PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
Pozz
Ako neko zna da li ima na forumu tutorijal kako napraviti Us psn account?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bitanga kaže...
softicmarlon kaže...

Sport mode (online utrke). Vrlo sam loš u online utrkama uvijek bi završavao medu zadnjim ali nakon sve čari koje mi je GT pružio do sada odlučio sam se potruditi. Mislim da slika govori više od tisuću riječi . Na žalost svih vas koji ovo čitate mojoj sreći još nije bilo kraja. Par dana kasnije tj. danas dobijem želju isprobat go kart na ovakvu kišnu noć te stavim na manual i weather mode na evening zbog ugodaja. Neznam kad sam zadnji put ovoliko uživao u nekoj igri. 

Igra je za mene remek djelo, istina staza je malo, automobila fali ali sve što je sada u igri je napravljeno uz puno truda i ne čini mi se da su zabušavali na bilo čemu. Update dolazi donosi pravu kampanju par novih automobila, besplatan je, a to je tek prvi update i za kraj kako naš Kazunori Yamauchi kaže igra bi na kraju trebala imati 4 do 5 stotina automobila.

Ma glavni problem je što su glavni dio igre kvalifikacije - da čim bolje odvezeš bar jedan krug kako bi imao bolju startnu poziciju i kako bi lakše bio prvi dok naletiš na budale taj dan. I onda drugi dan opet ispočetka jer ti tvoj score od jučer više ne vrijedi.

I onda voziš solo 100 krugova dok čekaš utrke i nadaš se da ćeš dobit neke budale sljedeću utrku koji će izletati i imati loše startne pozicije od tebe. 

Utrku odvezeš za 5 minuta i onda čekaš ponekad po pol sata na sljedeću.

Eto, na to se trenutno svodi ta igra.

Ja još nijednom nisam bio prvi. Bio sam jednu utrku 90% vremena prvi i onda sam zajebo u zadnjem zavoju i završio drugi.

Ne kažem da je loše, ali je time consuming za zabaviti se. Za eSport je dobro. Dok nađem vremena i mira za igranje ne želim ga provesti čekajući sljedeću utrku.

A da i ne spomenem da na početku nemaš nijedan auto za voziti druge utrke osim one najslabije kategorije.

Pa postoje one Daily races. Ja sam uletio u jednu, qual. krug, utrka pocela odma jer sam tako uzeo vrijeme pocetka. Zavrsio 5. i to da mi je nakon driving schoola prva utrka :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
11 godina
New user.... Odaberes regiju i onda upišeš neku američku adresu i to je to, ja sam koristio one adress generatore. Preko us accounta uzeo horizon za 20$ i ps+ 1 godišnju preplatu za 40$. Kad god mi nesto treba na amazonu kupim bon od 20$ ili više.
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

prije upisivanja genericke adrese, provjeri si koje drzave imaju najmanji porez ili nemaju porez

jer ces platiti nesto extra inace svaki put, kao recimo sto ja platim:

Subtotal: $94.95
Tax: $6.87

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Jedno pitanje za ove sa US account-om.

Znači već dijelim acc. sa prijateljem sad bi još napravio Us acc. i kupio Horizon Zero Dawn za 20 USD (128 kN) .

Jel mora moja konzola biti primarna da mi se igra preslika na HR account i da mi vrijedi PS+ sa Hr na ovom US acc. ili se moram logirati sa US i igrati.

Jel ako označim svoju kao primarnu frend neće vidjeti moje igre i neće imati PS+. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 15:02 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Pa postoje one Daily races. Ja sam uletio u jednu, qual. krug, utrka pocela odma jer sam tako uzeo vrijeme pocetka. Zavrsio 5. i to da mi je nakon driving schoola prva utrka :D 

Pa o tome i pričam, drugo ni ne postoji trenutno :-)

Sve ovisi s kim te igra matchala, koliko ljudi igra trenutno, koje si imao kvalifikacijsko vrijeme i koju si startnu poziciju dobio.

Jednom sam sa istim kvalifikacijskim vremenom startao 3., a sljedeću utrku me tako matchao s ekipom da sam bio 10.

Mislim, sve ok, tako je i u real lifeu. Mene najviše nervira to čekanje na utrke.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
PlayStation 4

Trebam pomoć.

Kako na ps3 podesiti novi account, a da se mogu igrati igre koje su skinute na moj account koji sad ide na ps4?

0 0 hvala 0
16 godina
tintin kaže...

Trebam pomoć.

Kako na ps3 podesiti novi account, a da se mogu igrati igre koje su skinute na moj account koji sad ide na ps4?

PS3 igre nisu kompatibilne sa PS4, niti su PS4 igre kompatibilne sa PS3.

Možda si nešto drugo pitao, ali nisam skužio

16 godina
PlayStation 4

Trebam account koji imam maknuti sa ps3, a na njemu imam par digitalnih igara koje bi prodao sa ps3, a da ih onaj koji kupi ps3 može igrati te igre.

Probao sam se samo ulogirati sa drugim accountom, ali igre ne rade.

0 0 hvala 0
17 godina
tintin kaže...

Trebam account koji imam maknuti sa ps3, a na njemu imam par digitalnih igara koje bi prodao sa ps3, a da ih onaj koji kupi ps3 može igrati te igre.

Probao sam se samo ulogirati sa drugim accountom, ali igre ne rade.

Pojasnio si iz drugog pokusaja al i dalje nista nije jasno :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
PlayStation 4

Imam ps3 sa digitalnim igrama na hddu. Prodajem ps3 i ako je moguće s njim te igre, a da ih onaj koji kupi plejku može igrati.

Postojeći psn acccount mi treba za ps4.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
tintin kaže...

Imam ps3 sa digitalnim igrama na hddu. Prodajem ps3 i ako je moguće s njim te igre, a da ih onaj koji kupi plejku može igrati.

Postojeći psn acccount mi treba za ps4.

Igre su vezane uz account, ne uz konzolu!!!

Ako želiš prodati te igre, jednostavno napravi novi account, stari prodaj s plejkom...

16 godina
PlayStation 4

Mogu promjeniti mail i pass onda na tom accountu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tintin kaže...

mail ne, pass da

nema od toga nista. mail ti je racun...

znaci ili dajes racun ili ne.....

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
12 godina
tintin kaže...

Robert_84 kaže...
tintin kaže...

mail ne, pass da

Može promijeniti i Sign-in ID (email adresu).

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
11 godina
PlayStation 4

Jel to istina da u GT stiže career mode?? 

GT Sport’s free December update will include a new single player mode called the “GT League.” GT League is based on the classic GT Mode of previous Gran Turismo games and will include a variety of familiar cup competitions, championships, and endurance races for players to progress through.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
tintin kaže...

Robert_84 kaže...
tintin kaže...

mail ne, pass da

Može promijeniti i Sign-in ID (email adresu).

nisam znao....

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
14 godina
A kako se mjenja sign-in ID?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

PS4 PRO je i sutra na akciji u sancte domenice?

0 0 hvala 0
8 godina
pc_fan005 kaže...

Mislin da ne. Pise do 27.11.

12 godina
Tututuru kaže...
pc_fan005 kaže...

Nadam se da netko moze potvrdit, mislim da to jos sutra vrijedi? ako netko zna neka napise

15 godina
Tututuru kaže...
pc_fan005 kaže...

Ako su ostale stvari/konzole, na kojima piše do 26. još uvijek danas na akciji, znači da je i sutra do 27. (cijeli dan) PRO na akciji.

U suprotnom, značilo bi da su stavili krivu informaciju.

9 godina
PlayStation 4

Do 27.11. znači da akcija vrijedi još sutra cijeli dan, danas je bio zadnji dan samo za neke Ps4 igre, PS4 Pro i VR su još sutra

1 0 hvala 0
8 godina
NathanDrek kaže...

Do 27.11. znači da akcija vrijedi još sutra cijeli dan, danas je bio zadnji dan samo za neke Ps4 igre, PS4 Pro i VR su još sutra

Drago mi je da san u krivu. Al isto mi je drago sta, kad mi je radno vrime do ponoc, ne moran stat do 01:00 na poslu.

Edit: u pravu ste 100%. Akcija na one igre za 149 kn su do 31.3.2018. Nema logike da ce vridit do 30.3., i da ce ih od 31. vratit na normalne cijene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 22:40 (Tututuru).
14 godina
PlayStation 4

Za black friday sam uzeo novi ps4 pro i tek danas sam stigao da ga spojim. Medjutim nece da mi se loguje na moj acc da bi uradio transfer sa stare ps4. Poslije 2 step ver mi samo izbaci error :( zna li iko sta da uradim?

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LordSnow kaže...

Za black friday sam uzeo novi ps4 pro i tek danas sam stigao da ga spojim. Medjutim nece da mi se loguje na moj acc da bi uradio transfer sa stare ps4. Poslije 2 step ver mi samo izbaci error :( zna li iko sta da uradim?

Jel spojen na internet? Koji je error?

Probaj ručno postaviti DNS na 8.8.8.8 (googleov DNS).

Znam da zvuči glupo, al vidio sam na svoje oči kad je to šogoru riješilo problem sa loginom u PSN.

14 godina
Spojene su obije konzole na wifi. Cim sam upalio Pro automatski je poceo skidati system update. Pojavi se samo poruka an error has occurred nakom sto ukucam 2step ver code. Pokusao sam i da deaktiviram primary na staroj konzoli ali i dalje ista poruka na Pro se pojavljuje.
PSN Tokioplastic292
14 godina
Izgleda da je to routera. Nije htio ni na mobilnoj aplikaciji da se loguje na psn, dok preko 3g hoce.
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LordSnow kaže...
Izgleda da je to routera. Nije htio ni na mobilnoj aplikaciji da se loguje na psn, dok preko 3g hoce.

Probaj ovo sa DNSom što sam pričao. Ne znam kako ti je konfiguriran ruter i DHCP, al vjerojatno koristi DNS od operatera, a s tim zna biti problema.

14 godina
Najveci je problem sto bhtelecom zakljucava svoje routere. Ne daju username i password :/
PSN Tokioplastic292
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice