Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.023
|
čitano: 6.413.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Hmm, kod mene bas dosta drugaciji utisci. Grafika i art style mi se bas svidjaju, dosta mi lici na demons souls, samo sarenije iako je open world. Sam gameplay mi je takodjer kao demons souls u otvorenom svijetu uz dosta novih mehanika. Bosovi mi se nisu cinili pretjerano teski, a dosta laksa mi je igra opcenito od ostalih soul igara jer svako malo ima "checkpoint" pa i kada se umre bude se pretezno negdje blizu. S tehnicke strane jedini problem su bili frejm dropovi, ali vjerujem da ce to rijesiti (igrao sam u performance mode). Animacije i lik mi se nisu cinili nista sporiji nego demons souls remake, sad ne znam mozda ovisi o klasi koja se odabere. Loading jeste tako 6-7 sekundi, dok ga u DS remake nema nikako.

Meni se cini da ova igra bas ima elemente koji su mi jos falili u souls igrama da bi mi bile zabavnije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2021 15:15 (gamex1423).

2 0 hvala 0
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
I meni se svida grafika i stil ali vidi se da nije na razini Demons souls... Vise je na razini DS3 sto opet nije loše
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pa dobro, znamo svi da je u linearnih igara uvijek naprednija grafika nego u otvorenom svijetu. A dodatno znamo i da je mnogo mnogo lakse igru dotjerati i optimirati za jednu platformu nego za 5 razlicitih konzola + PC. Zbog tog PS eksluzive i izgledaju cesto daleko naprednije od drugih multiplatform igara.

1 0 hvala 0
8 godina
CroVandal kaže...

U njemackoj skoro 2 tjedna nije bio Drop konzola ni ps5 ni xbox series x. Mozda ce danas ali nevjerujem moguce da cekaju svi BF ili taj tjedan da dropaju vecu kolicinu. Francuski Amazon je jucer imao dosta dugo konzole ali moras imati FR Prime.

10.11.2021 08:03 obavijest da je bija drop PS5 na njemackom amazonu za 464.99€. 

13 godina
Sony PlayStation 5

Dal neko zna kak mene mogu ljudi sa origina dodati na ps5.Znaci spojio sam ea account sa psn accountom.Prije sam korsitio na pcu origin,i sa tim accountom sam spojio psn account gdje imam frendove od prije koji igraju battlefield.

Recimo za battlefield 2042,kak recimo mogu ja njih invijtat u game ako ih nemam na friends listi na playstationu.Trazim po internetu medutim nisam bas nasao neke korisne infromacije.

ORIGIN: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tututuru kaže...
CroVandal kaže...

U njemackoj skoro 2 tjedna nije bio Drop konzola ni ps5 ni xbox series x. Mozda ce danas ali nevjerujem moguce da cekaju svi BF ili taj tjedan da dropaju vecu kolicinu. Francuski Amazon je jucer imao dosta dugo konzole ali moras imati FR Prime.

10.11.2021 08:03 obavijest da je bija drop PS5 na njemackom amazonu za 464.99€. 

To nije pravi drop to je bila 1 konzola na Warehaus deals.

Kad je drop onda je cijena 399 za digital ili 499 za Disc. I imas sanse kupit konzolu dok ovo kad je samo 1 pokupe botovi za sekundu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Sony PlayStation 5

Jel se može kupiti Blu-Ray verzija konzole po normalnoj cijeni u Hrvatskoj...makar neka prednarudzba. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Slucajno sam uzeo bon bon 15kn a nemam kome podijeliti pa eto tko koristi.
92979230055020
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

pozz ekipa, 

Postoji li za kupiti joystick od konkurencije da je malo jeftiniji i kompatibilan sa ps5?

Nesto sam cak googleao da ima nacina za namjestit joystick od ps4 ali djeluje mi poprilicno komplicirano.. zna netko mozda nesto o tome? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vale 77 kaže...

pozz ekipa, 

Postoji li za kupiti joystick od konkurencije da je malo jeftiniji i kompatibilan sa ps5?

Nesto sam cak googleao da ima nacina za namjestit joystick od ps4 ali djeluje mi poprilicno komplicirano.. zna netko mozda nesto o tome? :)

Pod konkurencijom misliš na Microsoft i Nintendo?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Vale 77 kaže...

pozz ekipa, 

Pod konkurencijom misliš na Microsoft i Nintendo?

iskreno koji god samo da je joystick koji radi

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2021 15:00 (Vale 77).
17 godina
Vale 77 kaže...

A da kupiš original, to bi bilo glupo jel?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
Dualshock 4 radi na PS5 samo za PS4 igre, koliko znam.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
CoD Vanguard - najlosiji launch od svih Call of Duty igara do sada.
Meni je sasvim ok igra. Kampanja je mrvicu lošija od Modern Warfare, grafika je odlična, a osjećaj napucavanja je po meni dosta dobar ali vrlo arkadan.
Vjerujem da su mnogi izgubili želju za igrom nakon osrednjeg Cold wara i besplatnog warzonea.
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
Nema poante kupit joystick za PS5 koji nije originalan. 60% varijacije u odnosu na druge konzole je bas u joysticku ako ne i vise
4 godine
neaktivan
Bitanga kaže...
Vale 77 kaže...

Ne znam zasto, ali nacin na koji si ovo napisao me bas lijepo nasmijao. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2021 12:36 (gamex1423).
14 godina
Gogy7 kaže...
Meni je sasvim ok igra. Kampanja je mrvicu lošija od Modern Warfare, grafika je odlična, a osjećaj napucavanja je po meni dosta dobar ali vrlo arkadan.
Vjerujem da su mnogi izgubili želju za igrom nakon osrednjeg Cold wara i besplatnog warzonea.

Iskreno, osim Modern Warfare COD-ova, nemam niti najmanji interes igrati niti jednu igru više iz tog serijala, pogotovo ne WW2 (koji je prežvakan na sve moguće i nemoguće načine).

Iskreno, trebali bi preći na COD jednom u 2-3 godine. Odavno se vidi da su ostali bez ideja. Imaju svoj cash cow pod nazivom Warzone, pa nek od tamo muzu pare u pauzama između igara. Svaka sljedeća iteracije je sve gora i gora (izuzetak MW 2019).

14 godina
Gogy7 kaže...

Mnogi su izgubili želju i volju zbog čitera koji se nađu praktički svakom lobiju. Ne igram(o) samo PS5 lobije pa ne mogu reći kakva je tamo situacija...

Kill or be killed!
17 godina
gamex1423 kaže...
Bitanga kaže...
Vale 77 kaže...

Ne znam zasto, ali nacin na koji si ovo napisao me bas lijepo nasmijao. 

Hehe, pa ovo mi je u rangu onog od neki dan da se PS5 ide spajati na analogni TV.

Čisti kriminal :-D

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2021 18:40 (Bitanga).
12 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Vale 77 kaže...

Ma ne nije to stvar, nego me zanima postoji li jeftinija opcija, imam dva originala za sad, a jos bi dva jeftinija za igrice poput raymana, crash bandicoota itd itd za koje me briga o dozivljaju joysticka:)

12 godina
neaktivan
robogo kaže...
Dualshock 4 radi na PS5 samo za PS4 igre, koliko znam.

Kako ga uparis sa PS5? ja sam pokusao spojit kabel upalit dualshock4 i nista se ne dogadja.. 

7 godina
protjeran
Vale 77 kaže...

Kako ga uparis sa PS5? ja sam pokusao spojit kabel upalit dualshock4 i nista se ne dogadja.. 

https://www.tomsguide.com/how-to/how-to-connect-ps4-controller-to-ps5

Spojiti kabelom na konzolu i stisnuti PS tipku na kontroleru dok svjetlo na njemu ne zatreperi.

Može se i kroz postavke, kroz dodavanje kao bluetooth uređaja.

https://www.wikihow.com/Connect-a-PS4-Controller-to-Ps5

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2021 10:47 (Maat).
14 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav, krug mi je poceo zapinjati na DualSense-u. Kako sam kupio bundle preko A1, je li dovoljno da se s golim kontrolerom i racunom/garancijom pojavim u SD-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Gregor kaže...

Pozdrav, krug mi je poceo zapinjati na DualSense-u. Kako sam kupio bundle preko A1, je li dovoljno da se s golim kontrolerom i racunom/garancijom pojavim u SD-u?

Ako mislis na to da ti je tipka postala ljepljiva i ne vraca se kako bi trebala onda nemas potrebe slati zbog tog na servis. Uzmi kontakt cleaner za elektroniku, malo naprsci, par puta pritisni i bit ce kao nova. Meni se isto desilo, to uradio i nikad vise tih problema. Jest da sam kasnije svakako slao kontroler na servis, ali to je bilo zbog drifta pa sam dobio novi.

14 godina
Sony PlayStation 5

Ja se danas u Sancti pojavio sa računom od HG Spota, dao im joystick koji drifta i dobio novi crni. Ovog pokvarenog nisu ni probali ni ništa, samo sam dobio novi. 

4 0 hvala 1
14 godina
Gregor kaže...

Kolega ti je predložio contact cleaner - ja sam probao isto ali ta metoda pomaže par dana pa opet počne zapinjati. "Srećom" da je kontroler razvio drift pa sam dobio novi. Ja bi probao odnijeti. Znam da je sranje što se neka lijepi nekad ne pa je teško dokazati ali probaj, nemaš kaj izgubiti.

14 godina
neaktivan
snake44 kaže...

Ja se danas u Sancti pojavio sa računom od HG Spota, dao im joystick koji drifta i dobio novi crni. Ovog pokvarenog nisu ni probali ni ništa, samo sam dobio novi. 

U koju Sanctu si išao?

10 godina
Sony PlayStation 5

prije nekog vremena sam ovdje pitao kakva je situacija s PS5 kontrolerima, pa je odmah bilo "šta pričaš ti, sve radi perfektno". I nije mi jasno kako sad to jer znam da sam negdje čitao da ljudi imaju problema, ali se nisam mogao sjetiti gdje. I sad kad sam vidio opet nekoliko postova na tu temu, sjetio sam se da redovito u PS5 grupi na Facebooku čitam da ljudi imaju problema s kontrolerima, ali svaki tjedan ima nekoliko postova na tu temu. Ima nekih koji su već dvaput mijenjali. Pokušavam se sjetiti je li bilo slično sa PS4, ali mislim da stvarno nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja valjda imam nevjerojatnu sreću s tim kontrolerima. Nikad mi se na niti jednoj konzoli nije pokvario kontroler. Čak ni joyconi na Switchu, a to se valjda svima pokvari. PS5 kontroler mi je dosad najbolji kontroler na bilo kojoj konzoli koju sam posjedovao.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice