Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.848
|
čitano: 5.363.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Jaxi kaže...

Joystick se prodava za 330...400 plus Konzumov kod :)

hvala kolega, evo upravo kupio ja, na sancta domenici, znači dualsense kontroler 339 kn, besplatna dostava, boja mi je ok, ništa posebno, ali za tu cijenu nisam mogao propusitit, hvala još jednom 

14 godina
ursusc355 kaže...

Jel ovo dovoljno dobar prijenosni hdd za spojiti na PS4.

wd-wd-black-p10

Treba mi za pohranu 30-tak igara većinom za djecu. Na interni od 1Tb mi ne stane puno igara pa stalno brišem i skidam druge. A u library imam preko 100 igri. Dakle 3 TB za 600 kn. Ne vidim nigdje bolje a da je cijena slična. Nikakav SSD mi nije potreban nit bi platio više od 600 kuna. Hvala.

ursusc355

Ma kupiš bilo koji USB3 vanjski HDD i trebao bi raditi ja imam WD My Book 25DA radi bez problema.

13 godina
Vi koji ste naručili dualsense za 330kn u SD, kad ste ga naručili? Piše nedostupno cijelo popodne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Naručen tamno ljubičasti 16:31. Za plavog je pisalo nedostupno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
DEEMon kaže...
Vi koji ste naručili dualsense za 330kn u SD, kad ste ga naručili? Piše nedostupno cijelo popodne.

ja sam svoj danas u 17:12. Tada je samo jedna boja (ljubičasta) bila dostupna. Koštao je 340 kn, a ako si to promašio, imaš u Zelda.hr za 400 kn.

9 godina
Moj PC  
1 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozdrav, imate kakve preporuke za slušalice za ps5? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mrDamir kaže...

Pozdrav, imate kakve preporuke za slušalice za ps5? 

Pratim...Već sam mislio danas doSD otići spustili su pulsarice na 600 kn

16 godina
Ako niste nauceni na kruzne sluske, zaobidite ove od sonija. Ovalne su puno bolje

Neudobne nakon duzeg koristenja kao i prosli model. Takoder mikrofon je dosta los

Ima raznih modela na akcijama i vecina radi na ps5, jedino nemaju indikator baterije u ps5.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2022 8:27 (Gemmy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Wolfenstein Collection $11.99

Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein: Youngblood

Moj PC  
6 0 hvala 5
14 godina

Koja re razlika između ova dva: uz jedan stoji za PS5 a uz drugi : kompatibilan sa PS5. Razlika je 6 eura a specifikacije su iste.

https://www.mediamarkt.de/de/product/_samsung-980-pro-playstation-5-kompatibel-2685543.html

11 godina
Wontay kaže...

Koja re razlika između ova dva: uz jedan stoji za PS5 a uz drugi : kompatibilan sa PS5. Razlika je 6 eura a specifikacije su iste.

https://www.mediamarkt.de/de/product/_samsung-980-pro-playstation-5-kompatibel-2685543.html

Pa jedan ima heatsink a drugi ne,ne mozes stavit u Ps5 bez heatsinka.

3 godine

Ima isti ovaj u Sancti za 1700kn... stotinjak kuna više izbjegneš mailboxde i brže dođe. EDIT: IPAK 1TB, na Nabavi je stavljen pod 2TB

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2022 14:21 (gnautix).
12 godina
MEDO11 kaže...
Crotiger kaže...
zuper kaže...
A1 ima PS5 komplet sa 4 igre, PS Plus 3 mjeseca i dodatnim kontrolerom za 5200kn uz produljenje ili novi ugovor za kućni internet. S tim da bi još za nove korisnike internet prvih 6 mj. bio 1 kn.
Meni se čini OK deal tko je u poziciji...

Da.

1600 kn odmah.

150 kn mjesečno .

Ispadne 5200 kn sa obavezom 24 mjeseca. Još dobiješ Konzum bon 500 kn pa ispada 4700.

To je jeben popust jer ispada:

Ps 5 BR verzija.

Dodatni kontroler.

3 mjeseca PS plus.

I nije 4 već 5 igrica, nisu naveli na webu kako spada.

Ja sam bratu produžio oko 5 popodne danas A1 ionako bi ostao na njima nema izbora.

A prodat će plejku sa kontrolerom, PS plus i kojom igrom za 5500 +, ovisno koliko će ih biti na tržistu ili će mijenjati za neki Tv u tom cjenovnom rangu, jer mu Tv treba a za produženje daju šrot Tv ove u A1 vrijednosti 2300 kn koji su već izbačeni iz prodaje, redovne .

Meni samo žao kaj sam danas kupio GoW Ragnarok danas u SD, mogao sam je dobit đabe, ali sinu ročkas pa jebat ga :)

Tako da da,biti će plejki na Njušci za cca 10 dana od danas.

Danas je krenula akcija i za 10 tak dana isporučuju danas naručene.

Bon od konzuma se nigdje ne spominje. Kako do njega? Pikusavam se nagovorit da uzmem ovu ponudu, trenutno sam korisnik a1, al bez ugovorne obaveze, imam mozaik kod njih, mob i kabelski internet bez ugovorne. Ako izmem u obzir i onih prvih 6 mjeseci za 1 kn, ovo mi je top...jedino neznam do kad cu ostat podstanar na ovoj adresi...

Kakav je njihov internet uopce? Ima li problema sa gubitkom konekcije ili ista slicno?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
12 godina
Bitanga kaže...

Ja imam valjda 150 igara za odigrati, i stalno nove dolaze kroz PS+, Epic...

Ne kupujem ništa, moram se oduprijeti.

Pricaj mi, ja tek sad igram Horizon Zero Dawn i cudim se koliko je dobra igra, a izasla pred 5 godina.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
16 godina
gnautix kaže...

Ima isti ovaj u Sancti za 1700kn... stotinjak kuna više izbjegneš mailboxde i brže dođe.

ovaj u sancti je 100kn skuplji i ima samo 1tb, a ovaj u de ima 2tb, znaci duplo jeftiniji

13 godina

Mislim da ro zavisi od infrastrukture na tvojoj lokaciji. Meni radi ok, brzina mi je 200/20 (195/19 na speedtestu), ali sam imao problema sa wifiem na njihovom ubee routeru, pa sam kupio svoj i zvao ih da prebace njihov router u bridge, i ugase cgnat. Onda sam na svom podesio sve, i osim reseta ip adrese svaka 3 dana(automatski se desi), sta traje par sekundi nikakvih problema

Esit: ovo je bio odgovor cofinhu gore, zqboravio citat stisnut

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2022 12:40 (MEDO11).
3 godine
Gemmy kaže...
gnautix kaže...

Ima isti ovaj u Sancti za 1700kn... stotinjak kuna više izbjegneš mailboxde i brže dođe.

ovaj u sancti je 100kn skuplji i ima samo 1tb, a ovaj u de ima 2tb, znaci duplo jeftiniji

U jbt. Sori, krivo vidio.

10 godina
Evo nesto za vas koji imate PS Plus Essential.
Kupite vise godina ps plus sad dok je na popustu pa napravite upgrade na ps plus extra. Koliko god godina kupili necete platiti vise od 100$ za upgrade na ps plus extra.
Moj PC  
2 0 hvala 3
3 godine

Naručio preko mediamarkt na mailboxde... Nadam se da to još radi i da sam dobro sve ispunio 😆

13 godina
Sony PlayStation 5

PlayStation 5 Hrvatska neslužbena Facebook grupa i Raptileos Gaming organiziraju veliki nagradni natječaj. 15 atraktivnih nagrada!

Više informacija je dostupno na  

.

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...

BLACK FRIDAY SALE

Video:

Last of us 1 450kn

Last Of Us 2 75KN

GT7 302KN/372KN

HORIZON II 302KN

RIFT APART 300KN

GOTHAM KNIGHTS 335KN

REQUIEM 360KN

FIFA 23 317KN

PS PLUS je 25% off i mozete kupiti koliko god godina hoćete, stacka se jedno na drugo.

Jesam ja dobro shvatila da Horizon FW za PS4 ima free upgrade na PS5? Nije mi jasna razlika u cijeni ako je upgrade free.... 

10 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
MEDO11 kaže...
Crotiger kaže...
zuper kaže...
A1 ima PS5 komplet sa 4 igre, PS Plus 3 mjeseca i dodatnim kontrolerom za 5200kn uz produljenje ili novi ugovor za kućni internet. S tim da bi još za nove korisnike internet prvih 6 mj. bio 1 kn.
Meni se čini OK deal tko je u poziciji...

Da.

1600 kn odmah.

150 kn mjesečno .

Ispadne 5200 kn sa obavezom 24 mjeseca. Još dobiješ Konzum bon 500 kn pa ispada 4700.

To je jeben popust jer ispada:

Ps 5 BR verzija.

Dodatni kontroler.

3 mjeseca PS plus.

I nije 4 već 5 igrica, nisu naveli na webu kako spada.

Ja sam bratu produžio oko 5 popodne danas A1 ionako bi ostao na njima nema izbora.

A prodat će plejku sa kontrolerom, PS plus i kojom igrom za 5500 +, ovisno koliko će ih biti na tržistu ili će mijenjati za neki Tv u tom cjenovnom rangu, jer mu Tv treba a za produženje daju šrot Tv ove u A1 vrijednosti 2300 kn koji su već izbačeni iz prodaje, redovne .

Meni samo žao kaj sam danas kupio GoW Ragnarok danas u SD, mogao sam je dobit đabe, ali sinu ročkas pa jebat ga :)

Tako da da,biti će plejki na Njušci za cca 10 dana od danas.

Danas je krenula akcija i za 10 tak dana isporučuju danas naručene.

Bon od konzuma se nigdje ne spominje. Kako do njega? Pikusavam se nagovorit da uzmem ovu ponudu, trenutno sam korisnik a1, al bez ugovorne obaveze, imam mozaik kod njih, mob i kabelski internet bez ugovorne. Ako izmem u obzir i onih prvih 6 mjeseci za 1 kn, ovo mi je top...jedino neznam do kad cu ostat podstanar na ovoj adresi...

Kakav je njihov internet uopce? Ima li problema sa gubitkom konekcije ili ista slicno?

U firmi koristimo njihov mobilni internet jer nam je fiksni propusnosti <10mbit i zadovoljni smo. Nema pucanja i brzina je uvijek 70+ preko wifia

16 godina
Korisnik1251 kaže...

Jesam ja dobro shvatila da Horizon FW za PS4 ima free upgrade na PS5? Nije mi jasna razlika u cijeni ako je upgrade free.... 

Istina je, to je zadnja igra (a možda i prva i jedina) u kojoj se to moglo tako.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
4 godine
neaktivan
Hvala😊 Nisam skontala da je isto. Jer inače K4 bude naglašen.
16 godina
M mama kaže...
Hvala😊 Nisam skontala da je isto. Jer inače K4 bude naglašen.

Marketing... u TV industriji se pod 4K UHD podrazumjeva 3840 × 2160, odnosno 2160p rezolucija. Inače 4K sam za sebe ništa ne znači jer postoji nekoliko različitih 4K rezolucija, ali uglavnom se kužimo.

Samo ti kupi 5PS i nemaš brige.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
4 godine
neaktivan
Gogy7 kaže...
Evo nesto za vas koji imate PS Plus Essential.
Kupite vise godina ps plus sad dok je na popustu pa napravite upgrade na ps plus extra. Koliko god godina kupili necete platiti vise od 100$ za upgrade na ps plus extra.

Mozes li malo pojasniti? Trenutno mi plus traje do 10.10.2023 i mislio sam svakako godinu produziti dok je za 45$. Zar uopste po ovoj cijeni mogu kupiti vise godina, i koliko tacno bih morao produziti pa da dostignem taj limit cijene za upgrade na extra?

EDIT: Shvatio sam, ali evo sad produzio godinu i imam essential do 10.10.2024 pa se mislim da li da produzim za jos jednu godinu za 45$ ili da uradim upgrade za extra do 10.10.2024 za 56,60$.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2022 12:45 (gamex1423).
16 godina
gamex1423 kaže...

EDIT: Shvatio sam, ali evo sad produzio godinu i imam essential do 10.10.2024 pa se mislim da li da produzim za jos jednu godinu za 45$ ili da uradim upgrade za extra do 10.10.2024 za 56,60$.

Ma produlji, ako ne produljiš do 2030. nisi ništa napravio :-P

6 godina
Bitanga kaže...
Korisnik1251 kaže...

Istina je, to je zadnja igra (a možda i prva i jedina) u kojoj se to moglo tako.

Buni me ovo "moglo", može li i sada ili sada više nema tog besplatnog ažuriranja?

16 godina
markma kaže...

Buni me ovo "moglo", može li i sada ili sada više nema tog besplatnog ažuriranja?

Vjerujem da se još uvijek može, ali ne mogu potvrditi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice