Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.968
|
čitano: 9.041.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
mrsmith kaže...
QKYMON kaže...

Imam pitanje u vezi pretplate.

Uzeo bi na indijskom accountu samo ps plus premium skupa s frendom pa bi ga na svoje konzole dodali kao novog korisnika.

Da li je to moguće i da li drži vodu?

Moguće je, koristim na isti način na konzoli za klince. Dodatni indijski acc koji služi samo kao PS+ pretplata (samo moraš skinuti igre na njemu, poslje toga igraš na drugom accountu na istoj konzoli bez problema kroz share).

Jedina tlaka mi je što moram kupovati indijski psn card na nekoj 3rd party stranici pa redeemati na indijskom accountu, jer ti kreditna kartica ne prolazi direktno ako nije indijska (ni revolut ne radi).

ovo sam pitao prije par stranica pa je receno da je nemoguce, sto i jest, jer ti se uvijek iskljuci share kad onaj drugi stavi share na svom PS-u. jedino ako je indijski jedini acc, onda bi moglo biti moguce.

18 godina
Igor666 kaže...

ovo sam pitao prije par stranica pa je receno da je nemoguce, sto i jest, jer ti se uvijek iskljuci share kad onaj drugi stavi share na svom PS-u. jedino ako je indijski jedini acc, onda bi moglo biti moguce.

Pa naravno, ne može jedan account imati na dvije konzole upaljen sharing. To je i poanta te opcije, da se odabere jedna konzola na kojoj je to moguće.

Drugim riječima, kao što si i rekao, ono što QKYMON pita ne drži vodu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Sony PlayStation 5

Pardon, sad vidim da pita za dvije konzole... Ja koristim samo na jednoj pa je share uvijek omogućen.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

istovremeno i maksimalno 2x PS5 i 1x PS4.

1 0 hvala 1
15 godina
Sony PlayStation 5

State of Play - opet teški krš i zapravo dosta nepotrebno.

Ghost of Yotei su doslovno prikazali neku cutscenu da bi zapravo najavili da će u 7. mjesecu biti nešto više.

James Bond koji me inicijalno zainteresirao djeluje kao loša kopija Hitmana, i baš mi je loše izgledao općenito.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Meni je 007 Must play. Trailer djeluje obećavajuće.
2 godine
protjeran
Promster kaže...

Standardno zadnjih 3+ god. Više se niti ne trudim gledati.

15 godina
A što će pokazati kad su otkazali praktički sve projekte koji su trebali doći tokom 2025.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Hexfire kaže...
A što će pokazati kad su otkazali praktički sve projekte koji su trebali doći tokom 2025.

Slažu sve žetone na GTA6 hrpu.

Usput, ne znam je li Days of Play ili što, ali: 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2025 14:31 (robogo).
10 godina
neaktivan
Promster kaže...

Ghost of Yotei su doslovno prikazali neku cutscenu da bi zapravo najavili da će u 7. mjesecu biti nešto više.

James Bond koji me inicijalno zainteresirao djeluje kao loša kopija Hitmana, i baš mi je loše izgledao općenito.

Meni Nioh 3 demo i više nego što sam očekivao od State of Playa. A jučer na Summer Game festu najavljen Mortal Shell 2, Code Vein 2 i izašao Lies of P dlc, kud ćeš bolje.

14 godina
Sony PlayStation 5

Ljudi,

Jeste vi imali problema s A1 kodovima za Sanctu Domenicu(sada BigBang) koji su išli uz PS5?

Meni 2 od 3 koda ne rade a prijatelju 3 od 3...

BigBang prebacuje lopticu na A1, a A1 čekam od utorka i ništa.

Proći će BigBang akcija dok mi oni pošalju druge.

0 0 hvala 0
15 godina
Promster kaže...

Zanimljivo, meni Bond izgleda odlično... al to na stranu:

1. Novi Thief!! i to VR

2. Napokon Pragmata

3. Cairn izgleda odlično

4. Tides of Tomorrow ima ful zanimljiv koncept.

2 godine
neaktivan
Chriss kaže...

Ljudi,

Jeste vi imali problema s A1 kodovima za Sanctu Domenicu(sada BigBang) koji su išli uz PS5?

BigBang je postao šrot, tj. već dulje vrijeme je.

Od kojeg god dobavljača da sam nešto kupio, većina je izgledala na pola otvoreno.

Svi prebacuju krivnju na BigBang, da je tako stiglo od njih, oni naravno prebacuju krivnju na drugoga.

Čak su me neki dobavljači znali zvati nakon što sam obavio online kupnju, da li je problem jer je proizvod otvoren, da im je tako već stigao iz BigBang-a.

Naravno proizvod izgleda kao nov i vrijedi garancija normalno ako se nešto desi.

To očito ima samo kod nas.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2025 2:07 (QKYMON).
8 godina
Chriss kaže...

Ljudi,

Ne, jedan sam poklonio na forumu i covjek ga je iskoristio bez problema, ja jedan iskoristio za Astro Bot a ovaj zadnji neki dan za novu Mafia i Ghost of Yotei, sve proslo bez problema

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2025 9:52 (CROatVU).
14 godina
Sony PlayStation 5

Evo se nakon tjedan dana javili iz A1 da će mi poslati kodove poštom, ja kažem da mi pošalju sms-om ili mailom jer mi onda ne treba kad stigne poštom jer akcija prolazi a oni da ne može jer je takva procedura...

Da ih j*bla procedura.

Ako netko ima neiskorištene kodove dok nije prošla akcija, bio bih zahvalan...

Hvala.

2 0 hvala 0
15 godina

Imaš PP,lp

18 godina
Sony PlayStation 5

Evo mojih...tko prvi njegovo.

A1-25-EKEUV44Y

A1-25-ZMKE023E

A1-25-JGQJRCBX

Bit će!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
unique83 kaže...

A1-25-EKEUV44Y

A1-25-ZMKE023E

A1-25-JGQJRCBX

Iskorišten drugi, hvala.

11 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav,pitanje. Kupio bih necaku playstation 5. Medjutim nisam nikad imao konzolu osobno (pc gamer)  pa nisam uopce upucen oko konzola sto gledati na sto paziti  i koji je bestbuy itd.  Dal ic na novo iz ducana ili rabljeno  pa et malo offtopic al svaki savjet dobrodosao. Hvala

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
unique83 kaže...

A1-25-EKEUV44Y

A1-25-ZMKE023E

A1-25-JGQJRCBX

Prvi kod iskorišten fala. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2025 21:46 (hummer0).
14 godina
crosshair kaže...

Imaš PP,lp

Hvala kolegi crosshair-u, nažalost ni njegov nije prolazio, znači 6. nekorišteni kod koji iz ne znam kojeg razloga nije radio/prolazio...

Više nije bilo stvar uštede/novaca nego što me hebu i jedni i drugi... i BigBang i A1...

Na kraju se jedna iz A1 telefenom smilovala i poslala 1kod koji je radio ❤️

Btw. Još sutra imate priliku ugrabiti PS5 kontrolere za 41 odnosno za 45eur s duplim kodom, znači 25% ova akcija koja traje još sutra i još dodatno -25% s A1 kodovima, ako vam budu radili...

Uglavnom, ako kolegi i dalje ne treba kod koji mi je na pp proslijedio, nek baci tu ako hoće, možda nekom prođe...

Hvala svima ❤️

13 godina
Sony PlayStation 5

Naručio bih sinu Astro Bot i joystick, pa ako netko ima kod, molio bih na pp. Hvala 

0 0 hvala 0
9 godina
sseennoonn kaže...

Pozdrav,pitanje. Kupio bih necaku playstation 5. Medjutim nisam nikad imao konzolu osobno (pc gamer)  pa nisam uopce upucen oko konzola sto gledati na sto paziti  i koji je bestbuy itd.  Dal ic na novo iz ducana ili rabljeno  pa et malo offtopic al svaki savjet dobrodosao. Hvala

Novo je uvijek provjerena opcija. Alternativa je s Njuškala, ali obavezno zapakiran s garancijom i računom. 

Na što paziti? PS5 postoji u tri varijante: 

- originalna ("fat") verzija, prepoznaje se po tome što nema crtu preko sredine kućišta

* originalna verzija postoji kao disk verzija (ima BluRay pogon)

* postoji i kao digital verzija (nema BluRay pogon)

* na originalnoj verziji nije moguće dodati BluRay pogon na digitalnu verziju.

- "slim" verzija, znatno manja od originalne, ima crtu preko sredine kućišta jer: 

* slim verzija postoji sa i bez BluRay pogona

* slim verziju bez pogona moguće je nadograditi zasebnom kupovinom disk pogona

(ako će se kupovati fizičke igre, gledati verziju s disk pogonom već u paketu, iako su takvi paketi, koliko sam čuo, dosta rijetki)

- Pro verzija s poboljšanjima (više snage - ray tracing i veći framerate u većini igara)

Na Pro verziju se također odnose ove kombinacije s disk pogonom.

Koji kupiti? Mislim da je slim sasvim dostatan. Snaga Pro verzije najviše se vidi ako se ima adekvatan TV za takvo što (120 Hz + poželjan VRR).

Ima ga ovdje za 450€ ili Njuškalo opcija za 400. 

15 godina
Sony PlayStation 5

Dosta iznenađujuće, al glasine o PSVR2 kontrolerima na Apple Vision Prou su bile istinite. Jel ovo prvi put da je Apple tako službeno ubacio u ekosustav uređaj koji oni nisu dizajnirali niti ga proizvode? 

Super stvar za vlasnike PSVR2, to znači da će se moć kupiti zamjenske kontrolere u slobodnoj prodaji. 

Sony je popratio s trailerom koji prikazuje dvije već izdane igre:

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pitanje jedno, da li mogu koristiti ps plus pretplatu koju imam na ps5, na ps4 mozda neki ofline mode samo zbog igrica koje dolaze iz pretplatu.pozz

0 0 hvala 0
15 mjeseci
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozdrav ekipa,

na prodaju PS5 Slim Disk verzija, dobiven na poklon za Bozic od familije iz Njemacke. Uz to ide 1 kontroler, stvarno rijetko koristen i steta da skuplja prasinu.

Cijena je korektnih 380€. Primopredaja na podrucju Sl. Broda ili slanje postom po prethodnoj uplati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2025 9:56 (maratonac1).

0 0 hvala 0
15 mjeseci
neaktivan

@sseennoonn  Pogledaj iznad :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2025 10:10 (maratonac1).
2 godine
neaktivan
maratonac1 kaže...

Pozdrav ekipa,

na prodaju PS5 Slim Disk verzija, dobiven na poklon za Bozic od familije iz Njemacke. Uz to ide 1 kontroler, stvarno rijetko koristen i steta da skuplja prasinu.

Cijena je korektnih 380€. Primopredaja na podrucju Sl. Broda ili slanje postom po prethodnoj uplati.

Novi ti je 399 na eKupi... na rate... 

4 godine
QKYMON kaže...
maratonac1 kaže...

Pozdrav ekipa,

Novi ti je 399 na eKupi... na rate... 

Moze link?
Ne mogu naci na ekupi po toj cijeni, a frend bas razmislja o kupnji

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2025 19:12 (EvenSteven84).
9 godina
EvenSteven84 kaže...

Moze link?
Ne mogu naci na ekupi po toj cijeni, a frend bas razmislja o kupnji

Bio je 399 za vrijeme Days of Play koji su završili 11.6.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice