Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.814
|
čitano: 5.648.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5

Neki se izgleda sile igrati, gledati i dr.

Nema vam od toga kruha, ak ne ide tražite drugi hobi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
hummer0 kaže...

Čekajte malo jel vi pričate o igri ili seriji?

Današnja generacija nije sa ničim zadovoljna i stalno prigovara ko bi vas zadovoljio.

Pa to je igra najlakše je sve popljuvati.

Da, mrzitelji svega hrvatskog :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Sony PlayStation 5

Ni mene nitko ne pita, al cu ipak napisat 

Najvise staža proslu godinu imam u Cities Skylines pa mi je to valjda i najbolja igra. 

Igra koja uopce nema pricu 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Santana kaže...

Ni mene nitko ne pita, al cu ipak napisat 

Najvise staža proslu godinu imam u Cities Skylines pa mi je to valjda i najbolja igra. 

Igra koja uopce nema pricu 

Pa da, to sam i ja rekao, takve igre su meni i najbolje, jer su potpuno replayable i uglavnom ne zastarjevaju.

Tamanio sam npr. Dyson Sphere Program, Satisfactory, Dead Cells, Vampire Survivors, pa čak i šah.

Ili racing igre, ne treba nikakva priča, samo deri.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Evo izalazim i ja iz ormara. Falloit 1 i 2 spada u moj MEGATAMA top 10 igara po kriteriju radnje, priče, naricanja i sl.

Ne znam točno njegovu gradaciju.

4 0 hvala 0
9 godina
Fallout 1 i 2 su kategorija za sebe.....

Imas odlicne igre, i imas f1 i f2 kao stepenica iznad
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 20:34 (Damir22).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
I onda tri stepenice iznad imaš Megataminih top 10
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Sony PlayStation 5

Moguce, jos nisam pronasao sto bih stavio iznad F1 i F2, neke igre su s njima u kategoriji, stvarno sam igrao sve i svasta, ali nekako F1 je imao ono nesto.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav ekipa, za ovo besplatno produzivanje PS+, dovoljno je uzet preplatu za jedan mjesec i stavit automatsko produljenje ?

Pretpostavljam da tako ide, al valja pitat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zabranjeniples kaže...

Pozdrav ekipa, za ovo besplatno produzivanje PS+, dovoljno je uzet preplatu za jedan mjesec i stavit automatsko produljenje ?

Pretpostavljam da tako ide, al valja pitat.

Da.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Sony PlayStation 5

Počeo je Summer Sale

Evo par naslova na popustu:

Hogwarts Legacy 60e

Elden Ring 49e

Dead Island 2 53e

CodMW II 40e

Sonic Frontiers 30e

LEGO Skywalker Saga 20e

Gotham Knights 23e

Video s najboljim popustima

Moj PC  
5 1 hvala 5
7 godina
Hexfire kaže...

Kad sama igra stavlja ogroman fokus na naraciju kao TLOU onda mi je tu logičnije tražiti zamjerke nego u story modu FIFE ili Mortal Kombata.

Ali naravno ovisi od osobe do osobe. Nekome je dovoljno sjesti pred konzolu na par sati i uopće ne razmišljati o tome što igra.

Kod mene ima dosta igara koje su mi ostale u glavi dugo nakon što sam ih odigrao baš zbog jake naracije. KOTORi, Her Story, Walking Dead, Wolf Among Us, To the Moon, Planescape Torment...  

Jasno. Ja sam uživao igrajući TLOU2, svidjelo mi se to "sivilo" likova što stvarno nije često u igrama. Sada baš nestrpljivo iščekujem Alan Wake 2 i molim boga da ga ne zajebu. I tu prvenstveno mislim na priču. 

14 godina
Sony PlayStation 5

Elden Ring disk, kupiti PS4 ili PS5 verziju? Ima li ikakve razlike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hexfire kaže...

Koja je jeftinija uzmi,ps4 verziju mozes upgrejdat na ps5 verziju,barem se moglo prije.

16 godina
Sony PlayStation 5

60e za hogwarts je kao dobar deal?

to bi trebala biti cijena u startu

40e bi vec bio deal kao sta je bilo na steamu

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
PS5 verzija je kostala oko 80€ u Europi pa zato.
8 godina
Hexfire kaže...

Svejedno, besplatni je upgrade. Razlika je u grafici, ali su na početku ljudi igrali PS4 verziju na PS5 zbog glatkih 60fps, ali na performance modu sad i PS5 verzija vrti na 60fps. A možeš isprobati i quality i ray tracing mod. Uglavnom ako kupiš PS4 disk svejedno su ti sve opcije otvorene.

14 godina
NathanDrek kaže...

Svejedno, besplatni je upgrade. Razlika je u grafici, ali su na početku ljudi igrali PS4 verziju na PS5 zbog glatkih 60fps, ali na performance modu sad i PS5 verzija vrti na 60fps. A možeš isprobati i quality i ray tracing mod. Uglavnom ako kupiš PS4 disk svejedno su ti sve opcije otvorene.

Da, ispada da je PS4 najsigurniji odabir. Jer i na netu jedni tvrde da je PS5 sad 60fps lock, a drugi da i dalje pada frame rate, posebno tokom boss fightova. Performance mode me interesira. Ali pošto nemam VRR onda mi baš i ne paše ako fps skače gore dolje.

19 mjeseci
protjeran
Sony PlayStation 5

Eh, kud nisam prodao na i-beju svoj network test kod za Elden Ring...

0 0 hvala 0
16 godina
Jelash13 kaže...

Eh, kud nisam prodao na i-beju svoj network test kod za Elden Ring...

Da, sad bi bio bogat čovjek.

19 mjeseci
protjeran
Sony PlayStation 5

Bogatstvo se ne postiže lako, sposobnosti za to nema svako.

Ma kad vidim da ljudi prodaju PS konzole sa instaliranim demom zvanim P.T., možda bih i ja mogao prodati svoju sa ER nework testom koji više ne radi.

Četiri puta sam se prijavio za betu u svom životu (FF14, Elden Ring, i tamo još neki treš), i izvukli me. Četvrta mi je Killer Klowns From Outer Space, ali još nikakvu obavijest nisam dobio. Ne znam je li uopće i bila...

2 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

Definitivno i dalje nije locked 60fps na ps5/series x, ali te priče o lošim performansama su definitivno preuveličane. U open worldu je 55-60fps većinu vremena i da, i takvi mali padovi se osjete kad okrećeš kameru, ali sigurno nije nešto zbog čega ćeš promašiti dodge/parry.

Uzmi u obzir i da je grafika osjetno lošija na ps4, pogotovo u prvoj regiji gdje zbog smanjenje gustoće vegetacije i čestog nedostatka AO-a na trenutke izgleda kao nešto iz ps3 ere.

Na kraju sve svodi na osobni ukus. Tko želi locked 60fps pod svaku cijenu, jedini izbor je ps4 jer čisto sumnjam da će isto ikad biti moguće na current genu.

16 godina
Alex Mercer kaže...
Hexfire kaže...

Definitivno i dalje nije locked 60fps na ps5/series x, ali te priče o lošim performansama su definitivno preuveličane. U open worldu je 55-60fps većinu vremena i da, i takvi mali padovi se osjete kad okrećeš kameru, ali sigurno nije nešto zbog čega ćeš promašiti dodge/parry.

Uzmi u obzir i da je grafika osjetno lošija na ps4, pogotovo u prvoj regiji gdje zbog smanjenje gustoće vegetacije i čestog nedostatka AO-a na trenutke izgleda kao nešto iz ps3 ere.

Na kraju sve svodi na osobni ukus. Tko želi locked 60fps pod svaku cijenu, jedini izbor je ps4 jer čisto sumnjam da će isto ikad biti moguće na current genu.

Nakon Star Warsa ne može nitko ništa ružno reći za FPS u EL. 

7 godina
protjeran
Gajotres kaže...

Nakon Star Warsa ne može nitko ništa ružno reći za FPS u EL. 

Zasto?

Pa moze se oboma prigovoriti, nije medjusobno iskljucivo. 

16 godina
Star Wars je slide show na performance modu.
5 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa.
Molim za misljenje. Da li se isplati da sada kupim PS5 jer ima akcija ili da cekam slim koji bi trebao brzo izaci?

Najradije bih cekao i kupii PRO verziju ali izgleda da ona nece biti u ovoj godini...

Molim za misljenja i preporuke.

Hvala i pozdrav!

0 0 hvala 0
9 godina

Kojih brzo, za godinu dana, možda i više...

7 godina
protjeran
Gajotres kaže...

Razumijem.

Samo kazem da prigovaranje jednima ne bi nuzno trebalo iskljuciti prigovaranje drugima ako su u nekom podrucju losi. Makar nesto bilo manje lose.

Nije to ili/ili opcija.

Mozemo od svih njih traziti i zahtijevati da budu bolji tj. da dotjeraju i ispeglaju proizvode koje placamo. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.7.2023 19:27 (Maat).
16 godina
Strpi se jos koju godinu...
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
10 godina
Gajotres kaže...

Nešto najodvratnije što sam pokušao igrati u životu, ogroman sam fan franšize ali ono je očajno, kao da igram ps3 igru u 30 fpsa... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice