Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.704
|
čitano: 6.152.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav,pitanje. Kupio bih necaku playstation 5. Medjutim nisam nikad imao konzolu osobno (pc gamer)  pa nisam uopce upucen oko konzola sto gledati na sto paziti  i koji je bestbuy itd.  Dal ic na novo iz ducana ili rabljeno  pa et malo offtopic al svaki savjet dobrodosao. Hvala

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
unique83 kaže...

Evo mojih...tko prvi njegovo.

A1-25-EKEUV44Y

A1-25-ZMKE023E

A1-25-JGQJRCBX

Prvi kod iskorišten fala. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2025 21:46 (hummer0).
13 godina
crosshair kaže...

Imaš PP,lp

Hvala kolegi crosshair-u, nažalost ni njegov nije prolazio, znači 6. nekorišteni kod koji iz ne znam kojeg razloga nije radio/prolazio...

Više nije bilo stvar uštede/novaca nego što me hebu i jedni i drugi... i BigBang i A1...

Na kraju se jedna iz A1 telefenom smilovala i poslala 1kod koji je radio ❤️

Btw. Još sutra imate priliku ugrabiti PS5 kontrolere za 41 odnosno za 45eur s duplim kodom, znači 25% ova akcija koja traje još sutra i još dodatno -25% s A1 kodovima, ako vam budu radili...

Uglavnom, ako kolegi i dalje ne treba kod koji mi je na pp proslijedio, nek baci tu ako hoće, možda nekom prođe...

Hvala svima ❤️

12 godina
Sony PlayStation 5

Naručio bih sinu Astro Bot i joystick, pa ako netko ima kod, molio bih na pp. Hvala 

0 0 hvala 0
8 godina
sseennoonn kaže...

Pozdrav,pitanje. Kupio bih necaku playstation 5. Medjutim nisam nikad imao konzolu osobno (pc gamer)  pa nisam uopce upucen oko konzola sto gledati na sto paziti  i koji je bestbuy itd.  Dal ic na novo iz ducana ili rabljeno  pa et malo offtopic al svaki savjet dobrodosao. Hvala

Novo je uvijek provjerena opcija. Alternativa je s Njuškala, ali obavezno zapakiran s garancijom i računom. 

Na što paziti? PS5 postoji u tri varijante: 

- originalna ("fat") verzija, prepoznaje se po tome što nema crtu preko sredine kućišta

* originalna verzija postoji kao disk verzija (ima BluRay pogon)

* postoji i kao digital verzija (nema BluRay pogon)

* na originalnoj verziji nije moguće dodati BluRay pogon na digitalnu verziju.

- "slim" verzija, znatno manja od originalne, ima crtu preko sredine kućišta jer: 

* slim verzija postoji sa i bez BluRay pogona

* slim verziju bez pogona moguće je nadograditi zasebnom kupovinom disk pogona

(ako će se kupovati fizičke igre, gledati verziju s disk pogonom već u paketu, iako su takvi paketi, koliko sam čuo, dosta rijetki)

- Pro verzija s poboljšanjima (više snage - ray tracing i veći framerate u većini igara)

Na Pro verziju se također odnose ove kombinacije s disk pogonom.

Koji kupiti? Mislim da je slim sasvim dostatan. Snaga Pro verzije najviše se vidi ako se ima adekvatan TV za takvo što (120 Hz + poželjan VRR).

Ima ga ovdje za 450€ ili Njuškalo opcija za 400. 

14 godina
Sony PlayStation 5

Dosta iznenađujuće, al glasine o PSVR2 kontrolerima na Apple Vision Prou su bile istinite. Jel ovo prvi put da je Apple tako službeno ubacio u ekosustav uređaj koji oni nisu dizajnirali niti ga proizvode? 

Super stvar za vlasnike PSVR2, to znači da će se moć kupiti zamjenske kontrolere u slobodnoj prodaji. 

Sony je popratio s trailerom koji prikazuje dvije već izdane igre:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Pitanje jedno, da li mogu koristiti ps plus pretplatu koju imam na ps5, na ps4 mozda neki ofline mode samo zbog igrica koje dolaze iz pretplatu.pozz

0 0 hvala 0
2 tjedna
Sony PlayStation 5

Pozdrav ekipa,

na prodaju PS5 Slim Disk verzija, dobiven na poklon za Bozic od familije iz Njemacke. Uz to ide 1 kontroler, stvarno rijetko koristen i steta da skuplja prasinu.

Cijena je korektnih 380€. Primopredaja na podrucju Sl. Broda ili slanje postom po prethodnoj uplati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2025 9:56 (maratonac1).

0 0 hvala 0
2 tjedna

@sseennoonn  Pogledaj iznad :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2025 10:10 (maratonac1).
20 mjeseci
maratonac1 kaže...

Pozdrav ekipa,

na prodaju PS5 Slim Disk verzija, dobiven na poklon za Bozic od familije iz Njemacke. Uz to ide 1 kontroler, stvarno rijetko koristen i steta da skuplja prasinu.

Cijena je korektnih 380€. Primopredaja na podrucju Sl. Broda ili slanje postom po prethodnoj uplati.

Novi ti je 399 na eKupi... na rate... 

3 godine
QKYMON kaže...
maratonac1 kaže...

Pozdrav ekipa,

Novi ti je 399 na eKupi... na rate... 

Moze link?
Ne mogu naci na ekupi po toj cijeni, a frend bas razmislja o kupnji

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2025 19:12 (EvenSteven84).
8 godina
EvenSteven84 kaže...

Moze link?

Bio je 399 za vrijeme Days of Play koji su završili 11.6.

13 godina
Kolege evo jedan kod ko zeli iskoristiti u kupovini ps5 igara
A1-HKDHETS

0 0 hvala 1
2 tjedna
robogo kaže...
EvenSteven84 kaže...

Moze link?

Bio je 399 za vrijeme Days of Play koji su završili 11.6.

Digital verzija, ovo je disk koja sad dođe 550€

17 godina
Kaj je i ova tema zamrla?

Kaj se igra?

Ja Lies of P, odlična, ne dobra ko Wukong ili Khazan, ali baš stepenicu ispod.

Evo nekoliko mojih boss borbi:

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...

Kaj se igra?

Upravo završio Clair Obscur Expedition 33. Nemam videa mojih boss borbi.

Definitivno GOTY nagradu dobiva.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Chriss kaže...

Ljudi,

Jeste vi imali problema s A1 kodovima za Sanctu Domenicu(sada BigBang) koji su išli uz PS5?

Meni 2 od 3 koda ne rade a prijatelju 3 od 3...

BigBang prebacuje lopticu na A1, a A1 čekam od utorka i ništa.

Proći će BigBang akcija dok mi oni pošalju druge.

Imam 6 kodova, i ni jedan ne radi... Jer uzeo sam dvije konzole. Sad upravo kontaktirao korisničku podršku.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
13 godina
Bitanga kaže...
Armor kaže...

Kaj se igra?

Pred zadnjim sam bossom, Act III. Ako ova igra ne dobije GOTY, nešto je trulo u svim državama. Dugo nisam tako uživao u nekoj igri.

Može i neki Grammy ili slično za najbolju glazbu u igri i najbolju isprepletenost gameplaya i glazbe u nekoj igri. Čudo.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
7 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam isto na Clair Obscur. Ne sjećam se kada sam zadnji puta imao osjećaj da jedva čekam da nastavim igrati igru. Savršeno. Ja nemam zamjerke. Tako se prave igre. 

Meni je glazba u filmovima i igrama jako bitna. Ovo što je napravio lik koji nema formalno obrazovanje za kompoziciju je nestvarno. Nemali broj puta sam se uhvatio gdje mi je u glavi neka od melodija iz igre. 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:03 (Vandit).

3 0 hvala 1
14 godina
Ja sam završio prošli tjedan. Baš must play. Ovo bi se moglo dopasti i onima koji preferiraju čisto akcijske igre u odnosu na RPG, ali i onima koje vole RPG, ali ne vole baš turn based borbu.

Meni je trebalo 35h i to mi je bilo taman. Mogao sam možda još malo lutati po open worldu na kraju igre, ali vidio sam dovoljno.

Osobno me Death Stranding ne zanima, pa će mi ovo sigurno biti vidoko na listi za 2025.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Bitanga kaže...
Armor kaže...

Kaj se igra?

Igra je baš iznenađenje. 

15 godina
Poklanjam A1 kod za 25% popusta.
Sad sam provjerio i radi sigurno.

A1-25-6SHMSAQB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vandit kaže...

Ja sam isto na Clair Obscur. Ne sjećam se kada sam zadnji puta imao osjećaj da jedva čekam da nastavim igrati igru. Savršeno. Ja nemam zamjerke. Tako se prave igre. 

Meni je glazba u filmovima i igrama jako bitna. Ovo što je napravio lik koji nema formalno obrazovanje za kompoziciju je nestvarno. Nemali broj puta sam se uhvatio gdje mi je u glavi neka od melodija iz igre. 

Aha, pogledao sam i na Sandfall Interactive youtubeu, ima dosta zanimljivih filmića kako se radilo, čak i mini koncertić. Glazba je pun pogodak, već dugo me nije tako nešto oduševilo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Hexfire kaže...
Ja sam završio prošli tjedan. Baš must play. Ovo bi se moglo dopasti i onima koji preferiraju čisto akcijske igre u odnosu na RPG, ali i onima koje vole RPG, ali ne vole baš turn based borbu.

Meni je trebalo 35h i to mi je bilo taman. Mogao sam možda još malo lutati po open worldu na kraju igre, ali vidio sam dovoljno.

Osobno me Death Stranding ne zanima, pa će mi ovo sigurno biti vidoko na listi za 2025.

Death Stranding 2 sam prekrižio dok ne dođe na PC. Više ne dajem pare za privremene ekskluzive.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice