Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.000
|
čitano: 6.400.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

Pa gdje ide ovaj svijet

Obožavam Part 2, u top 5 igara ikad mi je, ali ovo je suludo. Odmah prvi komentar govori sve: this franchise now has more remasters and remakes than original titles

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.11.2023 10:37 (Qui-Gon-Jinn).
Moj PC  
3 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
Doslovno su na cekanju 6 puta bolje igrice od remastera igre koja je izasla prije 3 godine.

Jak and Daxter
Sly Cooper
Killzone
Resistance
Infamous

Koji je njima kurac?

3 0 hvala 0
14 godina
Sale366 kaže...

Šta će Hrvatima popusti, Hrvati rade za 8000€ mjesečno, popusti su za sirotinju.

16 godina
gnautix kaže...
Doslovno su na cekanju 6 puta bolje igrice od remastera igre koja je izasla prije 3 godine.

Jak and Daxter
Sly Cooper
Killzone
Resistance
Infamous

Koji je njima kurac?

Pa puno je lakse napraviti remaster nego novu igru...

15 godina
Bitanga kaže...
crocro23 kaže...

Da, samo sumnjam da si odigrao 20-30+ novih naslova u 2023, a ako jesi dao si min 2000 € za njih i ne možeš ih prodati. Ja ih prodam ili zamjenim, u gubitku 10 € do 15 € po igri. Lako onima što kupe 3 igre godišnje, takvi su nebitni i za Sony, a i ovdje u raspravi.

Nisam, zašto bih kupio ili igrao 20-30 novih naslova u 2023. Ne bih mogao niti nabrojati 20-30 novih naslova, a i nema potrebe da kupujem jer nisam odigrao ni ono što već imam... a niti imam vremena toliko.

20-30 naslova da je svaki u prosjeku 40h-60h to je svakodnevno igranje cijelu godinu po 4h dnevno. 

A ionako se ne igram na playki nego uglavnom na PCu. Kupujem na akcijama, a puno toga i besplatno dobijem. A i igram igre koje traju godinama, a ne interaktivne pričice.

Za toliko koliko si ti u gubitku na preprodaji ja kupim igru na akciji i onda ju imam do daljnjeg.

Samo malo, igraš na pc uglavnom, komentiraš ovdje kao da si opaki konzolaš, a zapravo pišeš kao pc gamer jer pc gameri NE KUPUJU fizičke igre iz razloga što prodaja istih ne ide. Znam to jer ja igram 40 godina igre, igrao sam na pc-u u zlatno doba dok je ps2 bio vani i dok ljudi jesu kupovali PC igre ili su iz "pržili" pa čak ni onda nije bilo dobre prodaje polovnih pc igara.

Znači kao netko tko igra isključivo na PC (to si ti), imaš 100% pravo reći kako "jebeš fizicke igre", ali kod konzolaša to nije tako jer se igre prodaju samo tako kao polovne i ne moraš biti u gubitku (kao si ti) nego možeš odigrat i prodat. Netko odigra za 2 dana, netko za 22 dana, svatko ima drugačije slobodno vrijeme i želju za igranjem.

Kažeš da igre imaju 40-60h u prosjeku, nemaju, zapravo manje od 5% igara to ima. Evo tko je igrao Spiderman 2 zna da se igra završi za 15h max, isto tako Resident Evil 4 se lagano završi za 12-15h i to kod casual gamera, a opet i da je netko kupio Lies of P završi ju unutar 20-25h isto kao i Dead Island 2. Novi Alan Wake 2 isto tako ispod 18h za casual gamere, dok Baldurs Gate 3 ili MW3 ili pak FC 2024 su igre koje kupiš i onda igraš 50, 100 pa i 250 sati.

Znači ti si isključivo dao mišljenje kao pc gamer koji mora kupiti digitalnu jer mu je tako najbolje, a i najjeftinije s obzirom da kupuje cd ključeve :) ili akcije hvata.

Ja kupim day 1 svaku igru koju želim, odigram i ne gubim više od 20 eura, čak i ako mi treba mjesec dana da igru završim i dalje ne gubim 20 eura na njoj. Da sam ju uzeo digitalnu gubitak je 100%, a odigrao sam (i kupio) 24 igre ove godine. U prosjeku su 50-60 €pa da igraš kao ja drugačije bi razmišljao.

Još jednom, nisi konzolaš, u krivoj si temi, nabijaš svoje osobno mišljenje jer igraš 2-3 igre godišnje iz XY razloga (lova, nedostatak vremena, nemaš određenu konzolu) i sad misliš da si u pravu, ja ti kažem da nisi.

13 godina
Sony PlayStation 5

Kupio bih si PS5 na rate, ali samo u trgovinama koje nude 24+rate na diners erste karticu, moze biti samo konzola sa jednim kontrolerom ili s dva ili u paketu s nekom igrom (FIFA ili GT)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

za ekipu koja ima dodatni hard u plejki:

Crucial P5 Plus 1TB Gen4 NVMe M.2 SSD Internal Gaming SSD with Heatsink - Compatible with PS5 - up to 6600MB/s - CT1000P5PSSD5

ima li tko ovaj? ili koji se preporuca

jer fakat mi je vise dosta da moja JEDNA (1) igra uvijek zavrsi deinstalirana jer oba sina igraju druge igre (i to naravno - ne iste)

0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
crocro23 kaže...
Bitanga kaže...
crocro23 kaže...

Da, samo sumnjam da si odigrao 20-30+ novih naslova u 2023, a ako jesi dao si min 2000 € za njih i ne možeš ih prodati. Ja ih prodam ili zamjenim, u gubitku 10 € do 15 € po igri. Lako onima što kupe 3 igre godišnje, takvi su nebitni i za Sony, a i ovdje u raspravi.

Nisam, zašto bih kupio ili igrao 20-30 novih naslova u 2023. Ne bih mogao niti nabrojati 20-30 novih naslova, a i nema potrebe da kupujem jer nisam odigrao ni ono što već imam... a niti imam vremena toliko.

20-30 naslova da je svaki u prosjeku 40h-60h to je svakodnevno igranje cijelu godinu po 4h dnevno. 

A ionako se ne igram na playki nego uglavnom na PCu. Kupujem na akcijama, a puno toga i besplatno dobijem. A i igram igre koje traju godinama, a ne interaktivne pričice.

Za toliko koliko si ti u gubitku na preprodaji ja kupim igru na akciji i onda ju imam do daljnjeg.

Samo malo, igraš na pc uglavnom, komentiraš ovdje kao da si opaki konzolaš, a zapravo pišeš kao pc gamer jer pc gameri NE KUPUJU fizičke igre iz razloga što prodaja istih ne ide. Znam to jer ja igram 40 godina igre, igrao sam na pc-u u zlatno doba dok je ps2 bio vani i dok ljudi jesu kupovali PC igre ili su iz "pržili" pa čak ni onda nije bilo dobre prodaje polovnih pc igara.

Znači kao netko tko igra isključivo na PC (to si ti), imaš 100% pravo reći kako "jebeš fizicke igre", ali kod konzolaša to nije tako jer se igre prodaju samo tako kao polovne i ne moraš biti u gubitku (kao si ti) nego možeš odigrat i prodat. Netko odigra za 2 dana, netko za 22 dana, svatko ima drugačije slobodno vrijeme i želju za igranjem.

Kažeš da igre imaju 40-60h u prosjeku, nemaju, zapravo manje od 5% igara to ima. Evo tko je igrao Spiderman 2 zna da se igra završi za 15h max, isto tako Resident Evil 4 se lagano završi za 12-15h i to kod casual gamera, a opet i da je netko kupio Lies of P završi ju unutar 20-25h isto kao i Dead Island 2. Novi Alan Wake 2 isto tako ispod 18h za casual gamere, dok Baldurs Gate 3 ili MW3 ili pak FC 2024 su igre koje kupiš i onda igraš 50, 100 pa i 250 sati.

Znači ti si isključivo dao mišljenje kao pc gamer koji mora kupiti digitalnu jer mu je tako najbolje, a i najjeftinije s obzirom da kupuje cd ključeve :) ili akcije hvata.

Ja kupim day 1 svaku igru koju želim, odigram i ne gubim više od 20 eura, čak i ako mi treba mjesec dana da igru završim i dalje ne gubim 20 eura na njoj. Da sam ju uzeo digitalnu gubitak je 100%, a odigrao sam (i kupio) 24 igre ove godine. U prosjeku su 50-60 €pa da igraš kao ja drugačije bi razmišljao.

Još jednom, nisi konzolaš, u krivoj si temi, nabijaš svoje osobno mišljenje jer igraš 2-3 igre godišnje iz XY razloga (lova, nedostatak vremena, nemaš određenu konzolu) i sad misliš da si u pravu, ja ti kažem da nisi.

Ako nisi znao ljudi su različiti pa im tako različite stvari odgovaraju.
Nekome više pašu fizičke nekome digitalne.
I jedne i druge imaju svoje prednosti i mane.
Nijedne nisu bolje od drugih nego samo koje su najbolje za pojedinca.
Dokle god imamo izbor je dobro al za par godina fizičkih više neće ni bit, a onda par godina poslije ni digitalnih nego samo servisi.

duxx369 kaže...

Crucial P5 Plus 1TB Gen4 NVMe M.2 SSD Internal Gaming SSD with Heatsink - Compatible with PS5 - up to 6600MB/s - CT1000P5PSSD5

jer fakat mi je vise dosta da moja JEDNA (1) igra uvijek zavrsi deinstalirana jer oba sina igraju druge igre (i to naravno - ne iste)

Bilo koji kompatibilni.

7 godina
protjeran
crocro23 kaže...

Blagi boze.

Ne bi ti skodilo malo tolerancije, razumijevanja a manje projekcije umjesto da se ovako sramotis. Nismo svi isti niti zivimo po istom receptu. Bitanga je dao svoje misljenje, tako i ti. Samo sto bi ti odlucivao cije misljenje vrijedi  i tko je 'u pravu' oko osobnih preferencija.

3 godine
neaktivan
Iskreno volim i fizicke i digitalne igre. Evo npr. PES 2021 (zadnji PES) ne bi mogao igrati na svom PS5 da nemam disk. Digitalna se vise ne prodaje, ne postoji na storeu. I tako ce doci vrijeme za puno PS4 igrica, serveri se ugase, makne se sa storea.

Volim izbor, ne pase mi npr da Alan Wake 2 nema CD verziju. Multiplayer igrice su mi ok digitalne ali ovako single-player bi volio imati fizicki.

Argument, osim ovog da ih maknu pa tko je kupio, kupio, je taj da je mozes uvijek prodati. A realno uvijek ce drzati (neku) vrijednost. Dok prodaja accounta ne drzi nikakvu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.11.2023 14:51 (gnautix).

1 0 hvala 0
15 godina
duxx369 kaže...

Imam ga ja, osim PS4 igara, na njemu držim i poneku PS5 igru (ratchet and clank rift apart i Horizon Forbidden West) obje rade bez problema. Sad gledam uzeti možda od 2TB a ovoga u komp prebaciti.

Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
16 godina
crocro23 kaže...
Ja kupim day 1 svaku igru koju želim, odigram i ne gubim više od 20 eura, čak i ako mi treba mjesec dana da igru završim i dalje ne gubim 20 eura na njoj.

Sad nove igre izlaze day 1 na pretplatu. Uzeo EA play za 15 eura i day 1 odigraqo u mjesec dana SW Jedi surviwor i ostalo vremena da odigram do kraja rimejkani dead space i još ostalo vremena za zadnj NFS koji je sranje. Znači za 15 eura odigrao dvije prosječno due igre.

Sad day 1 na uplay izlazi Avatar, pa ga odigram za 15 eura a vjerovatbno bu ostalo vremena za još jednu igru, npr. zadnji assassins creed koji isto nije dugačak. 

Isto tak je day 1 na geme pass dolazi hrpa novih igara.

SP igre više nema smisla kupovati. Aktiviraš pretplatu na mjesec dana, odigraš, deaktiviraš pa aktiviraš na drugom servisu...itd. Igraš stalno nove igre day 1 za 10-15 eura mj. i ne zajebavaš se preprodajom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.11.2023 15:47 (forumaš).
11 godina
Sto je kvalitetnija ili prodavanija igra to se izbacuje vise verzija igre da se izmuze sto vise novca uz sto manje truda. Pogledajte samo GTA 5.
Lou2 mi je i na ps4 izgledao super, mehanika i fizika užeta su vjerojatno najbolje ikad u igrama.
Volio bi da sve igre nude dialogue haptics, sjajna ideja za bolju imerziju u story driven igrama.
15 godina
Sony PlayStation 5

Pozz,

ima li gdje VR 2 na popustu za BF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crocro23 kaže...
Bitanga kaže...
crocro23 kaže...

Čovjek kojem sam odgovarao (tj. ti) je napisao ”jebeš digitalne igre”, ja sam napisao ”jebeš fizičke igre”. I što ćemo sad?

Moj klinac npr za Nintendo kupuje uglavnom fizičke igre i ne želi ih prodavati.

Igre koje ja igram imaju u prosjeku i puno više od 40h, jer kao što sam rekao igram igre koje se igraju, a ne one gdje klikaš da prođeš priču. No da, svi smo različiti. Uzbudio si se bez razloga. To što ne kupujem svaku igru koja je izašla i što ne igram po cijele dane ne znači da si bolji od mene :-D

Ja za igru nikad ne bih dao 70-80€ ako ju ne mogu igrati dulje vrijeme. Iskreno, ubio bih se da kupim igru za 70€ koju odigram za 15h (znači 3-4 dana). I što onda, tražim neku drugu igru da igram? Opet za 70€? Ili se gnjavim s kretenima na njuškalu da prodam igru, ne treba hvala. Ti gledaš iz svoje perspektive, a ja imam dvoje djece i ne možemo svi igrati u isto vrijeme i ne mogu onda prodati igru čim ju završim. Plus imam vjerojatno više konzola od tebe, tako da sam možda i veći konzolaš od tebe. 

A PC gamer sam i iz nekih potpuno drugih razloga. Doduše, slabo gejmam u zadnje vrijeme, našao sam si i neke druge zanimacije.

Ljudi ovdje pizde što nema akcija, a ti kažeš jebeš digitalne igre. Pa očito nisam jedini koji voli digitalne igre.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.11.2023 19:28 (Bitanga).
14 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa mišljenje /savijet.

Uzeo mi PS Plus Premium. Trenutni PS Plus Extra mi traje do 09.12.2023.
Kada idem nadogradit na Extra daje mi iznos 125€ do iduće godine.

A kada idem nadogradit na Premium daje mi samo iznos (par eura) do 09.12.2023.

Savijet... dali mi se više isplati kupit Extra pa onda Premium il čekat istek pretplate pa onda uzet Premium s obzirom da (očito) neće biti popusta.

0 0 hvala 0
15 godina
duxx369 kaže...

https://www.westerndigital.com/en-ie/products/internal-drives/wd-black-sn850x-nvme-ssd?sku=WDS200T2XHE

Ja sam kupio 2TB na akciji prošli mjesec i sad je opet na istom popustu za black friday.

Obavezno sa heatsinkom.

Dođe za par dana.

PSN - darklydexter
14 godina
Sony PlayStation 5

Kada se već govori o SSD-ovima

koje imamo na našem tržištu, odnosno koji su se vama pokazali dobri?

Od nekih 1 T.....

Gledam SSD Samsung 1TB 980 PRO M.2 NVMe PCle 4.0 x4 MZ-V8P1T0BW

dali je on kompatibilan s PS5?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.11.2023 11:50 (Gale92).

0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Od nekih 1 T.....

Naravno. Samo uzmi onaj sa heatsyncom, iako neće se ništa dogoditi i ako ga nemaš.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Bitanga kaže...
Gale92 kaže...

Od nekih 1 T.....

Naravno. Samo uzmi onaj sa heatsyncom, iako neće se ništa dogoditi i ako ga nemaš.

Uzmem ja njega, sad je na 89€ a 2T mi nije potrebno... svakako javim dojmovee...

10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

moram "cestitati" starijem sinu, OPET je mastor pobrao ban na 7 dana i sad ne mogu kupovati na storu igre 

3 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
Gale92 kaže...

Ekipa mišljenje /savijet.

Uzeo mi PS Plus Premium. Trenutni PS Plus Extra mi traje do 09.12.2023.
Kada idem nadogradit na Extra daje mi iznos 125€ do iduće godine.

A kada idem nadogradit na Premium daje mi samo iznos (par eura) do 09.12.2023.

Savijet... dali mi se više isplati kupit Extra pa onda Premium il čekat istek pretplate pa onda uzet Premium s obzirom da (očito) neće biti popusta.

Prije 9.12. ti je 151,99€ +ovih par eura za dane do 9.12., poslije 9.12. ti je 151,99€ al ga imaš onda par dana kasnije.
Samo ti znaš kaj ti se više isplati.
Pričekaj do 27og možda nekim čudom prorade popusti kod nas onda ti extra pa premium ispadne jeftinije jer ima popust na nadogradnju. (8€ manje negdje ispadne ak dobro računam)

15 godina
Sony PlayStation 5

kako je krenulo, ovo će biti jedan od lošijih crnih petkova za kupovinu igara....
psn BF nula bodova, Sancta ponuda je katastrofa, a bogami ni ostale trgovine se ne trgaju previše sa popustima... 
osim ako se nekim čudom nešto ne promijeni u idućih par dana.

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
vrx kaže...

kako je krenulo, ovo će biti jedan od lošijih crnih petkova za kupovinu igara....
psn BF nula bodova, Sancta ponuda je katastrofa, a bogami ni ostale trgovine se ne trgaju previše sa popustima... 

Realno ovako najvise stedimo 

15 godina
gnautix kaže...
vrx kaže...

Realno ovako najvise stedimo 

doduše, ciljao sam samo BF da klincu produžim pretplatu i možda zagrebem kakav solidan naslov usput,  ali ako neće Sony moje pare, oće Steam.

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.11.2023 14:19 (vrx).
17 godina
Čekaj NG. Bio je top popust prošle godine za ps+
15 godina
Bitanga kaže...
crocro23 kaže...
Bitanga kaže...
crocro23 kaže...

Čovjek kojem sam odgovarao (tj. ti) je napisao ”jebeš digitalne igre”, ja sam napisao ”jebeš fizičke igre”. I što ćemo sad?

Moj klinac npr za Nintendo kupuje uglavnom fizičke igre i ne želi ih prodavati.

Igre koje ja igram imaju u prosjeku i puno više od 40h, jer kao što sam rekao igram igre koje se igraju, a ne one gdje klikaš da prođeš priču. No da, svi smo različiti. Uzbudio si se bez razloga. To što ne kupujem svaku igru koja je izašla i što ne igram po cijele dane ne znači da si bolji od mene :-D

Ja za igru nikad ne bih dao 70-80€ ako ju ne mogu igrati dulje vrijeme. Iskreno, ubio bih se da kupim igru za 70€ koju odigram za 15h (znači 3-4 dana). I što onda, tražim neku drugu igru da igram? Opet za 70€? Ili se gnjavim s kretenima na njuškalu da prodam igru, ne treba hvala. Ti gledaš iz svoje perspektive, a ja imam dvoje djece i ne možemo svi igrati u isto vrijeme i ne mogu onda prodati igru čim ju završim. Plus imam vjerojatno više konzola od tebe, tako da sam možda i veći konzolaš od tebe. 

A PC gamer sam i iz nekih potpuno drugih razloga. Doduše, slabo gejmam u zadnje vrijeme, našao sam si i neke druge zanimacije.

Ljudi ovdje pizde što nema akcija, a ti kažeš jebeš digitalne igre. Pa očito nisam jedini koji voli digitalne igre.

Broj konzola ne pokazuje da je netko veći konzolaš. Ja sam imao ili imam svako još od sege saturn, ali ne skupljam, svaku i prodam. Šta će mi stare konzole. Što se tiče moje izjave, rekao sam i stojim iza toga. Za kupnju nove igre je bacanje novca kupiti digitalnu, a sad neke indie igre ili sale 80% - zašto da ne, ponekad i dlc ako je par eura. Pc gameri si jer sigurno igraš što skineš :) jer koliko vidim problem je u parama.

12 godina
Pitanjce.Od uvijek sam bio Pc tabor i možda bi još uvijek bio, ali radi prostora koji Pc zauzima, moram odustati od te ideje. Pa me zanima Ps5. Koliko se isplati sada uzeti konzolu i koju vi preporučate? Digitalnu ili sa citacem verziju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Endymon kaže...
Pitanjce.Od uvijek sam bio Pc tabor i možda bi još uvijek bio, ali radi prostora koji Pc zauzima, moram odustati od te ideje. Pa me zanima Ps5. Koliko se isplati sada uzeti konzolu i koju vi preporučate? Digitalnu ili sa citacem verziju?

Vjerojatno najbolje vrijeme za uzeti, 430 eura za fizicku verziju je stvarno bagatela, kontroleri su jeftini, igrice ima jeftinih fizickih, mozes igrati sve s diska s PS4 i sa storea itd. Po meni puno bolji buy od PC-ja

2 godine
neaktivan
Endymon kaže...

To ovisi o tebi i tvojim navikama, kako igre misliš kupovati, fizičke ili digitalne.
Do kraja godine izlazi novi model koji će imati odvojivi čitač pa se pokušavaju rješit zaliha originalnog.
Možeš sad na akcijama probat ulovit jeftinije originalni ili čekati novi model koji bi trebao bit 550€ s čitačem i 450€ bez al tko zna kaj će naši vrli trgovci iskemijati, koje cijene će postavit.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice