Na oglasu sam kupio novi PS4 PRO + Watch Dogs 2 za 2500kn.
Vjerojatno se novi PS4 nađe ispod 2000kn.
Same here, i to tamo u 3 mjesecu ove godine
Ovotjedni Deal of the Week je Injustice 2.
Star Wars Battlefront Ultimate Edition je snižen na 37,99 kuna.
Ovo je stvarno badava za vjerojatno najimpresivniju PS4 igru, barem što se tiče audio/video doživljaja.
Igra još uvijek ima dosta igrača na PS4, a i sigurno će broj igrača porasti sa besplatnim DLC-ima i jeftinom Ultimate verzijom.
Čak i za one koji ne vole multiplayer, ima puno offline misija, velikih "Skirmish" bitaka za jednog igrača, split-screen co-op multiplayer misija itd.
Igra nema "kampanju" sa single player pričom. To nam dolazi u novom Battlefrontu II koji izlazi za 2 mjeseca.
Uz igru dolazi i Rogue One X-Wing PSVR misija.
Pozdrav,
Kolega forumaš Hexfire mi je prije cca mjesec dana preporučio da naručim NBA 2K18 s ShopToa i to je igra s ovog linka https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4NB24-nba-2k18-inc-dlc
Dosta jeftinije nego drugdje, sve skupa oko 350 kn u usporedbi s oko 500 koliko bi me inače došlo da u kunama plaćam preko PSN-a ili naručim negdje iz Hrvatske.
Sada vidim da ima i 2k18 za 60 funti odnosno oko 500 kuna koliko bi već ispalo kada se preračuna. To je s ovog linka https://www.shopto.net/video-games/ps4/MKL2023103053-nba-2k18
Sada me zanima jesam li pogriješio, zašto je ova prva verzija toliko jeftinija, što znači to inc dlc, eto, nadam se da će mi netko znati pojasniti, hvala unaprijed
Nadam se da mi možete što prije odgovoriti jer izlazi sad 15.og pa da otkažem ako mi neće funkcionirati, iako, koliko sam skužio, trebala bi. A skužio sam ovako, ovo inc DLC se odnosi na to da neću moći skidati neki dodatan sadržaj koji proizvođač igre izda i koji se uglavnom mora platiti ako sam dobro shvatio, no 2K nikada ne izade takve nekakve dodatke tako da me za to nije strah. Sad, odnosi li se to na patcheve za igru, tipa neke updateove, fixove, itd, koliko sam shvatio ne?
Ovu drugu prodaje neki njihov partner - "Sold and Fulfilled by GameIN"
Pošalji im mail pa ih pitaj najbolje.
Ovo su mi odgovorili, The one with the DLC will be supplied by us and the other from another seller on the website, tako da izgleda da je to to
Meni se high-end PC za igranje uvijek činio kao veći porez na glupost nego konzola.
Da uzimam konzolu samo radi FIFA-e (ne znam zašto kad postoji i na PC-u) i da me ne zanima niti jedna od izvrsnih PS4 ekskluziva, onda bih uzeo najjeftiniju moguću, ispravnu konzolu sa Njuškala.
Prikopčavanje raznih gamepada na PS4 nema smisla, to smo već zaključili (skupo, neisplativno i upitna funkcionalnost).
FIFA na PC nema smisla zbog cheatera koji su uništili igru i većina igrača je prešla na jednu od konzola. Igranje na konzoli je preporod i svatko tko misli igrati fifu cijelu godinu konzola je pravi izbor. Ja sam PS4 pro kupio iako igram samo fifu. Tu i tamo zaigram uncharted, TLOU i takve slične igre.
Sada me zanima jesam li pogriješio, zašto je ova prva verzija toliko jeftinija, što znači to inc dlc, eto, nadam se da će mi netko znati pojasniti, hvala unaprijed
https://support.2k.com/hc/en-us/articles/115006783167-Here-s-What-You-Get-For-Pre-Ordering-NBA-2K18
Pogledaj link, sve je objašnjeno. Imaš tri verzije igre, baš kao i tri verzije fife a razlikuju se u dodatnom sadržaju i naravno cijeni.
ja sam kupio sony 4 slim i jako sam zadovoljan
ja sam kupio sony 4 slim i jako sam zadovoljan
Također
GTA V Promotion do 21.09.2017
Grand Theft Auto V -60% (199kn)
Grand Theft Auto V & 1. Great White Shark Cash Card Bundle -60% (229kn)
Grand Theft Auto V & 2. Whale Shark Cash Card Bundle -61% (269kn)
Grand Theft Auto V & 3. Megalodon Shark Cash Card Bundle -65% (299kn)
Megalodon Shark Cash Card -10% (494,10kn)
GTA V mi je remek dijelo.
Za mene igretina.
GTA V mi je remek dijelo.
Za mene igretina.
Također.
Prije nisam bio fan GTA igara, ali petica me oduševila. Toliki svijet, sa toliko sadržaja. Malo je reći da sam bio impresioniran. Jest da mi je to bila prva PS4 igra koju sam odigrao, ali nakon toga me malo koja igra toliko oduševila.
Btw, sada kontam uzeti The Division. Podsjeća me na stari PS2 hit Freedom Fighters, igru u kojoj sam nevjerojatno uživao.
Tu igricu su popljuvali stravicno. Ja sam igrao open betu i svaki put do sada kada je dosla na besplatan vikend i unatoc tome sto sam bio hypean ko Marić na porez na nekretnine, stvarno nije dosegla sto sam ocekivao.
Ako se ne varam, na kompu sigurno a mozda i na konzolama imas ovaj vikend besplatan vikend za igranje pa probaj!
sa gta v zajebali su singleplayer. svi multiplayer dlc-ovi mogu komotno raditi u sp-u. mp su pretvorili u beskonačni grind fest, a jednom kad probaš igrati mp i sve kaj nudi sp je ko demo.
Thx za info. Vidim po netu da su podijeljena mišljenja. Jedni su na igru utukli stotine sati, dok su drugi deinstalirali istu nakon par sati.
Ima na PS4 demo verzija, full igra, ali može se igrati samo osam sati ili do osmog levela, ovisno što prvo dosegneš. Tako da to sada igram, solidna mi je. S obzirom da vanilla verzija trenutno košta stotinjak kuna, ne mogu puno pogriješiti i ako uzmem igru.
GTA V Promotion do 21.09.2017
Grand Theft Auto V -60% (199kn)
Grand Theft Auto V & 1. Great White Shark Cash Card Bundle -60% (229kn)
Grand Theft Auto V & 2. Whale Shark Cash Card Bundle -61% (269kn)
Grand Theft Auto V & 3. Megalodon Shark Cash Card Bundle -65% (299kn)
Megalodon Shark Cash Card -10% (494,10kn)
500 kn za 8 milijuna dolara u gta online? pa jel to neka greska ili je tih 8 milijuna stvarno jako puno u onlineu? davno sam igro gta v online al kolko se sjecam to nisu neke velike pare.
to su 25-26 pacific standard heista na hard težini, u kojima dobiješ 300.000 ako se dijeli na 4 jednaka dijela, sa time da svaki heist sa pripremnim misijama traje sat - sat i pol, ispadne da za tih 500kn trebaš igrati minimalno 30 sati da dobiješ iste novce u igri. nije p2w ni malo.
Fortnite je dobio Battle Royale "PUBG" mode, pa koga zanima može baciti oko.
Mislim da se trenutno može igrati samo uz founder's pack ali od iduće godine je F2P.
sa gta v zajebali su singleplayer. svi multiplayer dlc-ovi mogu komotno raditi u sp-u. mp su pretvorili u beskonačni grind fest, a jednom kad probaš igrati mp i sve kaj nudi sp je ko demo.
Potpis...ja kao 20-godišnji GTA igrač (igram ga od 1997. i prvog Granda) im ne mogu oprostiti da nisu pustili SP-DLC za V-icu....Apsolutno sam za to da se ide na nešto novo (u ovom slučaju Online), ali svojih korijena se moraš držati...ovo je totalni zaokret i odmicanje...
my 50 cents..
Ok, ali treba uzeti u obzir da najpopularniji GTA naslovi nisu imali DLC. San Andreas i Vice City su bili SP igrice i to je bilo to.
GTA 4 je imao dlc-eve ali ako se ne varam oni su kostali kao cijela nova igrica.
GTA 5 u biti ima DLC-eva koliko hoces koji ti predstavljaju neku pricu u Online. Je da prica nije nesto ali je potpuno besplatna i mozes ju odradivati sa frendovima.
Ako ilegalno skidas igru pak onda jbg, ne mozes se previse buniti jer ju takitak nisi platio i nebi platio ni DLC-eve tako da je tu R* odradio sto se njihovih para tice pametan posao.
Nazalost za nas, ne smatraju nas dovoljno velikim i bitnim trzistem da nam smanje cijene kao sto su to neke kompanije duze vrijeme radile poljacima. :/
Fortnite je dobio Battle Royale "PUBG" mode, pa koga zanima može baciti oko.
Mislim da se trenutno može igrati samo uz founder's pack ali od iduće godine je F2P.
Ja sam baš jučer uzeo jer mi se čini zanimljivo. Uzeo sam deluxe pack na g2play za PC, ispalo me oko 37€. Ako kupiš za PC možeš igrat i na playki (kupovina je u principu vezana na Epic account koji povežeš sa PSN accountom).
Ono što je sjebano je što je account based, pa nitko drugi na konzoli ne može igrati osim s tvojim userom.
Ja sam baš jučer uzeo jer mi se čini zanimljivo. Uzeo sam deluxe pack na g2play za PC, ispalo me oko 37€. Ako kupiš za PC možeš igrat i na playki (kupovina je u principu vezana na Epic account koji povežeš sa PSN accountom).
Ono što je sjebano je što je account based, pa nitko drugi na konzoli ne može igrati osim s tvojim userom.
I progress se savea na accountu pa možeš igrat na obje platforme kako bi trebalo i sa svim igrama biti.
Square Enix akcija.
I progress se savea na accountu pa možeš igrat na obje platforme kako bi trebalo i sa svim igrama biti.
Hvala na infu, to je super stvar.
Zalosno je sto vise igara na podrzava takav nacin kupnje/igranja.
Da, gledam vas Warframe i Gwent !!!
Star Wars Battlefront Season Pass, kao i svi DLC-i su postali besplatni na PSN dućanu.
Zgodno za one koji su ranije kupili Standard Edition.
A i logično, jer za 2 mjeseca izlazi SW Battlefront 2, koji će biti preheben (radim pre-order).
Hm meni ne radi. Piše da je download i playable, al u igri je zaključano.
Jel neko probao?
aaaa našao sam:
http://www.bug.hr/master/vijesti/besplatna-sezonska-propusnica-star-wars-battlef/162201.aspx
Mora biti ultimate verzija ne standandna.
Probao sinoć FIFA-u 18 demo jedno sat-sat i pol i moram priznati da mi je osjetno bolja od 17-ice.
Kretanja igrača, dodavanja,tranzicija i samo trčanje je puno realnije nego na prethodniku (nema onih nerealnih,poluletećih šprinteva i lopta nekako pravilnije "klizi" po terenu nego prije).
Zasad su mi jedina mana komentatori koji 90% toga govore identično kao i prije...Možda su to promijenili u punoj verziji..
Probao sinoć FIFA-u 18 demo jedno sat-sat i pol i moram priznati da mi je osjetno bolja od 17-ice.
Kretanja igrača, dodavanja,tranzicija i samo trčanje je puno realnije nego na prethodniku (nema onih nerealnih,poluletećih šprinteva i lopta nekako pravilnije "klizi" po terenu nego prije).
Zasad su mi jedina mana komentatori koji 90% toga govore identično kao i prije...Možda su to promijenili u punoj verziji..
Tak je bilo i u fifa 17, na demo sve super, izade full igra, totalno sve drukcije
Zanimljivo, ja recimo 17 demo uopće nisam probao već kupio punu igru po nekakvom dobrom popustu (više se ni ne sjećam) :)
Persona 5, Tales of Berseria i Prey su na sniženju.
Cijeli popis novih sniženja je ovdje.
Persona 5 je vjerojatno najbolji JRPG ikad napravljen. Prosječno trajanje prelaska igre je 94 sata.
Taman je sad morala na sniženje, kad mi je krenuo NBA2K18....