Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.000
|
čitano: 6.392.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Sony PlayStation 5

i dalje ništa od popusta za ps plus. Napravio sam komplet novi account, čisto da isprobam i svejedno ništa. A stoji mi tamo da ima popust od 25%, al đabe. Probao sam i ući baš u kupnju da vidim jel se popust možda obračunava na kraju, ali ništa. Stalno stoji puna cijena šta god radio

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Bok Krešimire, ponuda je dostupna do 20. prosinca 2022 i odnosi se na nove članove. Nije dostupna postojećim pretplatnicima na uslugu PlayStation®Plus. Ako imaš poteškoća s kupnjom svoje nove PS Plus pretplate, molimo te obrati se našoj korisničkoj službi putem kontakt forme: https://www.playstation.com/en-hr/support/contact-us/contact-form/ ili na kontakt broj 01/775 71 04 (PON-PET, 09:00-17:00h). Također je aktivan i mail preko kojeg im se možeš obratiti support@hr.playstation.com. Hvala!

6 0 hvala 4
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

to su meni poslali

1 0 hvala 1
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Irmak kaže...

Bok Krešimire, ponuda je dostupna do 20. prosinca 2022 i odnosi se na nove članove. Nije dostupna postojećim pretplatnicima na uslugu PlayStation®Plus. Ako imaš poteškoća s kupnjom svoje nove PS Plus pretplate, molimo te obrati se našoj korisničkoj službi putem kontakt forme: https://www.playstation.com/en-hr/support/contact-us/contact-form/ ili na kontakt broj 01/775 71 04 (PON-PET, 09:00-17:00h). Također je aktivan i mail preko kojeg im se možeš obratiti support@hr.playstation.com. Hvala!

Nešto su ozbiljno sfušali. Ja nemam aktivnu pretplatu i kad idem preko weba piše popust 50%. Kad stavim u košaricu piše 25% off, a kad idem korak dalje na plaćanje onda je cijena bez popusta. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
Irmak kaže...

Nešto su ozbiljno sfušali. Ja nemam aktivnu pretplatu i kad idem preko weba piše popust 50%. Kad stavim u košaricu piše 25% off, a kad idem korak dalje na plaćanje onda je cijena bez popusta. 

meni piše 25%, a kad dođem do kupovine stoji puna cijena. Pa napravio potpuno novi acc da vidim šta će onda biti, a opet isto

16 godina
Sony PlayStation 5

Preko aplikacije na mobu uredno obračunava 50%

1 0 hvala 0
14 godina
Dlaka kaže...

Preko aplikacije na mobu uredno obračunava 50%

Meni preko aplikacije nudi samo po full cijeni.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Sony PlayStation 5

evo ja instalirao aplikaciju, popust ni ne reklamira, sve je po punoj cijeni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cansee kaže...

evo ja instalirao aplikaciju, popust ni ne reklamira, sve je po punoj cijeni. 

Evo slika kako ne bi ispalo da muljam nešto. Do sad nisam uzimao pretplatu.

15 godina
Ima moj post par stranica nazad.
Čim je netko napisao da je u USA i dr zemljama -50% otišao sam pogledati na app i vidio da je i na HR (ALI samo na essential).
Kupio sam za 218 kn isti dan i stisnuo hvala.
10 godina
x360gamer kaže...
Ima moj post par stranica nazad.
Čim je netko napisao da je u USA i dr zemljama -50% otišao sam pogledati na app i vidio da je i na HR (ALI samo na essential).
Kupio sam za 218 kn isti dan i stisnuo hvala.

ni na Essential mi ne nudi popust. A i da bude to neću uzeti, zanimljivi su mi extra i premium zbog tog kataloga igara, ima tu nekoliko igara koje bi igrao, znači sigurno bi mi se isplatilo da dam 500-600 kn za godinu dana

12 godina

Također sam maloprije kupio essential za 218kn preko mobilne PS App. Do sad nisam imao nikakvu PS+ pretplatu. Hrvatski PS account, sve uredno prošlo iz prve.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2022 15:37 (Bolembe).
8 godina
Sony PlayStation 5

Pretplata mi je istekla u petom mjesecu ako se ne varam, kad god pokušam kupiti dobijem punu cijenu.

Jel probao tko dobiti kakvu pomoć preko supporta ?

0 0 hvala 0
14 godina
MadDogMattis kaže...

Pretplata mi je istekla u petom mjesecu ako se ne varam, kad god pokušam kupiti dobijem punu cijenu.

Ali vjerojatno tako onda je. Mi koji smo barem nekad imali aktivnu pretplatu, nemamo pravo na nikakav popust. Samo oni koji nikad nisu imali. Barem mi tako izgleda po zadnjih par postova. 

Je ugrabio popust itko, a da je već nekad imao PS+?

8 godina
Hexfire kaže...
MadDogMattis kaže...

Ali vjerojatno tako onda je. Mi koji smo barem nekad imali aktivnu pretplatu, nemamo pravo na nikakav popust. Samo oni koji nikad nisu imali. Barem mi tako izgleda po zadnjih par postova. 

onda bi bio red da to napišu, ovako ispada da namjerno rade krivo reklamiranje što dovodi u zabludu kupce.

2 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

2 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Izgleda da se situacija sa Ps5 uistinu popravlja,vidim da je Ebay.de zatrpan sa Ps5 i vise ne traze po 800eu nego ih ima dosta po 600eu pa i manje.

Ako uistinu pripremaju redizajnirani Ps5 sa odvojivim BD driveom to ce vjerujem drasticno poboljsat dostupnost konzole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Meni je ps+ istekao prije mjesec dana, sad sam otišao pogledati je li mi dostupan popust i je, sve uredno i za essential i za extra i za premium.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
10 godina
Hexfire kaže...
MadDogMattis kaže...

na prošloj stranici je gajotres napisao da mu je isteklo i da je kupio za 50% popusta

m77 kaže...
Meni je ps+ istekao prije mjesec dana, sad sam otišao pogledati je li mi dostupan popust i je, sve uredno i za essential i za extra i za premium.

kolikokoštaju extra i premium s tim popustom?

12 godina
Extra 510kn, Premium 655kn i Essential 218kn.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Proradili su popusti, barem kod mene, jer do sinoc nisam dobivao nikakve popuste, a pretplata mi je istekla u 10om mjesecu.

Jutros idem provjeriti da li se nesto promijenilo i utrzim Essential za 218kn. Isplatilo se preskociti BF ;)

https://i.postimg.cc/vZZmNqMN/PS-plus.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2022 7:48 (Nik).

2 0 hvala 0
14 godina
Nik kaže...

Proradili su popusti, barem kod mene, jer do sinoc nisam dobivao nikakve popuste, a pretplata mi je istekla u 10om mjesecu.

Jutros idem provjeriti da li se nesto promijenilo i utrzim Essential za 218kn. Isplatilo se preskociti BF ;)

https://i.postimg.cc/vZZmNqMN/PS-plus.jpg

I meni sad ispravno prikazuje. Šteta samo da ne mogu odmah uzeti za dvije godine.

14 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozz ekipa zna ko sta je s ovim oglasima na njuskalo nudi se 3 oglasa po 3000 kn i jedan iz slovenije isto tako jel to sve fejk ili?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Da. Fora je da ti pošalje fejk link koji izgleda kao od njuškala, za upis podataka kreditne kartice.
10 godina
Sony PlayStation 5

ne znam da odaberem taj extra ili premium. Bitno mi je taj da je jedan od tog dvoje jer ima kolekciju igara od kojih me nekoliko zanima, al ne znam baš jel bi igrao išta od tih klasika u premiumu. također šta znači ovo "time-limited game trials"? Jel bi to kao trebali moći isprobati nove igre, nešto kao demo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Izgleda da se situacija sa Ps5 uistinu popravlja,vidim da je Ebay.de zatrpan sa Ps5 i vise ne traze po 800eu nego ih ima dosta po 600eu pa i manje.

Ako uistinu pripremaju redizajnirani Ps5 sa odvojivim BD driveom to ce vjerujem drasticno poboljsat dostupnost konzole.

Posto se poboljsala situacija sa PS5 trgovci bi trebali vratiti preporucenu cijenu PS5

13 godina
Sony PlayStation 5

Neki dan sam bio u SDu i zena dosla, trazila PS5. Prodavac otisao po njega u skladiste i zena izasla sa PS5 van. CCO East. Tako da ih ocito ima.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Evo i meni proradio popust.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Extra, požaliti ces premium.
Da trial mozes igrati svega par sati, uglavnom 1-3h za većinu igara. Kad istekne 1-3h gotovo.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2022 13:37 (Gogy7).
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozdrav svima, pisem u ime prijatelja. Obojica smo trenutno na sezoni u Austriji, on zivi tu vec par godina, PSN ili stagod vec mu je prijavljen na Austriju, i sad je kupio PS5 prije par tjedana, onu verziju bez optickog citaca, i naisli smo na problem.

Nakon kupovine LAN kabla da bi ga skopcali u modem, dobijamo jednu te istu gresku koja kaze samo da je "something went wrong", a normala smo spojeni na Internet, ima uredno placan account, gro slobodnog prostora na disku...

Greska koju izbacuje je CE-nestonestonesto897 uz "something went wrong", stvar je u tom sto nekad neovisno o PS4 ili PS4 kompatibilnosti krene da skida igru, nekad da, nekad ne - i kad ju eventualno skine, bude upitno da li ce ju instalirati.

Ima li netko slicno iskustvo i/ili rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice