Problem sa pspom :(

poruka: 8
|
čitano: 1.721
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

nabacao sam nekih stvari na memory i ubacio u psp i sad mi se javlja sljedeci problem....bilo sta da pokrenem pise mi data is corrupted....

pokusao sa ojesmama(u mp3 su formatu) i pokrene ih i nakon kratkog perida pokaze mi se to i skoci na sljedecu pjesmu i sve tako...i ne mogu se vratiti na tu pjesmu--kao ne prepoznaje je--i onda nakon kraceg vremena opet je ´´prepozna´´,moze je pokrenuti,ali opet poslije 30-40 sec pokaze mi isto i prebaci na sljedecu...isto tako ubacio sam n64 emulator i kad krenem da ga pokrenem pokaze mi odmah to...

ajde ako ko ima psp i iskustva ovim pls help Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa pspom :(

Problem je vjerojatno u memorijskoj kartici.

Stavi karticu u neki čitač, spoji na pc, skini program h2testw i testiraj. Ako ti prijavi greške, kartica je neispravna.

Napomena: prije testiranja izbriši sve ili formatiraj karticu, kako bi program mogao testirati cijeli kapacitet kartice.

KaeR
15 godina
neaktivan

uradio sam to sto si rekao i izbacilo mi je ovo :

Warning: Only 3803 of 3804 MByte tested.
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 3.02 MByte/s
Reading speed: 6.60 MByte/s
H2testw v1.4
znaci nije do toga...Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj formatirat pa onda vidi dal će šljakat.

Jel imaš custom firmware? I ako da koja verzija?

Emulator ti neće šljakat na offical firmwareu.

15 godina
neaktivan

pda i uradio sam format prije nego sam poceo skeniranjem.....a firmware..hmm--znam da mi je verzija system software 6.00,ako to ima veze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ti sve drugo normalno radi (možeš igrat igrice i to sve?) onda je jedini mogući problem u kartici. Probaj drugu ako možeš...

zakon
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ako je original 6.00 (tj. nije CFW), onda emulator vjerojatno neće raditi. Međutim, mp3 pjesme bi svakako trebale raditi.

Ako igraš samo originalne igre, možeš pokušati s nadogradnjom firmwarea na najnoviju verziju (sa službene Sonyjeve stranice).

Inače, moguće je i da imaš problema s čitačem kartice u samom PSP-u, ali prije nego što ideš u servis, probaj posuditi od nekoga drugu karticu da budeš siguran.

KaeR
15 godina
neaktivan

ma igram orginale,kad ga ne mogu flesovati jos :(

a ne bih da nadogradjujem dosli su do 5.50,reko sve brzo ce i za 6.00 skuziti....ne mogu igrati iso,ali sma se nadao da ce mi bar taj emulator raditi....a sad i mene od svega najvise cudi sto mi to pokazuje i kod mp3 pjesama...nista probam jos sa drugim karticama...

hvala svima na odgovorimaOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice