Psp 3004

poruka: 5
|
čitano: 4.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
psp 3004

evo ovako htio bih si kupiti psp pa vas molim da mi date neke preporuke i na sta trebam paziti kod kupnje....uzeo bih si ovaj 3004 i zanima me dali mogu normalno skidati igre s neta i stavljati na psp ili se mora posebno jailbrejkati ili nesto....dali mi se sada vise upoce isplati kupovati psp ako vise nebudu izlazile nove igre za njega.....hvala unaprijed !!

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Psp 3004

Možeš si normalno skidati igrice za psp al ga moraš prvo modificirat...i igrice još uvjek normalno izlaze za psp i imaš puno dobrih naslova...a krajem 2011 ti izlazi psp2 pa sad je na tebi da procjeniš kaj ti se više isplati...ja da sam na tvom e mjestu čekao bi psp2 jel je ovaj psp stvarno več zastario proizvod...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Psp 3004

a nisam znao za taj psp2...onda cu se strpiti do kraja 2011....jel ima neka recenzija ili nesta da vidim malo taj psp2 pa da ga sacekam....valjda mu cjena nece biti preko 2000kn...a cekaj onda ce igre izlaziti samo za taj novi psp ili i stari....kako se to modificira??? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Psp 3004

Progooglaj malo,imaš hrpetine kipića na youtubeu o modifikaciji psp-a...još se nemam nikakvih točnih specifikacija o novom psp-u

http://www.pcchip.hr/vijesti/vijesti/igre/veta-kodno-ime-za-psp-2 ja ti predlažem da sačekaš i skupi još malo para...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Psp 3004

nevjerujem bas da cu ga cekati....puno mi je to para a i dugo vremena....najvjerojatnije su si kupiti ovaj 3004,a ako se bas strpim ovaj novi kupujem makar nevjerujem puno previse para za to...kako si ti svoga modificirao i daj mi neki dobar video...hvala!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice