a ali što?

Loši stari komp... na izmaku snaga :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 19:17 (tonchy).
17 godina
neaktivan

Evo kupio sam super elite FF XIII u Engleskoj za 1600 kn Cool

Zanima me koje su najbolje igre za igrat u dvoje, da se može offline?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa zavisi kaj oces splitscreen ili system link

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice