Evo za najbrže bude bilo Bozica, Mall hr ima u King Cross na zalihi par konzola za 3700kn. Nisu reklamirali samo je bila objava na instagramu frend jučer kupio
Ak je jucer vec kupio a imali su 10 komada...to je vec sve otislo xD
Evo za najbrže bude bilo Bozica, Mall hr ima u King Cross na zalihi par konzola za 3700kn. Nisu reklamirali samo je bila objava na instagramu frend jučer kupio
Ak je jucer vec kupio a imali su 10 komada...to je vec sve otislo xD
Ne, blu-ray verzija sori zaboravio napisat
BR verzija za 3700, a na izlasku je bila 3850?
edit: stvarno je, evo kolega uzeo zadnju za 3772 kn.
zadnja iz mall.hr otisla oko 12.30.
Objavili su na Instagramu. Nebi ih nazvao bandom kad su prodavali po nikad nizim cijenama, u vrijeme kad svi scalpaju na istom proizvodu.
Ma baitali su ljude...da namjerno dođu do trgovine...i makar nema plejki...možda nekaj kupe...
To ti je stari jeftini marketing....
Fer od njih za cijenu...ali nije fer za one kojima je poslovnica daleko...
Sancta je odron...glavni uvoznik...koji konstantno diže cijene...a zadnjih mjesec i pola također nedaju online...samo u poslovnici...sramota...
Star si
Stari 10 konzola na kolko skoro milijun stanovnika ima u zg :D
Još su i dugo trajale...
Stari 10 konzola na kolko skoro milijun stanovnika ima u zg :D
Još su i dugo trajale...
Ma pusti ga, vidis da samo zanovijeta. Nista ne valja..bolje da su prodali i to malo na nacin koji jesu, pa tko uhvati, nego da su oglasili na sva zvona za 5 500 kn. Ajde da su prodavaci kupili sve i stavili na njuskalo, a ljudi nakon tog oglasa na IG dosli u poslovnicu i da su im ovi rekli da se prodalo, nego su stvarno kupili BR izdanje po doslovno nikad nizoj cijeni.
Pa u zadnjih godinu dana jedini shop sa "normalnom" cijenom...meni je ionako mall hr jedan od boljih shopova kod nas...tak da ovo mi je samo jos jedan veliki plus kod njih.
Odat ću ti tajnu.... Zagreb JE centar HR! ;-)
Sto se tice PS5 dosta trgovina ih uopce ne stavlja na web, vec ih distribuiraju samo u poslovnice - Sancta, Semark, Hg spot....
Tako da ne razumijem tvoju frustraciju. Mall je otvarao poslovnicu u King crossu i povodom toga su imali akciju samo u toj poslovnici.
Ko je ubo je ubo....ja sam vidio da je kolega green tu na forumu objavio da imaju konzole po toj cijeni, odmah sjeo u auto i zapicio u King cross. Kad sam dosao tamo imali su jos 2 konzole na raspolaganju. Ne pratim instagram od Malla, nisam ni znao da imaju instagram. Samo sam imao srece da sam viio post valjda par minuta nakon sto je objavljeno tu na forumu. I da su jos imali konzolu na raspolaganju.
e jbg... naravno tek sad vidim ovo
brutalan deal ko ga je ulovio
Zagreb nije centar HR, wtf???
jesi ti pohađao kada kakvu školu u HR?
Jasno, postoji ZG i njegovi prepotentni stanovnici (ne svi, ali vecina) koji su otisli i kupili te plejke za 3800kn i onda ostatku drzave prodaju za 6000kn
Ako ti je utjeha ja sam kupio za sebe, a PS4 sam odmah prodao za 1000kn. Nije u redu generalizirati.
e jbg onda..., vidiš kako te Grenland učinio nervoznim, što se prije opustiš, bit ce ti bolje
ps5 digital + dodatni kontroler 3999kn
ovako nesto lurkam vec mjesecima - hvala ti! :)
naruceno, placeno... sad cekam