Možeš igrati i originale bez problema, za PSN ti treba najnovija verzija firmwarea a to ti ne bi preporučio jer je izašao OFW 4.60 koji blokira sve ODE uređaje na svim vrstama PS3 konzola, no da, možeš bit ulogiran, no zapamti da sve što radiš online a imaš Cobru ili neki drugi ODE može rezultirati banom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Noćas sam pretraživo dosta toga o Cobra ODE čipu, dobra stvar je što se može uključiti i isključiti, no eto loša stvar je što su već pronašli rješenje kako blokirati čip, par ljudi je već dobilo ban.
Sam čip košta 70€, ima dosta dobrih HD tutoriala kako postaviti čip na matičnu. Tako da, sve u svemu, čip se isplati za one koji ne igraju online, niti planiraju se povezivati na PSN. Nadam se da postoji netko na forumu tko je već stavio čip, da vidim malo kakvo je iskustvo.
Noćas sam pretraživo dosta toga o Cobra ODE čipu, dobra stvar je što se može uključiti i isključiti, no eto loša stvar je što su već pronašli rješenje kako blokirati čip, par ljudi je već dobilo ban.
Sam čip košta 70€, ima dosta dobrih HD tutoriala kako postaviti čip na matičnu. Tako da, sve u svemu, čip se isplati za one koji ne igraju online, niti planiraju se povezivati na PSN. Nadam se da postoji netko na forumu tko je već stavio čip, da vidim malo kakvo je iskustvo.
Imaš i QSV verziju ODE-a koja ti dođe oko 50€ ali ona se može ugraditi samo u 25xx, 3xxx i 4xxx.
Ja imam ugrađenu Cobru u super slim konzoli pa pitaj što te zanima, meni je ok iako sam na 4.55 pa moram koristit SWAP disk metodu.
Ja imam isto Super Slim. Koliko si platio ugradnju? Di si uzeo? Jel se odjaviš sa PSN-a kad uključiš ODE? I jel preko USB-a pokrećeš igre ili možeš staviti na PS3 na HDD?
Ima li tko iskustva sa Cobra ODE čipom?
Samo ne kontam, jel se mogu normalno igrati originali(koje već posjedujem naravno) i mogu normalno biti ulogiran na PSN?
Da najnormalnije orginale možeš igrati i kada pirat oćeš pokrenuti moraš orginal neku igricu ubaciti u blueray jer na taj način funkcionira a iza ukopčaš u usb od cobra ode hdd il stick već sa čega pokrećeš. I najnormalnije ideš na PSN
Ja imam isto Super Slim. Koliko si platio ugradnju? Di si uzeo? Jel se odjaviš sa PSN-a kad uključiš ODE? I jel preko USB-a pokrećeš igre ili možeš staviti na PS3 na HDD?
Ugradnju sam platio 250 KN u Console Universu a Cobru 350 KN na AliExpressu. Ja nisam ni prijavljen na PSN, ištekao sam internet u potpunosti sa PS-a. Igre možeš na USB ili na eksterni HDD, dok na unutarnji HDD služi samo za instalacijske datoteke i PSN igre. Mislim da za PSN moraš imat zadnji OFW a to ti ne preporučam jer su uveli mjere protiv ODE uređaja.
Ugradnju sam platio 250 KN u Console Universu a Cobru 350 KN na AliExpressu. Ja nisam ni prijavljen na PSN, ištekao sam internet u potpunosti sa PS-a. Igre možeš na USB ili na eksterni HDD, dok na unutarnji HDD služi samo za instalacijske datoteke i PSN igre. Mislim da za PSN moraš imat zadnji OFW a to ti ne preporučam jer su uveli mjere protiv ODE uređaja.
Sa službene stranice od CO
PS3 ofw 4.60 has been released. All Cobra ODE users should avoid updating to 4.60 ofw until further notice.
Pozdrav može mi netko objasniti kako igrati online sa CFW , imam ps3 slim sa cfw 4.50 v1.01. Kolko sam skuzio trebao bi instalirati spoof 4.60 i instalirati PSNPatch ?
Moze li mi netko na PP poslati link za spoof 4.60, trazio sam na internetu ali vidim da neki nerade.
Hvala
Pozdrav ubacio sam danas spoof 4.60 i instalirao PSNPatch sve je proslo ok , ali ima jedan veliki problem, naime kada udjem u multiman i izaberem igricu normalno me vrati u xmb ali kad odem na ono */app_home/PS3_game umjesto da mi bude cover od igre on stavi ikonu od programa ToolBox i kada udjem u to nudi mi instalaciju PKG fajlova, nemogu uopce pokrenuti igricu, dali zna netko u cemu je problem
Pozdrav ubacio sam danas spoof 4.60 i instalirao PSNPatch sve je proslo ok , ali ima jedan veliki problem, naime kada udjem u multiman i izaberem igricu normalno me vrati u xmb ali kad odem na ono */app_home/PS3_game umjesto da mi bude cover od igre on stavi ikonu od programa ToolBox i kada udjem u to nudi mi instalaciju PKG fajlova, nemogu uopce pokrenuti igricu, dali zna netko u cemu je problem
Prvo sto radis je mountas igru, znaci udjes u multiman odaberes igru koju zelis igrati, nakon toga palis spoffer i psnpatch, tek onda pokreces igru, tebi multiman ne mounta igru zato sto prvo upalis psnpatch
Iskljucio sam spoof i obrisao ga, obrisao sam jos i PSNPatch ali nazalost opet isto
Evo slika da vidite o cemu se radi
Edit: nakraju sam instalirao habib 4.60, a snjim i novi problemi. Pokrenem igru u multimanu i kad me vrati u xmb i kada pokrenem igru izbaci error 80028f14
Obriso sam i opet instaliro ali mi je pisalo da Mulitiman nemoze ukljuciti emulaciju BD , uspio sam nakraju rijesiti problem sa iris managerom.
Dali se mogu spojiti sad sa Habit 4.60 na psn i igrati, kolke su sanse da pokupim ban?
Pozdrav,da li se cipiranjem ps3 ultra slim konzole na cobra ode 5.10 usporava ps3 i da li se moze igrat online a da te ne bannaju
Pozdrav,da li se cipiranjem ps3 ultra slim konzole na cobra ode 5.10 usporava ps3 i da li se moze igrat online a da te ne bannaju
Ne usporava se. Što se tiče online igranja, više ni to ne možeš, blokirali su i proxy opciju tako da ti ostaje zasad samo offline i to ako nemaš OFW veći od 4.53 (4.55 zahtjeva SWAP disk) za ultra/super slim konzole.
Cobra ODE je super, barem meni i podrška je super.
Koji OFW imaš?
Ako imaš 4.55 onda ćeš si morat zapržit jedan bluray disk sa EBOOT datotekama koji će ti služit kao SWAP disk :)
Probat ću jednostavno objasnit, dakle trebaš BOOT igru (original) te sprženi bluray disk koji sadrži EBOOT datoteke od svih igara koje misliš igrat. Kad pokreneš igru cobra te pita za SWAP disk tako što iza blicaju lampice određene boje. Ja imam v5.10b cobru na OFW 4.55, super slim konzola.
Pozdrav ljudi. Prije nekog vremena bannalo mi je konzolu i account zbog gluposti sto sam isao na psn. Postoji li koji valjani Unban program ili nesto slicno? Ako nema, zna li tko di mogu nabaviti Console ID za jeftine pare?
Ja imam E3ode i ne trebam nikakav sprženi disk sa eboot datotekama nego samo orginal igru i mjenjam preko menija hoću li igrati orginal ili prebaciti na modifikaciju i igrati sa vanjskog harda

UZagrebu-Console universe
Ja imam E3ode i ne trebam nikakav sprženi disk sa eboot datotekama nego samo orginal igru i mjenjam preko menija hoću li igrati orginal ili prebaciti na modifikaciju i igrati sa vanjskog harda
A jel imaš super slim konzolu na 4.55?
Moja konzola je modificirana u Zagrebu u Console Universu.