PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.365.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Gdje ima u HR kupiti kompletnu opremu za PS Move (znaci sve zajedno u paketu)?

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

Kupi starter i ja cu uskoro imas kolko sam ja gledo u console universe i sophoslab tamo je 500kn ak nades di jeftinije napisi

Marilyn Manson
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kupio sam PS3 Slim 120 GB, ali ne znam kako se instaliraju igre {#} Imam BC2 i nigdje ne vidim opciju "Install". I zanima me mogu li igrati PS1 i PS2 igre jer sam u PS Storeu vidio nekoliko PS1 igara koje se mogu kupiti.. E da, stavio sam na Video Output da bude SCART kabel, ali kad želim prebaciti plejku na monitor na kojem je HDMI, sve lijepo povežem ali piše da nema signala, nego moram opet povezati SCART-om i staviti HDMI kao defaultni. Da li se to može nekako drugačije izvesti?

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Kupio sam PS3 Slim 120 GB, ali ne znam kako se instaliraju igre {#} Imam BC2 i nigdje ne vidim opciju "Install". I zanima me mogu li igrati PS1 i PS2 igre jer sam u PS Storeu vidio nekoliko PS1 igara koje se mogu kupiti.. E da, stavio sam na Video Output da bude SCART kabel, ali kad želim prebaciti plejku na monitor na kojem je HDMI, sve lijepo povežem ali piše da nema signala, nego moram opet povezati SCART-om i staviti HDMI kao defaultni. Da li se to može nekako drugačije izvesti?

Igre se nemogu instalirati.

Zaboravi psx/2 igre na slimu bez JB.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
16 godina
neaktivan
AFK kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Kako ne mogu? Koji će mi k onda 120 GB? :S

15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
AFK kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Za psn igre i saveove muziku video.

17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Bez brige, kolega je zabrijo, igre se same instairaju kad se prvi put pokrenu.

(rijetke se ne instaliraju)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan. Ako se netko potrudi da ti da odgovor na pitanje, pa bar mu možeš stisnuti HVALA.
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

A jesu li USB headseti kompatibilni sa PS3? Npr. G35.. i molio bih da mi odg. na ovo pitanje iznad :)

EDIT: BTW koliko vas ima JB-an PS3? Tj. koliko vas kupuje originale?

EDIT2: Ako se igre instaliraju na HDD, zašto ja uvijek moram stavljati disk od BC2?

EDIT3: Stavio sam par demo igara za download, ali dok sam u igri skidanje se pauzira, da li mogu nekako pokrenuti skidanje dok sam u igri?

18 Kupujem originale
3 Ne kupujem originale
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:44 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

A jesu li USB headseti kompatibilni sa PS3? Npr. G35..  i molio bih da mi odg. na ovo pitanje iznad :)

EDIT2: Ako se igre instaliraju na HDD, zašto ja uvijek moram stavljati  disk od BC2?

1.Sumnjam,samo ps3 official headseat,ne dođe puno.

2.Za verifikaciju igre.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina

Ne instalira se cijela igra, instalira se samo jedan dio tako da se mape brze ucitavaju tj. da igra bude sto fluidnija ;) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Probaj ovdje potraziti info o headsetovima.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

A jesu li USB headseti kompatibilni sa PS3? Npr. G35.. i molio bih da mi odg. na ovo pitanje iznad :)

EDIT2: Ako se igre instaliraju na HDD, zašto ja uvijek moram stavljati disk od BC2?

EDIT3: Stavio sam par demo igara za download, ali dok sam u igri skidanje se pauzira, da li mogu nekako pokrenuti skidanje dok sam u igri?

mislim da je samo official ps3 headset kompatibilan. a zasto bi kupovao novi headset ak vjerojatno vec imas za pc (spomenuo si g35). ljepo instaliraj skype na kompu i razgovaraj se sa frendovima do mile volje. ako te smeta sto nemas zvuk u sluskama od ps3, i bolje, nakon nekog vremena samo te pocne zivcirat jer se npr malo mjesa cod, pa se neko od frendova dere, pa ne znas kaj da vise radis. il si jednostavno pojacas telku pa cujes.

ako instaliras igru na hdd, moras stavljat disk zobg verifikacije, tako bi mogli kupit jednu igru, instalirat ju svima na ps3 i vozi bez diska, kuzis?

meni isto prestane downloadat demo igre kad igram neku igru. to se valjda automatski iskljuci da ti npr nebi lagala veza dok igras mp. btw dok je meni skidalo na ps3 gigabajte i gigabajte, na kompu sam igrao cod2 bez laga, tak da mi nije jasno to s vezom

e da i jos 2 pitanja {#}

kak ti ide acc na psn-u? (ako das da igramo nesto u mp)

i dal imas xfire? ak imas, mislim da te imam, kak ti ide xf? {#}

moj xf: minikdo

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

E hvala Bogu da mi je netko odgovorio, hvala {#}

ID mi je tripleks667 a xf triplex667 pa me dodaj jer sad nemam tu instaliran xf :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re:PS3 - Pitanja i odgovori

Imam jedno pitanje!

Ako npr. sada kupim PS3 160GB i počnem igrati COD Black Ops multiplayer i ojednom mi pregori PS3,

te nakon toga kupim drug oću li na tom drugm imati isti livel u mutiplajeru kao i na starom ili ću ttrebati poći sve ispočetka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
ljudi imam problem: htio sam formatirati ps3 i updatati ga na posljednju verziju.kad sam ga updatao upalio sam ga i nije prikazivao nikakvu sliku a nakon toga se sam ugasio.ima li tko rjesenje?ps3 je slim verzija 120gb i bio je modificiran na 3.55 zato sam ga i formatirao da maknem modifikaciju.
Carb0n

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Re:PS3 - Pitanja i odgovori
iwan7777777 kaže...

Imam jedno pitanje!

Ako npr. sada kupim PS3 160GB i počnem igrati COD Black Ops multiplayer i ojednom mi pregori PS3,

te nakon toga kupim drug oću li na tom drugm imati isti livel u mutiplajeru kao i na starom ili ću ttrebati poći sve ispočetka?

Leveli u bilo kojoj igri se vežu za tvoj PSN account, a ne za tvoju konzolu. Tako da sa svojim accountom možeš igrati na bilo kojoj konzoli i ostat će ti isti leveli.

O tempora, o mores !
15 godina
protjeran
jel zna netko??? :(
Carb0n
17 godina

zasto uopce ides radit takve gluposti?sad ljepo citko napisi kaj si napravio da shvatim na kraju i inace jedino kaj si trebo napravit je bilo stavit 3.55 OFW na usb i inslirati preko ovog 3.55 CFW to bi ti rijesilo sve probleme.

Marilyn Manson
15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
nisam ja radio neg je moj prijatelj..zelio je maknuti modifikaciju pa je formatirao hdd i updatao na najnoviju verziju.i sad mu se nece upalit.
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
i jel se moze onda nekako spasiti plejka?
Carb0n

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CARBON kaže...
i jel se moze onda nekako spasiti plejka?

ne zeli se uopce upalit ili se nece bootat ?

napravi low level format na hard disku i na usb stavi zadnji update
dok se radi update lako moguce da nestane slike zato ga je najbolje radit spojenog na crt televizor preko AV kabla

jer na njemu ne nestaje slika

dok se radi update nikako ne gasiti konzolu 

14 godina
protjeran
Keops kaže...
iwan7777777 kaže...

Imam jedno pitanje!

Leveli u bilo kojoj igri se vežu za tvoj PSN account, a ne za tvoju konzolu. Tako da sa svojim accountom možeš igrati na bilo kojoj konzoli i ostat će ti isti leveli.

ne, krivo. trofeji se vezu uz psn accoutnt, a koja si klasa (class) u igri tj. koji level zabiljezeno je na plejki. uostalom ak ti pregori plejka nece ti pregorit hard disk nego nesto drugo, hard dis je vjerojatno zadnje sto bi se pokvarilo. i da se pokvari, imas garanciju, zasto bi kupovao novi ps3?

14 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

E hvala Bogu da mi je netko odgovorio, hvala {#}

ID mi je tripleks667 a xf triplex667 pa me dodaj jer sad nemam tu instaliran xf :)

znao sam, imam te dodanog. nisi ti bio u skoropasamvruc klanu? vidim da ti ne pise na xfireu da jos jesi

14 godina
minikdo kaže...
Keops kaže...
iwan7777777 kaže...

Imam jedno pitanje!

ne, krivo. trofeji se vezu uz psn accoutnt, a koja si klasa (class) u igri tj. koji level zabiljezeno je na plejki. uostalom ak ti pregori plejka nece ti pregorit hard disk nego nesto drugo, hard dis je vjerojatno zadnje sto bi se pokvarilo. i da se pokvari, imas garanciju, zasto bi kupovao novi ps3?

To mi uopće nije logično. Ne znam jesi igrao kad MW2 na PS3-u, ali svaki put kad stisneš play online čekaš sekundu/dvije i onda ti se pojavi lvl, toliko dugo mu ne treba da vidi koji si level na HDD-u nego se konekta na COD servere. Ne vidim što sam rekao krivo, možda jedino to da je tako u svakoj igri. Nije u svakoj ali u COD-ovima sigurno je. Uostalom jesi pravio kad više profila na PS3-u, sa svakim novim accountom krećeš od 1 lvl-a bez obzira što su oni na istoj konzoli. Ponavljam, tvoja tvrdnja mi nije ni malo logična.

O tempora, o mores !
14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

on pita za account na psn-u, a ne na ps3 (usere). imam mw2 na ps3, igrao sam ga prije 2 sata. u igri mozes raditi vise profila na kojima svaki ima svoje levele. ja sad trenutno koristim samo jedan preko kojeg igram online, a drugi sam napravio da igram u split screenu s nekim kad mi neko dode. i na mojem psn profilu nigdje ne pise koji sam level na cod-u, vec samo koje trofeje iz kojih igara imam. tako da su vjerojatno profili sa igre spremljeni na hdd, shvacas? i da, profil u igri je kolko ja znam moguce obrisat. znaci ja imam sad 2 profila, dnk96 i vizzy. dnk96 je na lvl 14, a vizzy na lvl 11. znaci ne pricam o profilima na samoj konzoli, vec na igri. isto tako mi je sa mw2 na kompu. poslje reinstalla windowsa nisam bio rank 60 nakon sto sam opet instalirao igru nego sam morao sve ispocetka. ti profili na igri su ubiti ko neki save-ovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja provjereno znam da na ps3 na mw2 kada igraš online i dođeš do naprimjer 5. levela i odeš kod nekog drugog i ulogiraš se sa svojim računom opet si 5. level.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan. Ako se netko potrudi da ti da odgovor na pitanje, pa bar mu možeš stisnuti HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

joj dobro, kak ti kazes {#}

ja ugl. tvrdim svoje {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zna li netko kako instalirat 3.41 verziju softwera na ps3 ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 9:49 (GeForceMan).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeForceMan kaže...

zna li netko kako instalirat 3.41 verziju softwera na ps3 ?

Ako imaš nižu verziju možeš updateat na 3.41 ako imaš višu zaboravi.

17 godina

evo ljudi danas sam kupio ps move ako koga zanima u playstation centru ima akcija 400kn starter jedino kaj je mene razocaralo je to sta sam mislio da cu dobit i ps motion i sad cu morat kupovat jos i motion i jos jedan move :S

Marilyn Manson
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice