Sta kazete na ovaj headset za PS4? Jel se isplati uzet?
https://www.sancta-domenica.hr/ps4-wireless-stereo-headset-2-0-boxed.aspx
Imao sam ga i prodao nakon par mjeseci. Razmažen sam i bitan mi je dobar zvuk. Ove slušalice nemaju dobar zvuk. I konstrukcija je dosta osjetljiva.
Bolje kupit neke kvalitetnije slušalice za te pare i s kabelom uštekati u DS4, nego koristiti ove slušalice.
ja ih imam i meni su dobre
Ma sve ok. Al dobre i kvalitetne slušalice na žicu su naprosto neuništive i traju desetljećima.
Ove bežične imaju vijek koliko i baterija u njima, ili elektronika u njima i transmitteru. Malo su komotnije jer su bežične, ali sa dualshockom sve slušalice na žicu ionako postaju bežične.
Meni su takoder dobre te bezicne, ugodnost nije bog zna kakva al zvuk je sasvim dobar, ima ugraden mikorofon u njih, baterija traje dosta dugo, i bezicne su, nema zajebancije oko kablova
Ubijaju me ovi popusti. Nist nemrem odigrat do kraja. Rekao sam si nece biti kao sa steam-om, kupi jednu igru i odigraj ju do kraja. Povjest se ponavlja, previse toga opet ne stignem proci...
Ubijaju me ovi popusti. Nist nemrem odigrat do kraja. Rekao sam si nece biti kao sa steam-om, kupi jednu igru i odigraj ju do kraja. Povjest se ponavlja, previse toga opet ne stignem proci...
Shvaćam te u potpunosti. Tak sam i ja na Steam-u imam preko 200 igara, a sad sam i ovdje na PS krenuo tim stopama imam preko 100 igara
Kad ću to sve odigrati.
Istina 20-ak sam već prošao, ali svejedno.
Ma sve ok. Al dobre i kvalitetne slušalice na žicu su naprosto neuništive i traju desetljećima.
Ove bežične imaju vijek koliko i baterija u njima, ili elektronika u njima i transmitteru. Malo su komotnije jer su bežične, ali sa dualshockom sve slušalice na žicu ionako postaju bežične.
Naravno da traju ako su u kutiji i ne koriste se :)
Ja ih isto imam i meni su odlicne, za gaming i gledanje serija/filmova sa PS4 u onom virtual 7.1 zvuku, bas sam jako zadovoljan i jos sam ih pokupio na nekom saleu kod njih za 500+ kn
Kaže mi šogy da nisu loše jedino mikrofon nije baš nešto.
Ne, nego ako se koriste. Nema se šta pokvariti jer nemaju nikakve bitne elektronike.
Jebiga, ja sam se zeznuo pa sam isprobao dobre slušalice i više nema nazad. Dok jednom to probaš, ove zvuče jadno.
Danas većina igara ima dobru mjuzu i šteta je to na jadnim slušalicama slušati.
Bežične slušalice nažalost nisu kvalitetne, imaju često vrlo loš DAC, čak i one puno skuplje na PCu (1.200kn+).
I moraš planirati punjenje da imaš spremno za igranje. Nije problem, al dodatno opterećenje viška.
Al ok, kako se kome sviđa. To je moje mišljenje, slušalice su stvar osobnog ukusa.
Netko igra Monster Hunter World beta? Ja je skidam pa budem probao kasnije.Ako netko hoće mp nek se javi.
sinoc, samo probao malo odigrat ali to je sporo u 3 p.m grafika solidna no draw dikstance je uzas , kamera ocajna ...da ne govorim o glitchevima di kad rokam monstera doslovno prodjem kroz njega
sumnjam da nesto mogu popravit od izlaska igre...jebiga kad sam se naucio na responzivnost HZD-a
Ne, nego ako se koriste. Nema se šta pokvariti jer nemaju nikakve bitne elektronike.
Jebiga, ja sam se zeznuo pa sam isprobao dobre slušalice i više nema nazad. Dok jednom to probaš, ove zvuče jadno.
Danas većina igara ima dobru mjuzu i šteta je to na jadnim slušalicama slušati.
Bežične slušalice nažalost nisu kvalitetne, imaju često vrlo loš DAC, čak i one puno skuplje na PCu (1.200kn+).
I moraš planirati punjenje da imaš spremno za igranje. Nije problem, al dodatno opterećenje viška.
Al ok, kako se kome sviđa. To je moje mišljenje, slušalice su stvar osobnog ukusa.
Nisam picajzla glede zvuka pa mi odgovra večina slušalica.
Ali nisam ovdje niti komentirao o zvuku, već o neuništviim slušalicama koje trajau desetljećima.
To je SF :)
Ne kvari se sam elektornika, i ostali materijali se troše, a nešto koristiti desetljećima na i po glavi...hm...ne vjerujem :)
Nisam picajzla glede zvuka pa mi odgovra večina slušalica.
Ali nisam ovdje niti komentirao o zvuku, već o neuništviim slušalicama koje trajau desetljećima.
To je SF :)
Ne kvari se sam elektornika, i ostali materijali se troše, a nešto koristiti desetljećima na i po glavi...hm...ne vjerujem :)
Pa ako si pažljiv i čuvaš stvari sve će trajati, što se fizičkog aspekta tiče (ako nisu neko jeftino plastično smeće). Ima vrlo kvalitetnih slušalica, kombinacija metal-koža i sl.
Na elektroniku ne možeš sam utjecati, i tu je glavni problem.
Naravno da sam karikirao o desetljećima. No svakako će duže trajati od jedne baterije, koja za 2-3 godine već propada gotovo sigurno. A onda nema šanse da ju zamijeniš više.
Mislim da za Playstation nisu nepohodne bežične slušalice, jer se i žične mogu fino spojiti na kontroler i nismo ograničeni udaljenošću od konzole.
Novi deal #6
Middle-earth:Shadow of War - 229 kn
Ja sam sad za black friday uzeo Kingston HyperX Cloud Stinger i prezadovoljan sam slušalicama pogotovo kad uzmem u obzir cijenu ( ~230kn u mall.hr).
Dovoljno su lagane da ih je udobno nosit, dovoljno teške da odaju dojam kvalitetne izrade i u ova 2-3 tjedna korištenja stvarno im nisam našao manu.
Zvuk odličan za gaming, mikrofon i više nego solidan za ingame komunikaciju i ni u kom trenutku nisam poželio da su wireless jer uz dualshock stvarno nema potrebe za tim.
Preporuka svima ako naletite na iste na nekom bolje popustu sad za Božić.
https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-12DEALS17/1
Shadow of War za 229kn
Eh, prestigao me Spike
Daj mi onda preporuci neki headset koji ti smatras da je kvalitetan.
Igram GT sport i igra mi se bas svidja.
Negativna strana igre je definitivno grafika.
Nisam puno igrao ali vozni model mi je odlican.Nisam morao stelat djojstik ni nista.Poiskljucivao sve asiste i bas se fino vozi.
Sad cu skinut Project cars 2 demo i usporedit
Nisam puno igrao ali vozni model mi je odlican.Nisam morao stelat djojstik ni nista.Poiskljucivao sve asiste i bas se fino vozi.
Negativna strana grafika ?
Daj mi onda preporuci neki headset koji ti smatras da je kvalitetan.
Imaš hrpu članaka na tu temu po netu, bug forumu, a i u časopisu se često pisalo o tome.
Ne bih ti mogao preporučiti ništa, samo mogu podijelit savjete iz mog iskustva. Više para, više muzike. S obzirom da veliki dio cijene bežičnih slušalice odlazi na "bežičnost", tada manje love ostaje za "muziku".
Ja ne koristim headset jer nemam potrebu za mikrofonom. Imam dobre slušalice Audio Technica ATH-MSR7GM (koje su dobre i za kvalitetna pojačala, a i mobitele) i koje dolaze s tri izmjenjiva kabela, jedan od njih ima mikrofon pa mi je to ok dok mi baš zatreba.
Smatram da kupovini slušalica treba prethoditi prvo osobno isprobavanje ako je to ikako moguće, jer su slušalice, udobnost i njihov zvuk jako individualna stvar. Svatko voli nešto drugo.
Ja sam igrao PC2 demo na PCu baš neki dan i čisto sam ok mogao voziti, za razliku od prvi put dok sam na PS4 igrao.
Ne znam jel su nešto promijenili ili sam mu pristupio previše ignorantski prvi put, ali sad mi nije tako loš.
No definitivno ima najružniji prikaz kiše koji sam ikad vidio :-)
Samo se horizon ceka na ovom dealu valjda ce uskoro
E, točno na to sam i mislio, ta vodena maglica je presmiješna. I nema nigdje opcija za ugasiti, čak ni na PCu. Kvari mi dojam poprilično.
I ForceFeedback mi je nekako mlitav. Na Project Carsu 1 je bio brutalno prejak, a tu je sad slabašan. Vjerojatno se da malo podesiti, al očekivao bih da developeri igara podese i "izbaždare" za najpopularnije volane.
Ostalo je ok.
E, točno na to sam i mislio, ta vodena maglica je presmiješna. I nema nigdje opcija za ugasiti, čak ni na PCu. Kvari mi dojam poprilično.
I ForceFeedback mi je nekako mlitav. Na Project Carsu 1 je bio brutalno prejak, a tu je sad slabašan. Vjerojatno se da malo podesiti, al očekivao bih da developeri igara podese i "izbaždare" za najpopularnije volane.
Ostalo je ok.
Posto sam bio jako razocaran sa prvom igrom PC2 ne mislim nit probat. Kolko sam vidio odluka mi je dobra jer AI je jos uvijek bezveze i potrebno je postelavanje svega i svacega da bi mozda nesto i dobio.
Kuzim da ides štelat auto da dobijes sekundu na krugu, al tu ga moraš štelat da bude uopce normalan za vozit.
Focus RS u prvoj igri je skretao kao brod i kolko sam vidio po forumima puno ekipe je imalo taj problem i onda uz štelanje se doslo do voznog stanja...
To kaj je auto tesko vozit ne znaci da je realno i da je simulacija...
Na američkom Amazonu imate PS+ 1 godinu za 40$. Nemam US account, ali pretpostavljam da se to može aktivirati bez problema.