Bok svima,prije par mjeseci sam dobio ps3 i sad je izašao ps4 i xbox one.Htio bih kupit ps4 al vec imam trojku a kod xboxa mi se ne svida kontroler.Dali da kupim ps4?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po svemu sudeći, ovu je generaciju dobio PS4, ja bi njega uzeo, što zbog konzole, što zbog ekskluziva. Odigraj vrijedno igranja na trici i utopi je, nabavi četvorku i peglaj. :)
Po svemu sudeći, ovu je generaciju dobio PS4, ja bi njega uzeo, što zbog konzole, što zbog ekskluziva. Odigraj vrijedno igranja na trici i utopi je, nabavi četvorku i peglaj. :)
Neće to tako lako napravit, ima se što odigrati :)
Što se tiče samih konzola, XBONE mi je nezamislivo da itko uzme pored PS4. Doduše, nisam pratio razvoj od E3-a, ali tad sam vidio sve što sam trebao. A i ako je suditi po prošloj generaciji, PS će imati puno bolje ekskluzive.
Istina, masu toga ima, al' di je priša, neće četvorka nigdi uteć, samo joj cjena može past. u međuvrimenu.
Evo da ne otvaram bezveze novu temu, zanima me sto bi mi se bolje isplatilo kupiti, sto se tice prijasnjih konzola, imao sam i ps3 kao i xbox 360, te u to vrijeme mi je vise pasao xbox, najvise radi njegovog kontrolera..
Kako mi je dosadno ponekad navecer doma, a imam veliki tv, mislio sam kako bi bilo vrijeme da si opet nabavim jednu od konzola. Igre koje najvise igram su sportske, i to najvise najnoviju Fifu, te igram dosta s drustvom igre koje se mogu igrati u dvoje.
Sada gledao sam malo cijene, i zacudio se kako je xbox postao jeftiniji od ps4 (vjerojatno jer se prodaje bez kinecta) te kada sam isao racunat vidim da bi me oko 3200 dosao novi xbox one s halo master chief collection + extra gamepad + 13mj xbox live + 12mj ea access ( gdje mogu igrati dok god imam pretplatu ove igre: Fifa 15, Fifa 14, NHL 15,NBA Live 15, EA Sports UFC,Madden NFL 14 i 15, Battlefield 4, Need for Speed Run, Plants vs Zombies Garden Warfere i Peggle 2)
Uzeo bih preko nekog njemackog shopa jer je tamo valjda jeftinije nego kod nas, a zivim na dvije relacije, pa mi je svejedno (ovo sam gledao cijene na amazonu.de)
Zanima me dali bih mogao dobiti slicnu stvar s ps4 s slicnom cijenom, jer znam da je kod nas popularniji ps4, ali iskreno ne vidim bas razlog da uzimam ps4 kada s xbox one dobijem 12 igrica na neki nacin za 3200.
Znam da je ps4 graficki jaca konzola. ali opet me zanima dali je toliko vidljiva razlika da bih bas trebao nju uzeti ili mogu slobodno uzeti xbox one i uživat u njemu jedno vrijeme :)
Hvala unaprije za pomoc