Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.656
|
čitano: 5.321.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 tjedana
Re: Sony PlayStation 5

I to mi je generalno jedan dosadan problem, ako se igra ne bavi nekim socijalno/društvenim pitanjima/problemima,
onda je remake/remaster isto takvog remaster-a/remake-a. Nema više neke originalnosti, dobrih pisaca...
Samo ogroman i repetitivan open world, odi tamo napravi to, to i to... Tu istu radnju ponovi 1000x po playthroughu.
Možda je do mene, do godina, ukusa ili nešto treće, ali ne palim više konzolu sa istim žarom i uzbuđenjem 
kao prije 10-15+ godina.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2024 9:21 (filip_medo).
2 godine
Na PS5 igram samo PS4 disk igre i remastere starih za PS5 (Silent hill, Resident evil, RDR)

1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Da ne radim višestruki citat, slažem se sa svime...

Evo danas sam odvozio zadnji put Nordschelife u GT7, oproštajka s Nissan GTR-om i prodao konzolu.

Svi nastavci PS4 hitova što su došli  su veći, ali nekako lošiji, odnosno kao da imaju više fillera. Ili remake remastera (ok, The Last of Us P1 je mega igra, al je upravo to.). Tu i tamo nešto dođe da me na par dana drži (izuzev GT7 kojeg su jako popravili u odnosu na kako je startao s "in your face" mikro glupostima, pa više contenta itd.) pa onda mjesec-dva doslovno skuplja prašinu osim kad gledam BD film.

Onda uzeo nakon više od godine pauze PS Plus Premium. BLAGO je reći da sam se razočarao. Čak mi se čini i gora ponuda, odnosno da je mnogo jačih naslova nestalo. A cijena jasno gore. Ak želiš cloud ili MP, jasno, ne gine ti barem početni. One thing led to another, uglavnom, nakon skoro četvrt stoljeća PlayStationa, That's all Folks!

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Sony PlayStation 5

Šta se događa sa recenzijama  za Dragon Age: The Veilguard.Jedni daju9/10, kazuda je nesto najbolje od biowera a drugi da je igra smeće.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2024 20:04 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Skuzia san sve, dakle ovako.

Triba uzet PS5 PRO sa disc/driveom, igrat digitalne igre za PS4.

Note to self. ....

maximum effort
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Kolko vidim manje više su 7-9 ocjene, a dojma sam da je igra 7.5 do 8. Napravili su "fantasy ME2", odnosno išli su preslikati stil igre i combata i navodno je zabavna, ali ih je malo razočarala sama radnja koja nije epskih proporcija. Dalje nisam i ne želim si kvariti. Probao budem svakako čisto jer je Dragon Age.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 tjedna
Kill Frenzy kaže...

Šta se događa sa recenzijama  za Dragon Age: The Veilguard.Jedni daju9/10, kazuda je nesto najbolje od biowera a drugi da je igra smeće.

Ja imam osjećaj da su previse truda i vremena uložili u ovo a ne priču , questove ... Šteta

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2024 20:24 (Kokodix).
13 godina

Koja pič*a materina?

16 godina
Sony PlayStation 5

Motaj kablove, spremaj konzole i računala, gasi internet.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
13 0 hvala 0
10 godina
Kokodix kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ja imam osjećaj da su previse truda i vremena uložili u ovo a ne priču , questove ... Šteta

evo radi ovoga mi dođe da nikad ikad kupim i zaigram igru....maka rbila besplatna

kakva mainstream bullsh*** propaganda i opet pushanje na najjače.

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
16 godina
Sony PlayStation 5

Jesu se barem dotakli i koje ekološke teme. Zagrijavanje i podizanje mora. Da zaokruže cijel radnju. 

2 0 hvala 0
13 godina
Gajotres kaže...

Jesu se barem dotakli i koje ekološke teme. Zagrijavanje i podizanje mora. Da zaokruže cijel radnju. 

Jesu. Glavni negativac je Melon Husk koji želi ukrasti sunčevu energiju kako bi preuzeo vlast na cijelom kontinentu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Kill Frenzy kaže...

Više vjerujem ovima koji tvrde da je igra smeće. Kako kaže Skill Up: "Every conversation sounds like HR is in the room" - to mi govori sve što trebam znati o igri.

8 tjedana

Više manje ništa što nismo znali, samo je zapravo fascinantno koliko će vremena, energije i novaca publisheri kao EA i Ubisoft 
uložiti u apsolutno sve, samo ne u to da naprave igru koja će zapaliti gaming scenu kao jedan GoW, Elden Ring, itd...

7 godina
Gajotres kaže...

Ja sam primjetio da su u igrama čepovi i dalje odvojivi od boca. Tako da...prostora ima. 

13 godina
Sony PlayStation 5

Što se tiče Veilguarda, IGN navodno ima marketinški deal sa EA za promociju igre pa to objašnjava 9/10. Ako hoćete iskrenu recenziju ili istinu oko toga što se događa sa Veilguard recenzijama, treba vam samo 2 videa:

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2024 9:29 (greysaint0).

0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Sam da nekaj napomenem prije ostatka posta...

Ja ovu igru nebi igrao neovisno o tim sranjima koje su natrpali unutra, jednostavno not my cup of tea, mogla je imat i 99/100.

Ali par ovih review-era koje 'cijenim' kažu isto o igri i ne boje se kritizirati. Dok ovi bullshit mainstream mediji daju znatno veću ocijenu igri. Zašto je to tako? Jesu li ta woke sranja postala štit protiv kritika? Jer ako opravdano kritiziraš igru, vjerojato će doći ta SJW/PC/woke ekipa i srati da kritiziraš samo zato jer igra sadržava SJW/PC/woke elemente. Dok u stvarnosti igra je shit jer je shit iz ostalih aspekata također, ali ti 'elementi' nikako ne pomažu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 tjedana
Sony PlayStation 5

.

6 0 hvala 0
3 tjedna
Sony PlayStation 5

Velika šteta sto se tiče igrice jer sam obožavao prijašnje nastavke ali kada malo počneš dublje kopati vidiš da guraju neku neke stvari možda malo previše i skill up je odlično opisao igricu i probleme koje su sakrili . Koliko vidim glavni  developer se opisao kao - ‘Dragon Age: The Veilguard’ Game Director Who Describes Himself As A “Queerosexual Gendermancer” Claims Game Is “Inherently Queer” pa zato ima puno ovakvih stvari u igri dok borba , priča i questovi pate .

3 0 hvala 0
7 godina

Dragon age inquisition je bila vrlo dobra igra, s njegov dlc Trespaaser odličan. Naravno da se igra nastavak, prema metacritiku

igra ima 84 i sigurno me neće odbiti od igranje recenzija nekog tamo

Skilla koje ne preporuča da se igra igra. Tko su oni da umjesto mene odlučuje što ću i taka ću igrati.

Svaka vam čast ako ste na temenju takvih recenzija zaključili da je igra smeće i nije vrijedna igranja.

14 godina

Sam skill na kraju recenzije kaže da je ovo samo njegovo mišljenje i moli igrače da pogledaju i par pozitivnih recenzija i sami zaključe i na osnovu toga što su drugi istaknuli kao dobro.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
16 godina
langzy kaže...

Dragon age inquisition je bila vrlo dobra igra, s njegov dlc Trespaaser odličan. Naravno da se igra nastavak, prema metacritiku

Skilla koje ne preporuča da se igra igra. Tko su oni da umjesto mene odlučuje što ću i taka ću igrati.

Svaka vam čast ako ste na temenju takvih recenzija zaključili da je igra smeće i nije vrijedna igranja.

Tak i moji frendovi isto briju. Pitaju me za mišljenje o raznom hardveru, onda im kažem da ne kupuju jer ima i boljeg za malo više para.

Pa svejedno ipak ignoriraju moje mišljenje, pa kupe jer je bilo jeftinije. Onda mi poslije kukaju da imaju probleme.

Igraj slobodno što god hoćeš, normalno. Tako i ja radim, samo često bude obrnuto: poslušaš hype i na kraju se razočaraš.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 tjedana

Osobno mi mišljenja review-era ništa ne znače ( pogotovo jednog IGN-a ), bacim oko na trailer, gameplay i sam donesem odluku.
Ali me igre koje se bave društvenim problemima nebitno koje vrste odbijaju, kao navedeni Dragon Age... Jednostavno je besmisleno
gurati nekakvu propagandu u svaki svijet fantazije, pa makar bila i igra. Na kraju igra propadne kao recimo Concord ili ne znam Dustborn
i onda developeri/studio krive igrače ( nas gamere ) kojima su dali do znanja da igra nije za njih ( nas ) i da ju ne moraju kupovati/igrati.
Nismo i eto kako je završilo po njih. 

7 godina
Sony PlayStation 5

Meni novi Dragon Age izgleda generično, nemaštovito i dosadno. I to su jedini razlozi zašto ga neću igrati. Pogledao sam tri reviewa, čisto da vidim gameplay i svijet...Ostao sam ravnodušan. A to što dijalozi izgledaju "kao da je HR stalno prisutan u sobi" me ne dira. Mogu ignorirati takve stvari. 

1 0 hvala 0
9 godina
langzy kaže...

Gdje si vidio da netko umjesto nekog odlučuje što će igrati? Ljudi daju preporuke, ne zapovjedi. Možeš igrati šta hoćeš, fućka se nekom.

Hvala lijepa na pitanju, ja sam zaključio na temelju onog screenshota par postova iznad da je igra teško smeće i nemam više šta razmišljait. Ti ju odigraj pa javi kakva je, možda nam promijeniš mišljenje. Samo pazi da uzmeš onaj što skuplji edition, da trans konzultanti mogu dobiti lijepe bonuse.

16 godina
Sony PlayStation 5

Volim DA igre i svaku sam kupio pa sam i ovaj naslov stavio u listu želja....

Ali šta su ga zasrali sa woke.....

PSN: Muskarcina77 / Xbox: Muskarcina
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Kud su nove igre manje više copy/paste starih, te osim lijepše grafike vrlo malo novina nude, onda još trpaju ovakva smeća u igre kako bi pridobili glasnu manjinu...s ovakvom tendencijom gluposti u igrama nisam baš siguran da ću nastaviti gejmat za recimo nekih 5-10 godina, strah me pomislit 5 godina unaprijed na šta će ličit gayming industrija. Ali bitno da se štancaju konzole i grafičke svake 3 godine po sve većim i većim cijenama  

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2024 14:20 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kokodix kaže...

Velika šteta sto se tiče igrice jer sam obožavao prijašnje nastavke ali kada malo počneš dublje kopati vidiš da guraju neku neke stvari možda malo previše i skill up je odlično opisao igricu i probleme koje su sakrili . Koliko vidim glavni  developer se opisao kao - ‘Dragon Age: The Veilguard’ Game Director Who Describes Himself As A “Queerosexual Gendermancer” Claims Game Is “Inherently Queer” pa zato ima puno ovakvih stvari u igri dok borba , priča i questovi pate .

holly crap hahahaha ja ću se ranit haahhaha

ligh side / dark side/ transgender side

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
16 godina
Virty kaže...

Volim DA igre i svaku sam kupio pa sam i ovaj naslov stavio u listu želja....

Ali šta su ga zasrali sa woke.....

Go woke or go broke 

8 tjedana
Sony PlayStation 5

Prvi april ili je ovo zaista u igri ? 

4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice