PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.410.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Persona 5, Tales of Berseria i Prey su na sniženju.

Cijeli popis novih sniženja je ovdje.

Persona 5 je vjerojatno najbolji JRPG ikad napravljen. Prosječno trajanje prelaska igre je 94 sata

Taman je sad morala na sniženje, kad mi je krenuo NBA2K18....

Ja ju preorderao već odavno sa ShopToa i kao oni ju šalju da dođe na dan izlaska koji je danas,  jučer sam dobio poruku da je dispatchano tako da sumnjam da ću je igrati ovaj vikend :/, da baš za jedan dan stigne s hr poštom

17 godina

Persona je odlična igra, lovim je već neko vrijeme na disku i nikako da im imalo padne cijena. Mislim da će morati ovako onda :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
17 godina
PlayStation 4

Ja ću ubost The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Molio bih admine ove teme da obrisu moj PS id sa prve stranice.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Odakle mogu najjeftinije naručit box igre? opet da je pouzdan store..

0 0 hvala 0
10 godina

base.com thegamecollection.net

14 godina
hummer0 kaže...
DeniZg kaže...

Star Wars Battlefront Season Pass, kao i svi DLC-i su postali besplatni na PSN dućanu.

Zgodno za one koji su ranije kupili Standard Edition. 

A i logično, jer za 2 mjeseca izlazi SW Battlefront 2, koji će biti preheben (radim pre-order).

Hm meni ne radi. Piše da je download i playable, al u igri je zaključano.

Jel neko probao?

aaaa našao sam:

http://www.bug.hr/master/vijesti/besplatna-sezonska-propusnica-star-wars-battlef/162201.aspx

Mora biti ultimate verzija ne standandna.

Ipak radi i na standardnoj verziji morao sam označiti konzolu kao primarnu nakon toga je proradilo.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Novi update za TLOU remastered, vratili su u Pro verziju 1800p supersampling koji je bio izbačen zbog manjih padova fps-a ispod 60, dobra stvar za nas plebove bez 4k ekrana : https://www.reddit.com/r/PS4/comments/70bofc/naughty_dog_weve_launched_a_new_update_for_the/

Jedva čekam ponovo odigrati ovo, da bar mogu izbrisat iz glave memoriju o igri 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 14:58 (AngryBird).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

kako se mogu isključiti kontroleri? stavio sam skidati fifu 18 demo te bi sada želio isključiti kontrolere pa me zanima kako?

0 0 hvala 0
13 godina

Settings/Devices/Turn off device

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
10 godina
neaktivan
Držis ps tipku 10 sekundi
10 godina
neaktivan
Pa zasto ne staviš ps u rest mode pa nek skida ?
16 godina
neaktivan
Po čemu je tlou tako poseban?upravo igram pa pitam,ne vidim.ništa posebno u ovoj igri osim eto prezentacije i dijaloga i combat-aNema nikakvih lokacija,sve je jednolično, grafika nikakav next gen,neprijatelji nezanimljivi(infektirani ljudi koji trcakaju naokolo...itd.Po meni igra ko igra.Ajmo td :D
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
3 9 hvala 0
11 godina
odjavljen
big_guy kaže...

E sad si ga usra 

14 godina
big_guy kaže...
Po čemu je tlou tako poseban?upravo igram pa pitam,ne vidim.ništa posebno u ovoj igri osim eto prezentacije i dijaloga i combat-aNema nikakvih lokacija,sve je jednolično, grafika nikakav next gen,neprijatelji nezanimljivi(infektirani ljudi koji trcakaju naokolo...itd.Po meni igra ko igra.Ajmo td :D

A što točno bi u 4 godine staroj igri grafički trebalo biti next gen?

Znači posebni su ti samo combat, dijalozi i prezentacija.  

Mogu se samo složiti da neprijatelji postanu monotoni dosta brzo. Ovaj dio da "nema nikakvih lokacija" ne kužim uopće. Pa do kud si uopće došao s igrom?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
Pa nisu nešto posebni nego onako na razini aaa igre. Igrao sam nekih 3,4 sata... Neznam možda mi s vremenom bude bolja igra vidjet ćemo.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ekipa kako da postavim ove postavke da dobijem najbolji sliku.Zanima me kako postaviti kontrast, dinamicki kontrast, oštrinu,gammu,svjetlinu,itd
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Ipak su unakazili Gran Turismo. 

Neće bit ko nekoć kupova za prelazit ili nekog story moda, offline će bit rezerviran samo za training mode. Fokusirali su se na MP. 

Koje sranje. Ok, nije online loša stvar, dapače ali ne kao jedini oblik napredovanja u samoj igri. 

• Driver Level — Your driver level increases with XP gained in races.
  • Sportsmanship Rating (“Sport Mode”) — Just like in real world driving, we want to reward those that drive, and race, clean. So stick to the track, and limit the number of collisions to secure a positive sportsmanship rating.
  • Driver Rating (“Sport Mode”) — Starting on E, you can build towards achieving the coveted “S” rating — but watch out, a bad sportsmanship rating will limit your ability to progress.

Dobro da nisam napravio preorder jer mi je GT bio jedini razlog za kupnju PS Pro.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

2 0 hvala 0
9 godina
big_guy kaže...
Ekipa kako da postavim ove postavke da dobijem najbolji sliku.Zanima me kako postaviti kontrast, dinamicki kontrast, oštrinu,gammu,svjetlinu,itd

sve na najjace... 

Šalim se samo. Ima svakakvih kalibratora npr. http://www.lagom.nl/lcd-test/ 
temeljito citaj i prati postupak.

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
9 godina
gocc01 kaže...

Neće bit ko nekoć kupova za prelazit ili nekog story moda, offline će bit rezerviran samo za training mode. Fokusirali su se na MP. 

Koje sranje. Ok, nije online loša stvar, dapače ali ne kao jedini oblik napredovanja u samoj igri. 

• Sportsmanship Rating (“Sport Mode”) — Just like in real world driving, we want to reward those that drive, and race, clean. So stick to the track, and limit the number of collisions to secure a positive sportsmanship rating.
  • Driver Rating (“Sport Mode”) — Starting on E, you can build towards achieving the coveted “S” rating — but watch out, a bad sportsmanship rating will limit your ability to progress.

Dobro da nisam napravio preorder jer mi je GT bio jedini razlog za kupnju PS Pro.

Jednostavno su se maknuli od onog dosadnog grind festa od karijere koji je bio prihvatljiv do tamo 2005. godine

Od samog pocetka se znalo kakva ce GTsport bit igra.

12 godina
gocc01 kaže...

Meni je radi nabrojanog bas i zanimljiv. kogaa jos zanima single player.  Najbolja stvar od svega je kaj cu biti taman na godisnjem kad GT izlazi. Moram obrisat prasinu na volanu :)

PSN:Tomislav025
16 godina
omomomomoomm kaže...

Meni je radi nabrojanog bas i zanimljiv. kogaa jos zanima single player.  Najbolja stvar od svega je kaj cu biti taman na godisnjem kad GT izlazi. Moram obrisat prasinu na volanu :)

Pa da, ak naprave dobar multiplayer i ako će biti puno igrača to će biti vrh. U većini racing igara koje sam igrao mi je do sad multiplayer bio jadan.

Matchmaking traje sto godina, i onda upadnem u utrku koja se već vozi pa moram čekati da završi. Oću igrati, a ne čekati :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 13:03 (Bitanga).
7 godina
PlayStation 4

Meni Project Cars ima solidan online multiplayer. Imaš ponuđena otvorena natjecanja gdje ulaziš ravno u kvalifikacije i tek onda ide utrka. Druga stvar što su tamo 98% igrača debili koji su cijepljeni od fair playa.

Bio sam upao u GT Sport betu, pa sam igrao dosta online. Meni se to svidjelo. Fino je balansirano i baš je bilo zanimljivih utrka. Single player GT-a mi je oduvijek bio monotom. Kad se samo sjetim natjecanja gdje sa WV Beatle trebalo voziti 100 krugova na ovalu. Ili Toyota Yaris. Užas. :D

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
I baš zato jer su maknuli karijeru i fokusirali se samo na Online,igra će biti fail.već su je popljuvali dosta po forumima.A ja je prvi neću kupit.Nek si igraju ovo Esports njesra !
17 godina
PlayStation 4

I kaj cete onda uzeti za ps4 project cars 2 ili GT?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Jel su se na GT4 samo meni gume brže trošile kad bih ja vozio u odnosu na AI il je to bilo normalno? 

Znao sam onih 24 sata počet navečer i ujutro u školu, pustit da on sam vozi, drugi dan poslije škole zapalit pljugu i chill dok se on zajebava  

Čitam po forumima da u biti GT7 treba bit campaign mode dok je Sport baš napravljen za online. Onda čekam GT7. Ako bude ikad nekaj takvog. 

Online i multiplayer je obaveza, teret a ne želim nekakvu obavezu već casual igranje i vožnju bez da ovisim o tuđim faktorima i činjenici da moram sudjelovat do kraja da ne bih izgubio experience ili reputation il kakav će već bit sistem. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

1 0 hvala 0
9 godina
gocc01 kaže...

Jel su se na GT4 samo meni gume brže trošile kad bih ja vozio u odnosu na AI il je to bilo normalno? 

Znao sam onih 24 sata počet navečer i ujutro u školu, pustit da on sam vozi, drugi dan poslije škole zapalit pljugu i chill dok se on zajebava  

Čitam po forumima da u biti GT7 treba bit campaign mode dok je Sport baš napravljen za online. Onda čekam GT7. Ako bude ikad nekaj takvog. 

Online i multiplayer je obaveza, teret a ne želim nekakvu obavezu već casual igranje i vožnju bez da ovisim o tuđim faktorima i činjenici da moram sudjelovat do kraja da ne bih izgubio experience ili reputation il kakav će već bit sistem. 

AI ne vozi agresivno pa onda i manje trosi gume, na endurance utrkama sam cak uspio koji krug duze izdrzat nego oni.

13 godina
big_guy kaže...

Ak ti ne valja, proslijedi meni  ja sam jos jedan od rijetkih plebova koji to nije ni zapoceo

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

GT je stekao slavu na "Tuningu" auta i napredovanju - karijeri. Komponentu koja je proslavila igru, oni su izbacili! Fan GT-a sam od samih pocetaka. Jedina igra koja me zapravo i zanima na PS. Zapravo, svaki PS koji samo posjedovao GT je bio razlog! A da ne kazem koliko sam para brkatom liku u igraonici ostavio... A nista, cekat cemo neka "bolja" GT vremena....

HAKOSUKA
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
Bacelj kaže...

GT je stekao slavu na "Tuningu" auta i napredovanju - karijeri. Komponentu koja je proslavila igru, oni su izbacili! Fan GT-a sam od samih pocetaka. Jedina igra koja me zapravo i zanima na PS. Zapravo, svaki PS koji samo posjedovao GT je bio razlog! A da ne kazem koliko sam para brkatom liku u igraonici ostavio... A nista, cekat cemo neka "bolja" GT vremena....

aj barem pricekajte da izađe pa da vidimo

Uskoro krece i druga beta pa probajte upast u nju da probate. Nist vas ne kosta.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice