PSP 3004 ili Nintendo 3ds?!

poruka: 22
|
čitano: 7.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Znaci namjeravam kupiti jednu od ovih konzola. Koja je bolja po gledanju filmova i igricama? Da li se mogu sejvati igre na obje konzole, ako je uredaj mo.......?

I jos me zanima cija je bolja:

1. Baterija

2. Slika

3. Igre

4. Kvarljivost

5. Igrivost

6. Kontrola igranja

Znaci htio bih konzolu koja ima laksu igrivost sa kontrolama, i koja je vise igriva. Ne bih htio kupiti uredaj pa odigrati 1 sat i to je to, nego konzola koja će me navesti da igram jos vise. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

PSVita.

Imao sam  Vitu i 3DS, Vita je više hard-core gamerski orijentirana, te ergonomičnija.

PSP je zastario, istina ima dosta naslova za PSP , ali istini za volju malo je zastario.

http://www.norgems.com

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

3ds je bolji od psp po meni :p

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

3ds je dosta skuplji od PSP-a te je konkurent viti

Ovisi i kakve igre volis, Playstation je malo ozbiljniji od Nintenda.

Za PSP ti mogu reci da je super. Iako je on na papiru slab (300mhz i 64mb RAM) grafički je znatno bolji od vecine mobitela. Naspram mobitela je bolji (za igranje) i po pravim tipkama (ovo je prilicno jedanko i za Nintendo).

Ako se odlucis za PSP, nemoj kupiti e1000 (koji je sada novi)(nema cak ni "wifi")(!), nego nadji 3004(sa ugradjenim mikrofonom i stereo audiom).

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Vidim da su razlicita misljenja. Za Ps vita imam novaca no preskupa je to investicija, a opet psp kazete da je ostario. Kupio bih ja psp 3004 ali kad vecina trazi 900kn(mo......), a za 200kn vise mogu kupiti 3ds pa zato sam postavio pitanje. Koliko  realno uopce vrijedi psp 3004 malo rabljeni? Iskreno bih kupio prije PSP ali ne znam kakva je igrivost. Ono da li ima neke igre koje jednostavno moras stalno igrati. To me zanima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
3004 vrijedi jedva 700 kn, samo su prenapuhane cijene gdje god pogledas... Vita nudi najviše za cijenu rabljene konzole, dakle best buy.
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam prije pola godine kupio PSP3004 za 700kn u bio je apsolutno savrsen, bez i najmanje crtice

od igara koje su jako zabavne imas

Little Big Planet

Daxter

puno sportskih igara

cak i Minecraft (nije bas kao pravi ali je uredu)

i sve PS1 igre

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
A ionako većinu psp igara možeš igrati na viti + veći ekran

0 0 hvala 0
16 godina

hmm, ja bih uzeo radije Nintendo 3DS jer imas NDS i 3DS igre, a PSP mi nikada nije bio nesto, a imas i PS Vitu koja je dosta dobra i pored nje ne bih niti razmisljao o PSP-u.........  sto uzeti (Vitu ili 3DS), nez ja inace ne kupujem handheld konzole tako da je glupo da ti sto preporucujem, pogledaj malo library igara pa se odluci (barem sada imas pun kufer igara)....

Ugl, samo da znas.... niti jedna od te dvije konzole nije hackana sto znaci da neces moci igrati dumpane 3DS i Vita igre, jedino je hackan "backward compatibility" mod sto znaci da ces moci igrati NDS igre sa flash karticom, a PSP igre neces jer Vita nema slot za UMD disc ali mozes PSP ISO-e preko exploita.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo probat ću ti odg na pitanja: 1. Baterija- 3ds, vita 2 sata drži 2. Slika- vita 3. Igre- ovisi koke voliš 4. Kvarljivost- neznam 5. Igrivost- vita jer ima dual analog ali možeš kupiti za 3ds dodatak tj jos jedan analog ali onda je ogroman 6. Kontrola igranja- neznam  

0 0 hvala 0
16 godina

Meni iskreno nista ne znaci wifi na psp e1004 jer ga necu koristiti za internet, pa me zanima da li je on dobar u usporedbi s 3004? Ima li neke velike razlike osim wifi i zvuka? Nasao sam 2 komada za dosta jeftine novce pa zato pitam. I da li se mogu igrati ps1 na e1004 konzoli?

Trenutno sam naso e1004 s garancijom 8gb, mod....., za 750kn

i 2004 s 16gb, mod...., za 700kn.

Koji uzeti? 

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 14:23 (Džekson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PSP 3004 ili Nintendo 3ds?!
Džekson kaže...

Meni iskreno nista ne znaci wifi na psp e1004 jer ga necu koristiti za internet, pa me zanima da li je on dobar u usporedbi s 3004? Ima li neke velike razlike osim wifi i zvuka? Nasao sam 2 komada za dosta jeftine novce pa zato pitam. I da li se mogu igrati ps1 na e1004 konzoli?

Koji uzeti? 

Hvala

od ova dva uzmi 2004(iskljucivo zbog memorisjke kartice)

igra su velike 50mb do 1.2gb osim ako ih kanis kupovati

dosta oglasa je bez punjaca!

punjac je dosta skup (oko 70kn rabljeni) a nema nista od punjenja preko kompa ako nema barem malo "struje"

Potpis
16 godina
Luka Ivanković kaže...
Džekson kaže...

Koji uzeti? 

Hvala

od ova dva uzmi 2004(iskljucivo zbog memorisjke kartice)

igra su velike 50mb do 1.2gb osim ako ih kanis kupovati

dosta oglasa je bez punjaca!

punjac je dosta skup (oko 70kn rabljeni) a nema nista od punjenja preko kompa ako nema barem malo "struje"

Razumijem ali oba dva oglasa imaju sve. Znaci i punjac, papiri i sve to. Ovo sam skraceno pisao. Sto je sa ps1 igrama? Da li se mogu igrati na e1004 i kao taj lik koji prodaje kaze samo da nema usb kabel? Jel to potrebno uopce?

14 godina

jel ti bitna garancija? lik tu na forumu prodaje vitu u vrhunskom stanju bez gare za 1100-1200kn, možda bi ti dao i sa 1000. Vita je naprednija hardverski od 3ds-a ohoho

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Džekson kaže...
Luka Ivanković kaže...
Džekson kaže...

Razumijem ali oba dva oglasa imaju sve. Znaci i punjac, papiri i sve to. Ovo sam skraceno pisao. Sto je sa ps1 igrama? Da li se mogu igrati na e1004 i kao taj lik koji prodaje kaze samo da nema usb kabel? Jel to potrebno uopce?

pa mislim da mozes igrati i PS1 igrice na e1000 (gotovo sam siguran)
usb je obicni mini-usb

Potpis
16 godina

A da li se mogu sejvati igrice ps1 na psp konzoli? To uvijek zaboravim pitati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako mislis sejvat, igra sama mora biti na kartici, a snimanje pozicije je moguce

PS1 igre nisu "normalno" podrzane (poznatije mozes odmah skinuti) moras konvertirati u psp format sto traje par minuta

ako zeljene igre nema vec konvertirane u PSP format, skines je za ps1 i sa softwareom posebnim konvertiras

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
dax-lax kaže...

jel ti bitna garancija? lik tu na forumu prodaje vitu u vrhunskom stanju bez gare za 1100-1200kn, možda bi ti dao i sa 1000. Vita je naprednija hardverski od 3ds-a ohoho

Da, naprednija je ali gledajmo to ovako.... razlika izmedu Wii-a i PS3-a je ogromna, 3DS je jaci od Wii-a, NDS-a i PSP-a ofc, PSP je slabiji od PS2 ali jaci od NDS-a, a Vita je slabija od PS3 i jaca od 3DS-a......................................  sto bi znacilo u prijevodu:

"Razlika izmedu Vite i 3DS-a je manja nego sto je bila izmedu NDS-a i PSP-a"

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 19:11 (lovac82).
16 godina

Molim pomoć!

Znaci nasao sam oglas i covjek prodaje psp 3004 i 4 original igre. I pitao sam ga da li ima memori karticu i da li se mogu igrati "onako" igre i on je meni odgovorio : " Imam karticu od 8 gb ali kad se totalno ugasi onda se softwer mora ponovo pokrenuti a ja to ne znam". Sta bi to trebalo znaciti? Da li taj psp moze postati neupotrebljiv ili? Ne bi htio kupiti pokvareni psp pa mi recite na sto trebam paziti i sta je on tocno htio reci?

HVALA  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Džekson kaže...

Molim pomoć!

Znaci nasao sam oglas i covjek prodaje psp 3004 i 4 original igre. I pitao sam ga da li ima memori karticu i da li se mogu igrati "onako" igre i on je meni odgovorio : " Imam karticu od 8 gb ali kad se totalno ugasi onda se softwer mora ponovo pokrenuti a ja to ne znam". Sta bi to trebalo znaciti? Da li taj psp moze postati neupotrebljiv ili? Ne bi htio kupiti pokvareni psp pa mi recite na sto trebam paziti i sta je on tocno htio reci?

HVALA  

kada ugasis psp, taj "hack" koji ti omogucava igrati piratske igre nije aktivan. Pokrenes ga tako da odes ga pokrenes iz izbornika, pratis upute (treba samo stisnuti R2+X, pa onda X), nakon toga ce se PSP resetirati i sve igre koje imas na kartici bit ce u izborniku

Potpis
16 godina

Znaci nista se nece dogoditi s psp? Nesto sam citao po forumima da se kao psp 3004 neda trajno falshovati? Jel to uopce ujece na trajnost same konzole?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Džekson kaže...

Znaci nista se nece dogoditi s psp? Nesto sam citao po forumima da se kao psp 3004 neda trajno falshovati? Jel to uopce ujece na trajnost same konzole?

nece se nsiat dogoditit, ja svog ni ne gasim. kad se isprazni baterija ostaje u onom trenutku kad se israznila (osim ako izvadis baeriju)

Potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice