PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 747.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Meni se dogodilo sa dviej ili tri igre , no uvijek je problem bio u igri.

Išao bih ovim redom:

1.IGRA

2.CFW

3.HDD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

Ali ponekad igre rade sasvim normalno

Bio je gore cfw 4.60 pa sam ja napravio update na cfw darknet 4.66 ali sam ostavio stari multiman, sad neznam dal bi možda bilo do njega ili?

15 godina

Mislim da je rano da bi darknet dobio moje povjerenje , probaj sa novim multimanom, ako to ne pomogne probaj habib

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Planiram da kupim PS3 i necu da bude cipovana da bih mogao da igram online igrice i novije sto izlaze, jel treba da obracam paznju koji je firmware u pitanju ili to nema veze sa ovim?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
silasara2 kaže...

Bio je gore cfw 4.60 pa sam ja napravio update na cfw darknet 4.66 ali sam ostavio stari multiman, sad neznam dal bi možda bilo do njega ili?

stavi multiman 4.66.10 inače ima fix za te nove igre što se pojavljuje crni ekran.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 3:34 (slk21).
10 godina
neaktivan

moze li se orginal igrica za ps4 igrati na ps3?

kruno imenjak
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina

normalno da nemoze

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 1:00 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slk21 kaže...
silasara2 kaže...

stavi multiman 4.66.10 inače ima fix za te nove igre što se pojavljuje crni ekran.. 

Ma nije stvar u fix-u jer se nekad igra normalno učita i normalno radi.

stavit ču danas novi multiman pa ču vidit

11 godina
neaktivan

Malo su mi se iskomplicirale stvari.
Skinuo sam prvo Habib,i  stavio sam multiman 4.66.
Kad sam stavio multiman pisalo mi je da nije kompatibilan sa tim Habibom 4.65.
Nije mi pokazivao ni jednu igru osim Bioshock infinity koji je u pkg.
Pa sam probao staviti multiman 4.65, pa nisam mogao jer je rekao da već imam noviju verziju multimana.
I onda sam stavio Rebug 4.65, jer da izbrišem multiman, obrisao bi mi sve igre.
I sa tim Rebug mi je pokazao sve igre,i mogu normalno igrati.

I sad mi se desio mali problem.
Kad ubacim USB sa novom igrom ne pokazuje mi ga u multimanu da ga mogu kopirati.
Pokazuje mi ga u Webmanu pod ikonom Webman setup, tamo se može upravljati igrama, ali nema mi nigdje da mogu kopirati na unutarnji hard.
Stavio sam Pes 2015 ali mi zapinje, šta mislim da je zato jer je na USB.
Dali ima neka caka za kopiranje igre na Interni hard?

Evo i Far cry 4 mi ne pokazuje u multimanu nego tek u spomenutom Webman setupu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 16:45 (elva1).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako obrišeš multiman igre se ne brišu nego ostaju na hardu.. Izbriši ga i stavi 4.65 i sve bi ti trebalo raditi.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 21:13 (slk21).
15 godina

Imaš pm ,

zašto ih ne prebaciš mrežom?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nemam pojma,iz čista mira mi neće prebaciti više preko mreže.

Uvijek sam tako prebacivao dok odjednom nije htjelo,nemam pojma zašto.Uopće se ne mogu povezati sa PS3.

Onda sam počeo prebacivati preko sticka, i sad kažem, ove igre na modifikaciji Rebug 4.65 ne mogu kopirati na interni disc.

Niti mi pokazuje igru direktno u Webmanu,nego moram ići i Webman setup, pod files, i onda na onaj prozor di piše USB i tek tamo ga nekako pokrenem.Ali nema nigdje za kopirati.

Probat ću te kombinacije šta si mi poslao na pm,a probat ću i staviti novi multiman, makar mi je pisalo ako ga brišem da mi se brišu i igre.To mi je zadnja solucija.

Ako može neki link na pouzdani 4.65 bio bi zahvalan.I dali mogu 4.65 preko 4.66?

Hvala svejedno svima!

10 godina
neaktivan

Kupio samo neispravni PS3 FAT; CECHG04 kojeg sam popravio.
Na njemu se nalazi CFW 4.46 Rogero. Ima i Multiman i nesto za PS2 igre i tome slicno. GTA V i jos neka igra sa zombijima. Ima hard disk od 120GB. Koji je skoro pa pun. 
Ako ja formatiram taj HDD onda mi CFW ostaje, ne? Moram samo instalirati Multiman? Posto mene GTA V i zombiji nimalo ne zanimaju. Ja sam si sknil FIFA-u 15 i planiram skinut UFC, i mozda neku F1 ili tako nesto.
Prvo bi isprobal FIFA-u 15. Skinil sam ju i raspakiral. 

[URL=http://www.igreklik.com/slike/][IMG]http://i.imgur.com/3OCs9rP.png[/IMG][/URL]
[URL=http://www.igreklik.com/slike/][IMG]http://i.imgur.com/ZDiNWuP.png[/IMG][/URL]
[URL=http://www.igreklik.com/slike/][IMG]http://i.imgur.com/kyRbgK6.png[/IMG][/URL]

Ako ju stavim na USB stick koji je FAT32 hoće li raditi? Bez da ju prebacim na HDD? Je'l moguce prebacati s USB sticka na unutarnji HDD?
Da li ju mogu sprziti na dvoslojni DVD il' nesto?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Datoteku BLUSS 3143 prebaciš na usb.. Usb mora biti formatiran na fat 32.. Na njemu napraviš folder imenom GAMES i u njega stavi datoteku BLUSS.. Ne trebaš formatirati ps3 već samo izbrišeš u multimanu igre koje nećeš... I možeš je prebaciti na Hard disk.. Tako za sve ostale igre.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 22:01 (slk21).
10 godina
neaktivan

Sad cu pokusati.
Al na tom hard disku su samo GTA V i jos neka igrica a ima 4GB od 111GB slobodnog. al ima dosta ''igrica'' pod GAME UNITLY ili tako nesto.
ja bi sve to formatiral i na novo programe instaliral. al CFW ostaje, ne?

EDIT:
Stavim FIFU na FAT32 USB stick. pokrenim PS3 pokrenem multiman, pokrenm FIFAu, i crni ekran i izbaci me na onaj pocetni screen (XMB mislim) i tamo pod games ima ''playstation3'' i nakon kaj se zadrzim na toj datoteci par sekundi onda se preko toga pojavil ikona od FIFA.e. pokrenm FIFU i izbaci mi gresku 80010009

i da, imam CFW 4.66 i pise da igra treba 4.60 i trazi me da izmjenim to ali ja stisnem NO

MOZE POMOC?

EDIT 2:

pronaso samo ovo na linku gdje sam skinuo FIFA.u 15 http://i.imgur.com/1CBGoZ8.png
kako ostavim da multiman odradi resign?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 16:26 (beli96).
10 godina
neaktivan

Ima li netko Progskeet flasher da može očitati odlemljen NOR ? ili E3 flasherom ako nekome radi, meni ne radi.
Nudim 50kn AKO se može što spasiti od ID informacija za popravak konzole. Hitno Zagreb

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
beli96 kaže...

Sad cu pokusati.
Al na tom hard disku su samo GTA V i jos neka igrica a ima 4GB od 111GB slobodnog. al ima dosta ''igrica'' pod GAME UNITLY ili tako nesto.
ja bi sve to formatiral i na novo programe instaliral. al CFW ostaje, ne?

EDIT:
Stavim FIFU na FAT32 USB stick. pokrenim PS3 pokrenem multiman, pokrenm FIFAu, i crni ekran i izbaci me na onaj pocetni screen (XMB mislim) i tamo pod games ima ''playstation3'' i nakon kaj se zadrzim na toj datoteci par sekundi onda se preko toga pojavil ikona od FIFA.e. pokrenm FIFU i izbaci mi gresku 80010009

i da, imam CFW 4.66 i pise da igra treba 4.60 i trazi me da izmjenim to ali ja stisnem NO

MOZE POMOC?

EDIT 2:

pronaso samo ovo na linku gdje sam skinuo FIFA.u 15 http://i.imgur.com/1CBGoZ8.png
kako ostavim da multiman odradi resign?

Kopiraj igru na unutarnji hdd, stavi novi mm i postavi da igra ima bd mirror i da je internal, pokreni iz mm i onda iz xmb-a samo ponovno.

16 godina
neaktivan
slk21 kaže...

bas me zanima temperature cpu i gpu na ps3..

Koje su normalne a koje rizične za ylod?

Normalne su 65/65 u igri sve preko toga je pitanje vremena.

Downgrade PS3, Xbox RGH/JTAG
13 godina
neaktivan
sayrus kaže...
slk21 kaže...

Slim po defoltu može do 70-72 ići dok fat i do 75, sve je ok da konzola radi neprekidno, jedino što je problem za ylod je to što se konzola grije-hladi, teoretski konzola koja radi na 75c može nadživiti konzolu koja će radit na 5-10c manje ali će se recimo palit-gasit odnosno hladit-grijat i obrnuto.

15 godina

Ili nakon izlaska iz igre pustit konzolu da radi desetak minuta da se malo ohladi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
donzega kaže...
sayrus kaže...
slk21 kaže...

Slim po defoltu može do 70-72 ići dok fat i do 75, sve je ok da konzola radi neprekidno, jedino što je problem za ylod je to što se konzola grije-hladi, teoretski konzola koja radi na 75c može nadživiti konzolu koja će radit na 5-10c manje ali će se recimo palit-gasit odnosno hladit-grijat i obrnuto.

Niti jedan čip nije dobar da radi preko 70c, primjer cpu i može podnijeti 70c jednu godinu ali zamisli da i gpu radi na 70c..koliko će izdržati?

Zbog takvog mišljenja imam stalno 5-10 konzola na reballingu :) pa samo nastavite.

-Downgrade PS3, Xbox RGH/JTAG-
10 godina
neaktivan
donzega kaže...
Superaconi kaže...

Moj PS3 Slim je na Rebug 4.46 DEX i extra je i posebno je extra sto DEX verzija ima zastitu od banovanja :)

Ne brini dobit ćeš ban prije ili kasnije. 

2 godine sa cfw nikad ban nisam dobio,a oni koji dobiju su glupi jer ne znaju da se zastite ;)

10 godina
neaktivan
slk21 kaže...

Ja sam ga stavio na usb i kad želim igrati Online onda ga promjenim..

Postoje programi kao seen enebler ili psn patch s kojim ga možeš promijeniti ali samo ako si na cfw-u..

Znaci svaki put kad ga ugasim vrati se star cid.. 

Mislim da se nemoze promjeniti cid i vratiti na ofw..

skini control console api 2.60 na komp i promeni CID i PSID stavi na boot i svaki put kad ti se upali PS3 stavi ce ti novi CID i PSID koji si ti stavio

10 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...
slk21 kaže...

Ja sam ga stavio na usb i kad želim igrati Online onda ga promjenim..

Postoje programi kao seen enebler ili psn patch s kojim ga možeš promijeniti ali samo ako si na cfw-u..

Znaci svaki put kad ga ugasim vrati se star cid.. 

Mislim da se nemoze promjeniti cid i vratiti na ofw..

Ti si onda i dalje na CFW ili si na OFW? Jer ako si na CFW koja je svrha unbana kad ces opet dobiti ban ako ides online...

ne znam ja 2 god sam online non stop sa cfw i nisam dobio ban niti cu dobiti jer znam zastitu

15 godina

Da postoji zaštita onda nitko ne bi dobio ban, tako da ti izjava nije na mjestu.

Još nitko nezna kojim načinima se otkriva CFW, ili ti to znaš?

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima li ko e3 flasher da iznajmi ili prodaje??

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Da postoji zaštita onda nitko ne bi dobio ban, tako da ti izjava nije na mjestu.

Još nitko nezna kojim načinima se otkriva CFW, ili ti to znaš?

Ima zastita pitaj mene znam sve oko PS3 i CFW.

PS3 salje podatke Sony-ju kada ste Sign Out i kada vam je internet konekcija ukljucena i onda mogu videti da li ste na CFW ili OFW e sad evo resenja za to.

1. Kada upalite PS3 ne idite Sign In

2. Otvorite Multiman pa zatvorite (ili skinite PSNinja v4 i idite Wipe History i onda Exit)

- Razlog je tome sto Multiman svaki put kad se udje u njega brise vasu history sta ste radili na PS3 ali meni je sigurniji PSNinja v4 jer on sve brise

3. Sada kada ste na XMB skinite Control Console API 2.60(preporucujem) na PC installirajte prvi deo na PC,a drugi deo na PS3: http://www.nextgenupdate.com/forums/ps3-cheats-customization/693857-update-controlconsoleapi-2-60-ccapi-37.html

4.  Kada instalirate CCAPI 2.60 prilikom svakog palenja PS3 ce pisati Control Console API 2.60 by Enstone (onda radi i dobro je sve proslo)

5. Kada ste install CCAPI 2.60 skinete ovaj program na PC: https://www.dropbox.com/s/ys5byawlratwtr6/PS3%20Console%20Manager.rar?dl=0

6. Idete Connect pa izabere IP vaseg PS3 (mora biti na istom WIFI ili Internetu PC i PS3)

7. Idete Sign In

8. Idete Fast Spoof 1 i pisace da je sve uspesno

9. Sada ste bezbedni od banovanja ali account i dalje moze biti banovan dok konzola ne moze

10. Kada odete log out morate restart ps3 da bi opet mogli Sign In jer kada kliknete na Fast Spoof 1 program ce vam promeniti Console ID na PS3 u 32 nule kako bi zavarao soni koji je vas pravi Console ID i samim tim ako se izlogujete necete moci da se ulogujete dok ne restartujete PS3 i opet uradite korake

To je to ako ima nekih pitanja ili problema pitajte me.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 14:19 (Superaconi).
13 godina
protjeran

WTF ......WTF ........WTF ......... ?!?!?!?!?!?!?

Moj PC  
1 2 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ha ha ha lik u Sony u radio.. Zna kako se otkriva cfw..

10 godina
neaktivan

Sve znam provereno jer ne bih pisao gluposti da ne znam ;)

Uglavnom moj savet vam je da ne koristite MultiMan i ostale Jailbreak Programe na PS3 dok ste Sign In u PSN jer cete dobiti ban.

Edit: Evo video da se vidi kako modujem GTA V Online sa Jailbroken PS3: 

Moj Skype: superaconi

Moj Facebook

Pitajte oko PS3 sve sta vam treba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 11:06 (Superaconi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice