ovako nesto lurkam vec mjesecima - hvala ti! :)
naruceno, placeno... sad cekam
odlicno...bitno da si uspio..jer više nema :D
ovako nesto lurkam vec mjesecima - hvala ti! :)
naruceno, placeno... sad cekam
odlicno...bitno da si uspio..jer više nema :D
Već nedostupno, smiješno.
ps5 digital + dodatni kontroler 3999kn
https://www.sancta-domenica.hr/gaming/igrace-konzole/playstation-5-digital-edition-b-chassis-ps5-dualsense-wireless-controller.html
NEDOSTUPNO...
pa jebote... kolko su ih imali? jednu konzolu
pa jebote... kolko su ih imali? jednu konzolu
Ma mislim da većinom dolazi bundle od 10ak komada, no jbg. imajte na umu da ekipa koja radi tamo javlja poznanicima sigurno kad će biti dostupno i to se rasproda vrlo brzo.
I naravno ne kupuje prek weba u SD-u samo Zagreb tako da, to kak dođe tak i ode, mislim da je ekipa već ranije pametno pisala, najbolje je otići fizički u dućan i upitat(kupit) konzolu ako je dostupna.
Koja komedija. Prosle godine, 5mj, 3500kn. Cemu je sad 500kn to skuplje... nije mi jasno.
Koja komedija. Prosle godine, 5mj, 3500kn. Cemu je sad 500kn to skuplje... nije mi jasno.
Ponuda i potraznja i politika: zasto ne, kad mozemo.
Iskreno bez zamjere ali svi smo mi idioti...umjesto da odhebemo sanctu i njihovo pumpanje cijena i svi skupa jednostavno kupujemo tipa xbox seriju S sa godišnjim gamepassom i amen.
T-Com opet ima na lageru, meni za produljenje fiksne i mobilne pretplate ponudili PS5 825GB + 2 controllera + 5 igrica. Ispalo bi me samo za PS5 205kn/mjesečno na 2 godine.
Mislim da neću uzeti jer imam PS4 koji samo skuplja prašinu, ne sjećam se kad sam ga zadnji put upalio.
Meni fiksna 309kn (optika 200/100, telefon , max tv) + mobilna 206kn (unlimited/neograničena) + 205kn PS5 mjesečno.
Bez ovog da platim u startu neku cifru.
sad bio u tcom rijeka-prebacivanje sa drugog operatora na unlimited mobilnoj tarifi mi traži 5700 (rate ili keš) za ps5 2 kontrolera i 5 igara
telemach traži za bilo koju tarifu 5300 sa 4 igre, jedino što kod njih portal ne radi kako treba...
Možda je to nova ponuda, sinoć sam bio u T-Com centru i lik mi kaže da su baš dobili PS5.
Moguće je da mora biti fiksna+mobilna koja se spoji u Magentu pa onda mogu bez iznosa u startu?
Šteta što mi ne treba, da barem imaju u ponudi Nvidiju grafičku uzeo bih odmah :)
Meni fiksna 309kn (optika 200/100, telefon , max tv) + mobilna 206kn (unlimited/neograničena) + 205kn PS5 mjesečno.
Bez ovog da platim u startu neku cifru.
Da znaci samo 720kn mjesecno...
Uzeo sam i ja ps5 u njih. Uz unlimited tarifu(mobilnu) izaslo me 213kn mjesecno za ps5 uz 206kn za samu tarifu. Pa racunajte....
Nije najbolja ponuda na svijetu,al trebala mi je tarifa pa reko hajde neka. Dobije se ps5+dodatni kontroler. Uz pet igara: Spiderman MM,Fifa 22,Dead Stranding,Sackboy i All star destruction(ak se tak pise).
Da , zato i ne uzimam..previše mi je 2 godine plaćati 720kn.
mene zvala ženska iz telemacha, dogovorili se, kaže sad će vam doći poruka pa samo potvrdite...i tako sad će...
Da
Kad kod telekoma moraš uzeti mobilnu pretplatu. Što je skuplja mobilna tarifa, to je manja rata za PS5. Svejedno platiš puno. Pa je bolje vrebati ovakve prilike za 3700 kuna.
Također i ja...ali i preskupo mi je ovako