Molim vas pomozite kad igram na Ps3 ovo mi se stalno događa neznam zasto igram sa HDMI kablom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle kad igram neku igru Hdmi radi normalno onda se odjednom isklljuci na 5 sekundi pa se vrati u igru poslje 30 sek igranja dogodi se ista stvar i to me stvarno iritira molim pomoc
Provjeri kabel, jeftiniji su skloni pucanju na krajevima, pogotovo ako ih savijas(npr. zbog zida iza TV itd.) Provjeri prikljucke na PS-u i TV-u. Postavke na PS-u TV-u, takodjer provjeri.
Ovako je to bilo jucer sam kupi Hdmi u elipsu za 30 kn i igro sam Call of Duty ghost na lg plazmi bez ikakvih problemema onda sa ps3 dan sutra premjestio u svoju sobu gdje imam neki Vivaxov tv i tu su poceli problemi pa neznam jel mozda nesto do tv-a?
To se i meni non-stop događa. Pomaže kada malo promrdaš kabel na ulazu u ps ako nema duže od 15ak sec. Ne znam niti sam zašto se događa...
Možda ovdje nešto ima.
http://www.gamefaqs.com/boards/927750-playstation-3/65254980
Sve sam pokusao ali nece hvala sto se pokusali pomoc
Meni se ista stvar desava s Komponentnim kablom samo sta slika nestane na pola sekunde i nije bas tolko cesto.
Jesi uspio popraviti meni se svakih 30 sek to događa
Dakle kad igram neku igru Hdmi radi normalno onda se odjednom isklljuci na 5 sekundi pa se vrati u igru poslje 30 sek igranja dogodi se ista stvar i to me stvarno iritira molim pomoc
Samo promjeni hdmi, po mogućnosti kupi kraći onaj od 1m