Tri dana bilo zgražanje nad cijenom i "nema šanse, nisu normalni", da bi na kraju svi preorder napravili prvog dana. Što ti je FOMO...
Ja ostajem pri stavu da mi ne treba, pogotovo ne po ovoj cijeni. I ovaj obični PS5 skuplja prašinu, a otkazat ću i PS Plus kad istekne.
Da, a onda se budemo čudili kad budu nam prodavali PS6 za 1200+ eura jer smo eto pokazali da smo suckeri.
Ja ne planiram kupovati, em ne igram na playki ništ. Konzola mi doslovno nema ni 300h rada u 4 godine skupa sa klincima. A i da igram, uvijek igram u performanceu na što više FPSa jer mi je grafika najmanje bitna od svih ostalih parametara.
U zadnje vrijeme sam se potpuno prebacio na factory builder tipove igara, od kojih uglavnom nijedne nema na playki, a i ne bih ih igrao s kontrolerom.
Ma ja sam isto 90 posto na PC-ju, lakše mi je nego boriti se s kontrolerom. Kad spominješ buildere svrbi me zadnjih dana Satisfactory, vjerojatno ću uzeti. Iako, krenuo sam s Crusader Kings III, jer zašto si ne bih zagorčao život nečim tako kompliciranim.