Imam pitanje , kupio sam igru preko interneta i skinuo je , ona je u win raru , mene sada zanima kako da ja instaliram tu igru na PSP . Gledao sam po netu i vidio kako mi treba neki CFW . Gdje da ga skinem ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. koji model pspa imas 1000/2000 ili 3k pa cu ti objasnit proceduru ako treba :)
imam 3004
a u pm.
sad izvadi poklopac od baterje i bateriju. i trebao bi ti pisati datacode... reci koji pise?
8D
8D
mozes sjest i plakat,nis od cwfa s njim :-/
A kaj češ , fala svejedno .
8D
mozes sjest i plakat,nis od cwfa s njim :-/
Dijelom istinito, ja sam danas sredio jedan PSP 3004.
Ja imam PSP 3004 8D sa v.6.20 i stalnom modifikacijom (ne gubi se restartom/gašenjem PSP-a).
Ja imam PSP 3004 8D sa v.6.20 i stalnom modifikacijom (ne gubi se restartom/gašenjem PSP-a).
Ja sam danas stavio 6.35 PRO-B, morao sam ga prvo updateati sa 6.0 na 6.35 pa staviti ovo. Možem mi objasniti kako i dati mi neki link?
Pošto se ne radi o piratizaciji,jer s modifikacijom možeš i pokretat razne programe (što nije piratluk) i igrice (e to je piratluk),evo ti link na stranicu pa malo potraži:
www.pspslimhacks.com
Na mom PSP-u je v.6.20 TN-D
Tu sam modifikaciju još davno instalirao (početkom godine) pa se nažalost ne sjećam kako sam je instalirao,tako da ćeš morat potražit.
moze li pitanje imam nekoliko psp igara na compijuteru i i imam jednopitanje kad kupim UMD disk mogu li ga prziti sa obicnim programom tj.treba li posebni program i treba li posebna przilica ili moze ova obicna
moze li pitanje imam nekoliko psp igara na compijuteru i i imam jednopitanje kad kupim UMD disk mogu li ga prziti sa obicnim programom tj.treba li posebni program i treba li posebna przilica ili moze ova obicna
hahaha ti si valjda jedini čovjek na svijetu koji pokušava spržiti igru na UMD i to sa običnom pržilicom
Kako ti namjeravaš spržiti ovo
uz pomoć ovoga?
Osim što UMD ima zaštitu koju ne možeš skinuti, potpuno je drugačija tehnologija od CD-a/DVD-a/BluRay-a. I čak da ga uspiješ spržiti, PSP ga ne bi učitao.
Ja sam malo gledao po forumu i youtube-u i vidio da ima dosta firmwirea , tj. tih hackova . Koji je najbolji ja trenutno gledam chickhen , dal taj išta vrijedi?
Ovisi kako za koji model PSP-a.
Na mom PSP 3004 je 6.20 TN-D - stalna modifikacija.
ChickHEN se gubi restartom,al kod njega su najmanje šanse za brick PSP-a.
Ja imam 3004 sa 8d batrijom ,ako se ne varam.
aj kak napravit na 1004
Ja sam uspio staviti CFW na svim verzijama... Iako na 3004 sam stavljao privremeni CFW u slucaju da se nesto nebi zabrickalo :P