Super nintendo (SNES)

poruka: 7
|
čitano: 3.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Super nintendo (SNES)
sjećate se te konzole???
kad se samo sjetim koliko sam vremena proveo igrajući ju...bilo je to davno-- super mario all stars, super mario yoshi`s island, super mario,super mario world, f-zero, tiny toon busts loose, batman, super mario kart...ima još puno dobrih ali neda mi se sad sve nabrajati :D

i sad me zanima koje su vama bile najbolje igre za tu konzolu?

:D
bc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Super nintendo (SNES)

Pozdrav,

zanima me ima li tko možda na tavanu zaostao yoistick za austrijsku kopiju (dakle ne original SNES). Dolje su fotke kako treba izgledati sučelje, ne paše od original SNES-a jer je njegovo duguljasto dok je ovo više kvadratno.

Ili ako neka dobra duša ima za prodati ganz ispravnu konzolu s po mogućnosti 2 yoisticka/makar jednim i svim potrebnim za spajanje na telku, povoljno, molio bih da me kontaktira.

Također me zanima ima li i SNES predinstaliranih dvadesetak igara ili samo kopije imaju predinstalirane igre, ako se netko sjeća? Netko mi je rekao da original SNES nema, moja kopija s fotki dolje ima. U bedu sam jer ne mogu igrati s ukućanima zbog samo jednog yoisticka (drugi je davno riknuo).

Nostalgija uhvatila.

Mnogo cijenim. Puno hvala unaprijed.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Super nintendo (SNES)
Caesar et Brutus kaže...

Pozdrav,

zanima me ima li tko možda na tavanu zaostao yoistick za austrijsku kopiju (dakle ne original SNES). Dolje su fotke kako treba izgledati sučelje, ne paše od original SNES-a jer je njegovo duguljasto dok je ovo više kvadratno.

Ili ako neka dobra duša ima za prodati ganz ispravnu konzolu s po mogućnosti 2 yoisticka/makar jednim i svim potrebnim za spajanje na telku, povoljno, molio bih da me kontaktira.

Također me zanima ima li i SNES predinstaliranih dvadesetak igara ili samo kopije imaju predinstalirane igre, ako se netko sjeća? Netko mi je rekao da original SNES nema, moja kopija s fotki dolje ima. U bedu sam jer ne mogu igrati s ukućanima zbog samo jednog yoisticka (drugi je davno riknuo).

Nostalgija uhvatila.

Mnogo cijenim. Puno hvala unaprijed.

pa igraj prek pc'a, snes emulator, snesx, i guglaj emu russia snes za igre, nabavi gamepadove za pc, spoji pc na tv i pičite.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 19:37 (Cryogenic).
14 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
Caesar et Brutus kaže...

pa igraj prek pc'a, snes emulator, snesx, i guglaj emu russia snes za igre, nabavi gamepadove za pc, spoji pc na tv i pičite.

Može malo više informacija kako to sprovesti u djelo, kolega? Hvala.

http://www.emuparadise.me/Super_Nintendo_Entertainment_System_(SNES)_Emulators/Windows/5

Jel to ok sajt, odakle i kako skinuti te koju verziju? Imam 64-bitnu 7-cu.

Preferiram old school konzolu pa ako se nitko ne javi, probat ću ovako.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 19:46 (Caesar et Brutus).
14 godina
Caesar et Brutus kaže...
Cryogenic kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Može malo više informacija kako to sprovesti u djelo, kolega? Hvala.

http://www.emuparadise.me/Super_Nintendo_Entertainment_System_(SNES)_Emulators/Windows/5

Jel to ok sajt, odakle i kako skinuti te koju verziju? Imam 64-bitnu 7-cu.

Preferiram old school konzolu pa ako se nitko ne javi, probat ću ovako.

Imaš sreće da sam u predbožičnom raspoloženju

1.Ovdje skini Snes9x emulator

2. Kad skines, otpakiraj u novi folder na desktopu.

3. Otvori ga i posloži si gumbe za gamepade/josticke, možeš poštelavat i video, stvarno kaj god hočeš kako ti paše.

4. Sad ti trebaju igre, tražiš igre za super nintendo

5.Igre po abecedi

6. Ima svega, super maria, double dragon, final fight itd.,  odnosno sve što je ikad izaslo za super nintendo, nintendo itd.

7. Kad skines igru, skinut ces je u raru, opet si napravi folder "Snes Igre" na desktopu, i unutra otpakiraj igre odnosno sadrzaj rarova.

8. Otvori snes9x, klikni na File, pa Load Game, nadji odredjenu igru i to je to.

9. Mozes i sejvat progres u igri sa File/save state i load state.

Puno ti je lakše naći/kupiti gamepadove za pc nego tražit po antikvarijatima gamepad za tu konzolu.

To je to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 21:08 (Cryogenic).
14 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Mislim da sam skužio postupak i u principu sve tako napravio, samo što sam ipak skinuo emulator za NES jer na SNES-u nema Battle Cityja zbog kojeg sve ovo. Trenutno imam problema s konfiguriranjem kontrola, malo su pomotane, ali budem ja to sredio.

Ako još negdje zapne, javim se ponovno.

Puno hvala na više nego isrcprnom, preciznom i detaljnom odgovoru. Izuzetno puno si mi pomogao. Hvala ti puno.

15 godina
neaktivan
Super nintendo (SNES)

Ja sam si nintendo wii U preradio u wii, snes, nes, gba/color, PCengine, sega masters/saturn, atari... emulator. Nabacao sve izdane igre na disk i spreman sam za proživiti djetinjstvo sa svojim klincima. :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice