Psp mišljenja

poruka: 96
|
čitano: 27.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Psp mišljenja

Dobra konzola, al u odnosu na DS daje malo (u vidu igara). Jedino LocoRoco, Patapon, God of War, Secret Agent Clank i još neki vrijede (ima ih još, al u odnosu na DS... znate što želim reći)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psp mišljenja

imam psp,ak ko hoće prodam ga...1 GB memorije ^^

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Psp mišljenja

meni treba ako ima tko pro duo 2 gb da nije FAKE stick...znaci da je Magick Gate Supported...ili ako ima tko za prodat od 4 gb....???

Hvala...:D

Sanel Tubić
16 godina
neaktivan
Psp mišljenja

moze i od 8 gb-a ako ima netko za prodat...molim vas???

Sanel Tubić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psp mišljenja

Može li mi netko malo bolje pojasnit o tim psp-ijima?? Koji da kupim i koji je najbolji??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

imam psp,ak ko hoće prodam ga...1 GB memorije ^^

Kolko para?

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

Može li mi netko malo bolje pojasnit o tim psp-ijima?? Koji da kupim i koji je najbolji??

Najpametnije bi ti bilo uzeti PSP2000, tj PSP Slim & Light, ima duplo vise RAM-a nego prvi PSP, laksi je i tanji. Ovaj novi PSP3000 je isti ko ovaj stariji, samo ima malo bolji ekran te ugraden mikrofon, ali na njemu ne mozes igrati piratske igre. Dakle ukoliko namjeravas igrati pirate uzmi PSP2000, ak ne uzmi ovaj zadnji model ili sacekaj ovaj novi PSP Go ako ti se dizajn na njemu vise svida a i imati ce 16gb unutarnje memorije.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Independent kaže...
mesomeone kaže...

Najpametnije bi ti bilo uzeti PSP2000, tj PSP Slim & Light, ima duplo vise RAM-a nego prvi PSP, laksi je i tanji. Ovaj novi PSP3000 je isti ko ovaj stariji, samo ima malo bolji ekran te ugraden mikrofon, ali na njemu ne mozes igrati piratske igre. Dakle ukoliko namjeravas igrati pirate uzmi PSP2000, ak ne uzmi ovaj zadnji model ili sacekaj ovaj novi PSP Go ako ti se dizajn na njemu vise svida a i imati ce 16gb unutarnje memorije.

Hvala na savjetu. Upravo sam i čekao PSP Go, ne zato da ga kupim, nego da se ovom sada smanji cijena, jer mi se Go uopće dizajnom ne sviđa. Piratske igre baš i ne preferiram jer ni ove originalne nisu nešto skupe, a na kraju krajeva imam frenda sa dost tih igara koje i ne igra, pa ce mi ih posudit. Jedan mi je frend rekao da mi može nabavit PSP za 169,95 eura zajedno sa igrom FIFA 09. Isplati li se to i kakva je grafika na tip PSP-ima?? Mnogi govore da nije baš nesšto psebno.

16 godina
neaktivan
Psp mišljenja

ja bih radije kupio DSi jer iako ima slabiju grafiku ima puno bolje i zanimljivije igre po meni

No i PSP je isto jako dobar i zabavan.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

ja bih radije kupio DSi jer iako ima slabiju grafiku ima puno bolje i zanimljivije igre po meni

No i PSP je isto jako dobar i zabavan.

Hmm DS sam već imao i prodao sam ga.. Uopće mi se nije svidio.. Nisam ga niti dan jedan imao. Nikako ga ne preporučujem.

16 godina
neaktivan
Psp mišljenja

Očito je to stvar ukusa. A o ukusima se ne raspravlja. Cool

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Očito je to stvar ukusa. A o ukusima se ne raspravlja. Cool

Slažem se.

16 godina
neaktivan
Psp mišljenja

Kakve sve funkcije ima PSP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mesomeone kaže...
Independent kaže...
mesomeone kaže...

Hvala na savjetu. Upravo sam i čekao PSP Go, ne zato da ga kupim, nego da se ovom sada smanji cijena, jer mi se Go uopće dizajnom ne sviđa. Piratske igre baš i ne preferiram jer ni ove originalne nisu nešto skupe, a na kraju krajeva imam frenda sa dost tih igara koje i ne igra, pa ce mi ih posudit. Jedan mi je frend rekao da mi može nabavit PSP za 169,95 eura zajedno sa igrom FIFA 09. Isplati li se to i kakva je grafika na tip PSP-ima?? Mnogi govore da nije baš nesšto psebno.

Kupi PSP. Super igračka. Ekran je OK. Ima dosta jeftinih igara (ako nećeš baš najnovije ultra-hitove). Radi brzo i jednostavan je za upotrebu. Baterija je solidna (7-8 sati).

Ovaj moj ima wi-fi, mogu ga koristiti kao Skype telefon. Nemoj čekati Go. Sad već možeš dobiti PSP 3000 po sniženim cijenama. Moj je došao oko 140€ (kupljen vani), a to i nije neka lova.

WTF?
16 godina
neaktivan
shkval kaže...
mesomeone kaže...
Independent kaže...
mesomeone kaže...

Kupi PSP. Super igračka. Ekran je OK. Ima dosta jeftinih igara (ako nećeš baš najnovije ultra-hitove). Radi brzo i jednostavan je za upotrebu. Baterija je solidna (7-8 sati).

Ovaj moj ima wi-fi, mogu ga koristiti kao Skype telefon. Nemoj čekati Go. Sad već možeš dobiti PSP 3000 po sniženim cijenama. Moj je došao oko 140€ (kupljen vani), a to i nije neka lova.

Glazbai i video se mogu slušat i preko slušalica, jel da?? Jeli istina da se na njemu može i ič na internet?

17 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

Glazbai i video se mogu slušat i preko slušalica, jel da?? Jeli istina da se na njemu može i ič na internet?

Može se slušati glazbu i zvuk iz videa preko slušalica. I može se na preko njega ići na internet.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

Dakle ovako, kao prvo sto se tice grafike, to ti ovisi od igre do igre, sada nije bas kao Crysis na kompu, ali nije niti losa, pogotovo novije igre imaju dosta lijepu grafiku... Najljepsa ti je trenutno God of War, no sve u svemu grafika i nije toliko losa, pogotovo ako usporedujes sa DS-om, on je konzola sa fenomenalnim igrama ali po meni to je vise za djecu, nije za mene. Takoder ekran na PSP-u je odlican za filmove, pogotovo ako si ti sam izripas neki film doma, ja ostanem zapanjen svaki put kvalitetom slike.

Ukoliko namjeravas uzimati PSP, najisplativije ti je uzeti ga ovu jesen, posto bi cijena trebala pasti kada dode PSP Go a i izaci ce podosta novih igara kako bi Sony promovirao novi PSP. Sto se tice ovog PSP-a koji ti frend moze nabaviti za 1240kn, koji je to model? Dali je nov?

Ukoliko je nov i ako je verzija PSP3000 se isplati. Evo ti PSP3000 i jedna igra za 1695Kn  LINK

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Independent kaže...
mesomeone kaže...

Dakle ovako, kao prvo sto se tice grafike, to ti ovisi od igre do igre, sada nije bas kao Crysis na kompu, ali nije niti losa, pogotovo novije igre imaju dosta lijepu grafiku... Najljepsa ti je trenutno God of War, no sve u svemu grafika i nije toliko losa, pogotovo ako usporedujes sa DS-om, on je konzola sa fenomenalnim igrama ali po meni to je vise za djecu, nije za mene. Takoder ekran na PSP-u je odlican za filmove, pogotovo ako si ti sam izripas neki film doma, ja ostanem zapanjen svaki put kvalitetom slike.

Ukoliko namjeravas uzimati PSP, najisplativije ti je uzeti ga ovu jesen, posto bi cijena trebala pasti kada dode PSP Go a i izaci ce podosta novih igara kako bi Sony promovirao novi PSP. Sto se tice ovog PSP-a koji ti frend moze nabaviti za 1240kn, koji je to model? Dali je nov?

Ukoliko je nov i ako je verzija PSP3000 se isplati. Evo ti PSP3000 i jedna igra za 1695Kn  LINK

Da nov je i verzija je 3000 + igra gratis.

17 godina
neaktivan
Psp mišljenja

Preporučujem PSP3000, zadovoljan sam jako s njim, prva 2 mjeseca sam posuđiavo malo igre, ali sada je izasao flash tako da bez pandore i bez magic sticka se moze flashati i fino igrati ISO igre Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Preporučujem PSP3000, zadovoljan sam jako s njim, prva 2 mjeseca sam posuđiavo malo igre, ali sada je izasao flash tako da bez pandore i bez magic sticka se moze flashati i fino igrati ISO igre Smijeh

Kako se flasha i kako se mogu igrati ISO igre??

16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

Uzimaj onda, sto se tice piratskih igara neznam, pogledaj si po netu ili pitaj na forumu ako netko zna, kada je izasao znam da se nije moglo igrati pirate, no mozda su nasli neki nacin do sada...

16 godina
neaktivan
Independent kaže...
mesomeone kaže...

Uzimaj onda, sto se tice piratskih igara neznam, pogledaj si po netu ili pitaj na forumu ako netko zna, kada je izasao znam da se nije moglo igrati pirate, no mozda su nasli neki nacin do sada...

Jeli se može na njemu ići na internet??

16 godina
neaktivan

Da ako nades neko mjesto gdje ima wireless signal.

16 godina
neaktivan
Psp mišljenja

Ima li kakve još posebnosti. Sorry, što ja gnjavim ali samo želim bit suguran, što kupujem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psp mišljenja

Evo vamo ti sve pise http://pspslimhacks.com/forum/psp-tutorials/for-psp-3000-a-complete-guide-for-enabling-custom-firmware/  , zaista nije tesko,sve fino objašnjeno, a posla ti treba svega 10 minuta, a sto se tice ISO, torrent je tvoj najbolji prijatelj Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

Ima li kakve još posebnosti. Sorry, što ja gnjavim ali samo želim bit suguran, što kupujem.

Sry na duplom postu.. Pa mozes gledati filmove, ne znam koliko si za to, slusati pjesme.. LOL, gledati slike.. i da na ovoj verziji koju ja imam je predinstaliran skype, samo ti treba kamera, ali mislim da ga svi kupuju radi igranja i samo igranja Smijeh

16 godina
neaktivan
Psp mišljenja

M Kolika mu je interna memorija i kakve sve u njega memorijske kartice mogu ući. (tip i kolika memorija)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 12:12 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

M Kolika mu je interna memorija i kakve sve u njega memorijske kartice mogu ući. (tip i kolika memorija)

Interna memorija? ma jako mala 4 mb, i ona ti sluzi samo za spremanje podataka tvojih npr.koliko je sati, korisnicko ime, i nista vise.. a u njega ti ide Memory Stick Pro Duo mislim da moze najvise primiti 32 gb, ali nisam 100 % siguran..

16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
mesomeone kaže...

Interna memorija? ma jako mala 4 mb, i ona ti sluzi samo za spremanje podataka tvojih npr.koliko je sati, korisnicko ime, i nista vise.. a u njega ti ide Memory Stick Pro Duo mislim da moze najvise primiti 32 gb, ali nisam 100 % siguran..

Zašto neki ljudu, ako već imaju igru na UMD-u, stavljaju istu na memorijsku karticu, ili ona služi za "save"??

17 godina
neaktivan
mesomeone kaže...
Kruno_21 kaže...
mesomeone kaže...

Zašto neki ljudu, ako već imaju igru na UMD-u, stavljaju istu na memorijsku karticu, ili ona služi za "save"??

Vjerovatno zbog veće brzine učitavanja - brže se igre učitavaju s memorijske kartice nego s UMD-a.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice