Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.025
|
čitano: 6.417.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sony PlayStation 5

Demon Souls je nova igra ili remaster

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Jesam li ja jedini koji je uzbudjen i zbog racheta i sackboya? :)
Svidja mi se sto ce biti i digitalna edicija konzole, ja u svoj ps4 pro nisam nikad disk ubacio.
PSN Tokioplastic292
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 23:32 (LordSnow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Dvije verzije konzole. Jedna bez mogućnosti ubacivanja diska, vjerojatno jeftinija. Po meni ok kome mogućnost gledanja filmova u 4k nije interesantno a igre kupuju isključivo u digitalnom obliku. Svakako ću uzeti s diskom jer me film u UHD blu ray 4k interesira.

upravo suprotno, ta bez blu-raya če vrlo vjerojatnije biti skuplja jer će imati veći ssd u sebi

15 godina
Kill Frenzy kaže...

Demon Souls je nova igra ili remaster

Remake. Bluepoint Games, ista ekipa koja radi na remakovima brdo drugih igara.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
A ti to znaš kako?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
LordSnow kaže...
Jesam li ja jedini koji je uzbudjen i zbog racheta i sackboya? :)
Svidja mi se sto ce biti i digitalna edicija konzole, ja u svoj ps4 pro nisam nikad disk ubacio.

Ja isto. Ratchet je na PS4 bio super.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
Sony PlayStation 5

Po viđenom jedno je  sigurno, premali upgrade grafike naspram ps4 pro. Većina igara izgleda kao igre koje igramo danas na ps4, apsolutno ne vidim nikakav značajan upgrade kakav je to bio naspram ps3 kad je ps4 izašao. Možda HZD izgleda nešto bolje ali i to je jedno veliko možda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Wolverine kaže...

upravo suprotno, ta bez blu-raya če vrlo vjerojatnije biti skuplja jer će imati veći ssd u sebi

Moguće iako ne bih odbacio mogućnost istog ssd pa da ti onda prodaju dodatni bez kojeg nećeš moći.

11 godina
Za Spidermana pise snimljeno na PS5
15 godina
BeLLicus kaže...

Po viđenom jedno je  sigurno, premali upgrade grafike naspram ps4 pro. Većina igara izgleda kao igre koje igramo danas na ps4, apsolutno ne vidim nikakav značajan upgrade kakav je to bio naspram ps3 kad je ps4 izašao. Možda HZD izgleda nešto bolje ali i to je jedno veliko možda.

Pa ni PS4 igre po izlasku nisu izgledale toliko dobro kako izgledaju danas. To je uvijek slučaj, ne vidi se ogroman napredak po samom izlasku konzole nego tek kasnije. 

Uostalom, mislim da igre na trenutnim konzolama već izgledaju super, ja ne znam koliko se grafika još može unaprijediti. Mislim da će se veća razlika osjetiti u boljem AI i takvim stvarima.

17 godina
BeLLicus kaže...

Gledaš stream u 1080p i razmišljaš o kvaliteti grafike? Rekli su da će izbaciti sve klipove viđene u streamu u 4k kvaliteti. Niti to neće biti onako kako će izgledati kada staviš na svoju telku u 4k hdr itd ali sogirno bolje od ovog. Stoga, uopće se ne zamaram grafikom jer znam da će sigurno izgledati impresivno.

11 godina
odjavljen
Sony PlayStation 5

Spiderman, GT7, Horizon 2, Ratchet and Clank, Demon Souls Remaster, Sackboy i mnoge druge, kao i 3rd party igre poput Hitmana 3 i RE8. Jos smo dobili i izgled konzole kojem sam se nadao da ce se pokazati, ali nije se ocekivalo. Igre i vise nego dobre, izgled onakav kakav sam i ocekivao kad su prikazali kontroler. Sve u svemu stream je bio dobar, ne znam cemu razocaranje i sto se to tocno iscekivalo danas da se bude razocaran?

PeTak

5 0 hvala 0
14 godina
Da, ali to ne isključuje automatski PS4 verziju. Općenito mi je event bio malo zbunjujuć jer za hrpu toga nisu konkretno rekli što je.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Sony PlayStation 5

Horizontala.

Moj PC  
8 1 hvala 7
11 godina
antimadridista kaže...
BeLLicus kaže...

Pa ni PS4 igre po izlasku nisu izgledale toliko dobro kako izgledaju danas. To je uvijek slučaj, ne vidi se ogroman napredak po samom izlasku konzole nego tek kasnije. 

Uostalom, mislim da igre na trenutnim konzolama već izgledaju super, ja ne znam koliko se grafika još može unaprijediti. Mislim da će se veća razlika osjetiti u boljem AI i takvim stvarima.

Ma slažem se svakako, sad baš prelazim God of Wara i ono ostaneš paf svako malo u igri koliko to dobro i lijepo izgleda da jednostavno misliš da ne može bolje od toga. Igre danas izgledaju prekrasno i pitanje je koliko se to još može upgrejdati. Nadam se da će ps5 ići u 60fpsa premda je puno moćniji od ps4 a grafički igre ne mogu više toliko baš napredovati pa da ruše fps... Pa ćemo samim time dobiti i lijepše gaming iskustvo.

11 godina
odjavljen
Sony PlayStation 5

By the way. Izgleda da se ne radi o pukom remasteru Demon Soulsa, nego remakeu 

PeTak

4 0 hvala 2
14 godina
Zar je moguce da je neko ocekivao da ce to biti graficki upgrade ko sto je bio sa ps3 na ps4. Meni igre i na ps4 graficki izgledaju odlicno, narocito igre izasle zadnjih godinu, dvije. Neka igre budu fluidnije, sa stabilnijim fpsom, bolje hladjenjeee, ja cu biti zadovoljan, a vjerujem da ce to i graficki bolje izgledati uzivo kada se bude igralo, tesko je to preko streama suditi da li ima nekog pomaka ili ne.
PSN Tokioplastic292
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 23:53 (LordSnow).
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
Jesi vidio kako su napravili Havela, premocno izgleda
14 godina
Osobno sam očekivao nekakvo iznenađenje. Sve ovo je ili bilo očekivano ili se znalo da je u izradi.

Ako ništa drugo očekivao sam konkretan gameplay nakon Xbox fijaska, ali nije baš da je ovo ispalo puno bolje.

Trenutno ne vidim razloga za day one kupnju.
12 godina
Sony PlayStation 5

Demons Souls (remake) i RE:Village (multiplatformska) je jedino što me zanima. Dosta tanko.

Opet su žrtvovali hlađenje za dizajn. Bit će to još jedna usisivač konzola.

Pričekat ću s kupovinom godinu-dvije.

PSN - DeniZg80
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
5 0 hvala 2
11 godina
odjavljen
Gogy7 kaže...
Jesi vidio kako su napravili Havela, premocno izgleda

Remake ce vjerojatno biti napravljen fenomenalno, kao nova igra. Opravdava sto nismo vidjeli nikakav obicni remaster ovu generaciju 

PeTak
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
A ti to znaš kako?

ako si ovo uputio meni...logičkim zaključivanjem: glasine zadnjih dana su bile o dve varijante konzole od kojih bi jedna trebala imati duplo veći ssd od druge. kod prikazanih ps5 konzola, ona bez blue-raya je samo za digital download i trebat će joj puno više diskovnog prostora za spremiti igre nego onoj s blue-ray čitačem, samim time i duplo veći ssd koji je vjerojatno skuplji od kombinacije manjeg ssd-a i blue-raya, pogotovo zbog posebnosti tog ssd-a ugrađenog u ps5 u odnosu na redovne ssd-e

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 23:54 (Wolverine).
15 godina
BeLLicus kaže...

Ne može se više na youtube videu vidjeti neki značajan napredak grafike. To je moglo između ps3 i ps4 kada je bila očita razlika u svemu čak i na lošijem snimku. Jer preloša je kvaliteta videa na youtube (da ne spominjem 30fps) da bi se dobro primjetila kvaliteta tekstura, highpoly modeli, osvjetljenje, detalji mape itd.. Mislim da će biti druga priča kada upališ ps5 uživo na tv-u..i naravno opet zavisi od igre do igre.

15 godina
Wolverine kaže...
Hexfire kaže...
A ti to znaš kako?

ako si ovo uputio meni...logičkim zaključivanjem: glasine zadnjih dana su bile o dve varijante konzole od kojih bi jedna trebala imati duplo veći ssd od druge. kod prikazanih ps5 konzola, ona bez blue-raya je samo za digital download i trebat će joj puno više diskovnog prostora za spremiti igre nego onoj s blue-ray čitačem, samim time i duplo veći ssd koji je vjerojatno skuplji od kombinacije manjeg ssd-a i blue-raya, pogotovo zbog posebnosti tog ssd-a ugrađenog u ps5 z odnosu na redovne ssd-e

Ne znam kojom logikom se vodiš ali čak ni na trenutnim konzolama igre koje kupiš na blurayu se ne vrte sa diska direktno nego se cijela igra samo instalira sa diska i nakon toga disk u konzoli služi samo kao "dokaz" da je igra instalirana i da posjeduješ disk. Dakle igre zauzimaju isto prostora igrao ti digitalno ili sa diska. Svejedno moraš instalirati cijelu igru na konzolu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 23:56 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

GT7 sam se radovao, ali jel moguce da u 2020-oj godini u racing igrama ne urade 'next gen' okolinu. Stavio sam tu sliku, pretpostavljam da ce i uploader unistiti kvalitetu znacajno, ali opet se da vidjeti da je okolina poprilicno lose uradjena.

0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Gran Turismo 7 u 1080p/60

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 23:59 (movie).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Rugao sam se Microsoftu, ali ne mogu reći ni da se Sony baš proslavio ovim revealom. Otvoriti event trailerom za igru staru sedam jebenih godina, to je samo bolesni um mogao smatrati dobrom idejom. Totalno izvan svake pameti. 

Dizajn konzole ok, iako ne mogu reći da me pomelo s nogu. Nadam se da će se moći postaviti horizontalno. 

Od svega prikazanog jedino me povukao novi Horizon, donekle i onaj Deathloop iako ću to sto posto igrati na PC-ju jer je first person shooter. Od vizualno atraktivnih koje su pokazale nešto od mogućnosti novog stroja još pamtim i Ratchet & Clank, Kena: Bridge of Spirits i Stray.

Sve u svemu, prosječno. I još nisu ni cijenu objavili. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
3 4 hvala 0
17 godina
Hambrle kaže...

GT7 sam se radovao, ali jel moguce da u 2020-oj godini u racing igrama ne urade 'next gen' okolinu. Stavio sam tu sliku, pretpostavljam da ce i uploader unistiti kvalitetu znacajno, ali opet se da vidjeti da je okolina poprilicno lose uradjena.

Stari, igra je u razvoju i ovo nije finalni izgled. Ne znam zašto se hvatate za svaku slamčicu kako bi izrazili nezadovoljstvo. Pokazali su da rade na igri a ne finalni proizvod.

10 godina
Razočarana ekipa treba biti svjesna da smo gledali youtube stream u 1080p. Idite pogledajte na youtubeu god of war gameplay pa onda upalite ps4 pa pogledajte razliku. Sve redom igre u nekoj alpha/beta fazi i još na tom streamu, sigurno će sve biti puno bolje kad zaigramo.

Iako sam pristojno zadovoljan sa eventom, složit ću se da je falilo nekakvo iznenađenje, meni osobno bi to bilo AAA novi IP, po mogućnosti SF RPG, i to da su prikazali 10-15 minuta igre.
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice