Evo, dok cekam da mi PS4 stigne u ruke razmisljan sta cu sa ps+ preplatom, iman nekoliko pitanja, rado bi da svi dobiju odgovor ako je moguce.
1. Koliko igre stoje na storeu? Naprimjer rado bi zelia imat Resogun koji je stiga za ps4 nedavno mukte, nebi volia sad da mi nestane jer nisan ga uspia uzet jer nasi kasne sa konzolama.
2. Da li idem na HR, GB il US account? PAL i NTSC regije imaju drugacije igre, i cujem da PAL regija dobija inace bolje nego NTSC, al NTSC radi na $ i znaci prilicno su jeftinije I igre I pretplata.
Ako idem na NTSC ps+, to znaci da cu igrat te igre online na Americkim serverima? Ili cu sve igre igrat na Americkim serverima? To bi bilo prilicno lose.
Vazno - Jesu li igre na HR ps+ lokalizirane? To stvarno nebi moga podnit, nebi moga igrat igru bez Engleskog.
3. Jel mogu PS+ pretplatu uzet prije nego dobijen ps4, i ako neman ps3?
4. Hoce li normalna Visa Electron Debitna kartica bit dovoljna? Moze bit i linkana na Paypal, nevazno. Dosad nisan ima problema kupovanjem sa njom online, rado nebi isa preko ps+ bonova.
5. Mileniumova stranica ja beskorisnija od <blink> elementa. Jeli javljaju sta u vezi bundlova, npr cuja sam za bundle bez igara il kamere sa extra controllerom, to bi bilo dobro.
To bi bilo to, nadam se da nisan ista vazno zaboravia.