PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.410.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
Q-Tip kaže...

Jbg ti si sad tu pokrenuo deset različitih tema i rasprava, a ja pričam o jednoj koju je lako provjeriti i za koju sam siguran milijun posto da nisi u pravu. Niti sam se dotakao brojčanih ocjena, niti pros and cons, niti subjektivnih i objektivnih procjena koliko je točno potrebno igrati igru da bi napisao recenziju. I nisam rekao da SVAKI recenzent odigra igru do kraja, nego da baš svaki recenzent i svaki medij koji drži do sebe i želi biti relevantan prije recenzije odigra igru do kraja. I to je činjenica. I naravno da recenzenti brane svoje pravo da subjektivno ocjenjuju igru, pa recenzija je sama po sebi subjektivan tekst, ne može jedan čovjek napisati službeno mišljenje cijelog sitea. Zato i imaš recenzije koje ti u posebnim okvirima nude "drugi pogled", gdje svoje mišljenje podijeli drugi recenzent iz drugog kuta gledanja.

Ako mene pitaš osobno, najdraži site mi je Rock Paper Shotgun, koji nema ni pros and cons, ni postotke, ni brojčane ocjene, nego potpuno tekstualnu recenziju. I da, odigraju igre do kraja prije nego ih recenziraju. 

P.S. Ja sam isto Deniju odgovorio na pitanje i iz zajebancije sam mu rekao da ne sluša što pričaš, nemam iskreno ništa protiv tebe. 

Ma sve cool, slažem se, nisam ni reagirao na tvoje postove, ti si bio pristojan i dovitljiv :-)

Ali pod broj jedan, naravno da će svi revieweri reći da su odigrali igru (od toga zarađuju lovu), a pod broj 2 većinu igara nitko ne igra do kraja, pa tako ni recenzenti. Ali pošto si ti napisao da je to činjenica, onda nemam argumenata više :-) Iako bih volio vidjeti neke činjenice tog tipa.

Previše igara ima za reviewirati da bi ti sad jednoj igri posvetio 50 sati (osim u svoje slobodno vrijeme). A danas si sajt ne može priuštiti da nema review neke igre (jer nisu stigli napisati) jer zarađuju na reklamama i search resultsima.

Iako meni je osobno parametar "igranja igre do kraja" sasvim nepotreban niti bi imao drugačije mišljenje o recenzentu u protivnom. Štoviše, cijenio bih ga više da sranje igru recenzira kako joj i priliči nakon što ju je obrisao poslije 3h igranja.

Ako uopće ne želiš igrati igru do kraja, ne vidim zašto bi ti kraj promijenio mišljenje :-) Pogotovo što je to subjektivni dojam.

Ako je igra super odigrat ću ju do kraja. Ne pada mi na pamet igrati nešto na silu do kraja da bi mi netko dozvolio da to komentiram.

I sve ovo uopće nema veze s God of Warom. Odmah u startu sam napomenuo da sam za otpis i da su mi u zadnje vrijeme sve "blockbuster" igre nezanimljive.

Igram par bezvremenskih igara koje nemaju kraj i uživam u tome.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
PlayStation 4

uglavnom ti portali dobiju review copy igre cca tjedan dana prije release datea da mogu proci igru i napisat recenziju iste.

3 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Call of duty black ops 3 free ako imate PS+.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
7 0 hvala 8
17 godina
Regular John 19 kaže...

Lol kako to? Evo vec se 12 mjeseci pretplate skoro pa isplatilo. jedino mi je zao ato nisam stigao upiknuto beyond :(

14 godina
amd freak kaže...
Regular John 19 kaže...

Lol kako to? Evo vec se 12 mjeseci pretplate skoro pa isplatilo. jedino mi je zao ato nisam stigao upiknuto beyond :(

Bilo je na E3 konferenciji. Najavili su da uz preorder BLOPS 4 dobiješ neke 4 mape iz starijih nastavaka koje su onda dostupne u BLOPS 3 i 4. Pa za one koji nemaju BLOPS 3, su ga odlučili "surprise dropati" u ovomjesečni PS+.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
PlayStation 4

Samo pazite free vam je samo jedan dan, znaci mozete ga uzet free samo sad. Tako da pazite da ne propustite akciju, ovo ne spada u ps+ besplatne mjesecne naslove. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Hvala što ste podijelili info, uzeo igru odmah kako mi ne bi utekla. Ljudi požurite!

Btw, ps plus mi traje do rujna. Ako ga uzmem sad na akciji, da li će mi novih 12mj teći od sad ili od rujna?

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tygaa kaže...

uglavnom ti portali dobiju review copy igre cca tjedan dana prije release datea da mogu proci igru i napisat recenziju iste.

Tako je, za neke igre je embargo-lift i puno puno kasnije kako ne bi utjecao na prodaju i preordere, a postoji nešto kod reviewera što se naziva first impressions, a puni pravi in-depth (ili final) review dolazi puno kasnije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2018 8:54 (Bitanga).
14 godina
U rujnu ti se aktivira 12 mjeseci koje ćeš sad kupiti.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
mar123 kaže...

Samo pazite free vam je samo jedan dan, znaci mozete ga uzet free samo sad. Tako da pazite da ne propustite akciju, ovo ne spada u ps+ besplatne mjesecne naslove. 

Piše od 12.06 do 11.07. Tako da je punih mjesec dana.

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Ako ima raje iz Bosne, da su zainteresovani, prodajem svoju PS4 konzolu (Ultimate player edition). 

Konzola je sa 1TB (1000GB) hard diskom fabrickim. Kupljena u oktobru/novembru 2017 u Austriji (Mediamarkt).
CUH-1216B

Korištena je vrlo rijetko i vidi se na konzoli i kontroleru da je sve kao novo, stanje 10/10. 

Konzola dođe u originalnoj kutiji, sa 1 Dualshock 4 kontrolerom i svim potrebnim kablovima.

Dodatno uz igru dođe Playstation network račun sa kompletnom igrom u ditigalnom izdanju:

- Until Dawn

Cijena je veoma povoljna i moze i sa i bez kontrolera. Ako neko zeli, moze doplatiti pa mu dam i igre na disku koje imam:

1. Need for Speed Payback (2018)
2. GTA V (5)
3. Heavy Rain
4. Beyond Two Souls
5. The Order 1886
6. No Man's Sky

Dodatno uz igru dođe Playstation network račun sa kompletnom igrom u ditigalnom izdanju:
- Until Dawn
Ko je zainteresovan neka pise u pp.
https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
PSN - DeniZg80
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
DeniZg kaže...

Kasnis Deni boy.

PSN Tokioplastic292
12 godina
LordSnow kaže...
DeniZg kaže...

Kasnis Deni boy.

Dafuq. Na godišnjem sam pa mi mozak sporije radi.

A i zakuhao sam šoru oko God of War-a, pa sam se sklonio neko vrijeme. 

PSN - DeniZg80
16 godina
Bitanga kaže...
mar123 kaže...

Piše od 12.06 do 11.07. Tako da je punih mjesec dana.

uf onda se ispricavam, nisam uopce gledao datume. gledao sam uzivo e3 i cuo kad su to rekli, no valjda zbog umora shvatio ko 1 day a ne 1 month...

8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bok ekipa, 
evo ide ljeto, pa me zanima dal mi treba cooling stand i koliko mi to uopće znači? 

0 0 hvala 0
14 godina
Olaf kaže...

Bok ekipa, 
evo ide ljeto, pa me zanima dal mi treba cooling stand i koliko mi to uopće znači? 

Nema potrebe za tim..

14 godina

AAAAAA 

Vani pljusak grmi reko idem baciti jednu tekmu PES2018.

Kad BAM na jednu milisec nestalo struje ugasila se plejka i TV na kratko. Np reko imam letve s prenaponskom zaštitom. Telka se upalila, ali plejka ostala mrtva. Moj komp se nije ni ugasio od sina komp isto se nije ugasio samo utičnica u dnevnoj sobi di je spojeno 100 uređaja i plejka.

Probam upaliti PS4 preko kontrolera nećeeeeeeee, o majku ti .... wtf. Ok ištekam struju iz plejke vratim probam na tipku od plejke ništaaaaaaaaaaaaaaaa. Odma sam se sjetio Bitange njubare i njegovih riječi ta prenaponska zaštita je sranje pljuc pa kud baš plejka...

Još sam je jedamput ištekao na duže i voila radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  morala je pregledavati disk i nakon toga šljaka.

Sutra idem kupiti još 3 letve nek se nađu za svaki slučaj.

P.S. zaboravio sam napomenuti da se nije čuo grom (munja) u blizini  nego negdje malo dalje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2018 20:55 (hummer0).
16 godina
hummer0 kaže...

AAAAAA 

Kad BAM na jednu milisec nestalo struje ugasila se plejka i TV na kratko. Np reko imam letve s prenaponskom zaštitom. Telka se upalila, ali plejka ostala mrtva. Moj komp se nije ni ugasio od sina komp isto se nije ugasio samo utičnica u dnevnoj sobi di je spojeno 100 uređaja i plejka.

Probam upaliti PS4 preko kontrolera nećeeeeeeee, o majku ti .... wtf. Ok ištekam struju iz plejke vratim probam na tipku od plejke ništaaaaaaaaaaaaaaaa. Odma sam se sjetio Bitange njubare i njegovih riječi ta prenaponska zaštita je sranje pljuc pa kud baš plejka...

Još sam je jedamput ištekao na duže i voila radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  morala je pregledavati disk i nakon toga šljaka.

P.S. zaboravio sam napomenuti da se nije čuo grom (munja) u blizini  nego negdje malo dalje.

Kupi malo kvalitetnije :-)

Ili UPS.

Brijem da PCi imaju puno kvalitetnija napajanja od playke, zato im ni ne smetaju takve oscilacije u naponu.

Evo malo materijala za prenaponske zaštite:

https://electronics.howstuffworks.com/gadgets/home/surge-protector.htm

The most familiar source is probably lightning, though it's actually one of the least common causes. When lightning strikes near a power line, whether it's underground, in a building or running along poles, the electrical energy can boost electrical pressure by millions of volts. This causes an extremely large power surge that will overpower almost any surge protector. In a lightning storm, you should never rely on your surge protector to save your computer. The best protection is to unplug your computer.

I naravno, sad moraš zamijeniti tu prenaponsku zaštitu, jer više nije pouzdana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2018 21:10 (Bitanga).
14 godina
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...

AAAAAA 

Kupi malo kvalitetnije :-)

Ili UPS.

Brijem da PCi imaju puno kvalitetnija napajanja od playke, zato im ni ne smetaju takve oscilacije u naponu.

Evo malo materijala za prenaponske zaštite:

https://electronics.howstuffworks.com/gadgets/home/surge-protector.htm

The most familiar source is probably lightning, though it's actually one of the least common causes. When lightning strikes near a power line, whether it's underground, in a building or running along poles, the electrical energy can boost electrical pressure by millions of volts. This causes an extremely large power surge that will overpower almost any surge protector. In a lightning storm, you should never rely on your surge protector to save your computer. The best protection is to unplug your computer.

I naravno, sad moraš zamijeniti tu prenaponsku zaštitu, jer više nije pouzdana.

Samo sam u dilemi kupiti skuplju letvu ili kupiti 2 dodatne godine garancije.

Jel piše na garanciji o udaru groma neda mi se sad tražiti garanciju.

16 godina
hummer0 kaže...

Šta će ti letva brate, jesi pročitao moj link :-)

Uplati osiguranje imovine za te novce, pa ako grom rukne imat ćeš pokriveno sve u stanu, osim onoga što je bilo uštekano u struju :-P

Brijem da garancija ne pokriva udar groma za nijedan uređaj na svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2018 23:26 (Bitanga).
14 godina
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...

Šta će ti letva brate, jesi pročitao moj link :-)

Uplati osiguranje imovine za te novce, pa ako grom rukne imat ćeš pokriveno sve u stanu, osim onoga što je bilo uštekano u struju :-P ahahahahahahahahahaha

Brijem da garancija ne pokriva udar groma za nijedan uređaj na svijetu.

Pa Bitanga ti bi trebao znati da nije sve što pročitaš na internetu istina 

Ima 9 strana omg.

Jesi ti čitao članak?

• You should definitely use a surge protector with your computer.
  • It is filled with voltage-sensitive components that a power surge could damage very easily. At the least, this damage will shorten the life of your computer, and it could very easily wipe out all of your saved data or destroy your system. Computers are very expensive items, and the data they hold is often irreplaceable, so it's only good economic sense to invest in a quality surge protector.
  • It's a good idea to use surge protectors for other high-end electronic equipment, such as entertainment center components.
  • A surge protector will generally extend the life of these devices, and there's always a chance that a big power surge will causes severe damage.
  • P.S. nije loš članak. Samo nisam siguran da mi treba UPS.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2018 7:24 (hummer0).
10 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

...

Samo, znaš da prenaponska zaštita ima ograničen vijek  trajanja? Ako imas dobru letvu imat će ledicu koja pokazuje radi li. Moguće da ti je sad odradila posao ali je i skurila sebe u procesu.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
16 godina
hummer0 kaže...

Ima 9 strana omg.

Jesi ti čitao članak?

• It is filled with voltage-sensitive components that a power surge could damage very easily. At the least, this damage will shorten the life of your computer, and it could very easily wipe out all of your saved data or destroy your system. Computers are very expensive items, and the data they hold is often irreplaceable, so it's only good economic sense to invest in a quality surge protector.
  • It's a good idea to use surge protectors for other high-end electronic equipment, such as entertainment center components.
  • A surge protector will generally extend the life of these devices, and there's always a chance that a big power surge will causes severe damage.

Meni ti je to kao seks s kondomom. :-)

16 godina
PlayStation 4

nije li na kucu onda jednostavnije ugradit gromobran? mislim nemam pojma uopce kolko to kosta al pitam. tako bi bar trebao skloniti rizik zauvijek.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Ako nemam PS+ i sad uzmem po ovoj akciji (btw akcija je do 18.06. ako sam dobro vidio) hoće li mi se odmah aktivirati ili ja odlučujem kad počinjem koristiti PS+? Govorim o kupovini preko Storea.

0 0 hvala 0
17 godina
interist89 kaže...

Ako nemam PS+ i sad uzmem po ovoj akciji (btw akcija je do 18.06. ako sam dobro vidio) hoće li mi se odmah aktivirati ili ja odlučujem kad počinjem koristiti PS+? Govorim o kupovini preko Storea.

ako nemas aktiviran, odmah postaje aktivan.

14 godina
JozoBozo121 kaže...
hummer0 kaže...

...

Samo, znaš da prenaponska zaštita ima ograničen vijek  trajanja? Ako imas dobru letvu imat će ledicu koja pokazuje radi li. Moguće da ti je sad odradila posao ali je i skurila sebe u procesu.

Znam Jozo, ali svejedno hvala.

Bitanga kaže...
hummer0 kaže...

Ima 9 strana omg.

Jesi ti čitao članak?

Meni ti je to kao seks s kondomom. :-)

Pazi samo Bitanga da ne ostaneš trudan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2018 15:10 (hummer0).
10 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nije li na kucu onda jednostavnije ugradit gromobran? mislim nemam pojma uopce kolko to kosta al pitam. tako bi bar trebao skloniti rizik zauvijek.

Kako će ti pomoć gromobran ako grom lupi 500 metara od tvoje kuće i napon u žicama podivlja? Prenaponska i gromobran imaju različite funkcije.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
16 godina
JozoBozo121 kaže...
mar123 kaže...

Kako će ti pomoć gromobran ako grom lupi 500 metara od tvoje kuće i napon u žicama podivlja? Prenaponska i gromobran imaju različite funkcije.

TBH, da to ima nekakvog smisla svaki električni priključak na kući / zgradi bi imao prenaponsku zaštitu kao zaštitu od vanjskih smetnji. No koliko ja znam, nema. To bi sigurno bilo jeftinije nego kupiti 20 letvi za cijelu kuću.

Prenaponske letve služe samo za zaštitu od unutarnjih spikeova radi snažnih motora koji su dovoljno mali da ih zaštita može eliminirati. A i to je pitanje da li je situacija normalna za današnje uređaje koji imaju hrpu elektronike i zaštita.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2018 15:14 (Bitanga).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice