Ps3 Hdmi problem

poruka: 9
|
čitano: 2.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Hdmi problem Ps3

Molim vas pomozite kad igram na Ps3 ovo mi se stalno događa neznam zasto igram sa HDMI kablom?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ps3 Hdmi problem

Dakle kad igram neku igru Hdmi radi normalno onda se odjednom isklljuci na 5 sekundi pa se vrati u igru poslje 30 sek igranja dogodi se ista stvar i to me stvarno iritira molim pomoc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ps3 Hdmi problem

Provjeri kabel, jeftiniji su skloni pucanju na krajevima, pogotovo ako ih savijas(npr. zbog zida iza TV itd.) Provjeri prikljucke na PS-u i TV-u. Postavke na PS-u TV-u, takodjer provjeri.

Never let a computer know you are in a hurry.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Ps3 Hdmi problem

Ovako je to bilo jucer sam kupi Hdmi u elipsu za 30 kn i igro sam Call of Duty ghost na lg plazmi bez ikakvih problemema onda sa ps3 dan sutra premjestio u svoju sobu gdje imam neki Vivaxov tv i tu su poceli problemi pa neznam jel mozda nesto do tv-a?

14 godina
neaktivan

To se i meni non-stop događa. Pomaže kada malo promrdaš kabel na ulazu u ps ako nema duže od 15ak sec. Ne znam niti sam zašto se događa...

Možda ovdje nešto ima.

http://www.gamefaqs.com/boards/927750-playstation-3/65254980

12 godina
neaktivan
Ps3 Hdmi problem

Sve sam pokusao ali nece hvala sto se pokusali pomoc

0 0 hvala 0
17 godina

Meni se ista stvar desava s Komponentnim kablom samo sta slika nestane na pola sekunde i nije bas tolko cesto.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
12 godina
neaktivan

Jesi uspio popraviti meni se svakih 30 sek to događa

16 godina
neaktivan
filipcro123 kaže...

Dakle kad igram neku igru Hdmi radi normalno onda se odjednom isklljuci na 5 sekundi pa se vrati u igru poslje 30 sek igranja dogodi se ista stvar i to me stvarno iritira molim pomoc

Samo promjeni hdmi, po mogućnosti kupi kraći onaj od 1m

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice