PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.465.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
MGloc kaže...

Sta si dao uz njega ? 

Kontroler. 

hummer0 kaže...

Hexfire

Za koliko si ga prodao? Ak nije tajna.

1700kn. 

Dal je to puno ili malo, dalo bi se raspravljati, ali prvenstveno me začudio interes. Par minuta od objave sam imao 6-7 upita i prodao u roku 2 sata. Nisam baš računao da će tako ispasti jer mi tek drugi tjedan stiže Series S pa će sad biti kriza par dana  Vjerojatno nije škodilo što je zadnja revizija konzole i stara cca 14 mjeseci.

Za 2000kn sam oglasio i da sam htio slati poštom mogao sam dobiti i toliko, ali ovako je čovjek iz ZG došao do mene, pogledao, isprobao i bok. Jednostavnije i draže mi je bilo tako riješiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
4 godine
protjeran
Bome si ti fino dobio. S obzirom da si dao samo kontroler ovo je super cijena.

Frend je pro s 4 kontrolera prodao za 100€ haha
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 17:30 (foofajter).
14 godina

Za odlicnu cijenu si prodao s obzirom na 2 sata i samo kontroler ali ajd ZG ima trziste.

15 godina
PlayStation 4

Malo malo je to.

Ja svoju PRO nedam ispod 2500 KN ops. 

ursusc355

Nisi skužio da se šalim odmah TD.

ko je pitao za ursusc355 evo vratio se je sa svojim legendarnim TD-ovima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 21:15 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ja sam svoju pro s 2 controlera jedva prodao za 1500. Likovi nudili 1000, rekoh nedam .
Kako mi se cini, ovi sto kupe ps5 za 1000€ nece ju moci prodati ni za 2000kn kad dode pro verzija za 3 godine
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 18:09 (Gogy7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MGloc kaže...

Za odlicnu cijenu si prodao s obzirom na 2 sata i samo kontroler ali ajd ZG ima trziste.

Inače rijetko prodajem ljudima u ZG, više Zagorje i Varaždin (preko sat vremena vožnje ima od ZG do mene), ali u zadnja 3 tjedna prodao sam PS4 pro, Ikea Markus, Xbox One X i po sve su ljudi iz Zagreba došli do mene. Valjda im je dosadno radi korone. 

hummer0 kaže...

Malo malo je to.

Ja svoju PRO nedam ispod 2500 KN ops. 

Uf, to bi ipak bilo malo previše. Toliko sam platio svoju s njuškala kad sam kupovao 2016.  

Gogy7 kaže...
Ja sam svoju pro s 2 controlera jedva prodao za 1500. Likovi nudili 1000, rekoh nedam .
Kako mi se cini, ovi sto kupe ps5 za 1000€ nece ju moci prodati ni za 2000kn kad dode pro verzija za 3 godine

Meni je prvi lik koji se javio ponudio 1500, pa smo se kao našli na 1800, pa je nakon 2 sata odustao jer veli da je našao drugdje za 1500. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
PlayStation 4

Ma jbt novi je 2600kn sa 1tb ssd ti si super prosao.

Ja imam jos uvijek ps2 slim , bratic je isto imao od 1-4 trenutno je na 4 morat cu ga nagovorit isto da uzme 5.Sada ce biti u drugom / trecem mjesecu prije uskrsa pravo vrijeme za prodaju starog i kupnju novog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze mi netko objasnit jer ja stvarno ne razumijem,kakva vam je to fora da ps4 cijenite na 800-1000 kn?Pa nije to stara kanta tipa ps2,igre izgledaju vrhunski na ps4.Bas me zanima.kad bi vi isli prodavati svoj ps4 da li bi pristali na 800 kn?Po meni realna cijena je 1500 slim,2000 pro.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
protjeran
Nije stvar kolko mi cijenimo već jer je puštanjem ps5 u prodaju njuškalo puno oglasa od ps4. Nemreš dobit 1500 za slim ako pola ekipe prodaje za manje. Kaj misliš od koga će kupit? Osim ako ti nije hitno za prodat pa nek stoji.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 21:27 (foofajter).
16 godina
neaktivan
foofajter kaže...
Nije stvar kolko mi cijenimo već jer je puštanjem ps5 u prodaju njuškalo puno oglasa od ps4. Nemreš dobit 1500 za slim ako pola ekipe prodaje za manje. Kaj misliš od koga će kupit? Osim ako ti nije hitno za prodat pa nek stoji.

Ok to mi je jasno,ali bez uvrede svatko tko kaze da ps4 VRIJEDI manje od 1500 kn,nesto mu s mozgom.ne valja.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
4 godine
neaktivan
big_guy kaže...
foofajter kaže...

Ok to mi je jasno,ali bez uvrede svatko tko kaze da ps4 VRIJEDI manje od 1500 kn,nesto mu s mozgom.ne valja.

Bez uvrede ali...

https://www.hgshop.hr/novosti/potrazi-svoju-novu-konzolu-vec-od-1699-kn-ili-ps4-igru-na-popustu-do-74/1721

Znaci prije 2 god dok je još bio aktualn bio je jeftiniji nego danas kad je izašla petica.

11 godina
PlayStation 4

Ako netko prodaje PS4 Pro, možemo se čut u pm sa ponudom i informacijama.  Lijep pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
Bitanga kaže...

Ne znam jel bilo:

https://www.hrvatskitelekom.hr/pogodnosti/u-dobrim-rukama/pogodnosti-partnera?oa=true&utm_source=oneapp&utm_medium=banner&utm_campaign=loaylti-partneri-SD

"popusti na igre za PlayStation 4, Xbox i PC te PlayStation VR od čak 30%, dok PlayStation 4 pribor te Logitech, Razer i Steelseries asoritman možete nabaviti uz popust od 20%."

Jel zna netko koji je kod za 30% popusta? IGRE30?

Nemrem se sjetit, htio bi isprobat jel šljaka i na igre koje su na popustu...s obzirom da su izmijenili link koji je Bitanga postavio pa sad baca na pogodnosti kod nekih tečajeva.

16 godina

Popust u SD preko HT-a je vrijedio do jučer. Danas su stavili te tečajeve.

Živio torent
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 20:16 (danijel0000).
11 godina
Tko voli Indie Puzzle igre tipa Limbo i Inside neka baci pogled na Shady Part of Me.
2D puzzle platformer, sa domisljatim zagonetkama i mracnom pricom. Nemojte da vam prode ispod radara.
Nudi oko 3h zanimljivih zagonetki za 100kn na izlasku. Igra je stvarno dobra, dobiva ocjene oko 8/10.
Igrao sam ju jučer i svaki level je domisljat i drugačiji.
Trailer
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
PlayStation 4

79 kn hit naslovi sada. Horizon, Gran Turismo, Uncharted..

dobra prilika za one koji ih jos nisu igrali

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

kupujem novi monitor za komp na koji bih povremeno spojio i ps4 . našao sam na ekupi dosta jeftino ima samsung 27 " zakrivljeni pa bih kupio. dali je netko probao ili vidio kako to izgleda igranje na zakrivljenom ekranu ? nisam uživo vidio zakrivljeni pa da se ne zeznem. ako netko je neka napiše par riječi .  uzeo bi taj sa zakrivljenim ekranom samo zato što je jeftin i na akciji. za komp mi je nebitno al  me zbog spajanja ps4 brine kako če to izgledati igranje na njemu

3 uzmi izgleda igranje uredu
1 nemoj užasno je
7 bolji je ravni
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...

kupujem novi monitor za komp na koji bih povremeno spojio i ps4 . našao sam na ekupi dosta jeftino ima samsung 27 " zakrivljeni pa bih kupio. dali je netko probao ili vidio kako to izgleda igranje na zakrivljenom ekranu ? nisam uživo vidio zakrivljeni pa da se ne zeznem. ako netko je neka napiše par riječi .  uzeo bi taj sa zakrivljenim ekranom samo zato što je jeftin i na akciji. za komp mi je nebitno al  me zbog spajanja ps4 brine kako če to izgledati igranje na njemu

Meni super osjećaj, bolje nego igranje na klasičnom ekranu. Zakrivljeni te totalno ubaci unutra i nakon kratkog vremena više ništa drugo ne primjećuješ.

Igrao sam na 34" HP Curved kompu 21:9 omjera, pa ne znam da li će isti efekt biti na klasičnom 16:9.

Treba kratko vrijeme da se oko navikne i treba sjediti na točnoj udaljenosti.

To je onaj bijeli Samsung 27"? Bio mi je jedan u rukama, solidan monitor za svoju cijenu. Najveća mana mu je relativno niska rezolucija za 27".

13 godina
PlayStation 4

Ekipa jel mislite da je dobra kupnja sad uzet novi PS4 Slim 500GB sa 3 igre (HZD Complete Edition Hits, Ratchet and Clank Hits, Spiderman 2020) i pretplatu na PS Plus od 90 dana za 1100kn(50kn/mj)?

Ponuda za produljenje ugovora a nikom ne treba novi mobitel pa ovo mi ne izgleda ka losa opcija.

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2020 19:59 (Kelam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Ne izgleda loše uopće, vrlo dobre igre u paketu. Jedino što 500 GB postane malo...
13 godina
robogo kaže...
Ne izgleda loše uopće, vrlo dobre igre u paketu. Jedino što 500 GB postane malo...

Sta se to ne moze rijesit jednostavnim disk upgradeom? Cak i sa SSDom?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
8 godina
Može čime god hoćeš sve dok je SATA i, ako se dobro sjećam, do 8 TB.
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja kupila na WD store neki refurbished eksterni disk od 4gb za 50 eur, radi ko beba (ps4 slim 500gb)

2 0 hvala 2
4 godine
protjeran
Meni u dvije godine nijednom 500 gb nije bilo malo. Evo sad prije prodaje sam imao instalirano RDR2, Nba 2k20, Crash Nitro, Tony Hawk, Ghost of Tsushima i Mafiu.

I to je najviše kaj sam imao instalirano jer inače imam instaliranu jednu koju igram trenutno i tipa još igra, dvije koje se mogu uvijek upalit.

3 0 hvala 0
8 godina
Nije toliko problematičan prostor za igre nego prostor za updateove.

Za update Division 2 mi treba, uz 110 GB koje igra zauzima, još 110 GB + prostor za sam update.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2020 9:16 (robogo).
13 godina
PlayStation 4
U svakom slučaju koliko vidim i tu po temi za te 0are je to 9dlicna kupnja, nepatin od PS5 imam jak laptop za najnovije igre više me vuče igranje nekih ekskluziva koje nisam ima priliku probat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PlayStation 4

Postovanje,

U stanu nemam internet ali ima PS4,imam i 3g modem.

Mislio sam da kupim broj prepaid i da preko 3g modema imam net na ps4.

Da li je to izvodljivo?

Da li ps4 prepoznaje 3g modem ?

Kako bih dopunjavao prepaid broj u tom slucaju?

0 0 hvala 0
8 godina
PeroMilic03 kaže...

Postovanje,

Da li je to izvodljivo?

Ja dok nisam imao internet u stanu PS4 sam spajao na net preko mobitela (hotspot) radilo je super. 

PS4 će ti prepoznati modem, pitanje je samo možeš li na tom modemu imati 4G brzine? Jer s 3G se nećeš baš usrećiti. Radit će ti net, ali ako misliš igrati online igre kao Warzone to baš neće ići najbolje. 

Što se tiče nadoplate, staviš SIM u mobitel, registriraš broj na portal (ovisno koja je mreža u pitanju) i putem portala ili aplikacije nadoplaćuješ. 

4 godine
neaktivan
Vandit kaže...
PeroMilic03 kaže...

Postovanje,

Da li je to izvodljivo?

Ja dok nisam imao internet u stanu PS4 sam spajao na net preko mobitela (hotspot) radilo je super. 

PS4 će ti prepoznati modem, pitanje je samo možeš li na tom modemu imati 4G brzine? Jer s 3G se nećeš baš usrećiti. Radit će ti net, ali ako misliš igrati online igre kao Warzone to baš neće ići najbolje. 

Što se tiče nadoplate, staviš SIM u mobitel, registriraš broj na portal (ovisno koja je mreža u pitanju) i putem portala ili aplikacije nadoplaćuješ. 

Da li moram da vadim svaki put sim iz modema pa da ga stavljam u tel. kad hocu da dopunim i kupim net ?

Lako je preko hot spota,to sam vec koristio.

U stanu ne zivi niko a zena me otjera da se igram povremeno pa mi glupo da placam net cijeli mjesec. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2020 9:07 (PeroMilic03).
8 godina
Ako mreža čiji SIM koristiš ima svoju aplikaciju, najčešće je u nju uključena i mogućnost kupovine ili nadoplate već kupljenog bona i aktivacije tarife.

Bolja je opcija nabaviti neki 4G router, pa PS4 spojiti na njega, jer je router neovisan (ima vlastito napajanje i sve što mu treba je struja) i konfigurabilan. USB modem mora imati neko sučelje za uspostavljanje dialup veze, što PS4, koliko znam, nema.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2020 9:17 (robogo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice