Zdravo..:D dobio sam Xbox 360 controller za pc i inst. sa cd koj ide uz njega...ja bi sad htio ako mi neko može reć kako namjestit u call of dutyu 4 da radi..
Hvala:D
Zdravo..:D dobio sam Xbox 360 controller za pc i inst. sa cd koj ide uz njega...ja bi sad htio ako mi neko može reć kako namjestit u call of dutyu 4 da radi..
Hvala:D
Ali što će ti uopće kontroler u FPS-u??? To se igra sa mišem jer imaš veću kontrolu.
ako ti igra ne prepoznaje joystick odmah, skini si program xpadder ili joy2key (preporučam xpadder) i mapiraj botune sa joysticka na tipke na keybordu i u igri samo stavi tipke koje odgovaraju botunima koje zelis koristiti za pojedine komande.
skinuti program mozes sa tpb-a, jako je mal.
ja imam win7 32 bit...probo sam xpadder i neće mi otvorit
zbilja ti kontroler za fps ne treba kad mozes sa misem
ako ti igra ne prepoznaje joystick odmah, skini si program xpadder ili joy2key (preporučam xpadder) i mapiraj botune sa joysticka na tipke na keybordu i u igri samo stavi tipke koje odgovaraju botunima koje zelis koristiti za pojedine komande.
skinuti program mozes sa tpb-a, jako je mal.
Matija mi je frend,a to sam mu isto reko da napravi.Budem mu ja to naštimo
tak da nema frke
tako je cod4 je dosta stara igra i nije game for windows tak da nece automatski a noviji bi ti morale
evo našao sam bežični xbox kontroler http://www.svijet-medija.hr/microsoft_xbox_360_controller_wireless__white___x360,23515,154.aspx ,postoji li mogućnost da nekako radi na PC-u ?
moras nekakav adpter jos onda kupit i mislim da nije bas jeftin
moras nekakav adpter jos onda kupit i mislim da nije bas jeftin
a damn,nemam pojma,zašto nema za kupit wireless za pc -.-
zato to je to namjenjeno za xbox al je m$ "bio dobar" pa je stavil jos jedan uzasno skup dio da bi ipak mogo ic,pa zkj ne uzmes na zicu?ja sam ga i na xboxu i pcu koristil
pa uzeo bih odma na žicu al sam polako alergičan na žice a i htio bih iz kreveta igrat haha :P glupav razlog al eto
ja sam to rijesio produznim usb kablom
kabel preko cijele sobe hm.. malo zajebano jer mi još kablovinje od zvučnika (5.1) po sobi...
ha na tebi je sad il to il taj adapter
ha na tebi je sad il to il taj adapter
ako uspijem otkrit kako se zove taj adapter i gdje ga ima....e onda to