Ps3 crveno svjetlo

poruka: 4
|
čitano: 1.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Ps3 crveno svjetlo

Imam problem sa PS3 20 GB. Dobila sam ju prije dvije godine i prije toga je koristena, nisam sigurna koliko dugo. Radila je ok, nije bilo nikakvih problema, mada je bila poprilično glasna prilikom igranja malo zahtjevnijih igara tipa The Last Of Us. Zadnje što se na njoj igralo bilo je Diablo 3 i tada je radila bez problema. Nije se palila nekoliko dana i onda odjednom kada sam ju upalila, radila je nekih 5 minuta i ugasila se. I od tada non stop tako radi, upalim ju, pokrenem igru ili ne, nije bitno, radi 5 minuta, ugasi se i miga crveno svjetlo. Otvorila sam ju, očistila, jer je unutra bilo užasno puno prašine, nanijela novu pastu i sklopila sve kako je i bilo. Mislila sam da je do te prljavštine ili do paste koju je definitivno trebalo promijeniti... Međutim, nije :/ I dalje isti problem i ne znam sta da radim. Da ju odnesem na servis da oni srede ili ima netko neku ideju.. :D

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ps3 crveno svjetlo

Ako se ne varam, radi se o debelom PS3, prvom postojećem modelu koji je došao na tržište. Te prve konzole su strašno nepouzdane, osjetio sam na vlastitoj koži jer su mi 2 PS3 od 60GB dobila YLOD, koji su isto godište kao taj model od 20GB. Po svemu sudeći to kod tebe nije slučaj jer tvoj barem može raditi 5 minuta, što bi upućivalo na pregrijavanje. Sad, očistila si prašinu, zamjenila termalnu pastu, a i dalje se pregrijava, tako da može biti do toga da nisi dobro pričvrstila hladnjak prilikom ponovnog sastavljanja. Ako imaš podloške za šarafe debljine 1-2mm u kući, probaj staviti ispod šarafa za clampove i dobro ih stegni da hladnjak doslovce nabiješ na čipove. Drugo, što je veći problem, možda je otišao termalni senzor ili ventilator, za što bi najbolje bilo nositi PS3 na servis, no mogli bi dobrano naplatit.

Ukratko, probaj s podlošcima, ako to ne pomogne - servis.

11 godina
neaktivan

Hvala, odnijet cu na servis, jer sad je u jos gorem stanju, sad ne radi ni tih 5 minuta. :/ Posudila sam od prijatelja ps3, kod njega nije ispravna, ne radi mu blu ray, tako da sam onaj iz svoje trice prebacila u njegovu, samo dok pređem Diablo, pa ću ju onda odnijeti na servis :D

14 godina

Sretno ti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice