Xbox 360 ili komp do 3500kn?

poruka: 52
|
čitano: 6.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xbox 360 ili komp do 3500kn?
Tvrdy kaže...
spaceninj kaže...

uzmi pc jer sad ove godine ti izlaze must buy igrice za pc

diablo 3 , battlefield 3, blizzard MMo titan, bungie radi neki kurc isto

xbox ti je shit za djecu

A možda čovjeka ne zanimaju igre koje si nabrojao.

Glede tvoje zadnje tvrdnje, to govoriš iz iskustva ili napamet? Najlakše je kenjati po nečemu što uopće nisi upoznao. 

I da, hrpa djece će u 5. mjesecu igrati casual igricu LA Noire. 

Naravno, da je iole igra ozbiljnija nebi uspjela na konzolicama

15 godina
protjeran

kakva moja krivica kakav hdd...imo sam hdd od 80 gb šta pričaš gluposti?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 19:58 (gjurki).
15 godina
protjeran
gjurki kaže...

kakva moja krivica kakav hdd...imo sam hdd od 80 gb šta pričaš gluposti?

i instalirao si igre na njega?

kad je to bilo?

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
protjeran

ja sam imo ps3 i nisu se mogle instaliravat igre na njega tad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gjurki kaže...

sta uopce spominjes ps3 kad to nema nikakve veze s temom.spameru

xbox je druga stvar i na njemu nema takvih kvarova(bar ja nisam jos cuo da je nekome otisao laser).

14 godina
neaktivan

Vi tu pricate koda se sve vrti oko grafike a da je xbox sr*nje zbog zastarjele grafike nije istina. Grafika na xboxu-u uopce nije losa.PC ima samo vece rezolucije i neke dodatne efekte. Ionako su 3/4 danasnjih PC igara portovi sa konzola pa se samo u rijetkim igrama moze iskoristit snaga PC-a. Al ako oces pomoc za mene vrijedi ovo: ako oce igrat mmorpg-ove, fps-ove, rts-ove i razne strategije uzmi PC, a za sportske igre, trkaće, TPS-ovi i fightere uzmi konzolu.

P.S. xbox ima i kinect ako to oces iskoristit

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hmm a glupo mi je davat 3500kn za komp ako ovaj kaze da kupis komp od 5000-6000 da bis za 3 godine treo nadogradivat,sta bi onda s ovim,nakraju bi komp doso 6000+kn a ako kupim xbox mogu igrat prezene i online samo ne updateam xlive i toe to...po meni,ali neznam bas,rađe bi komp a problem je u tome sto ja volim raznolike zanrove igram od pesa,coda,RPG-ova poput wowa na piratskom tako da neznam stvarno.

15 godina
protjeran
Toni93 kaže...
gjurki kaže...

xbox je druga stvar i na njemu nema takvih kvarova(bar ja nisam jos cuo da je nekome otisao laser).

kakve veze ima crknuti hdd sa ovom temom. spameru ;D

on topic:

kupi si šta ti misliš da je bolje, nećeš požalit ni sa jednim ni sa drugim, samo moraš znat da pc nije samo za igre nego na njemu možeš svašta radit..a xbox je za igre i možeš gledat filmove i to je to...tako da ako misliš isključivo igre igrat kupi si xbox kojeg ako ti nebude bio dobar prodaj ga za malo jeftinije...al kako lukica kaže xbox ti je za trkače, pes, fifa, tučnjave i tako to...nikako za strategije, fps itd...ako voliš igrat sa frendovima onda opet ti je bolji xbox..ako se ne voliš zaje*avat za lošim crackovima ili neistaliranim driverima onda xbox..ako oćeš uživat u grafici onda pc...xbox ti je više za djecu(ili amerikance) koji žele sve jednostavno, ubaciš igraš gotovo, nema nadogradnji nema dodatnih troškova(osim igrica)...pc je za entuzijaste..sad ti izaberi šta će tebi bolje pasat..

14 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Toni93 kaže...
gjurki kaže...

kakve veze ima crknuti hdd sa ovom temom. spameru ;D

on topic:

kupi si šta ti misliš da je bolje, nećeš požalit ni sa jednim ni sa drugim, samo moraš znat da pc nije samo za igre nego na njemu možeš svašta radit..a xbox je za igre i možeš gledat filmove i to je to...tako da ako misliš isključivo igre igrat kupi si xbox kojeg ako ti nebude bio dobar prodaj ga za malo jeftinije...al kako lukica kaže xbox ti je za trkače, pes, fifa, tučnjave i tako to...nikako za strategije, fps itd...ako voliš igrat sa frendovima onda opet ti je bolji xbox..ako se ne voliš zaje*avat za lošim crackovima ili neistaliranim driverima onda xbox..ako oćeš uživat u grafici onda pc...xbox ti je više za djecu(ili amerikance) koji žele sve jednostavno, ubaciš igraš gotovo, nema nadogradnji nema dodatnih troškova(osim igrica)...pc je za entuzijaste..sad ti izaberi šta će tebi bolje pasat..

Najvjerojatnije cu uzet xbox jer sam naso jednog modificiranog za 1000kn sa dva joypada a i gledao sam LCD FULL HD od 82cm ima za 2500kn tako da mi to dvoje dode isto kao i komp pa ce to najvjerojatnije bit mij konacan odabir

17 godina
Tovi kaže...

hmm a glupo mi je davat 3500kn za komp ako ovaj kaze da kupis komp od 5000-6000 da bis za 3 godine treo nadogradivat,sta bi onda s ovim,nakraju bi komp doso 6000+kn a ako kupim xbox mogu igrat prezene i online samo ne updateam xlive i toe to...po meni,ali neznam bas,rađe bi komp a problem je u tome sto ja volim raznolike zanrove igram od pesa,coda,RPG-ova poput wowa na piratskom tako da neznam stvarno.

Nemoj se voditi time da ćeš online igrati besplatno dugo. Ako te Microsoft ulovi, a kad tad hoće bannat će ti konzolu i onda se više nemožeš nikako spojiti online.

Pa čar PC je u tome da ga nadograđuješ, svaka nova komponenta je posebna. Za 3 godine će ionako vjerojatno doći i nove konzole pa češ i X360 morati zamjeniti skupljom konzolom.

We are nothing but the stones to pave the way...
14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
Tovi kaže...

Nemoj se voditi time da ćeš online igrati besplatno dugo. Ako te Microsoft ulovi, a kad tad hoće bannat će ti konzolu i onda se više nemožeš nikako spojiti online.

Pa čar PC je u tome da ga nadograđuješ, svaka nova komponenta je posebna. Za 3 godine će ionako vjerojatno doći i nove konzole pa češ i X360 morati zamjeniti skupljom konzolom.

XD sada stvarno neznam sta

17 godina
Tovi kaže...

A gledaj, ako misliš igrati online, X360 je dosta jeftiniji od PC-a za 3500 kn pa si od te razlike odvoji 300-500 kn za godišnji live ( ne znam bas tocno kolko kosta ).

Gledaj koje te igre vise zanimaju i tako odluci. Na X360 nema strategija ni MMO igara, a igre poput Metroa i slicnih tamo izgledaju inferiornije. No, na PC-u nema Gears of Wara, nema Mortal Kombata i sl., pa si razmisli.

We are nothing but the stones to pave the way...
14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
Tovi kaže...

A gledaj, ako misliš igrati online, X360 je dosta jeftiniji od PC-a za 3500 kn pa si od te razlike odvoji 300-500 kn za godišnji live ( ne znam bas tocno kolko kosta ).

Gledaj koje te igre vise zanimaju i tako odluci. Na X360 nema strategija ni MMO igara, a igre poput Metroa i slicnih tamo izgledaju inferiornije. No, na PC-u nema Gears of Wara, nema Mortal Kombata i sl., pa si razmisli.

ja bi xbox uzeo ali su igrice dosta skupe

16 godina
neaktivan

Ja sam razmišljao u 6. mjesecu kupit Xbox360 za offline igranje, za online imam PC.

Ali sad nakon čitanja ove teme vidim da skoro svi govore da je Xbox zastario, da je grafika loša, manje rezolucije, ovo-ono pa nisam baš siguran hoću kupit.

Kod frenda sam igrao RDR, Crysis 2, MW2 itd... i grafika mi izgleda sasvim u redu.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ako je ocjena pc grafike 5 onda je xboxu 4.kad se zavalis u fotelju grafika vise nije bitna,bitan je odlican kontroler,igrivost i zabava.
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Toni93 kaže...
Ako je ocjena pc grafike 5 onda je xboxu 4.kad se zavalis u fotelju grafika vise nije bitna,bitan je odlican kontroler,igrivost i zabava.

baš tako...samo je na tebi da odlučiš...ako oćeš ležerno igrat onda xbox..ako oćeš bit uživljen ko pravi gamer onda pc...ja bi ti preporučio pc jer sa konzolama imam loša iskustva, al pošto dečki kažu da oni imaju okej onda možeš i xbox...samo je na tebi da odlučiš...

16 godina
neaktivan

Gle sto se tice piratskih igrica
Ti u vecini slucejeva s piratskim igrama nemres igrat online ni na xboxu a ni na PC.

Na xboxu da bi igro online moras kupit xbox live bon koj te kosta 300kn 1 godina ili 3mjeseca za 150kn

I ja imam frenda koji igra piratske igre online na xbox ( ima vec godinu dana skoro) al nevjerujem da bu jos dugo. ( E da piratske igre kad igra mp mu se duze loudaju)

A imam frenda koj je igro pa vise neigra.

Moja preporuka ti je igraj orginalne igre online na bilo kojoj platformi ak zelis uzivat u igri!!

Igrice za xbox narucis s game.co.uk i ima jos jedna stranica di se kupuje al se nemrem sjeit imena. Tu stalno imas neki popust i nije tak jako skupo
A igre za komp mozes isto ste stranice kupit a imas jos i g2play(tu se kupi samo cd key) a imas jos i steam na kojem se isplati kupovat samo kad su rasprodaje.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
1_six kaže...

Gle sto se tice piratskih igrica
Ti u vecini slucejeva s piratskim igrama nemres igrat online ni na xboxu a ni na PC.

Na xboxu da bi igro online moras kupit xbox live bon koj te kosta 300kn 1 godina ili 3mjeseca za 150kn

I ja imam frenda koji igra piratske igre online na xbox ( ima vec godinu dana skoro) al nevjerujem da bu jos dugo. ( E da piratske igre kad igra mp mu se duze loudaju)

A imam frenda koj je igro pa vise neigra.

Moja preporuka ti je igraj orginalne igre online na bilo kojoj platformi ak zelis uzivat u igri!!

Igrice za xbox narucis s game.co.uk i ima jos jedna stranica di se kupuje al se nemrem sjeit imena. Tu stalno imas neki popust i nije tak jako skupo
A igre za komp mozes isto ste stranice kupit a imas jos i g2play(tu se kupi samo cd key) a imas jos i steam na kojem se isplati kupovat samo kad su rasprodaje.

za pc je base host najbolji(najeftiniji)

16 godina
neaktivan
1_six kaže...

Za Xbox igre - zavvi.com, shopto.com i sl.

Da ne spominjem da ima sjajnih igara koje se kupuju na liveu za MS pointe - tipa Stacking, Limbo i sl. I koje su download only pa se ne moraš zezati sa ubacivanjem DVD-a kad hoćeš igrati igru.

16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Ali sad nakon čitanja ove teme vidim da skoro svi govore da je Xbox zastario, da je grafika loša, manje rezolucije, ovo-ono pa nisam baš siguran hoću kupit.

Kod frenda sam igrao RDR, Crysis 2, MW2 itd... i grafika mi izgleda sasvim u redu.

Da li ćeš više vjerovati njima ili svojim lažljivim očima ;-) ? Pa to su sve eksperti za konzole, naravno teoretske prirode, budući da je u većini slučajeva nikad nisu imali. 

16 godina

majke ti, vi ste od ove teme napravili raketnu znanost

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo jucer sam igrao xbox i skuzio da mi se ipak vise svida igranje na konzolama.Za 3500kn mogu dobit xbox i LCD FULL HD 82cm tako da cu to uzet pa nakon nekog vremena kad usparam nesto komp.Hvala svima na sudjelovanju i savjetima.Pomogli ste mi. :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice