Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.848
|
čitano: 5.363.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
zuper kaže...
A1 ima PS5 komplet sa 4 igre, PS Plus 3 mjeseca i dodatnim kontrolerom za 5200kn uz produljenje ili novi ugovor za kućni internet. S tim da bi još za nove korisnike internet prvih 6 mj. bio 1 kn.
Meni se čini OK deal tko je u poziciji...

Zar se ne plaća rata za uređaj 150 kuna, internet nekih 160 uz to i 1600 kuna u startu? Ne znam, ne preferiram vezanje za ugovor...

Više me zanima da li je ovo u Sat Media legit shit

11 godina
Ottozje kaže...

U "Sat Media" imaju Digitalnu verziju i controller za 6000 kn. Vjerodostojno? Isplativo?

Ja osobno ne bih nikad kupio digitalni Ps5,igre na diskovima su enormno jeftinije daleko daleko brze nego digitalija na storu.

Ali ok u Hr nema tako razvijeno trziste rabljenih igara na diskovima,ovdje u hrpi shopova nude rabljene Ps5 igre koje su bez ijedne ogrebotine tojest stanje kao nove samo bez celofana.

A i hrpa novih igara dobije snizenja nakon 15-30 dana dok na storu bilo od Sonya,Microsofra ili Nintenda mozemo vidjet par godina stare igre po 60eu...pogotovo u slucaju Nintenda.

10 godina
Previše mi je to para za skupljac prašine 😅
Nije mi VR toliko privlačan da bih dao toliko para.
13 godina
Ottozje kaže...
zuper kaže...
A1 ima PS5 komplet sa 4 igre, PS Plus 3 mjeseca i dodatnim kontrolerom za 5200kn uz produljenje ili novi ugovor za kućni internet. S tim da bi još za nove korisnike internet prvih 6 mj. bio 1 kn.

Zar se ne plaća rata za uređaj 150 kuna, internet nekih 160 uz to i 1600 kuna u startu? Ne znam, ne preferiram vezanje za ugovor...

Pa za plaćanje odjednom (rate+start) je 5200kn.

Mislim nije za svakoga, ali internet svi trebamo i ako si baš pri kraju ugovora, tražiš produljenje ili prelaziš... nije loše

14 godina
zuper kaže...

Da.

1600 kn odmah.

150 kn mjesečno .

Ispadne 5200 kn sa obavezom 24 mjeseca. Još dobiješ Konzum bon 500 kn pa ispada 4700.

To je jeben popust jer ispada:

Ps 5 BR verzija.

Dodatni kontroler.

3 mjeseca PS plus.

I nije 4 već 5 igrica, nisu naveli na webu kako spada.

Ja sam bratu produžio oko 5 popodne danas A1 ionako bi ostao na njima nema izbora.

A prodat će plejku sa kontrolerom, PS plus i kojom igrom za 5500 +, ovisno koliko će ih biti na tržistu ili će mijenjati za neki Tv u tom cjenovnom rangu, jer mu Tv treba a za produženje daju šrot Tv ove u A1 vrijednosti 2300 kn koji su već izbačeni iz prodaje, redovne .

Meni samo žao kaj sam danas kupio GoW Ragnarok danas u SD, mogao sam je dobit đabe, ali sinu ročkas pa jebat ga :)

Tako da da,biti će plejki na Njušci za cca 10 dana od danas.

Danas je krenula akcija i za 10 tak dana isporučuju danas naručene.

16 godina
Ottozje kaže...

Sigurno je, dobar je to shop.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Crotiger kaže...
zuper kaže...

Da.

1600 kn odmah.

150 kn mjesečno .

Ispadne 5200 kn sa obavezom 24 mjeseca. Još dobiješ Konzum bon 500 kn pa ispada 4700.

Ps 5 BR verzija.

Dodatni kontroler.

3 mjeseca PS plus.

Ja sam bratu produžio oko 5 popodne danas A1 ionako bi ostao na njima nema izbora.

A prodat će plejku sa kontrolerom, PS plus i kojom igrom za 5500 +, ovisno koliko će ih biti na tržistu ili će mijenjati za neki Tv u tom cjenovnom rangu, jer mu Tv treba a za produženje daju šrot Tv ove u A1 vrijednosti 2300 kn koji su već izbačeni iz prodaje, redovne .

Meni samo žao kaj sam danas kupio GoW Ragnarok danas u SD, mogao sam je dobit đabe, ali sinu ročkas pa jebat ga :)

Bon od konzuma se nigdje ne spominje. Kako do njega? Pikusavam se nagovorit da uzmem ovu ponudu, trenutno sam korisnik a1, al bez ugovorne obaveze, imam mozaik kod njih, mob i kabelski internet bez ugovorne. Ako izmem u obzir i onih prvih 6 mjeseci za 1 kn, ovo mi je top...jedino neznam do kad cu ostat podstanar na ovoj adresi...

9 godina
Sony PlayStation 5

Ma uzimaj xd, i ako se preselis usluge mozes prebacit

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MEDO11 kaže...
Crotiger kaže...
zuper kaže...

Da.

1600 kn odmah.

150 kn mjesečno .

Ps 5 BR verzija.

Dodatni kontroler.

3 mjeseca PS plus.

Bon od konzuma se nigdje ne spominje. Kako do njega? Pikusavam se nagovorit da uzmem ovu ponudu, trenutno sam korisnik a1, al bez ugovorne obaveze, imam mozaik kod njih, mob i kabelski internet bez ugovorne. Ako izmem u obzir i onih prvih 6 mjeseci za 1 kn, ovo mi je top...jedino neznam do kad cu ostat podstanar na ovoj adresi...

Znači to sam dobio , ponudu, prilikom kontaktiranja njih preko A1 applikacije kao postojeći korisnik pa su me odmah nazvali povratno, ističe ugovor za 15 tak dana.

Možeš birati , ili Oryx asistencija doma za popravke do 1500 kn ili 500 kn Konzum bon.

Izabrao sam Konzum bon jer je on 500 kn a Oryx asistencija 9 kn mjesečno ako želim , si sam platim.

NE DOBIJAŠ  prvih 6 mjeseci gratis pretplate , ako uzimaš PS 5 paket.

Jer je , ili 6 mjeseci gratis , ili tablet, Tv, laptop, ili PS 5 paket kao bonus za sklapanje ugovora.

Broj , to jest liniju možeš preseliti , ako tamo gdje ideš ima mogučnost da te prikopčaju na A1.

Ako možeš uzmi si PS 5 ako ti treba ili ga želiš.

13 godina
Na storeu je počeo black friday, ako imate vec aktivirani psplus akcija vrijedi i za vas.
Popust od 25% je moguć kod nadogradnje na extru/premium a moguće je i produljiti essential.

https://www.playstation.com/hr-hr/ps-plus/#subscriptions

2 0 hvala 2
10 godina
Sony PlayStation 5
Bok!
Igram DMZ i odjednom usred igre kao da je netko istekao plejku iz struje, pogledam da nije nestala struja, nije. Onda procedura sa konzolom kao kad nestane struje. Malo me prepalo, ono ko grom iz vedra neba. Dali je netko imao takav slucaj? To mi se sa PS4 nikad nije dogodilo. Hvala.
Odmori se u Istini.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
veseli007 kaže...
Bok!
Igram DMZ i odjednom usred igre kao da je netko istekao plejku iz struje, pogledam da nije nestala struja, nije. Onda procedura sa konzolom kao kad nestane struje. Malo me prepalo, ono ko grom iz vedra neba. Dali je netko imao takav slucaj? To mi se sa PS4 nikad nije dogodilo. Hvala.

Pa vrlo vjerovatno si izgubio struju na stotinku.

10 godina
MEGATAMA kaže...
veseli007 kaže...
Bok!

Pa vrlo vjerovatno si izgubio struju na stotinku.

Moguce da, pada kisa i grmi u daljini, tako da je mozda samo to. Hvala.

Odmori se u Istini.
4 godine
neaktivan
THomson kaže...
Na storeu je počeo black friday, ako imate vec aktivirani psplus akcija vrijedi i za vas.
Popust od 25% je moguć kod nadogradnje na extru/premium a moguće je i produljiti essential.

https://www.playstation.com/hr-hr/ps-plus/#subscriptions

Gledam evo, nude mi essential godinu za 44,99$, a trenutno na eksternim sajtovima kartica nema ispod 50$ i samo rastu cijene. Sacekat cu samo jos gamivo i cdkeys da krene BF da vidim hoce li biti jeftinije, ali mislim da ni ovo nije lose. Jos dodatno idu Stars poeni i na produzivanje pretpate ako nije produzeno pretplatom.

2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

Last of Us Part 2 na all time low cijeni - 75 kn

https://www.playstation.com/hr-hr/games/the-last-of-us-part-ii/

Obožavam ovaj serijal

Moj PC  
5 0 hvala 2
10 godina
Sony PlayStation 5

BLACK FRIDAY SALE

Video:

Last of us 1 450kn

Last Of Us 2 75KN

GT7 302KN/372KN

HORIZON II 302KN

RIFT APART 300KN

GOTHAM KNIGHTS 335KN

REQUIEM 360KN

FIFA 23 317KN

PS PLUS je 25% off i mozete kupiti koliko god godina hoćete, stacka se jedno na drugo.

Moj PC  
10 0 hvala 7
16 godina
Sony PlayStation 5

Produljio PS+ Premium do 18.11.2024.

Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Jel ovo dovoljno dobar prijenosni hdd za spojiti na PS4.

wd-wd-black-p10

Treba mi za pohranu 30-tak igara većinom za djecu. Na interni od 1Tb mi ne stane puno igara pa stalno brišem i skidam druge. A u library imam preko 100 igri. Dakle 3 TB za 600 kn. Ne vidim nigdje bolje a da je cijena slična. Nikakav SSD mi nije potreban nit bi platio više od 600 kuna. Hvala.

1 Da kupi ga
0 Nemoj, preskup je
3 Ima bolji za te novce
2 Kupi jer nije skup
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2022 14:05 (ursusc355).
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
ursusc355 kaže...

Jel ovo dovoljno dobar prijenosni hdd za spojiti na PS4.

wd-wd-black-p10

osobno bi radije išao na kakav ssd od 1-2 TB (čak i externi) pa nek malo i konzola "prodiše".

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Jedno noobish pitanje. 

Evo sad je npr Last of Us 2 75 kn i pise kao da je za ps4. 
Ako uzmem preko ps strea, jel mogu igra na petici ? 

Ili npr CTR koji je sad 120 kn, jel se moze igrat na petici ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

svi ps4 naslovi se mogu uredno pokretati i na ps5, prilikom kupnje odaberes ps4 verziju.
ja isto ugrabio last2 i ghost za 80kn kom u sancti upravo, pa ti je možda to isplativije u odnosu na digitalnu verziju na psn-u.

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2022 14:24 (vrx).
16 godina
Gogy7 kaže...

BLACK FRIDAY SALE

Last Of Us 1 450kn

Last Of Us 2 75KN

Presmiješno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...

BLACK FRIDAY SALE

Last Of Us 1 450kn

Last Of Us 2 75KN

Presmiješno.

psn komedija....
Last of us 2 (ps4) je trenutno 80kn u Sancta Domenica....

9 godina

.. uz promo kod MPLUS15 TLOU 2 izađe 67,15 kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2022 14:42 (Daten007).
16 godina
Sony PlayStation 5

Ja imam valjda 150 igara za odigrati, i stalno nove dolaze kroz PS+, Epic...

Ne kupujem ništa, moram se oduprijeti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2022 14:52 (Bitanga).
Moj PC  
4 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Joystick se prodava za 330...400 plus Konzumov kod :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

Kako funkcionira refund, evo uzeo sam jutros Last of Us 2, stavio ga na download, ali nisam pokrenuo igru, download još traje. Mogu li refundati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pokusaj ali cim stisnes download to je gotovo.
Edit: probaj obrisati igru pa kontaktiraj support, niposto ne pokreci igru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2022 15:42 (Gogy7).
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pitanje za veterane, bude li svake godine za black friday ovih 20% popusta za ps+ pretplatu? Jer imam vec uplaceno za skoro godinu dana, pa ako bude svake godine, onda cu si tek iduce uzeti. Ako pak ne bude svake godine, onda bih mozda sada mogao stackat koju povrh ove sto imam... 

Unaprijed hvala za odgovore. ☺️

0 0 hvala 0
16 godina
Godfrey kaže...

Pitanje za veterane, bude li svake godine za black friday ovih 20% popusta za ps+ pretplatu? Jer imam vec uplaceno za skoro godinu dana, pa ako bude svake godine, onda cu si tek iduce uzeti. Ako pak ne bude svake godine, onda bih mozda sada mogao stackat koju povrh ove sto imam... 

Unaprijed hvala za odgovore. ☺️

Bit će popusta, ne brini.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice