Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.828
|
čitano: 6.275.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony PlayStation 5
Gogy7 kaže...
Vi koji igrate na 1440p monitorima,
VRR nije podrzan na toj rezoluciji pa odaberite 4k rezoluciju koja ce biti down scaled na 1440p i radit ce vam VRR. Tako da iako imate 1440p ostavite rezoluciju na automatic. Ako rucno odaberete 1440p nece vam raditi VRR.

Ovo je sigurno,tojest da nece bacit na 1080p?

17 godina
Mislim da nema svi monitori tu opciju downscalinga.

Kad sam ja kupovao monitor bilo ih je dosta sta to nisu podrzavali

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Moj PC  
7 0 hvala 4
13 godina

Mrak, taman da imam što pogledati iza Lige prvaka :D

12 godina

Vjerovatno fokus na GOW i moguci prikaz Spiderman 2 gameplaya......

Edit

Japanske igre znaci nista od GOW ili Spidermana

Mozda FF16

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2022 11:00 (MEGATAMA).
10 godina
Fokus su japanske igre ali bit ce i VR2 igre I GoW Ragnarok.
15 godina
Pozdrav!
Kako funkcionira nova pretplata?
Imam do kraja godine plaćen ps+ koji je sada essential?
Ako nadoplatim za 3 mjeseca ps extra, dali mogu kad istekne opet imati essential?

Bilo bi glupo da ne mogu, ali znam da se nešto pisalo o tome.
Moja logika je da produžim sad, onda isključim auto obnavljanje, pa kupim ponovno samo essential?
4 godine
neaktivan
x360gamer kaže...
Pozdrav!
Kako funkcionira nova pretplata?
Imam do kraja godine plaćen ps+ koji je sada essential?
Ako nadoplatim za 3 mjeseca ps extra, dali mogu kad istekne opet imati essential?

Bilo bi glupo da ne mogu, ali znam da se nešto pisalo o tome.
Moja logika je da produžim sad, onda isključim auto obnavljanje, pa kupim ponovno samo essential?

Nakon isteka mozes opet uzeti essential, ali dok ti traje pretplata mozes samo imati isti ili veci stepen.

10 godina
Kaze Insider da State of play nista nevalja i da se uglavnom radi o malim japanskim igrama. Tako da, kome se neda cekati ponoc nek ne ceka. Jedino bi mogli prikazati par minuta GoW Ragnarok sudeci po retweetovima producenta i glumaca.
Ako vam se nije svidio prosli state of play nece ni ovaj.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Tekken 8

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Tekken 8 izgleda fantasticno ❤️

Cjela prezentacija je u tih par desetaka minuta pokazala vise onoga sto me privuklo nego zadnjih par game konferencija zajedno.....sudar Kratosa i Thora.......nestvarno.

Moj PC  
4 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Kupio PS Plus godisnju pretplatu u Game Shopu, dosao kuci i ukucam medjutim kod nije validan, odem u Game Shop kazu da ne mogu nista pomoci niti vratiti novac...znate li neko rijesenje kako rijesiti problem, da li je neko imao slicno iskustvo?

0 0 hvala 0
10 godina
Tekken 8 i God of War su vrh, ostalo mi je bilo meh. Solidne igre ali nista vec ne viđeno
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Stellar Blade bi mogao bit izvrsna igra.

Ovaj GOW gamepad mi se full svidja

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ps_gamer kaže...

Kupio PS Plus godisnju pretplatu u Game Shopu, dosao kuci i ukucam medjutim kod nije validan, odem u Game Shop kazu da ne mogu nista pomoci niti vratiti novac...znate li neko rijesenje kako rijesiti problem, da li je neko imao slicno iskustvo?

Pričali smo nedavno nešto slično. Piši prvo Sonyu da provjere što je s kodom.

Da li si kupio kod za dobru regiju na kojoj je i account?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
3 godine
neaktivan

Da, uzeo sam za regiju na kojoj je i moj account

9 godina
Gogy7 kaže...
Tekken 8 i God of War su vrh, ostalo mi je bilo meh. Solidne igre ali nista vec ne viđeno

Zar nije Tekken viđen već 7 puta 🤔

8 godina
Ovo je prvi put da se objavilo išta za Tekken 8.
12 godina
robogo kaže...
Ovo je prvi put da se objavilo išta za Tekken 8.

Referirao se je na prijasnjih 7 nastavaka jer je drugi clan pohvalio Tekken 8 a za ostalo napisao nista nevidjeno.

Cini mi se da je igra radjena na Unreal 5 enginu sto je lako moguce uzevsi u obzir kako izgleda 🥂

9 godina
Sony PlayStation 5

Rise of the Ronin je ono što mene najviše zanima. Team Ninja ide u open-world i bit će interesantno sa AC Red i GoT 2 ko će pogodit u sridu. Nadam se dobrom combatu u Roninu i očekujem samurajski Elden Ring/Nioh sa nekom pričom iz toga 😁 

Stellar Blade izgleda dobro, imam FF7+DmC vibe iz toga, a GoW ne treba ni spominjati, neke igre jednostavno imaju drugačiji "feel" kad ju vidiš i kad ju igraš, a to je jedna od tih igara.

1 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Onaj dio kad ispali strijelu u nebo pa vuk poleti....spektakl,po svemu sto vidim prica i odnos likova ce bit jos dublji i emotivniji.

Ovakve igre cisto djele Sony od skoro pa svakog drugog publishera danasnjice....to se ceka i igra day one.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Jbt, pola predstavljenih igara je sa samurajima. Osobno mi je ok jer mi je odličan taj setting, ali ne znam baš da ću i ja moći sve to odigrati jedno za drugim.

Napokon state of play gdje mi je većina stvari zanimljiva.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ps_gamer kaže...

Da ti nije trenutno aktivna pretplata? nešto su ljudi pričali da s ovom novom pretplatom (essentials i ostalo) mora prvo isteć stara i tek tad si u mogućnosti unijeti novi kod, al nisam ti 100% siguran.

3 godine
neaktivan

Nije, nedavno sam tek kupio PS5 i ovo mi je prva pretplata. Dvoumio se dal da kupim direktno sa PS pretplatu ili ovako, i uzmem ovako i eto odmah problem...

12 godina
Hexfire kaže...

Jbt, pola predstavljenih igara je sa samurajima. Osobno mi je ok jer mi je odličan taj setting, ali ne znam baš da ću i ja moći sve to odigrati jedno za drugim.

Napokon state of play gdje mi je većina stvari zanimljiva.

Slazem se,rekao bih da je ekipu povukao uspijeh Tsutshime.

Ali opet ovo prikazano djeluje obecavajuce i moguce da dobijemo zanimljive igre.

Ja osobno najvise prizeljkujem Ghost of Tsutshima 2 sto se tice ove tematike.

Uskoro pocinje Tokyo Game Show pa cemo moguce vidjet vise od ovih prikazanih igara......

4 godine
neaktivan
NathanDrek kaže...
Gogy7 kaže...

Zar nije Tekken viđen već 7 puta 🤔

Biti će i 9 i 10, po potrebi će oživjeti i Heihachia

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2022 13:08 (Martyr_Logarius).
10 godina
PSVR2 Hands on
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Gogy7 kaže...
PSVR2 Hands on

Prejadno što nema integrirane zvučnike kao ostali pošteni headseti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...
PSVR2 Hands on

Prejadno što nema integrirane zvučnike kao ostali pošteni headseti.

To nisam ni skuzio ali valjda ce ove moje Sony WH-1000XM4 radit uz psvr2.

U biti nije lose ni to sto imamo opciju koristit svoje slusalice koje mozda imaju bolji zvuk nego sto bi bio integriran.

Pogledao demonstraciju te 4 igre i apsolutno uzimam day one psvr2,to je sad razina kvalitete VR igara koja se cekala 🥂

14 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ko zna kad ce izaci Ghost of tshusima 2. To je valjda jedina igra kojoj se veselim.jedinica je po meni remek djelo.

Iskreno probao sam valjda do sada 50-tak igri na ps5 ali daleko najbolje je got i god of war.

Praktički valjda 5 igri su mi vrh sve ostalo mi je nekako nezanimljivo.

prosao sam sad zadnje sw jedi fallen i super je igra kao i lou 1 i 2. 
koje su po vama top 5 igri izuzev nabrojenih da ih se treba odigrat na plejki?

samo mi nemojte spominjat spiderman jer sam ga izbrisao nakon pol sata

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice