PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.473.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

ja završio pred sat vremena Lost Legacy. Nikad nisam igrao ni jedan Uncharted nastavak, ali meni je ova igra bomba, stvarno sam oduševljen.  grafika je jedna od ljepših uopće, setting i zajebantska atmosfera puno više mi odgovaraju nego onaj survival đir iz tomb raidera. ovo kao da sam gledao indiana jones sa ženskim protagonistima.

sutra pičim po PS4 Pro u Sanctu, ovaj obični PS4 dajem burazu, a onda pravac u banku i prebacit novce na visu za Uncharted kolekciju i thiefs end, nema više odgađanja 

nego jel znate možda jel buraz i ja možemo igrati istovremeno sa mojeg accounta?

What could possibly go wrong?

5 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

mozete cak i mp istovrmeno sa jednim accom

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Re: PlayStation 4
Imam normalnu verziju Uncharteda 4 i zauzima 64,57 gb... Odigrao Lost Legacy, odlicna igra, trebalo mi je 7h 40min s tim da nisam uopce zurio. Mogla je bit i duza koji sat ali svejedno mi nije zao kupnje, ND je za klasu bolji studio od svih ostalih, svaka im cast!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

također sutra u banku prebacivat novce za visu za novi uncharted, mislio sam čekati fizičku verziju, ali ništa od toga 

Hornet_93 - meni definitino spada u top 5 serijala. prva igra je najmanje dorađena u remaster kolekciji, ali svejedno odigraj, stvarno nije loša, uvede u cijelu tu priču oko glavnih aktera.

Ke?!

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

sad me hype drži tako da ću odigrat kakva god da bude. al mislim da naughty dog ne može napravit lošu igru 

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

jebo vas arhaične, napravite si net banking i od doma prebacujte sa tekućeg na devizni ili koji već račun... 

yippee ki-yay

2 2 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ma baš mi to treba, još da preko moba kupujem igre, bankrotirao bi za tjedan dana  ovako kad ja njih osjetim kroz prste kad odu, sjetim se koliko sam radio za njih pa ne dobivam dodatne ideje oko kupovine. a i cura neće pizditi (puno).

0 0 hvala 0
17 godina
Hornet_93 kaže...

sad me hype drži tako da ću odigrat kakva god da bude. al mislim da naughty dog ne može napravit lošu igru 

Teško je zeznut igru koja je interaktivni linearni film nabrijan naivnim herojstvima i adrenalinom u kojem malo skačeš, pentraš se i pucaš.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
PlayStation 4

Uzeo danas PS4 i odma piknuo Dark Souls 3, cisto zbog popusta. Moram priznati da me malo razocarao, ne drzi niti 30 fps-a, a graficki i nije neko cudo, posebno nakon Wolfensteina koji ide u 60 fps-a.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Uzeo danas PS4 i odma piknuo Dark Souls 3, cisto zbog popusta. Moram priznati da me malo razocarao, ne drzi niti 30 fps-a, a graficki i nije neko cudo, posebno nakon Wolfensteina koji ide u 60 fps-a.

kak znas koliko FPS radi, onak od oka ili imas neki program za mjerenje fpsa?

16 godina
bullyq14 kaže...

to je ono ne treba mi pro verzija.imao oba i znam sta pricam.sad uzimati obicnu konzolu po meni je grijeh

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.8.2017 23:03 (Kill Frenzy).
17 godina
X3M kaže...

kak znas koliko FPS radi, onak od oka ili imas neki program za mjerenje fpsa?

Na ovim prostorima sve se mjeri odokativno.

17 godina
PlayStation 4

Ahhahah kakav carski odgovor 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Koliko ja znam, nema programa za mjerenje fps-a na PS-u, ali vidim da je uzasno tromo. A sto se tice Pro-a, kraj faksa i posla nemam vremena, a ni para za hc gaming, samo hocu odigrati nesto tu i tamo, a ako Playstation nije adekvatna konzola za igranje Playstation igara, onda nesto ne stima.

4 0 hvala 0
17 godina
bullyq14 kaže...
Koliko ja znam, nema programa za mjerenje fps-a na PS-u, ali vidim da je uzasno tromo. A sto se tice Pro-a, kraj faksa i posla nemam vremena, a ni para za hc gaming, samo hocu odigrati nesto tu i tamo, a ako Playstation nije adekvatna konzola za igranje Playstation igara, onda nesto ne stima.

Adekvatna je, samo neki game developeri ne žele da ti imaš svoje mišljenje o tome što je adekvatno, nego će ti oni objasniti tako što će te staviti u kalup sa prosjekom i statistikama! :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 0:08 (Bitanga).
10 godina
bullyq14 kaže...

Niti jedan dark souls nije tehnicki ispolirana igra, kolko ja znam igra radi i do 60fps-a no fps je odkljucan pa jako varira 
bolje da su ga zakljucali na 30fps

No to nema veze sa PSom nego sa developerom

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
11 godina
PlayStation 4

Kako najjeftinije spojiti xbox controllere za pc, žicani, dva komada na PS4?

0 0 hvala 0
17 godina
jaZey kaže...

Kako najjeftinije spojiti xbox controllere za pc, žicani, dva komada na PS4?

Reci ti nama jesi guglao?

13 godina

Ma kuzim, sve jasno. I tako, rekoh necu kupovati, znam koliko sam na prva dva dijela izgubio zivaca, i sad nakon pola sata sam opet na granici da razbijem kontroler Inace, gamertag je bullyq14.

11 godina

jesam haha, za sada 38 eura po kontroleru, Brook, ne znam ima li stogod jeftinije

17 godina
jaZey kaže...

jesam haha, za sada 38 eura po kontroleru, Brook, ne znam ima li stogod jeftinije

Onda bolje kupit PS4 kontroler, osim ako baš jako voliš Xbox kontroler na žicu.

11 godina

Ma ne volim ali su mi ostali od PC-a pa skupljaju prašinu, ali da, u pravu su, ne isplati se kemijati

17 godina
jaZey kaže...

Ma ne volim ali su mi ostali od PC-a pa skupljaju prašinu, ali da, u pravu su, ne isplati se kemijati

Prodaj ih na njuškalu.

14 godina
Hexfire kaže...
Hazar kaže...

.

Evo preorderao sam NBA 2K18 na Shoptu. Ako je datum izlaska 15.9. znači li to da će ju oni tada poslati ili bih ju tada trebao dobiti?

U pravilu bi ju morao do onda dobiti, ali pretpostavljam da se zna dogoditi da dođe dan dva kasnije. Ipak šalju iz UK-a i pošto dolazi običnom poštom ovisan si i o pošti/poštaru. Da smo u UK-u, onda imaš garanciju od njih da ako ne dobiješ igru na dan izlaska, daju 5 funti store credita za svaki dan koliko kasni pošiljka. 

Dosad su moja iskustva bila isključivo pozitivna što se tiče brzine dostave, ali nisam ništa preorderao. I meni će ovo biti svojevrstan test, iako ne mogu reći da mi je posebno bitno dal će igra doći baš taj dan ili koji dan kasnije. Podsjeti me za desetak dana kad bi Uncharted trebao izaći da ti kažem kad točno mi je došlo.

Evo podsjećam :D, jel stiglo?

14 godina
Hazar kaže...

Evo podsjećam :D, jel stiglo?

Ne još, tj. moguće da je došlo na poštu (nemam tracking), ali sam bio lijen ići provjeriti jer mi nije tolika sila. A poštar ne dolazi kod mene petkom. U nedjelju je bilo predano u royal mail na otpremu, ali oni ne rade vikendom pa je tek u ponedjeljak shippano. Znači 3-4 dana prije releasea šalju prema ovome. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
PlayStation 4

Neman bas puno vrimena za igranje, al vuce me uvatit se u kostac sa souls igrama. Pitanje za fanove souls igara: jel mi najpametnije igrat onako kako su izlazile DS2, Bloodborne, DS3, ili nije toliko bitno za pricu pa mozda da pocnen od "lakse."

Zadnja igra koju san igra na ps2 je bila Devil May Cry 3, tako da mislin da ce mi se svidit i soulsi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2017 20:55 (Tututuru).

0 0 hvala 0
12 godina

Bloodborne pričom nije vezan uz ostale igre i slovi za najbolju Souls igru (uz Dark Souls 1).

Možeš s njim početi pa ako se navučeš, onda odigraj Dark Soulse kako idu po redu.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
8 godina
DeniZg kaže...

Bloodborne pričom nije vezan uz ostale igre i slovi za najbolju Souls igru (uz Dark Souls 1).

Možeš s njim početi pa ako se navučeš, onda odigraj Dark Soulse kako idu po redu.

Evo kupija taman dvojku na ovome popustu  mislin da cu pogledat jedinicu na youtube walkthrough, posto je nema na ps4.

12 godina

Dvojka je meni osobno najdraža iako cijeli Internet tvrdi da je najlošija Souls igra. A i priča u dvojci je relativno odvojena od 1 i 3, pa nije loša za početak.

Jedinica iako vizualno najlošija, je najbolji Dark Souls. S obzirom da ju možeš igrati na slabom PCu, učini si uslugu i obavezno odigraj.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
8 godina
DeniZg kaže...

Dvojka je meni osobno najdraža iako cijeli Internet tvrdi da je najlošija Souls igra. A i priča u dvojci je relativno odvojena od 1 i 3, pa nije loša za početak.

Jedinica iako vizualno najlošija, je najbolji Dark Souls. S obzirom da ju možeš igrati na slabom PCu, učini si uslugu i obavezno odigraj.

Ok, fala na savjetu. Probat cu osposobit stari laptop

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice